Napísali by ste mužovej milenke?
A čo by ste napísali ?
Pritom než som toto zistila tak normálne so mnou sexoval vôbec som nič netušila až som to našla v mobile. A ťahajú to už pekne dlho. Keď ju tak miluje nechápem preco so mnou sexoval.
@anonym_autor nemiluje ju.. ale ani teba.. ak sa takto chova, tak ani milovat nevie.. len ma rad sex a byt chceny.. myslis, ze takemu robi problem spat s viacerymi zenami? ak akoze uvazujes, ci ta nahodou nelubi, ked s tebou predsa spaval.. klame teba a klame aj jej.. aj o spolocnom zivote, aj o dietati..
a ty sa mstis akurat sama sebe, ked sa zaoberas takymto clovekom
Oni chcú spolu aj dieťa. Teda ona to navrhla, že by chcela zasa také malinké. A on, že čo im v tom bráni, že môžu si ho spraviť aj hneď.
@anonym_autor ja som asi jedna z mála, ale ja by som neverníka nechcela ani keby bol posledný kus na svete. Takže keď už by som mala kontaktovať na tvojom mieste milenku, tak jej pošlem ďakovný list a k tomu kuriéra s kyticou na jej adresu. Chlapa, ktorý podvedie manželku, nech si berie
Nebola to fyzická nevera ale emocionálna. Napísala som jej mužovi a nič lepšie som spraviť nemohla.
Ešte koľko tém kvôli tomu magorovi založíš???
@anonym_autor ja by som nenapísala. Ani sa nechcela pomstiť. Načo ... Aj tak by sa tým nič nezmenilo
@muchotrafka298 milujem také...riadna krava
@pikachu999 vies co na tuto je krava slabe slovo. Fakt si mysli, ze som taka debilka, co sa s nim nerozide a bude mu toto tolerovat? Alebo si myslela, ze na mna spravi bububu a posypu sa jej love? ona je prostitutka s klientelou z celeho sveta pomaly, nakolko sa jedna o zahranicie. Tak ale ako komu vyhovuje. Mne sa on dokonca vyhrazal, aby som sa neopovazila ceknut jeho rodine o nej. Som myslela, ze sa mi sniva. notoricky klamar, debil a clovek, ktory sa 14 rokov dokazal pretvarovat sa mne este bude vyhrazat?!? A celej rodine nakecal, ako som ho chudacika odkopla, lebo som zlatokopka a urcite som s nim len pre prachy bola 🙈
Ja myslím ,že by sa patrilo tej milenke poďakovať,že ťa takého dilina zbavila. Keby to nebola ona , prisla by iná. Ak by jej on nadbiehal a ona nechcela , nerobí to z neho menšieho kretena, pretože nad niečim takým nemal ani uvažovať. Zariadila by som rozvod a pobalila ho do poslednej ponožky.
@anonym_autor chod s nou na kavu.
Napísala by som jej, ale ešte predtým jej zavolaj, že bola vylosovaná a vyhrala balíček dekoratívnej kozmetiky Yves Rocher a nech ti nadiktuje meno a adresu na zaslanie výhry..
Chcela by som sa jej nejak pomstiť ale neviem ako. Bola by som spokojná, že som jej aspoň nejak ublížila.
@anonym_autor Keby sa toto mne stalo,tak si zistim,kto je to,kde byva a presvedcim sa,ze je doma aj jej manzel. Zazvonim pri dverach a dam si zavolat ju aj jej manzela a s kludom anglicana by som jej vysypala manzelove spinave pradle. Nech sa paci,ked ho obraba,nech sa aj o jeho spinave trenky postara.
Napísala som jej na WhatsApp a nič žiadna reakcia ani si to neprecitala. Nemám už chuť žit som zničená.
Napísala som jej na WhatsApp a nič žiadna reakcia ani si to neprecitala. Nemám už chuť žit som zničená.
@anonym_autor a co si čakala? Urobila si zo seba hlupanu.
@anonym_autor a co si cakala, e s tebou zacne preberat, ci ten tvoj ma radsej ryzove alebo krupove jaternice?
Tvoj rozum ma fakt dovolenku a hrdost a sebeuctu si asi ani nikdy nemala.
@anonym_autor a ešte počkaj co bude ked sa tvoj muž dozvie ze si jej písala. Zbytocne problémy si si týmto narobila, mala si riešiť jeho a nie milenku.
A čo mi spraví, keď to zistí ? Nemal si s ňou začať.
@anonym_autor Takto sa ponižovat pre hovädo, ktoré Ti povie, že Ta znasilní a ty mu nasilu podržiš, aby sa dcéra nezabudla. Tlieskam.
