Našiel som jej tehotenský test
Pokračovanie. Dnes sme spolu ležali v posteli a vypadol jej tehotenský test. Viac mi už netreba.
Ja som si ho všimol a aj to ako ho dala nazad do vrecka, pýtal som sa čo tam má a, že nič, ja že daj mi to a ona nie, a zakrývala ma perinou.
Ja som povedal viem že tam máš test daj mi ho, a ona že to našla na záchodoch a tak vzala. Ja že neklam.
Povedal som nech je úprimná že mi môže všetko povedať.
Stále že nemá čo. Tak som nevydržal a použil to že čo Googlila vtedy, lekáreň, tabletku po aj tehotenské testy. Povedala, že sa o tom bavili a tak že Googlila.
Neverím jej to vôbec .... To by bola sakra náhoda, skôr ako výhra v lotérií. Ako z nej dostať pravdu? Zatĺka zatĺka a zatĺka .... Cítim sa hrozne, aká je šanca že čo hovorí je pravda? Asi malá, že? Už začínam klamať samého seba. Ja ju milujem, ak by povedala pravdu, všetko , napríklad že bola na mol, viem to spracovať, a možno sa cez to dostanem, ale takto mám to neustále v hlave, stále znova a znova... Možno som to vybalil skoro, nemám jasný dôkaz :(
To už ani telenovela nie je, to už komédia
Mne to pripomína jedného, čo tu vypisoval, ako ho frajerka bije mlati, rozbíja mu veci,podvádza ho, a on ju "strašne miluje" a nevie, čo ma robiť. Toto tu je iný súdok, stopuju sa tablety "po" a tehotenske testy trciace z nohavíc (bežne ich tak veru každá nosí 😂😂"ale stupeň naivity asi rovnaký. Takže čakáme pokračovanie, typu" začala zvracat, a nenašiel som u nej vložky, asi je v tom, ale tvrdí, že ma len virozu, čo mám robiť, keď jej neverím? "
Based on a true story, či ako?
Milý autor a čo chceš počuť od nás? Veď ak si toto všetko našiel, videl, zistil, sám sa rozhodni či s ňou chceš naďalej byť. My ti v tom nepomôžeme. Neboli sme pri tom, nemáme veštecké gule...ty musíš vedieť a cítiť,či má váš vzťah zmysel,či ta má rada.
"Ja som povedal viem že tam máš test daj mi ho, a ona že to našla na záchodoch a tak vzala."
Tak takéto výhovorky by boli pochopiteľné tak v 15-tich. Jediná rada teda znie: rýchlo od nej utekaj. Aj keď som celý príbeh nečítal...
Nie nemáš už čo riešiť. Aj decku by bolo jasné že sú to nezmyselné vyhovorky a klamstvá, ak teda idem brat, že téma nie je vymyslená. A pardon, jednu vec máš ešte na riešenie - rozísť sa
Tak ja neviem, ak nie je celý ten príbeh vymyslený, tak máte s priateľkou problém. A veľký. A nielen jeden. Aký ste mali vzťah predtým, netuším, ale predpokladám, že to muselo haprovať už dlhší čas. Ako ti už mnohé/mnohí naznačili, tak ťa podľa všetkého naozaj podviedla, mala s niekym nechránený pohlavný styk, a je tu samozrejme, aj tá možnosť, že mohlo dôjsť k "nehode". Pritom, ako píšeš, z jej strany to nebolo prvýkrát, ale ty si jej odpustil. Nebudem ti radšej rozpisovať, čo si o tom myslím, ale pekne si sa vystihol, keď si napísal, že si na nej citovo závislý. To rozhodne nie je v poriadku, to by si si mal uvedomiť, pretože ona si to podľa všetkého uvedomila už dávnejšie, a tomu (aspoň čiastočne) zodpovedá aj jej správanie. Teda, zrejme jej vzťah s tebou vôbec nevyhovuje, kulantne povedané, a snaží sa ho nejako ukončiť. Myslím, že nastal čas, aby ste sa vážne porozprávali, pretože tu nejde len o možné tehotenstvo, ale aj o riziko nechceného darčeku v podobe nejakej pohlavnej choroby (o tých výletoch na chatách by mohli mnohí rozprávať). Ak by skutočne mala byť tehotná, tak čo chcete robiť? Chcela by to dieťa, chcela by vôbec mať dieťa? A ty by si chcel vychovávať dieťa, ktoré zrejme ani nie je tvoje? A či by ste