icon

Napísať mu, že viem pravdu?

31. júl 2025

Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor ale ty si nechceš uvedomiť ,tu ide len a len o to čo máš ty v hlave a nie čo on robi .Ty to v sebe musíš ukončiť ,ty

@minenkaa ja to mam ukončené a vidím ze mi nerozumieš. Išlo mi iba o to aby vedel ze nie som hlupana a nezozrala som mu to jeho klamstvo

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor ja cumim a cumim,koľko máš rokov

@minenkaa co cumis? Ty bezne dávaš srdiečka niekomu koho sprosto oseries? Ja teda nie, lebo ked mam niekoho v riti tak nemám potrebu mu niečo lajkovat pretože ma to nezaujima

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 prepac ale ked mam niekoho v pici tak mu nedám na jeden príbeh aj 5 srdiečok

@anonym_autor uvedom si ,že ta ma v pici,dva mesiace nič ani slovo ,veď si nedávno písala,že by si ani nevšimol ,keby ho zablokujes a teraz ti dáva srdiečka

earlgrey
31. júl 2025

Dobre...napíš mu teraz, maj srdce na pokoji, uľav si, vynadaj mu, rob čo chceš...aj tak ťa bude mať za blbku aj tak...ale pokiaľ to uspokojí tvoju potrebu, choď do toho..

A ešte jedna rada...nikdy neočakávaj od ľudí rovnaké správanie ako máš ty...to, že ty máš niečo rada (úprimnosť) a nemáš rada (klamstvo) ešte neznamená, že iní to majú rovnaké...nemaj očakávania a nebudeš sklamaná...

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa ja to mam ukončené a vidím ze mi nerozumieš. Išlo mi iba o to aby vedel ze nie som hlupana a nezozrala som mu to jeho klamstvo

@anonym_autor ale ty si hlúpa ,lebo riešiš niečo čo nie je

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor uvedom si ,že ta ma v pici,dva mesiace nič ani slovo ,veď si nedávno písala,že by si ani nevšimol ,keby ho zablokujes a teraz ti dáva srdiečka

@minenkaa srdiečka mi dáva celý cas ako so mnou prestal komunikovať

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa co cumis? Ty bezne dávaš srdiečka niekomu koho sprosto oseries? Ja teda nie, lebo ked mam niekoho v riti tak nemám potrebu mu niečo lajkovat pretože ma to nezaujima

@anonym_autor no cumim na teba aká si mimo a máš problém s odmietnutím

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor naozaj,toto je dôkaz lásky,srdiečko na príbeh,veď to znamená iba palec hore

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže keď svojmu decku nedám srdiečko na príbeh nemilujem ho?

minenkaa
31. júl 2025

@anonym_autor a k tomu klamstvu ,však ty sama klameš

autor
31. júl 2025
@earlgrey

Dobre...napíš mu teraz, maj srdce na pokoji, uľav si, vynadaj mu, rob čo chceš...aj tak ťa bude mať za blbku aj tak...ale pokiaľ to uspokojí tvoju potrebu, choď do toho..

A ešte jedna rada...nikdy neočakávaj od ľudí rovnaké správanie ako máš ty...to, že ty máš niečo rada (úprimnosť) a nemáš rada (klamstvo) ešte neznamená, že iní to majú rovnaké...nemaj očakávania a nebudeš sklamaná...

@earlgrey ano, viem ze nie každý dokáže byť úprimný. Tu ide o to ako sa on prezentoval, čo mi hovoril, čo robil. A ešte ta jeho posledná sprava ze on to nechce ukončiť a ze sa mi ozve. To je jasný náznak ze si ma chce držať ako zadné dvierka. A nie, nemam potrebu mu ublížiť. Len nechcem byt za hlúpu ze na neho čakám kým sa chudáčik da dokopy ale ze viem ze je za tym iná zena a on je obyčajný chuj.

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey ano, viem ze nie každý dokáže byť úprimný. Tu ide o to ako sa on prezentoval, čo mi hovoril, čo robil. A ešte ta jeho posledná sprava ze on to nechce ukončiť a ze sa mi ozve. To je jasný náznak ze si ma chce držať ako zadné dvierka. A nie, nemam potrebu mu ublížiť. Len nechcem byt za hlúpu ze na neho čakám kým sa chudáčik da dokopy ale ze viem ze je za tym iná zena a on je obyčajný chuj.

@anonym_autor tak klame ta a ty si ešte myslis ,že ti vravel pravdu inokedy?

mondolina
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
a v reálnom živote, nie v tom klik klik ♥️ ti dáva koľko lásky? no asi 0.0.
nič mu nepíš, a skončila som, lebo keď niekto nevie pochopiť, že je koniec aj napriek klik klik ♥️ a čaká a čaká. a chce to ešte teatrálne skončiť, tak viac ako 15 rokov nemáš 🙏

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor naozaj,toto je dôkaz lásky,srdiečko na príbeh,veď to znamená iba palec hore

@minenkaa kamaráti mi dávajú palec hore a iba jeden. On srdiečka a nie jedno ale viac. Takze ak ma ma v pici tak načo mi to vôbec lajkuje? Ja nelajkujem veci ľuďom ktori su mi ukradnuti.

