icon

Napísať mu, že viem pravdu?

31. júl 2025

Baby, stretávala som sa s jedným muzom cca 7 mesiacov, hovoril mi ako ma ma rad, ako si ma vazi, ako je mu so mnou dobre, taka klasika ked s niekym začínate. Zrazu sa jednoducho prestal ozývať s nejakou blbou výhovorku, ze to nechce ukončiť len musí veci robiť inak. Viac sa neozval, su to už 2 mesiace. Zistila som, že namotava inu. Co by ste urobili na mojom mieste? Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak? Ja sa cítim veľmi ponizena jeho klamstvom, lajkuje mi všetky fotky, dava na ne srdiečka ale neozve sa vobec. Príde mi to ze si ma drží ako zadné dvierka ze ked to s nou nevyjde tak sa mi zas ozve. Ale ja cítim strašnú potrebu dat mu vedieť ze nie som hlúpa a vestko viem.

autor
1. aug 2025
@pallacinka29

@anonym_autor Autorka, musis byt neskutocne zufala... takto sa strapnovat a ist si to svoje. Evidentne mas nulove skusenosti s chlapmi, 90 percent bab Ti radi davno ho pustit z hlavy. A ty ako taka posledna chudera si ides svoje - si mu uplne u prdele, akurat sa bude z Teba dobre rehotat.

@pallacinka29 je mi to jedno, mam potrebu povedať mu ze je kokot a ze viem o jeho klamstvach. Viac ho riešiť nebudem a je mi u prdele ci sa bude rehoľa,búchať si hlavu alebo si o mne bude myslieť ze som trápna pica. Nenávidím klamstvo a nenávidím ked zo mna niekto robí hlupanu a ešte si mysli ako dobre ma odrbal a on je za pekného.

autor
1. aug 2025
@minenkaa

@zuzanita1609 keď mne je takýchto zaslepených ľudí tak ľúto

@minenkaa nemusi ti byt. Kazdy je iny a kazdy rieši veci inak. Niekto to hodí za hlavu a je spokojny a niekto potrebuje mať posledné slovo a až potom je spokojny. Co je na tom nepochopitelne?

zuzanita1609
1. aug 2025
@anonym_autor

@pallacinka29 je mi to jedno, mam potrebu povedať mu ze je kokot a ze viem o jeho klamstvach. Viac ho riešiť nebudem a je mi u prdele ci sa bude rehoľa,búchať si hlavu alebo si o mne bude myslieť ze som trápna pica. Nenávidím klamstvo a nenávidím ked zo mna niekto robí hlupanu a ešte si mysli ako dobre ma odrbal a on je za pekného.

@anonym_autor waw a ten slovník bonus k zúfalsti 👏😅

autor
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
1. aug 2025
@anonym_autor

@minenkaa nemusi ti byt. Kazdy je iny a kazdy rieši veci inak. Niekto to hodí za hlavu a je spokojny a niekto potrebuje mať posledné slovo a až potom je spokojny. Co je na tom nepochopitelne?

@anonym_autor ale ja toto všetko chápem,len sa treba niekedy aj naučiť ,že posledné slovo neznamena,že je naozaj posledné a ty si asi veľmi mladá keď takto reaguješ,zbytocne sa v tom tocis ,treba ist ďalej
On ta neoklamala,to si uvedom,šiel ďalej tak ako on chcel a nie ty

minenkaa
1. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor naizaj koľko máš rokov keď ti nedošlo ,že on aj keď mu napíšeš že je debil ,si z toho nič nebude robiť

bg92
1. aug 2025

autorka tvoja otazka je:
"Napísali mu ze o tom viete nech si nemyslí ze ste hlupana ktorú opil rozkom a stále na neho čaká alebo by ste ho len jednoducho vymazali zo sociálnych sietí, zablokovali a nechali to tak?"
a teraz sa fucis lebo ti ludia na tu otazku odpovedaju. cudne.

