Napísať mu, že viem pravdu?
Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.
@anonym_autor ja by som mu nepísala nič, proste by som rezignovala úplne, on to určite v duchu vie,že "niečo" tušíš,- nemal gule ti to povedať,chlapi sú proste takýto.Ukáž mu,že ti naňom nezáleží pridávaj ďalej fotky nech vidí na koho sa "vysral" a ak by napísal vtedy by bola moja odpoveď to,čo vieš 😝
Tak ako chceš ty tu bodku, bude ju chcieť časom aj on. Blokni ho a to ho nechá zmäteným. Je to horšie ako ho oplut, ci vynadat mu. To je koniec. Teatralny, ale koniec. Keď ho bloknes, vyvoláš otázniky a môže ešte ľutovať, ze stratil takú ženu s hodnotou.
@anonym_autor načo blokovať? Ži svoj život a jeho považuj za minulosť. Netreba sa hrať na vymazaneho, zablokovaneho. Veď nech vidí ako vieš žiť bez neho. 🙂
Toto je tvoje zranene ego, s nim to nema nic spolocne, ries seba a bude sa ti lahsie zit. Na svete beha plno chujov ale nemusis stracat svoj cas aby si kazdemu z nich povedala ze su blbci. Oni to vedia a tvoj nazor maju v pazi. Vyuzi svoj cas a energiu na nieco lepsie.
@anonym_autor zas bolo by to pekne, keby ti nieco povedal, ale ani ti nic nedlzi nie? Ty si vsetky vztahy ukoncila tak, ze sa to tej druhej strane pacilo?
@bluka2 nie, ale aspoň som vzdy bola úprimná a čestná pretože si myslím, že človek s ktorým som prežila nejakú časť života si zaslúži poznať pravdu už iba z toho dôvodu, že si toho druhého vazim
Clovek ti chce dobre ale ty si aj tak ides svoje. Chcela si pocut ine odpovede.
@anonym_28f0c5 nie, chcela som počuť ako by sa zachovali ine zeny. Každá sme ina, niekto to dokáže len tak hodiť za hlavu a niekoho take veci trápia. Mna napríklad to ako sa zachoval trapi pretože viem ako sa správal, čo všetko pre mna robil a zrazu nemal ani toľko v sebe aby to ukončil ako chlap
Ved jemu to dopne ked zisti, ze si ho blokla. Maj hrdost. Mozno dobre ze dosiel do tvojho zivota,aby si tu sebauctu a sebalasku k sebe nasla...
Ja by som ho vymazala z priatelov a neodpisovala na pripadne spravy,nic,ignor..
@katuskamala1 nemyslím ze to zisti, ma na facebooku 4000 priateľov, na instagrame sleduje asi 1500 ľudí, takže to ze som ho blokla by zistil iba vtedy keby mi chcel napísať
@anonym_28f0c5 nie, chcela som počuť ako by sa zachovali ine zeny. Každá sme ina, niekto to dokáže len tak hodiť za hlavu a niekoho take veci trápia. Mna napríklad to ako sa zachoval trapi pretože viem ako sa správal, čo všetko pre mna robil a zrazu nemal ani toľko v sebe aby to ukončil ako chlap
@anonym_autor ty si stále ideš len to svoje,všetko je len a len uhol pohľadu
@anonym_autor ja by som mu nepísala nič, proste by som rezignovala úplne, on to určite v duchu vie,že "niečo" tušíš,- nemal gule ti to povedať,chlapi sú proste takýto.Ukáž mu,že ti naňom nezáleží pridávaj ďalej fotky nech vidí na koho sa "vysral" a ak by napísal vtedy by bola moja odpoveď to,čo vieš 😝
@patrissaa ano, niečo také mam aj v plane. Pocit napísať mu ma vždy chyti ked vidím ze je online
Tak ako chceš ty tu bodku, bude ju chcieť časom aj on. Blokni ho a to ho nechá zmäteným. Je to horšie ako ho oplut, ci vynadat mu. To je koniec. Teatralny, ale koniec. Keď ho bloknes, vyvoláš otázniky a môže ešte ľutovať, ze stratil takú ženu s hodnotou.
@personality myslíš ze bude chcieť bodku? Prečo neho to už asi bodku ma
@anonym_autor
2 mesiace ste spolu neboli, tebe to nie je jasné?
Skoro každá jedna ti napísala,čo býva fakt málokedy,že by sa mu už neozvala. Tak myslíš,že je to nejaká zlá rada? Teba to teraz štve,o týždeň bude menej a o mesiac nám možno poďakuješ,čo ani nemusíš 😊.
Skoro každá jedna ti napísala,čo býva fakt málokedy,že by sa mu už neozvala. Tak myslíš,že je to nejaká zlá rada? Teba to teraz štve,o týždeň bude menej a o mesiac nám možno poďakuješ,čo ani nemusíš 😊.
@zuzanita1609 mna nezaujíma jeho odpoveď, jeho výhovorky iba som chcela aby vedel ze to viem
@anonym_autor
2 mesiace ste spolu neboli, tebe to nie je jasné?
