icon

Naše manželstvo je v koncoch

13. apr 2025

Peknú nedeľu. Minulý týždeň v sobotu sme mali strašnú hádku ( hádali sme sa aj predtým) ale vo mne to uz všetko zabilo. Stále si obranuje len svoju matku. Keď som vyjadrila nesúhlas, čo oni hovoria o mňa tak povedal, že ja som všetkému na vine, že oni nemajú na nicom vinu. Ustipacne sa mi smial do tváre. Boli sme dohodnutí, že kúpime nové auto. Ale miesto toho aby sa poradil so mnou sa radi stali iba so svokrou. Už sme 2x kúpili takto auto a dopadlo to tak, že sa do neho vrzalo viac peniazi ako stalo a zasa to isté. Svokra, keď spraví niečo zle stačí, že sa rozplače a už sa ide z nej s prepáčením posrať. Keď sa rozplačem ja som len chudera, decko a psychicky chorá. Chceli sme ďalšie dieťa ale keď ho nahuckala svokra tak už ho zrazu nechce, lebo podľa nej je ideál jedno a potom sa treba dať podviazat. Po druhom pôrode mi vyvolávala či som už podpísala papiere na sterilizáciu. Svokra ma nemá rada sama ho presviedčala na začiatku nech si nájde inú aj s celou rodinou. Keď sa narodilo vnúča tak už sa tvari ako chce byť so mnou strašne za dobre. Ale to je všetko iba akoze ja už ju vidieť nechcem. Nebránim mužovi nech ide ale mňa z toho nech vynechá. Ale zasa som zlá len ja. Máme tichu domácnosť len čo si sem tam zasexujeme ale inak nič. Aj vonku keď ideme sme ticho. Len najhlavnejšie veci. Stále je nervózny, kričí po deťoch po mne. Ja ho už neznesiem. Nemám peniaze aby som išla preč a rodičia na mňa kašľu tiez nemám kam ísť. Nevládzem už takto žiť.

Strana
z2
karolinakr
13. apr 2025

mamičkara nezmeniš

katica06
13. apr 2025

A prečo si chcela svadbu a deti s mamičkyným miláčikom? Lebo neverím že pred tým bol iný

luccija
13. apr 2025

Tvoj nadpis je pravdivý načo by ti bolo ďalšie dieťa?sem tam si zasexovat v tichej domácnosti je silná káva.Tak zi pre deti, alebo sa rozved čo tu chcela naprávať, keď z druhej strany nie je vola...peniaze sú spoločné prečo o tom rozhoduje svokra?keď dá muž viac na jej názor, tak to tak bude vždy.Ty si nájdi prácu prídeš na iné myšlienky a život ide dalej

hellwant
13. apr 2025

Akoze sa to s tou sterilizaciou. Pre tvoje zdravie aj deti asi rozvod. Si jej mala povedat ked sa pytala na sterilizaciu, preco sa ona nedala, potom by ste mali obe pokoj, ty ineho muža ona ziadnu nevestu( alebo inu ak ma este ineho syna)

adela_1
13. apr 2025

@januska12323 samozrejme, že dieťa vzťah nezachráni a ešte to zhorší.

casavina
13. apr 2025

Stotožňujem sa s názorom aby si začala rozmýšľať a byť nezávislá od druhích.. lebo toto bedákanie ti nijako nepomôže... Načo si sa dala dokopy s týmto mužom? Tiež to vidím tak, že bola možnosť úniku z domu... Ale takto? 🤦 Nešťastné riešenie 🤷

vilma7
13. apr 2025

Prečo sa ako dospelá osoba a matka nevieš postarať o seba...ze rodicia na teba kašlú...ako je ich chyba ako si si zariadila svoj život?
Sa konečne postáv na nohy.

huxy
13. apr 2025

Ty si tu už písala pred časom, všakže? A tuším si chcela s týmto chlapom ďalšie dieťa 🤔

sfet
13. apr 2025

@vinkel že zavolat svokru, nech hodnotí! Top odpoved, ale možno tam by autorka zabodovala. A svokra by ju pekne ohodnotila. Aj na kávu pozvala. Teraz vážne - Keby si miesto sexu (ano, by sa nemilujete, ale sexujete) zapracovala na svojom sebevedomi a ucte. A to bude, že i z toho sexu moze byt dalšie dieta, že? Ale asi ak mu nedá, tak to bude porušenie manželských povinnosti, pobezi za mamkou a este bude slušný chlap, že nie za milenkou. Do práce tato žena asi nepojde. Radsej bude doma trpiet, pod nadvládou svokry, s chlapom na prd a bedakat, že tazky život a vsetko sa jej ruca. Pretoze to je predsa pohodlné.

domkakvet
13. apr 2025

No uz len vydrzat kym nasetris, deti do jasli, skolky a ty do prace.

priscilla07
14. apr 2025

Odstrihnúť pupočnú šnúru medzí svokrou a manželom, alebo odstrihnúť svokru, alebo odísť...

yasina
7. sep 2025
@yosi

On nedozretý chlap, ty hysterka, svokra sekera. Všetci ste na hlavu a nemáte si čo vyčítať

@yosi juj si trafil

yasina
7. sep 2025
@deti95060810

svokra ti volala či si sa dala už podviazať? by som sa jej opýtala či už je ona podviazaná...
a kľudne si môže motúz oviazať aj okolo krku... 🙄
by som ju poslala do čerta.

@deti95060810 ze ona ci sa dala podviazat

Strana
z2