evaachesa
1. aug 2025

Autorka v poriadku, tak mu napíš že je ko*ot ak ti to pomôže a môžeš kľudne spať. Vyriešené. 😌

torysheer
1. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Pekny slovník, veľa napovedá. Dúfam že nemáš viac ako 15, lebo to čo si tu popísala, by normálna žena zo seba nevypustila. Ty ho máš za k...ta, nechci vedieť, za čo Ťa máme my po Tvojich vyjadreniach. Ale možno si len naivná, zlá, urazená (aj keď toto je ťažké pochopiť prečo) a pomstychtiva

pallacinka29
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor buchat si hkavu urcite nebude, si total naivna, ak si to myslis. Chlapi presne taketo chovanie nenavidia...

stanislavicenka
1. aug 2025
@anonym_autor

Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého

@anonym_autor vies co? Napis mu, ze to vies. A ze ti to mohol povedat narovinu. Ale nic take, aby si nemyslel, ze na neho cakas, atd.

morpheuss
1. aug 2025

@earlgrey ach zlatko kukaj, ďalšia, čo som jej zlomil srdiečko...

earlgrey
1. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey ach zlatko kukaj, ďalšia, čo som jej zlomil srdiečko...

@morpheuss No aspoň si si o sebe prečítal 🤣🤣

macatt
1. aug 2025

Tak mu normálne nápiš, že nech si tie srdiečka strčí niekam, že pre teba už neexistuje a nech sa má s tou druhou dobre 😆

morpheuss
1. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss No aspoň si si o sebe prečítal 🤣🤣

@earlgrey tak ja nemôžem za to, že váš všetky ľúbim....keď vy ste všetky také úžasné... a mám chuť vám to každej povedať ❤ a samozrejme aj poriadne vyšukať, to k tomu predsa patrí...

anonym_5f6f61
1. aug 2025
@anonym_autor

Odpoviem hromadné, ano mam problém so sebavedomím, so sebauctou, nedokážem sa len tak ľahko preniest cez takéto veci a z duše nenávidím klamarov. Ja si radšej vypočujem pravdu nech je akákoľvek ale klamstvo ma zrani tisíc krát viac. Neviem, ako keby som potrebovala poslednú bodku a tak budem schopná pohnúť sa dalej. Stále nad tym premýšľam, sledujem jeho profil, sledujem kedy je online, riešim preco sa mi neozve, proste sa trápim. Neviem co s tým, ani ako sa pohnúť dalej. Ja mu fotky nelajkum ani mu nevypisujem. Ale strašne ma zoziera pocit ze on sa cíti ako kráľ ze ako ma dobre osral a nie je za zlého

@anonym_autor prepáč, ale načo otváraš potom diskusiu o tom, či mu máš dať vedieť, že vieš o jeho klamstve?? Namotával ťa. Vyspal sa s tebou? Boli ste niekde oficiálne spolu ako pár? Predstavili ste si navzájom rodičov? Ak nie, darmo si myslíš, že si bola 7 mesiacov vo vzťahu. Jednoducho mu napíš, že vieš, že rieši inú a neželáš si aby ťa sledoval či lajkoval tvoje príspevky. Nemusíš ho ani blokovať, ani sa tváriť, že neexistuje.

minenkaa
1. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey tak ja nemôžem za to, že váš všetky ľúbim....keď vy ste všetky také úžasné... a mám chuť vám to každej povedať ❤ a samozrejme aj poriadne vyšukať, to k tomu predsa patrí...

