Napísala som šéfovi a teraz neviem, čo ďalej?
Dobrý deň. Áno trapas viem. Pracujem v nemenovanej advokátskej kancelárii už veľa rokov. Som vydatá, mám dve deti, manželstvo nie je bohužiaľ najšťastnejšie už niekoľko rokov… toto nechcem rozoberať, je mi z toho smutno. Pred dvomi rokmi k nam nastúpil nový šéf. Ma partnerku a dieťa. Áno páči sa mi od prvého dňa, ale ani jediný krát som mu nič nedávala najavo, o nič sa nesnažila ani nič podobne. Nie je to môj štýl. Čím ale dlhšie spolu pracujeme, tým je on viac priateľskejší. Nie tak, žeby mi niečo dával najavo, ale zakaždým keď ma voľný čas sedí pri mne a rozpráva so mnou, stále po mne pozerá, je veľmi milý, ale teda nikdy nič nenaznačil, len teda vidím ako sa na mna niekedy pozerá. Hlavne keď sme viacerí niekde a on ma stale pohľadom vyhľadáva aj na konci stola. No a teda k veci. Mali sme take pracovne večerné posedenie. Proste oddelenie sme si vyšli “na pivo”. Ja som ženy nepila alkohol vyše 7 rokov. Dala som si pod nátlakom kolegýň 2x 2 deci vina a bola som vymalovana. Nie žeby som bola ozrata pod obraz bozi, ale mala som proste vypité. No a keď sa asi po troch hodinách posedenia šéf postavil s tym ze on musí ísť domov, lebo skoro ráno robí, ostalo mi smutno. Asi do hodiny potom som mu napísala. Trapas jak svina, akoze pre mna hrozný. Napísala som mu: Veľká škoda.
Nič viac. Neviem čo mi to napadlo. A ešte takáto veta bez nejakého rozumného vysvetlenia. A v podstate na druhej strane chvalabohu ze bez vysvetlenia. Ženy on mi na to nič neodpísal. Ani slovo. Neviem, nie som chlap, ale ja či by som mala alebo nemala záujem o druhu stranu, aj tak by som sa minimálne opýtala ze čo je škoda, aj keby nebol záujem. Neviem čo si mám o tom myslieť. Videl to, prečítal si to a nič. Ja viem som sprostá krava, ja len neviem ako prídem teraz do roboty, neviem ako sa mám správať a hlavne neviem vôbec čo si mám o tom myslieť. Čo vy na to?
Nerieš, nerozoberaj to pred ním. Mala si proste vypite a bodka.
Inak správaš sa ako blazniva pubertiacka 🤦♀️
@lienka.7 ježiš ja viem
Mne je trápne len to čítam 😂 ale kľud neboj zabudne sa nato, ale chápem že si teraz nesvoja
Tak toto je trapas 😅😅😅 Ak miluje svoju ženu, tak nemá absolutne dôvod odpisovať nejakej inej a ešte k tomu opitej. Ťažko by vysvetľoval, že bol na obyčajnom posedení a nejaká zúfalka mu hneď vypisuje. 🤦🏻♀️
Podľa mňa mohol myslieť, že omyl, keď to prišlo z ničoho nič bez kontextu hodinu po mojom odchode, s tým že vie, že ste vonku, popíjate a si v náladičke, mne keby prišla takáto správa od kolegu, asi by som si to nespojila so svojím odchodom, obzvlásť ak mi nikdy nedal nič najavo, ako prvé by mi napadlo, že sa preklikol... a áno, aj ja by som sa na to asi tak či tak spýtala, ale tak zrejme nie každý, išiel spať, ráno skoro do práce, neriešil to... nemyslela by som si o tom asi nič, keby to v pondelok spomenul, povedala by som, že to bol ten omyl
Aspoň on má rozum a tvári sa, že nič nevidel. Ak by to v práci vytiahol povedz, že nevieš o čom hovorí a asi to malo ísť niekomu inému.
vies co ja by som sa asi tvarila ze si sa pomylia a sprava patrila niekomu inemu. ze si bola trochu v hladine a preklikla si sa. ale myslim si ze nepovie nic takze by som sa k tomu absolutne nevracala.
Buď rada že ti nič neodpisal a už nechlastaj
@lindous napisali sme naraz podobne 😀
Toto je trápne aj mne,ako sa niektoré baby ponížia...no ďes 🙄. Automaticky,zadaný chlap je out! A nie to šéf,prekrustupana 😬.
