Napísali by ste mužovej milenke?
A čo by ste napísali ?
Ona je tiež vydatá a má deti
@anonym_autor podstatne je, či chceš s takým mužom ešte zotrvať v manželstve a ci chce on. Ak o teba už nema záujem, môžeš písať aj do prezidentskej kancelarie
nie
Chcela by som sa jej nejak pomstiť ale neviem ako. Bola by som spokojná, že som jej aspoň nejak ublížila.
@anonym_autor ja som to dodnes neurobila 🙂 a ani jemu som nespravila žiadnu scénu.
@terezia74 takže mu to tolerujes, či ste sa rozviedli?
Chcela by som sa jej nejak pomstiť ale neviem ako. Bola by som spokojná, že som jej aspoň nejak ublížila.
@anonym_autor a načo sa chces mstit? V prvom rade si ries svojho muža, to je to co máš riešiť a nie pomstu milenke
Keď sa pomstíš hneď bude všetko v poriadku?
@anonym_autor pozistuj kontakt a pošli to tomu jej ..podľa priezviska ju skús vyhľadať na Facebooku alebo podľa mena .
To by už by som musela byt riadne zufala, k tomu sa znížiť.Nedajboze by si ho chcela naspäť ? 😁Nebude táto, onedlho bude ina, to su chorobni nevernici, ale bude si dávať väčší pozor
@anonym_97cedf ale mohla, milenka by sa možno dobre pobavila. Ty si myslíš, že ona nevie, že to, čo robí nie je to najspravnejsie? Zjavne jej to je fuk, tak, ako by jej bolo fuk, čo jej píšeš. Ak niečo robím, tak za nejakým účelom, toto by zmysel nemalo žiadny. Alebo si myslíš, že by sa ti začala ospravedlňovať a vztah s mužom ukončila?
@anonym_b5f0dd ved to je v poriadku že jej to je fuk ale nič to nemení na tom prečo by som nemohla povedať názor žene a je jedno akej čo negatívne vadome ovplyvnila vzťah
Podľa mňa to nieje zahanbujúce lebo ja som nebola tá čo podvádza a preto si nemyslím, že ked ja mam potrebu niečo povedať mám byť ticho,tak isto ona mala potreby a neubranila sa😅
Ale to neznamená, že ju obvinujem za rozpad vzťahu ale že môj názor je, že žena nemusí vrzat so zadaným keď môže s hocikým pokiaľ nieje úplne zúfalá ale hej veľa je takých a snáď niekedy si začnú vážiť samé seba
@anonym_autor najviac jej ublížiš tým,keď jej ukážeš aká si šťastná,že si sa zbavila ku*evníka. Teraz ho má na krku ona a jej sa to zopakuje.
@anonym_autor podstatne je, či chceš s takým mužom ešte zotrvať v manželstve a ci chce on. Ak o teba už nema záujem, môžeš písať aj do prezidentskej kancelarie
@anonym_b5f0dd on odísť nechce v žiadnom prípade ale jej písal, že mňa nechce ani nikdy nechcel, že keď ma chcel opustiť už bolo neskoro lebo sa nám podarilo dieťa a ona napísala, že nápodobne je to aj u nej. Ale keď som chcela aby sme sa rozviedli a odišiel nechce. Pretože byvame v mojom byte on nemá ani poriadne peniaze všetko ide väčšinou z môjho. Zjavne kôli tomu nechce ísť a ona keď ma muža nemôžu byť spolu. Ale písal jej, že vie čo chce byť len s ňou. A že raz sa im to podarí byť spolu. Jeho odpoveď na to bola, že sa dohodli na začiatku, že to bude len o písaní, že sa nestretnú. Ale posielali si nahé fotky obojstranne. A bolo tam aj, že ho bude čakať po robote. Mne hovorí, že to sú len predstavy nie realita.
@anonym_b5f0dd on odísť nechce v žiadnom prípade ale jej písal, že mňa nechce ani nikdy nechcel, že keď ma chcel opustiť už bolo neskoro lebo sa nám podarilo dieťa a ona napísala, že nápodobne je to aj u nej. Ale keď som chcela aby sme sa rozviedli a odišiel nechce. Pretože byvame v mojom byte on nemá ani poriadne peniaze všetko ide väčšinou z môjho. Zjavne kôli tomu nechce ísť a ona keď ma muža nemôžu byť spolu. Ale písal jej, že vie čo chce byť len s ňou. A že raz sa im to podarí byť spolu. Jeho odpoveď na to bola, že sa dohodli na začiatku, že to bude len o písaní, že sa nestretnú. Ale posielali si nahé fotky obojstranne. A bolo tam aj, že ho bude čakať po robote. Mne hovorí, že to sú len predstavy nie realita.
@anonym_autor uz by mal zbaleny kufor a bolo by mi jedno ci chce alebo nechce odist a ešte z môjho bytu
@anonym_autor ty si dobrá zúfalka
@anonym_autor si normálna? Pomstiť? Opakujem, že ona ti nič neslubovala a keby tvoj manžel nechcel, mohla by sa aj potrhat. Ona ti manželstvo nerozbila, vinníkom je tvoj muž, keby nebola táto, bola by iná. Inteligentná žena sa nebude znižovať k žiadnej pomste. Poznám ženu, ktorá keď zistila, že ju muž podvádza s kolegyňou, vtrhla k nemu do prace, práve s ňou obedoval. Ona im vyliala polievku na hlavy a hádaj, kto z toho vyšiel, ako chudera? No manželka. Muž prišiel domov z práce, zbalil sa a odišiel k milenke, sú spolu dodnes.