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 prepac ale ked mam niekoho v pici tak mu nedám na jeden príbeh aj 5 srdiečok

@anonym_autor urob ako myslíš,ale ani sa mu už nečudujem 😁....ako sa vie príbeh otočiť. Nakoniec to bude tak,že sa chalan zdekoval, pretože si mu nedala dýchať a sledovala ho všade kde sa dalo. Napíš mu, prinajmenšom ťa pošle tam,kde sama spomínaš 😉.

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor tak klame ta a ty si ešte myslis ,že ti vravel pravdu inokedy?

@minenkaa však práve, nech vie ze som ho prekukla a nech si nemyslí ze je majster sveta ze ošuškal zase ďalšiu

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa kamaráti mi dávajú palec hore a iba jeden. On srdiečka a nie jedno ale viac. Takze ak ma ma v pici tak načo mi to vôbec lajkuje? Ja nelajkujem veci ľuďom ktori su mi ukradnuti.

@anonym_autor ešte raz ,posiela ti srdiečka vo virtuálnom svete,chápeš??

mondolina
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa však práve, nech vie ze som ho prekukla a nech si nemyslí ze je majster sveta ze ošuškal zase ďalšiu

@anonym_autor
ale pravdaže ťa ošuškal, veď 2 mesiace naňho čakáš 🤣 a sleduješ
tiež posielam ♥️ a nemilujem ich🫣🥹

alyson29
31. júl 2025

@anonym_autor Najlepšie by bolo pre teba nechať to tak a nedať mu tú satisfakciu, že ti ešte stále záleží na jeho názore. Ale úplne chápem tú tvoju potrebu "dať mu to vyžrať", aby si nemyslel, že si sa na všetko nachytala. No radím ti, neponižuj sa tým, že mu niečo ešte budeš vysvetľovať. On dobre vie, čo robí. Si oveľa viac, než nejaká rezerva. Ak mu napíšeš, možno sa na chvíľu uspokojíš, že si mu to dala najavo, ale v skutočnosti mu len potvrdíš, že ťa má stále „na háku“. A to si nezaslúžiš. Zablokuj ho, odstráň, odstrihni a hlavne odíď dôstojne. Žiadne vysvetľovanie, žiadne scény. Len ticho a pokoj, to je to, čo takýchto ego hráčov najviac rozhodí. 🙌🏻

autor
31. júl 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor urob ako myslíš,ale ani sa mu už nečudujem 😁....ako sa vie príbeh otočiť. Nakoniec to bude tak,že sa chalan zdekoval, pretože si mu nedala dýchať a sledovala ho všade kde sa dalo. Napíš mu, prinajmenšom ťa pošle tam,kde sama spomínaš 😉.

@zuzanita1609 tak to sa veľmi mýliš, ja som ho vôbec nekontrolovala, mam moju plnú dôveru a voľnosť. Celý cas mi hovoril ze ja ho chápem ako ešte nikdy nikto

earlgrey
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Veď dobre, my sme to pochopili ako to je...len ti radíme, aby si sa nestrápňovala...ale pokiaľ ty to za trápne nepokladáš, tak ok, napíš mu, zablokuj a choď sa z toho vyspať...mňa by po 2 mesiacoh určite nesralo, že sa mi taký muž už neozýva, skôr by som ďakovala bohu, že som sa ho zbavila...kebyže ti tie 2 mesiace aspoň čo to napísal a komunikovali by ste, že by ťa držal v nádeji, že ťa chce, chce pokračovať atď. ok, ešte by som to chápala ako zradu...ale 2 mesiace sa ti ani neozval (okrem tých srdiečok, čim ti asi dával najavo, že žije alebo neviem čo tým chcel dosiahnúť - ináč mne dávaju srdiečka na fotky a príbehy aj moji ženatí kamaráti 🤷‍♀️ a nič za tým nehľadám) a ty po 2 mesiacoch to ideš riešiť...ale je to na tebe...rieš ak chceš, ja by som na to kašlala...

