Narcistický partner: Ako sa vyrovnať s jeho správaním?
Ahojte, som s manželom už 16 rokov a máme dve deti. Žijeme v cudzine takže tu nemáme rodinu. Sme tu len my dvaja plus deti.
Môj muž bol na zaciatku vzťahu fajn. Cestovali sme nemal problém minút peniaze teda nebol lakomy. Máme spoločný účet hoci zarába len on ja som doma s deťmi.
Problém je, aj keď som to predtým prehliadala, že je hrozne nezodpovedný podľa mna aj arogantný a sebecky. No ja som vždy prizmurila oko😔 ale teraz to už prekročilo aj moje hranice.
Zobrali sme si dom na Hypo.. A preraba ten dom.
Je to taký starý dom a preraba so známym ktorý je majster asi na všetko od statika až po murára. No katastrofa.
Ja mu hovorím že nech ten človek nepije keď preraba dom. On že je normálne ze sa na stavbe pije... 😯 robili podlahové kúrenie a museli zarubne dverí dvíhať a sekat väčší dverovy otvor. A nahradili nosný materiál za Polystyrén!!! Ja mu hovorím že je to katastrofa že to není normálne!
Už urazený že si nevazim jeho prácu. Ze on jediný čo maka. Ja som s deťmi doma. A temto není upratane, smeti sú není vynesené.... Hovorím že som z toho čo tam robia v depke. Navrhla som mu že zavolam statika nech sa na to pozrie. On na to, že ja nemám peniaze a on to platiť nebude. Že aj keby čokoľvek povedal, tak on to má už v omietke už to nebude prerabat!! Že každý chce od neho peniaze.
Tak mu hovorím že dobre tak pôjdem do práce naozaj veľmi rada môžeme si to vymeniť. Konečné budem mať svoje peniaze, aj keď niečo si zarobim mám brigadu.
Vravím mu že to asi s nami nemá cenu. Že by som chcela vyskúšať mať partnera. Nie sefa. On na to že ved chod vyskúšaj si to. Že majetok sa rozdelí takto že 1/3 jemu 1/3 mne s deťmi a 1/3 jeho máme. Toto bolo asi jediné čo má za posledné dni rozosmialo.
Že ho chcem opustiť keď konečné niečo dosiahol nejaký majetok a že ho chcem o to obrat. Proste jemu není smutno, že ja s deťmi odchadzam, ale za peniazmi.. Ano nadobudli sme nejaký majetok není to Terno ale aspoň niečo a aj to ide zničiť. A zabúda že bezo mňa by nebol tam kde je dnes.
Jeeežiši, to sa aj číta zle. Ja už by som mala zbalené a sedela v aute aj s deťmi domov na Slovensko. Obhájila by som si to, že okrem iného, ohrozuje naše životy. Stále budeš ťahať za kratší koniec, lebo on zarába, ty si "len" doma s deťmi. Je to debil, prepáč.
Ešte mi napadlo. Trochu počkaj! Kým to dostavajú, možno bude z teba vdova. Je.ne mu to na tú sprostú hlavu🤪.
@anonym_autor žeby už bol nejaký ten partner na obzore?
Čítame len tvoju verziu, ku kvalite prerabky by sa možno vedel vyjadriť aj on.
Z toho čo píšeš to určite nie je narcis. Po práci maká na stavbe. Neviem akú si čakala reakciu, keď si mu oznamila že chceš iného muža.
@anonym_autor Riesenie? Najst si robotu a zaplatit statika a robotnikov. Ja tu zas nic hrozostrasne nevidim. Snazi sa nieco vybudovat ale robi to zle a neda si povedat. Ok, to vela chlapov skusalo, prerabat samo, stavat atd a nie vzdy to dopadlo dobre. A odporucanie pre vsetky ostatne, neostavat uplne nezamestnana aj ked ma chlap 10k v cistom, lebo aj to raz nebude stacit, treba si vzdy ponechat aspon polovicny uvazok s nizsim prijmom.
Z toho čo píšeš to určite nie je narcis. Po práci maká na stavbe. Neviem akú si čakala reakciu, keď si mu oznamila že chceš iného muža.
@anonym_3a8660 nemám nikoho na obzore. A ani nechcem. maka na stavbe, ale ja sa k tomu nemôžem vyjadriť nemôžem povedať nič kriticke. Lebo bude oheň na streche. Keď som ticho a pritakavam je dobre.
A najlepšie na tomto príspevku je, že autorka sa vyplakala a ďalej si s ním bude veselo žiť, to už teraz dopredu viem, lebo nebude sa dať odísť a podobne drísty....
@anonym_3a8660 podľa mňa to myslela skôr že chce aby sa manžel správal ako jej partner, nie ako jej šéf.
@anonym_3a8660 podľa mňa to myslela skôr že chce aby sa manžel správal ako jej partner, nie ako jej šéf.
@1sally12 presne tak som to myslela.
Obaja ste blbí. Nehovor mi, že pred deťmi a stavbou domu bol rozumný a milujúci partner. Nájdi si prácu, bývanie a odíď.
@1sally12 presne tak som to myslela.
@anonym_autor prečo tretina jeho mame?Nepoznám chlapa ktorý, keď niečo robí nie je nervózny.Neverim, že celú časť vymenil za polystyrén taky debil nemôže byť.Vymenil iba časť okolo dverí polystyrénom a potom je to, čo tam má byť?Postras ho, že mu to neskolauduju a ešte dostane pokutu ten kto to prerabal.urcite toto nie j
Jediný vás problém.Vydrz, kým sa dom prerobí a skrášli dostanete viac😜Čím si sa zaslúžila, že dnes je niekto?Ked je naučený takto komunikovať roky nezmení sa aj, keby si pracovala bol by taký.
