icon

Naozaj je veľa nevery okolo nás?

Včera o 16:56

Asi si zijem vo svojej naivnej bubline, ale tu kazdu chvilu tema o nevere. Naozaj je tolko nevernych ludi naokolo nas? Naco su potom vo vztahu, naozaj len z majetkovych dovodov?

Strana
z2
anonym_5271ac
Včera o 16:59

@anonym_autor a prečo z majetkových dôvodov? Veď neverník miluje svoju ženu / muža, možno nie tak ako by si to partner želal, ale miluje. Milenec / ka je len na sex. 🤔

anonym_186ce8
Včera o 17:03

1.s kym podvadzaju ti muzi? zeby s zenami 2.Nevera zien a muzov je 50 na 50 3.Ak je tato doba o vzhlade, vyske A peniazoch u muzov a o vzhlade u zien. Ak sa muzi povazuju za bankomat, za co povazuju potom muzi zeny. Za objekt na sex. Staci sa pozriet na zoznamky, polovica muzov hlada iba sex, lebo nema zaujem byt bankomatom vo (financnom) vztahu. Zakon akcie a reakcie.

martinmmartin
Včera o 17:10

@anonym_autor Pocila si uz niekedy o fore : u nas sa nic nedeje a vsetko je super?
Ja nie...

autor
Včera o 17:14
@anonym_186ce8

1.s kym podvadzaju ti muzi? zeby s zenami 2.Nevera zien a muzov je 50 na 50 3.Ak je tato doba o vzhlade, vyske A peniazoch u muzov a o vzhlade u zien. Ak sa muzi povazuju za bankomat, za co povazuju potom muzi zeny. Za objekt na sex. Staci sa pozriet na zoznamky, polovica muzov hlada iba sex, lebo nema zaujem byt bankomatom vo (financnom) vztahu. Zakon akcie a reakcie.

@anonym_186ce8 ale ja netvrdim nikde, ze podvadzaju len muzi 😉 ...ale ak je to teda vysledkom dnesnej doby, tak je to smutne. Neviem, mozno je to len mnou, ale nepphybujem sa v spolocnosti, kde muzov povazuju zeny za bankomaty a muzi zeny za cisto sexualny objekt. Zeby taka povrchnost prevladala?

anonym_dd4bab
Včera o 17:24

@anonym_autor niektorí nie sú. Niektorí sú takí šľachetní, že opustia manželku a rodinu, aby sa mohli kurviť s "čistým" svedomím😉

anonym_dd4bab
Včera o 17:29
@anonym_autor

@anonym_186ce8 ale ja netvrdim nikde, ze podvadzaju len muzi 😉 ...ale ak je to teda vysledkom dnesnej doby, tak je to smutne. Neviem, mozno je to len mnou, ale nepphybujem sa v spolocnosti, kde muzov povazuju zeny za bankomaty a muzi zeny za cisto sexualny objekt. Zeby taka povrchnost prevladala?

@anonym_autor ale to predsa nie je výsledkom dnešnej doby... Nevera tu bola odjakživa, akurát bolo spoločensky vhodnejšie zakrývať pred ňou oči. Viem to podľa našich. Sú síce spolu skoro 60 rokov, ale na rozvod to bolo xkrát. Nielen kvôli nevere. Nespomínam na detstvo vôbec zle, ale som si istá, že mama si zažila svoje. Otec bol fajn, nikdy nekričal, nikoho nebil, dobre zarobi, chodili sme na dovolenky, nič nám v podstate nechýbalo. Ale pamätám si, ako mamina veľa vecí riešila so susedou. Myslela si, že ich nepočujem, ale počula som...

anonym_98a122
Včera o 17:30

@anonym_autor naozaj.

jeennyv
Včera o 17:33

Ja to vidim tak, ze ludia sa nechcu vzdat svojej istoty….neobetuju roky, vybudovane atd…aj ked nie su v niecom spokojni doma…a v dnesnej dobe sa da klamat a zatajovat dobre….ale aj lahko odhalit

domkakvet
Včera o 18:22

@anonym_autor ano je ich vela, treba si vediet spravne vybrat.

