icon

Najväčšie varovné signály u mužov a žien

3. júl 2024

Ahojte, zaujímal by ma váš názor, taký malý prieskum.
Aké sú najväčšie 🚩 u ľudí alebo konkrétne chlapov/žien? Kde už by bola tá úplná hranica, že s týmto človekom nechcem mať nič spoločné?

Vďaka za odpoveď, všetky si prečítam 🙂

Strana
z3
vikiki29
9. júl 2024

Okrem vyššie spomenutých, najväčšia 🚩 je “opičia” láska k dieťaťu z predošlého vzťahu.

som_realistka
9. júl 2024

Ja som po rozvode radila, no to je asi silný výraz, tri krát sme si dohodli stretko, tri krát mu uprostred zavolala sestra, že je na nákupe a kúpila toho viac, tak ze nech príde po ňu. Prvý krát som si myslela, že to bol taky ten záchranný telefón, ale tie ďalšie inicioval on, až po treťom som pochopila, že sestra to ma pod palcom.

lindusss2016
9. júl 2024

@hyckor to je v poriadku 🙏

petronela1985
9. júl 2024

U mňa je red flag nesamostatný muž, ktorý po 30ke býva s rodičmi, nemá za sebou ani jeden vážny vzťah. Zamyslela by som sa, čo je zač a kde bol problém. Ostatné už tu bolo spomenuté - samozrejme, drogy, alkohol, narcizmus. Cez čiaru je ešte typ, ktorý všade bol a všetko videl.

mircalla
9. júl 2024

Zavislosti, mamickar, kurevnik, nulovy zmysel pre humor, zanedbana hygiena, maly pindur, narcis, lakomec, manipulator, suchar, sebec, bez libida, bez vkusu, bez IQ....no je toho vcelku dost.

hellionka
9. júl 2024

U mňa kamarátky a chodenie po baroch/párty/mesto ponociach.

mamina7070
9. júl 2024

lakomstvo - zgrglos, ziarlivec - nasilnik, negativista

dankabg
9. júl 2024

U mňa rozhodne kontrolór a citový vydierac.

ouwecka
9. júl 2024

Veľa hovorí
Pouziva take tie vety na vsetko : to je nic,ja som toto a toto
Ja som to myslel dobre
Ja chcem
Casto si vola s rodicmi (denne)
Je perfekcionista
Neodpoveda na otazky
Upriamuje pozornost na seba
Spinave nechty
Spinave zuby
Spinave boty
Smrad
Volic republiky,smeru a sns
Rusofil
Človek ktori nenavidi z duse inych a opovrhuje hocikým a hocičím tak,ze by uplul
Ten co nedrzi slovo, prilis vulgarny
Chodi ako opica
Nepocuva cloveka ktori s nim konverzuje

any_soj
9. júl 2024

Ja sa úplne stotožňujem s týmto zoznamom. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

kuko55
10. júl 2024

❌️.... keď je chlap zlý k vlastným deťom ❌️
Toto by malo byt prvé prikázanie, je až neuveriteľné koľko žien toleruje a prehliada násilného otca svojich detí !!!!!!!

Strana
z3