Prečo so aspoň nevyjadrila ja som naštvaná ešte viac
A čo mi spraví, keď to zistí ? Nemal si s ňou začať.
@anonym_autor zena, napis co vlastne chces. Chlap ta podvadza, s tou druhou chce dieta, tebe povie, ze ta znasilni, lebo chce syna. Co ty vlasne chces? Ako to podla teba ma skoncit? Co chces dosiahnut?
@anonym_autor a k čomu sa ti mala vyjadrovať? Co si čakala ze si budete vymieňať skúsenosti alebo co? Neviem co ti spraví, ale nadšený z toho nebude. A o tom, že ty si sa totalne ponizila ani hovoriť nemusim
@anonym_autor zena, napis co vlastne chces. Chlap ta podvadza, s tou druhou chce dieta, tebe povie, ze ta znasilni, lebo chce syna. Co ty vlasne chces? Ako to podla teba ma skoncit? Co chces dosiahnut?
@viestta chcem aby trpeli obaja minimálne ako ja teraz. To mi bude stačiť. Muž niekde schoval naschvál sobášny list aj rodný list dcéry. To som chcela zajtra ísť riešiť rozvod. Nech sa mu vyhrážam akokoľvek on je len ticho asi to má zamknuté ten sobášny v aute chcela som sa tam dostať a priehradka zamknutá. Ide ma poraziť.
@anonym_autor veď práve to sme sa ti snažili vysvetliť,že nič tým nevyriešiš,len si sama sebe viac ublížiš a ponižiš. Čo si čakala? Že si začne sypať popol na hlavu? Ospravedlňovať sa? Že sa zľakne a napíše,že už sa s ním kontaktovať nebude? Ty si musíš porobiť "poriadky" s mužom a nie s ňou? Keď nebude ona,bude ďalšia a to sa chceš pred každou takto zhovadiť? Och žena 😒
@viestta chcem aby trpeli obaja minimálne ako ja teraz. To mi bude stačiť. Muž niekde schoval naschvál sobášny list aj rodný list dcéry. To som chcela zajtra ísť riešiť rozvod. Nech sa mu vyhrážam akokoľvek on je len ticho asi to má zamknuté ten sobášny v aute chcela som sa tam dostať a priehradka zamknutá. Ide ma poraziť.
@anonym_autor ale prosím ta prestan s tou pomstou lebo sa to otoci proti tebe. Robíš zo seba idiota, normálna zena takto veci neriesi
Ono je to úplne neprecitane teda neviem či si to ani prečítala vôbec. Keby som aspoň vedela, že ano. Ale na WhatsApp to není vidieť pokiaľ si ma nepridá do kontaktov či to prečítala.
Ono je to úplne neprecitane teda neviem či si to ani prečítala vôbec. Keby som aspoň vedela, že ano. Ale na WhatsApp to není vidieť pokiaľ si ma nepridá do kontaktov či to prečítala.
@anonym_autor ty si psychopat. Aku reakciu od nej čakáš? Ty si myslíš ze ked jej povieš svoje ze jej tym ublizis? Niečo ti poviem, neublizis budes jej akurát tak na smiech
@anonym_autor sobasny list aj rodny list ti vydaju na matrike, na pockanie. Tym, ze budes vypisovat jeho milenke nic nevyriesis, ani nebudes menej trpiet. Miesto toho aby si kula ako sa im pomstit zacni mysliet. Mysliet na seba, financie, starostlivost o dceru.
Ozaj, co si jej napisala, fakt by ma zaujimalo co si jej napisala.
@anonym_autor sobasny list aj rodny list ti vydaju na matrike, na pockanie. Tym, ze budes vypisovat jeho milenke nic nevyriesis, ani nebudes menej trpiet. Miesto toho aby si kula ako sa im pomstit zacni mysliet. Mysliet na seba, financie, starostlivost o dceru.
Ozaj, co si jej napisala, fakt by ma zaujimalo co si jej napisala.
@viestta tipujem ze kopu síry na nu vychrlila
@anonym_autor a co si cakala, e s tebou zacne preberat, ci ten tvoj ma radsej ryzove alebo krupove jaternice?
Tvoj rozum ma fakt dovolenku a hrdost a sebeuctu si asi ani nikdy nemala.
@viestta len tak odveci, pobavilo ma to, ze to ešte niekto iný okrem mňa rozlišuje, ja radšej ryzove😂😂😂
Všetko sa zrútilo aj ta možnosť mať dieťa tak strašne to boli. Chcela som tak strašne malinký uzlíček a on ho chce spraviť jej a nie mne. Možno sa Vám to zdá zvláštne ale zomrel kúsok mňa. Už nebudem mať ani to dieťa.

@pikachu999 je zablokovana lenze na ine profily.
@muchotrafka298 milujem také...riadna krava