anonym_66626f
Včera o 18:26

@anonym_autor je toho vela, no na druhej strane ten kto je v manželstve stastny a verný sem nepíše kazdy den ze aha my mame super vzťah. Ľudia sa chcú zdôveriť vystazovat mozno preto ti to príde, ze je to stale. Ja si tiez žijem v bubline, kde verim, ze existujú aj princovia😂 ktorí nepodvedu nikdy manželku. Uz sa tesim ked ma realita prefacka. Ale kto vie mozno sa na mna usmeje stastie

anonym_5f7a95
Včera o 18:51

Tak nevera je problém a ľudia väčšinou diskutujú o probléme, hľadajú riešenia...čo majú zakladať tému o tom ako žijú v 25 ročnom manželstve a dokonca sa ešte stále majú radi a rešpektujú sa? ...

anonym_d3c641
Včera o 18:59

Ale prosím ťa, vôbec nemám pocit, že je nevery veľa. Z môjho okolia sa s týmto nikto netrápi. O žiadnych neverách neviem. Určite to nie je všade.

anonym_1a99f6
Včera o 19:08

@anonym_autor áno naozaj je toľko nevery. Veeelmi veľmi veľa. Ženy aj muži, ale viac muži. Podľa mňa podvádza 99% mužov ktorí sú v dlhodobom vzťahu, aj keď sa tu teraz do mňa pustia tie, ktorých muž by to samozrejme "nikdy nedokazal, nieje ten typ a je si na 100% istá že nie"

bjnr
Včera o 19:08

To, čo opisujete, nie je ani tak o „naivnej bubline“, ale skôr o selektívnom vnímaní a skrytej potrebe istoty. To, čo opisujete ako „naivnú bublinu“, je v skutočnosti prirodzená psychologická potreba udržiavať si obraz sveta, ktorý je bezpečný, predvídateľný a morálne zrozumiteľný. Keď tento obraz narúša neustály prílev správ o nevere, nejde len o štatistický šok, ale o narušenie vašej vnútornej mapy istôt. Keď často vidíte tému nevery, mozog si začne skladať obraz: „toto je realita všade“. Lenže realita je širšia, nevera je hlasná, konfliktná, preto ju vidno viac než tiché, fungujúce vzťahy. Zároveň z vašej otázky cítiť jemné napätie, ak je to tak rozšírené, dá sa vôbec niekomu veriť? Ľudia neostávajú vo vzťahoch len kvôli majetku. Často je za tým strach zo samoty, pohodlie, nevyriešené potreby alebo neschopnosť komunikovať pravdu. Je totiž oveľa znesiteľnejšie veriť, že ľudia zostávajú v nefunkčných zväzkoch kvôli hypotéke, než si pripustiť, že sú väzňami vlastného strachu z prázdnoty, nízkej sebahodnoty alebo neschopnosti uniesť samotu. Nevera nebýva len o sexe, je to skôr symptóm, že niečo vo vzťahu dlhodobo nefunguje a nikto to nepomenoval nahlas. Opustiť známe peklo vyžaduje viac odvahy, než si v ňom vytvoriť malé, tajné dvere v podobe niekoho tretieho. Pre vás je ale dôležitejšie nie to, koľko je neverných ľudí, ale aké vzťahy si vyberáte a čo považujete za normu vy. Lebo tam máte reálny vplyv. Ak by ste úplne odignorovali, čo robia iní, aký vzťah by ste si dovolili chcieť a čo by ste už nikdy neboli ochotní tolerovať? Ak sa príliš sústredíte na to, ako to „nefunguje inde“, môže vás to nenápadne chrániť pred tým, aby ste sa pozreli na vlastné očakávania, hranice a odvahu ísť do skutočnej blízkosti.

anonym_5b3ef6
Včera o 19:09
@anonym_d3c641

Ale prosím ťa, vôbec nemám pocit, že je nevery veľa. Z môjho okolia sa s týmto nikto netrápi. O žiadnych neverách neviem. Určite to nie je všade.