Keď človek pije nemal by mat telefón vo svojom dosahu 😁
Tak stalo sa, zase nevyznala si mu lásku. Keby dačo, povedz, že si to omylom poslala jemu.
Cauko, môj manžel Ti odkazuje, ze asi nič nenapísal, lebo to považoval za omyl. Ze si to chcela poslať inej osobe. Ze kľud, fakt to vyzerá, ze ste sa s dáky dohadovali napr na nedeľnom obede u svokrovcov a druha strana odpísala, ze budu v Barcelone. Ty si sa tešila, tak si napísala veľka škoda. Neboj, fakt to pravdepodobne nepochopil. Tak aj Ty sa rob, ze sa nič nestalo. Keď by sa vrátil k tomu, tak môžeš, ze ježiš pardon, to patrilo sestre/mame 😁
Inak ozaj si môže myslieť že si sa len pomýlila. Ak si po ňom okato nešla kým tam bol
Presne,ako píšu baby. Rob,že to bol omyl. Nič také hrôzostrašné si nenapísala.
@lindous
@pralinka25
@elenka74
@biela_sova
@klip0
@koniarova ďakujem, trochu ste ma ukludnili. Cítim sa naozaj hrozne.
Nabudúce nepi alkohol a na svojho šéfa sa pozeraj len ako na šéfa, nesmieš v ňom vidieť muža.
Každé haloooo trvá 3 dni.
Vyzera to ako uplny omyl a ty mu to mozes tak vysvetlit, kebyze sa na to opyta ;) nadych vydych, vsetko je v pohode.
Mozno ti toto pomoze si davat vacsi pozor, snad netuzis podviest manzela 🙂 ak ano, tak najprv si uprac doma
Normálne to zahraj na omyl, že si to chcela niekomu inému poslať. Mne sa tak kedysi zadarilo tiež pomýliť, mojej kolegyni takisto, bežná vec. Dáš prvé písmeno a už ti núka kontakt, nevsimnes si a odosles blbosť. A daj si spiatočku, skús si nevšímať tie pohľady a pod
Chlap má rozum.Prejde to mlčaním.
Šéfovia a ešte k tomu zadaní sú no go zóna autorka
Ponaučenie.nepiť na pracovných stretnutiach, večierkoch a podobne.ja som názoru,že si proste kolegovia, ktorí majú zálusk,niečo za lubom viac dovolia, keď vidia , že si kolegyňa vypila.potom vznikaju takéto situácie, že niekto niekomu napíše, obchytkavačky,proste pre mňa stopka.
Aj napriek tomu,že vedia,že si vydatá.alkohol uvoľňuje a potom to nedopada dobre.alebo si ty pod parou dovolíš ku kolegom.ako sa ti to stalo.
Ja celkovo si pripijem aj doma asi 2x za pol rok.
Ale to som ja.aj keby som doma píla každý večer deci vína, na večierku by som si nedala.presne preto,čo píšem vyššie
Ale to som ja.nikomu nič nediktujem!
@mamutka ja som tak poslala kamoskinmu muzovi miesto mojho nakupny zoznam. ale zlaty bol. zavolal mi spat ze ci to bol omyl ale ze ak chcem kludne to kupi 😀
Mne sa "reakcia" sefa paci, zachoval sa ako spravny chlap, ked nereagoval na navnadu.
Lenže ona po ňom ide baby a sama vie,že ma šefko rodinu. Aj keby bola akokoľvek zrubaná,toto by si dovoliť nemala 😁. Čítajte ešte raz ten text 😏
Ufff, vydata zena sa takto podhadzuje zadanemu sefovi. Si predstav, ze si na mieste jeho partnerky. Dievca.. 🤡
neviem ja to zas za taký trapas nepovažujem . Kedysi dávnao som napísala šteklivú sms manželovi a poslala ju omylom kolgevi ktorý bol ženatý s dvoma deťmi . Obidvaja rovnaké meno , len jedn´ho som mala ako RM a druého ako RML. Prišla som na to ráno keď mi zvonila jeho žena s ním , držala ho jednou rukou za košeľu a dožadovala sa vysvetlenia.

mozno sef videl, ze si trocha v hladinke, nechcel ta strapnovat, tak to presiel mlcanim