@morpheuss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

morpheuss
1. aug 2025
@minenkaa

@morpheuss ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@minenkaa ❤❤❤

minenkaa
1. aug 2025
@morpheuss

@minenkaa ❤❤❤

@morpheuss si ma ponizil,len toľko srdiečok si mi poslal si uvedomuješ o koľko menej to je
Čakaj nenávistnu spravu

vilma7
1. aug 2025

Jemu sú tvoje pocity u riti...tým.ze.mu napíšeš splnis iba svoj sen a ak to tvojmu sebavedomiu pomôže (aj keď netuším v com a ako) tak to urob.
Ale on sa kvôli tvojej správe trápiť nebude, zasmeje sa a pomyslí si svoje....

morpheuss
1. aug 2025
@minenkaa

@morpheuss si ma ponizil,len toľko srdiečok si mi poslal si uvedomuješ o koľko menej to je
Čakaj nenávistnu spravu

@minenkaa zle sa na to pozeráš... mám len obmedzený počet srdiečok, tak sú na prídely ako potraviny v Sovietskom Zväze... ty si dostala podpultový tovar... viac ako ktorákoľvek iná, ver mi... ❤

minenkaa
1. aug 2025
@morpheuss

@minenkaa zle sa na to pozeráš... mám len obmedzený počet srdiečok, tak sú na prídely ako potraviny v Sovietskom Zväze... ty si dostala podpultový tovar... viac ako ktorákoľvek iná, ver mi... ❤

@morpheuss verím ti ,viem,že ti na mne záleží keď to takto píšeš ❤️

anonym_28f0c5
1. aug 2025

Dozvieme sa aspon kolko mas rokov? Mozno by sme vedeli lepsie poradit.

morpheuss
1. aug 2025
@minenkaa

@morpheuss verím ti ,viem,že ti na mne záleží keď to takto píšeš ❤️

@minenkaa jasné, že mi na tebe záleží viac ako na všetkých ostatných ❤ (@earlgrey ty si toto nečítaj, jasné, že na tebe mi záleží viac ako na všetkých ostatných ❤)
PS: a tu je krátka ukážka toho ako my muži fungujeme... ale prisámbohu, že to v tom okamihu myslíme úprimne a od srdca... pretože aj @earlgrey aj @minenkaa (a vedel by som vymenovať aj ďalšie) sú proste úžasné ženy, ktoré si to zaslúžia počuť...

minenkaa
1. aug 2025
@morpheuss

@minenkaa jasné, že mi na tebe záleží viac ako na všetkých ostatných ❤ (@earlgrey ty si toto nečítaj, jasné, že na tebe mi záleží viac ako na všetkých ostatných ❤)
PS: a tu je krátka ukážka toho ako my muži fungujeme... ale prisámbohu, že to v tom okamihu myslíme úprimne a od srdca... pretože aj @earlgrey aj @minenkaa (a vedel by som vymenovať aj ďalšie) sú proste úžasné ženy, ktoré si to zaslúžia počuť...

Autorka vidíš staci byt úžasná a pôjde to samé

earlgrey
1. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss ❤️ aj ja teba ❤️

renesance80
1. aug 2025

@anonym_autor presne si opsala aj odpoved, je mu to jedno, nepisala by som mu ,ale ani nereagovala ked sa ozve, je to vychcaný manipulator

autor
1. aug 2025
@pallacinka29

@anonym_autor buchat si hkavu urcite nebude, si total naivna, ak si to myslis. Chlapi presne taketo chovanie nenavidia...

@pallacinka29 mne je jedno co si on pomyslí, tu ide o mna ze mne sa tym ulavi.

autor
1. aug 2025
@evaachesa

Autorka v poriadku, tak mu napíš že je ko*ot ak ti to pomôže a môžeš kľudne spať. Vyriešené. 😌

@evaachesa presne tak, pomôže mi to

autor
1. aug 2025
@vilma7

Jemu sú tvoje pocity u riti...tým.ze.mu napíšeš splnis iba svoj sen a ak to tvojmu sebavedomiu pomôže (aj keď netuším v com a ako) tak to urob.
Ale on sa kvôli tvojej správe trápiť nebude, zasmeje sa a pomyslí si svoje....

@vilma7 mne je jedno co si on pomyslí, tu ide o to ze mne sa ulavi ked mu poviem svoj názor. Ako s tym on nalozi mi je jedno, nech si mysli ze som trápna, čudná aj neviem aká. Ja som bola vo vztahu s nim čestná, úprimná a vzdy som sa k nemu chovala pekne.