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor klamal ta cely čas,prečo myslis,že to niečo s ním spraví,keď mu napíšeš
Ešte raz,celá táto krivda je len a len v tvojej hlave a to čo citis je len a len tvoja starosť
Prečo myslis,že máš pravo obťažovať svojimi pocitmi iných ľudí

autor
31. júl 2025
@alyson29

@anonym_autor Najlepšie by bolo pre teba nechať to tak a nedať mu tú satisfakciu, že ti ešte stále záleží na jeho názore. Ale úplne chápem tú tvoju potrebu "dať mu to vyžrať", aby si nemyslel, že si sa na všetko nachytala. No radím ti, neponižuj sa tým, že mu niečo ešte budeš vysvetľovať. On dobre vie, čo robí. Si oveľa viac, než nejaká rezerva. Ak mu napíšeš, možno sa na chvíľu uspokojíš, že si mu to dala najavo, ale v skutočnosti mu len potvrdíš, že ťa má stále „na háku“. A to si nezaslúžiš. Zablokuj ho, odstráň, odstrihni a hlavne odíď dôstojne. Žiadne vysvetľovanie, žiadne scény. Len ticho a pokoj, to je to, čo takýchto ego hráčov najviac rozhodí. 🙌🏻

@alyson29 ďakujem ti za Tvoju reakciu a ze nemáš potrebu ponizovat ma za to co cítim. Ano, jeho správanie je pre mna velmi ponižujúce pretože si myslím ze za to vsetko co sme spolu prežili, čo som pre neho urobila som si zaslúžila aspoň normálny koniec. Písať mu nebudem, možno ked sa ozve on tak mu to poviem

autor
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor klamal ta cely čas,prečo myslis,že to niečo s ním spraví,keď mu napíšeš
Ešte raz,celá táto krivda je len a len v tvojej hlave a to čo citis je len a len tvoja starosť
Prečo myslis,že máš pravo obťažovať svojimi pocitmi iných ľudí

@minenkaa aha, takže on ma svojimi pocitmi mohol obtazovat ked mal tazke obdobie ale ja už jeho obtazovat nemôžem

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa aha, takže on ma svojimi pocitmi mohol obtazovat ked mal tazke obdobie ale ja už jeho obtazovat nemôžem

@anonym_autor presne tak,prečo očakávaš od iných to čo ponukas ty ,ak to neponúkajú oni

evaachesa
31. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor určite nie si jediná ktorej takto dáva srdiečka na fotky. 😏 Namotal si vás jednu po druhej a všetky vás má v zálohe kým opaľuje inú. Je mu úplne u prdele každá jedna z vás. Nemysli si že si kvôli tvojmu výstupu ako si ho dobehla bude robiť ťažkú hlavu. Zabudne na to do 5 minút a ty si tu kvôli nemu lámeš hlavu a srdce už ktovie akú dlhú dobu. 🤷 Prosím ťa, pozbieraj svoju hrdosť zo zeme, zablokuj ho a pohni sa ďalej. Je to obyčajný kretén a nestojí ani len za krátku myšlienku a mrhanie tvojím časom. Vzchop sa žena! 🤷

autor
31. júl 2025
@earlgrey

@anonym_autor Veď dobre, my sme to pochopili ako to je...len ti radíme, aby si sa nestrápňovala...ale pokiaľ ty to za trápne nepokladáš, tak ok, napíš mu, zablokuj a choď sa z toho vyspať...mňa by po 2 mesiacoh určite nesralo, že sa mi taký muž už neozýva, skôr by som ďakovala bohu, že som sa ho zbavila...kebyže ti tie 2 mesiace aspoň čo to napísal a komunikovali by ste, že by ťa držal v nádeji, že ťa chce, chce pokračovať atď. ok, ešte by som to chápala ako zradu...ale 2 mesiace sa ti ani neozval (okrem tých srdiečok, čim ti asi dával najavo, že žije alebo neviem čo tým chcel dosiahnúť - ináč mne dávaju srdiečka na fotky a príbehy aj moji ženatí kamaráti 🤷‍♀️ a nič za tým nehľadám) a ty po 2 mesiacoch to ideš riešiť...ale je to na tebe...rieš ak chceš, ja by som na to kašlala...

@earlgrey jedine co ma štve je to, ze on si mysli ako dobre ma osral a ze ked sa stretneme, alebo sa mi časom ozve tak bude všetko ok

minenkaa
31. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey jedine co ma štve je to, ze on si mysli ako dobre ma osral a ze ked sa stretneme, alebo sa mi časom ozve tak bude všetko ok

@anonym_autor prečo si myslis,že nad tebou rozmýšľa

mondolina
31. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor prečo si myslis,že nad tebou rozmýšľa

@minenkaa
lebo jej posiela ♥️♥️♥️ 🙈

zuzanita1609
31. júl 2025
@anonym_autor

@alyson29 ďakujem ti za Tvoju reakciu a ze nemáš potrebu ponizovat ma za to co cítim. Ano, jeho správanie je pre mna velmi ponižujúce pretože si myslím ze za to vsetko co sme spolu prežili, čo som pre neho urobila som si zaslúžila aspoň normálny koniec. Písať mu nebudem, možno ked sa ozve on tak mu to poviem

@anonym_autor blahoželám ,že si konečne dospela k rozumnému záveru 👏. (Niekedy funguje opačný efekt pri správnom rozhodnutí) 😁. Vážne,toto riešiť po dvoch mesiacoch,môže naozaj iba pubertačka,alebo "šiši" žena. 😏