icon

Náladová žena a jej vplyv na vzťah

Včera o 15:55

Ahojte, som vo vzťahu s mužom už skoro 15r. On predo mnou nemal žiadny vážny vzťah, len také známosti, čo trvali max. 3 mesiace. On má 47 rokov, ja mám 45r a pred nami som mala dva dlhodobé vzťahy. Často mi vyčíta, že som náladová, že je to so mnou ako na hojdačke, že mením rozhodnutia, nálady apd. Viete, ono všetko má svoju príčinu. Tie nálady mám, iba keď už naozaj nevládzem ďalej a vybuchnem. Hovorila som mu, že on s inou ženou nežil a nebol dlho, že asi nevie, aké je to žiť s niekým. On pozná nálady iba svojej mami, s ktorou žil v jednej domácnosti. Vravela som mu, že žena áno, môže mať svoje stavy niekedy, že je nervózna, že je podráždená vplyvom hormónov, ale mimo toho je to o tom, že akcia vyvoláva reakciu. Že jednoducho sa nemôže správať ako kretén a očakávať, že ja sa zachovám ako ľadoví kráľovná bez emócie. Už mi povedal dokonca, že chcel by vidieť toho chlapa, čo by so mnou vydržal. Chcem podotknúť, že som bola taká vždy, to nie je zmena, že teraz posledný rok.. Ale samozrejme, že z jeho strany počúvam, či mám dostať menzes, či som v menopauze apd.
Moje sebavedomie je na bode mrazu.

Strana
z2
anonym_a4521a
Dnes o 11:17
@anonym_autor

@anonym_a4521a dvaja ludia su spolu iba kvoli detom? Lebo sa lubime? Lebo nam na sebe zalezi? Lebo 80 spolocneho casu je nam dobre? Lebo tych 20% je to vsade tak a tolerujeme sa aj s chybami a nedostatkami?

@anonym_autor neviem,clovek ked lubi sa o druhom takto nevyjadruje.Ale prave si si odpovedala na svoju temu,teda mala by si mu ozaj podakovat,ze toto vsetko toleruje a vydrzi.Len ty ci ho lubis,to je otazne.

anonym_5efa6e
Dnes o 11:32

Nie som naladova. Samozrejme, mame niekedy aj vymenu nazorov, ale nie taliansku. Naladoveho cloveka by som pri sebe ani nezniesla. Chodit popri nom po spickach, ci sa jeho vysosti nieco nepaci. Nemam rada naladovych ludi.

Strana
z2