@anonym_d3c641 Ja tiež neviem o nevere nikde v mojom blízkom okolí. Vo vzdialenom áno (kolega, sused). Ale rodina nič (bratranci, sesternice atd.), kamaráti tiež nič.

anonym_5b3ef6
Včera o 19:11
@anonym_1a99f6

@anonym_autor áno naozaj je toľko nevery. Veeelmi veľmi veľa. Ženy aj muži, ale viac muži. Podľa mňa podvádza 99% mužov ktorí sú v dlhodobom vzťahu, aj keď sa tu teraz do mňa pustia tie, ktorých muž by to samozrejme "nikdy nedokazal, nieje ten typ a je si na 100% istá že nie"

@anonym_1a99f6 A tie čo sú frustrované z vlastného života, tak sa ho snažia otráviť aj ostatným na okolo a budú svoje zrkadlo (zážitky) trepať ako nejaké všeobecné mantry, že tak to proste je. A vraj 99 percent mužov podvádza, to určite 😀

anonym_599a8a
Včera o 19:15

Vieš čo v okoli u nás behom pár mesiacov 4 rozvody z nevery….

anonym_66626f
Včera o 19:17
@anonym_5b3ef6

@anonym_1a99f6 A tie čo sú frustrované z vlastného života, tak sa ho snažia otráviť aj ostatným na okolo a budú svoje zrkadlo (zážitky) trepať ako nejaké všeobecné mantry, že tak to proste je. A vraj 99 percent mužov podvádza, to určite 😀

@anonym_5b3ef6 podla mna ta zakomplexovaná pani co tu píše o 99%muzoch lebo ich tolko urcite pozná je ako píšeš sama nešťastná z vlastného života a ide si mentalitu mam sa zle ja bude sa mat aj druhý. A tiez treba pozerat na to, ze ked sa niekto obklopuje neverníkmi asi tiez nebude uplne charakter.

anonym_1a99f6
Včera o 19:21
@anonym_5b3ef6

@anonym_5b3ef6 trafena hus zagagala 👏🏻

anonym_e18cda
Včera o 19:21

Náš sused celý život podvádzal svoju ženu, keď tu suseda náhodou zistila úplne sa zrútila skončila na psychiatrii. V tom čas bolo obaja už dôchodcovia. Stará pani suseda už nikdy nebola ako predtým, zostala iba tieňom samej seba. Rozviesť sa síce nerozviedli (dom bol iba jeho)ale starý pán sused si aj v 80ke sadol do auta a šiel za milenkou, ak môžeme nazvať tú druhú, ktorá bola v nejakom vzťahu so susedom niekoľko desaťročí.
Ďalší.na čo si spomýnam ako sa celá obec smiala na tom ako pána výpravcu načapali v intímnej chvíli počas pracovnej doby s pani vlakvedúcou. Asi nemusím písať že to nebola jeho manželka. Pikantétou však bolo že on síce vsunul ale vysunúť sa mu už nedalo a prišlo mu zle, museli privolať sanitku..
Toto sú také prípady kde neverníci nie sú medzi nami minimálne tridsať štyridsať rokov. Takže nevera tu bola aj vždy bude

anonym_1a99f6
Včera o 19:24
@anonym_66626f

@anonym_5b3ef6 podla mna ta zakomplexovaná pani co tu píše o 99%muzoch lebo ich tolko urcite pozná je ako píšeš sama nešťastná z vlastného života a ide si mentalitu mam sa zle ja bude sa mat aj druhý. A tiez treba pozerat na to, ze ked sa niekto obklopuje neverníkmi asi tiez nebude uplne charakter.

@anonym_66626f no vidíš a pritom ja niesom žena 😂
Mám informácie priamo od zdroja - od muzov.

anonym_66626f
Včera o 19:38
@anonym_1a99f6

@anonym_66626f no vidíš a pritom ja niesom žena 😂
Mám informácie priamo od zdroja - od muzov.