Kolko rokov maju deti?
@anonym_autor prečo tretina jeho mame?Nepoznám chlapa ktorý, keď niečo robí nie je nervózny.Neverim, že celú časť vymenil za polystyrén taky debil nemôže byť.Vymenil iba časť okolo dverí polystyrénom a potom je to, čo tam má byť?Postras ho, že mu to neskolauduju a ešte dostane pokutu ten kto to prerabal.urcite toto nie j
@anonym_e94b74 povyberali preklady nad dverami aby zväčšili výšku a niekde aj povytahovali vsetky tehly nad tým niekde nejake tehly nechali. Vypchali to polystyrénom a prisrobovali to o s tenkou latkou. Asi 9 dveri.
Kolko rokov maju deti?
@anonym_35d88c majú 9 a 5 rokov. Ja mám iba brigádu nepracujem. Viac menej som s deťmi. Lebo tu nikoho nemame.
moj muž na to...Pat Mat, jasné že je to zle, aj žena toto pochopí, nielen chlap a pre tie čo tvrdia, že chlap sa nemohol zmeniť, že pred tym taký nebol a iné dristy, to môže napísať len žena, ktorá buď má muža dobrého, alebo tú masku ešte nezhodil, môj ex bol milý zlatý až začal byť hovado keď mal milenku, takže dámy nerobte hop, chlap môže byť tutu mutu nejaký ten rok, no príde určitá situácia a zrazu mu vadite, alebo si počkajte na jeho druhú pubertu po 40 tke a pochopíte keď zrazu zhodí masku, fakt zbožňujem tie slová....a pred tým si to nevidela?.... a predtým taký nebol, neverim..... človek sa len tak nezmeni....aj pred tym musel byť taký..... buďte ženy rady, ktoré takého debila nemáte , no verte, že chlap sa dokáže dlho pretvarovat kým zhodí masku a to je už vtedy, keď mu začnete vadiť a vidi na vás každú chybu......
@anonym_35d88c majú 9 a 5 rokov. Ja mám iba brigádu nepracujem. Viac menej som s deťmi. Lebo tu nikoho nemame.
@anonym_autor tak nacase najst si normalnu pracu, navyse deti su vacsinu dna v institucii predpokladam. Aku mas brigadu? Ak mas decka v skole v skolke tak domacnost musis stihat, aj kose vyhadzovat. Ja by som zacala normalne pracovat na Tvojom mieste. Podla vsetkeho tie peniaze do buducna budes potrebovat...
@anonym_autor v ktorom zahraničí sa dnes stavia tak,ako tu opisuješ? A ešte s alkoholom?
@anonym_autor v ktorom zahraničí sa dnes stavia tak,ako tu opisuješ? A ešte s alkoholom?
@anonym_d09140 stavia? Oni prerabaju starý dom. Ja som tu napísala kvôli tomu aby som mala niekomu niečo dokazovať a obhajovať sa.
@anonym_d09140 stavia? Oni prerabaju starý dom. Ja som tu napísala kvôli tomu aby som mala niekomu niečo dokazovať a obhajovať sa.
@anonym_autor stavia,prerába,to je jedno.Len ma zaujíma,že kde sa takto správajú mmuži,že im nevadí,že ohrozujú životy svojich žien a detí....
@anonym_autor tak s tým sa rozluč, že v tom dome sa budeš cítiť ako vo svojom, keď je narcis, je to jeho som a teba tam bude trpieť, len pokiaľ bude mať z teba úžitok, rozumej, budeš slúžka, a postaráš sa o deti. Keď ťa už nebude potrebovať, budeš ťahať z domu preč, lebo nie je tvoj. S narcistom mať pokoj nikdy nebudeš.
@anonym_autor tak s tým sa rozluč, že v tom dome sa budeš cítiť ako vo svojom, keď je narcis, je to jeho som a teba tam bude trpieť, len pokiaľ bude mať z teba úžitok, rozumej, budeš slúžka, a postaráš sa o deti. Keď ťa už nebude potrebovať, budeš ťahať z domu preč, lebo nie je tvoj. S narcistom mať pokoj nikdy nebudeš.
@anonym_e8f5ec su manželia nepíše, že by ho zdedil je to aj jej dom.Pri rozvode v zahraničí majú ženy s deťmi takú sociálnu podporu o akej sa môže našim ženám iba snívať.
@anonym_e8f5ec ten dom je spoločný. Platilo sme ho z úspor a niečo išlo Hypo. On nezdedil nic. Všetko čo máme sme nadobudli v manželstve
@anonym_autor ženy, kde vy na tých volov chodíte? A kde ste mali rozum?
@anonym_5f3ddd lebo takyto idioti maju peniaze a to im prepne mozog
@anonym_autor to mas za svoje zlatokopovectvo, nepracujes, vyuzivas...
@anonym_5f3ddd lebo takyto idioti maju peniaze a to im prepne mozog
@anonym_460204 a čo keď majú peniaze a prepne im? Ženy mnoho prehliadajú a potom je neskoro. Potom im to už úplne prepína a pre ženu ktorá nevie kudy kam neskoro.

@anonym_autor ženy, kde vy na tých volov chodíte? A kde ste mali rozum?