@anonym_autor uz by mal zbaleny kufor a bolo by mi jedno ci chce alebo nechce odist a ešte z môjho bytu
@anonym_37961c do rozvodu ho nemôžeš vyhodiť ani z vlastného bytu, keby zavolal políciu, je v prave, či sa ti to paci alebo nie
@anonym_autor skratka zlý výber partnera, čo už. Nema peniaze, nemá kde bývať, bola si zúfalka vtedy, keď si sa na takýto vadny kus ulakomila a si zúfalo aj teraz, keď jej chceš písať. Rozved sa, potom ho môžeš vykopnut, či chce alebo nie a zacni znova, ale opatrnejsie
Pritom než som toto zistila tak normálne so mnou sexoval vôbec som nič netušila až som to našla v mobile. A ťahajú to už pekne dlho. Keď ju tak miluje nechápem preco so mnou sexoval.
Autorka ty vieš, ze je s tebou len kvôli tomu, že nemá kam ísť a jeho milenka nemá s tým nič
Takže zbytočne sa točis v kruhu ,ked môžeš mať pokoj kľud a normálny vzťah a nie chlapa co ta nechce a vyznáva sa úplne inej žene
A aj keby si neviem čo urobila tej,, jeho,, nič to nezmení, že má záujem o ňu alebo resp o niečo ineé ako ty
Pritom než som toto zistila tak normálne so mnou sexoval vôbec som nič netušila až som to našla v mobile. A ťahajú to už pekne dlho. Keď ju tak miluje nechápem preco so mnou sexoval.
Aby si nemala podozrenie. Preco asi.
Zena ved ty si na koni. Mas to o com sa tu mnohym ani nesniva. Vlastny byt a financnu nezavislost. Pobalit tasky, zmenit zamky, poradit sa s pravnikom.
Zeny nemusia drziat spolu. Manzel mat byt lojalny k tebe, ona nemusi.
Inak ziram kolko muzov si tu nevie utriet prdel a ani zapnut pracku 😳
@anonym_autor my zase nechápeme, na čo si sa hrnula do manželstva a rodičovstva s takýmto muzom a už vôbec nechápeme, prečo riesis jeho milenku a nie rozvod
Ona je tiež vydatá a má deti
@anonym_autor napisala by som jej, ze uz je pobaleny, moze si ho prist prevziat.
@anonym_autor pretože si matrac, ktorý ho nič nestojí. Pretože mu všetko platíš a dávaš na tácku. Pretože k tebe nemá žiadnu úctu a najdôležitejšie - pretože si nevážiš ani sama seba
Aby si nemala podozrenie. Preco asi.
Zena ved ty si na koni. Mas to o com sa tu mnohym ani nesniva. Vlastny byt a financnu nezavislost. Pobalit tasky, zmenit zamky, poradit sa s pravnikom.
Zeny nemusia drziat spolu. Manzel mat byt lojalny k tebe, ona nemusi.
Inak ziram kolko muzov si tu nevie utriet prdel a ani zapnut pracku 😳
@anonym_292e2b mňa tiež vie dojat to pranie treniek, ako keby sme prali na potoku, pracku vie obsluhovať aj dieťa na základnej škole.
@anonym_autor niektorí muži sexuju stou čo im akurát dá 😅 ale hej tiež z jeho strany to je taká láska no...ale je to jeho obraz.je taký
a buď ho takého ber alebo zatvor za ním dvere
Ale čím skôr sa ho zbavis bude tebe lepšie
@anonym_autor napisala by som jej, ze uz je pobaleny, moze si ho prist prevziat.
@viestta 😂 aj toto mi napadlo,ale milenka by si to ešte mohla rozmyslieť(že v tom je nejaký háčik,keď tak jednoducho) a manželka by ho mala ďalej na krku 😁.
Prosím vás toto je vymyslená téma ? Lebo nechápem ako sa jedná žena môže takto ponižovať. Milenka ti neslubovala vernosť, čo sa jej chceš pomstiť 🤷🏻 Podaj žiadosť o rozvod
Ale napísali by jej všetky,to len tu robia formu a sa robia dôležité 🤣
Podla situacie.. ak by vedela ze jej pichac je zenaty, nepisala by som. Ak by jej klamal a povedal jej ze manzelku nema,napisala by som jej , jasne.
Citala som komentare,byt je tvoj a ty skoro vsetko platis ? Letel by jak vecheť z toho bytu 😃
@anonym_f092b1 určite by som nikomu nepísala. tak nehovor za všetky..

@anonym_8ad621 na neho neviem kontakt mám len jej číslo čo som stihla si odfotiť z whatsappu iné nemám nič. Ani jej meno neviem teda meno áno ale priezvisko nie.
@anonym_autor a mužovi si čo povedala