@anonym_1a99f6 tak potom plati to druhé co som napisala. Stretávaš sa s rovnakými charaktermi tak jasne ze nemáš reprezentatívnu vzorku. Ani nahodou si nemozes dovoliť takto zovšeobecňovať lebo tak iba ukazujes svoju hlúposť. To ako keby som ja sla pisat, ze 99% žien su verne. Jednak by som na take tvrdenie musela poznať 100% vzorku a to nie je reálne. Plus su tam ďalšie okolnosti a premenné, ktore sa v čase menia. Takze sa skús stat lepším človekom, následne si pritiahnes takých do svojho okolia a mozno zistíš, ze nie je 99% mužov bezcharakternych morálnych impotentov 🙂

anonym_e0ea63
Včera o 19:49

Aj ja som žila v bubline a nikdy by nik nepovedal, že môj muž by podviedol. A stalo sa. Využil príležitosť známej, ktorá sa ponúkla. Pod lampou najväčšia tma. Chcela pre seba lepší život. My sme spolu, ona sa rozviedla a opäť vydala. Do rovnakej spoločenskej vrstvy, z akej vzišla. Neprajem nikomu, dvojité sklamanie.

anonym_5b3ef6
Včera o 20:07
@anonym_1a99f6

@anonym_5b3ef6 trafena hus zagagala 👏🏻

@anonym_1a99f6 Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo. Daj si dokopy tvoj mizerný život naprv, potom sa tu ohánaj hausnumerami o vraj 99 percentách niečoho? Zdroj tvrdenia? Tvoje pocity? 😀

anonym_6df15a
Včera o 20:10

@anonym_autor a preco ta to tak trapi? Mas pochybnosti o svojom partnerovi?

marianarem
Včera o 21:06

@anonym_autor V mojom okoli som videla nevery vela, naozaj vela. O dost castejsie u muzov. Niekedy sa vztah kvoli tomu rozpadol, v inych pripadoch bola nevera ukoncena a dvojica to zvladla a funguju dlhodobo dalej. Len v jednom pripade ide o podla mna dost nefunkcny vztah s dlhodobou neverou, tam tazko povedat, na com vsetkom to drzi pokope, asi to bude viac veci, ale drzi to.
Ale ze by to bol nejaky jav dnesnej doby, tak to nie. Podvadzala uz moja prababka na zapadnutej dedine.

anonym_1a99f6
Včera o 21:16
@anonym_5b3ef6

@anonym_1a99f6 Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo. Daj si dokopy tvoj mizerný život naprv, potom sa tu ohánaj hausnumerami o vraj 99 percentách niečoho? Zdroj tvrdenia? Tvoje pocity? 😀

@anonym_5b3ef6 stačí počúvať chlapov okolo seba. Ale zinsi svoj naivný život 😂

anonym_1a99f6
Včera o 21:19
@anonym_66626f

@anonym_1a99f6 tak potom plati to druhé co som napisala. Stretávaš sa s rovnakými charaktermi tak jasne ze nemáš reprezentatívnu vzorku. Ani nahodou si nemozes dovoliť takto zovšeobecňovať lebo tak iba ukazujes svoju hlúposť. To ako keby som ja sla pisat, ze 99% žien su verne. Jednak by som na take tvrdenie musela poznať 100% vzorku a to nie je reálne. Plus su tam ďalšie okolnosti a premenné, ktore sa v čase menia. Takze sa skús stat lepším človekom, následne si pritiahnes takých do svojho okolia a mozno zistíš, ze nie je 99% mužov bezcharakternych morálnych impotentov 🙂

@anonym_66626f chápem, je kruté počuť a čítať čo píšem. A ty máš určite máš muža ktorý "toho nieje schopný" ako všetky potom prekvapene dámy ktoré sem píšu 🙂 každá bola presvedčená že ten jej "nieje ten typ" 🙂

anonym_566324
Včera o 23:24
@anonym_5b3ef6

@anonym_d3c641 Ja tiež neviem o nevere nikde v mojom blízkom okolí. Vo vzdialenom áno (kolega, sused). Ale rodina nič (bratranci, sesternice atd.), kamaráti tiež nič.

@anonym_5b3ef6 casto to nevie ani manzelka, muz, takze pokial s nimi nezijes v spolocnej domacnosti ani nemas sancu to vediet

autor
Dnes o 03:34
@anonym_6df15a

@anonym_autor a preco ta to tak trapi? Mas pochybnosti o svojom partnerovi?

@anonym_6df15a nemam praveze, a ani v mojom okoli som o nevere nepocula, max jeden sused este v rodnej dedine vraj... ale tu sa viacej ludi vyjadruje, ze kazdy podvadza, tak, reku, len ozaj ma mnoho ludi len take skusenosti? Netrapi ma to, len zamyslenie :D

Strana
z2