@mondolina je mi to jasne, akurát som od neho chcela počuť ze je koniec a nie ze on sa mi ozve, ze to nechce ukončiť a blabla
@zuzanita1609 mna nezaujíma jeho odpoveď, jeho výhovorky iba som chcela aby vedel ze to viem
@anonym_autor a keď ti odpíše v zmysle..."tak to ti trvalo to pochopiť",bude ti lepšie? 🤭 Ty normálne chceš sama zo seba urobiť blbku 😏.
@anonym_autor a keď ti odpíše v zmysle..."tak to ti trvalo to pochopiť",bude ti lepšie? 🤭 Ty normálne chceš sama zo seba urobiť blbku 😏.
@zuzanita1609 mne je jedno co odpise lebo hneď ako by som mu tu spravu poslala by som ho zablokovala. Takze jeho odpoveď by som vôbec nečítala
@anonym_autor a keď ti odpíše,sorry ja som na teba aj zabudol
@minenkaa po odoslaní mojej správy by som ho všade zablokovala takže co by odpísal by som nevidela. Mna jeho odpoveď nezaujíma, mne išlo iba o to aby vedel ze nie som hlúpa a viem pravdu. A ze nech neráta s tym ze na neho cakam keďže mi napisal ze sa ozve lebo on to ukončiť nechce
@zuzanita1609 mne je jedno co odpise lebo hneď ako by som mu tu spravu poslala by som ho zablokovala. Takze jeho odpoveď by som vôbec nečítala
@anonym_autor vzdávam to 😅. Teraz klameš samú seba. Budeš čakať na odpoveď,ako sliepka na flus 🤣.
@minenkaa po odoslaní mojej správy by som ho všade zablokovala takže co by odpísal by som nevidela. Mna jeho odpoveď nezaujíma, mne išlo iba o to aby vedel ze nie som hlúpa a viem pravdu. A ze nech neráta s tym ze na neho cakam keďže mi napisal ze sa ozve lebo on to ukončiť nechce
@anonym_autor a ráta s tým,že čakáš na neho, po dvoch mesiacoch,uvedom si,že táto správa po takom čase stratila už zmysel
@mondolina je mi to jasne, akurát som od neho chcela počuť ze je koniec a nie ze on sa mi ozve, ze to nechce ukončiť a blabla
@anonym_autor
ty chcieť môžeš čo chceš....ako prepáč, po týždni max. dvoch by som ho vypustila z hlavy.
proste nechcel ti ešte viac asi ublížiť, tak to zahral takto. koniec. bodka. schluss.
po 2 mesiacoch mu ísť hrať na city, a prebúdzať v ňom svedomie? veď on je už úplne inde....no mne keby nejaký chlap po 2 mesiacoch čo sme neboli v kontakte, že som taká, alebo onaká....tak by som asi poriadne vysoko zdvihla obočie...wtf?
@anonym_autor vzdávam to 😅. Teraz klameš samú seba. Budeš čakať na odpoveď,ako sliepka na flus 🤣.
@zuzanita1609 nie, to určite nie. Mna jeho odpoveď nezaujíma lebo viem ze by to bolo ďalšie klamstvo. Iba som chcela aby vedel ze to viem a nemyslel si, že ako ma dobre osral lebo som hlúpa
Veď tým,že sa takú dlhu dobu neozval to ukončil,tam nie je o čom
Veď tým,že sa takú dlhu dobu neozval to ukončil,tam nie je o čom
@minenkaa tak nech mi neposiela srdiečka, ked ma v pici tak nech ma v pici aj moje fotky a vsetko co zverejňujem
@zuzanita1609 nie, to určite nie. Mna jeho odpoveď nezaujíma lebo viem ze by to bolo ďalšie klamstvo. Iba som chcela aby vedel ze to viem a nemyslel si, že ako ma dobre osral lebo som hlúpa
@anonym_autor
a prečo ti to nie je jedno čo si o tebe myslí? nie je to jedno??
on kliká na tvoje foto automaticky, a nie preto, že ťa miluje🙈🙏 kliká ďalším ženám, halooo
@minenkaa tak nech mi neposiela srdiečka, ked ma v pici tak nech ma v pici aj moje fotky a vsetko co zverejňujem
@anonym_autor a ty ho nesleduj a nestalkuj. On ti pošle iba srdiečko...jaa sa ho budem ešte zastávať ku koncu 🤭😁
@anonym_autor a ty ho nesleduj a nestalkuj. On ti pošle iba srdiečko...jaa sa ho budem ešte zastávať ku koncu 🤭😁
@zuzanita1609 prepac ale ked mam niekoho v pici tak mu nedám na jeden príbeh aj 5 srdiečok
@zuzanita1609 prepac ale ked mam niekoho v pici tak mu nedám na jeden príbeh aj 5 srdiečok
@anonym_autor ja cumim a cumim,koľko máš rokov

Ved jemu to dopne ked zisti, ze si ho blokla. Maj hrdost. Mozno dobre ze dosiel do tvojho zivota,aby si tu sebauctu a sebalasku k sebe nasla...
Ja by som ho vymazala z priatelov a neodpisovala na pripadne spravy,nic,ignor..