boli vôbec schopní vychovávať dieťa, lebo prepáč, vám dvom by som nezverila ani len malé šteniatko. Oceňujem tvoju snahu dozvedieť sa pravdu, lebo naozaj, čas tlačí. Aj tá tabletka PO sa totiž môže užiť len do istého času, potom sa to už musí riešiť inak, v prípade, ak by o to dieťa nemala záujem. Asi ti to viac netreba objasňovať. Rovnako je to aj s možnosťou, že mohla niečo nachytať a ty spolu s ňou. Čím sķôr sa pôjdete dať otestovať, tým lepšie. Ak sa obidve "riziká" u vás vylúčia (a modli sa, aby to tak bolo), tak budete mať dosť času na debatu, či má ešte vôbec nejaký zmysel udržiavať ten evidentne narušený vzťah. Opäť si o tom myslím svoje (ale nenapíšem), odpoveď si daj ty sám. Lebo u tvojej priateľky to vidím dosť jasne. Prepáč, že ti to píšem takto tvrdo a bez obalu, ale je lepšie, ak si uvedomíš isté veci. A nebolo by v tvojom prípade celkom od veci, ak by si v blízkej dobe navštívil nejakého psychológa, pretože tvoj postoj a pocity voči priateľke sa mi nezdajú byť celkom v poriadku. Človek, ktorý je na niekom závislý (citovo, sexuálne, alebo inak), nebude nikdy šťastný a nevedomky bude potom robiť nešťastnými aj druhých. Neviem síce, koľko máš rokov, ale predpokladám, že si ešte mladý. Máš teda život pred sebou, a aj keď to niekedy vyzerá, že je naprd, oplatí sa ho žiť. Ale rozhodne nie tak, že sa budeš snažiť za každú cenu udržať niečo, čo sa očividne udržať nedá. A to ešte s niekym, kto o to vôbec nemá záujem. Veľa šťastia, lebo ho naozaj budeš potrebovať!
Prečítala som si part 1 , a že tá to baví sledovať niekoho každý krok a žiť v strachu ?! 🤦🏼♀️
Ak sa stalo niečo čo nemalo, tak bude zatĺkať až do verím pane. Druhá vec je co s tebou spraví pravda ak by si mal rukolapne dôkazy. Ci by si to prekusol alebo nie. Bud budeš cihat spehovat a raz zistíš ze ta podviefla(nevedno co to s tebou urobí) alebo to necháš plávať. No viem sa vcítiť do teba, ze sa nechceš cítiť ako blbec ktorého niekto balamuti absurdný i bachorkami.
Podla mňa tieto vymyslene pribehy píše Dominik Dan odkedy ho vyhodili z ministerstva pod rúškom anonymity, aby otestoval čitateĺov predtým než do sveta vypustí nový besteller...
Nepísal si par mesiacov dozadu, že priateĺka chcela spáchať SAMOVRAZDU ked ju opustíš?
A teraz sa vyspala s iným a hlada tehotenský test.Teba ide poraziť, pritom pred mesiacom si založil diskusiu ako ju ideš opustiť a chceš sa jej zbaviť STOJ ČO STOJ a robil si zo seba hrdinu...
Ty si sam sebe serieš do úst.
Už ani sám nevieš kde je pravda a trpíš bludmi a o ktorych si myslíš, že sú pravdivé a blafuješ
Podla mňa si chronický klamár a trpíš duševnou chorobou. Mala som znameho, čo vypustil z úst, to bola lož.Bol nielen chudobný ale i impotent a na verejnosti sa prezentoval ako potomok Huga Bossa
Keby si mal o 10 rokov viac, tsk sa ťa spýtam, či to nie si ty
Vieš ja mam pochopenie s neuspešnymi ludmi a nebratričkujem sa len s boháčmi a ludmi na "urovni" ale to že klameš a nie si uprimný a splietaš tu somariny jednu vačšiu ako druhú, je v tvojom pripade najvačši problem
A dokonca by som sa nečudovala, keby vyšlo najavo, že všetko si si vymyslel a si panic
Lebo jediny kto dolieza si ty za ňou a nie ona za tebou, ako sa tu snažis prdsvedčiť
Ďalšia vec je tvoj otec, kt.ma byť šikanovany ponižovany a bitý tvojou matkou
Prečo sa ho nezastaneš a nenahovoríš, nech sa odsťahuje? To ti neni luto, aky ma život?
Je to tvoja matka, ale nemusíš súhlasiť so všetkym a tvoj otec si nezaslúži dístojny život? Mame ho len raz
Tuto sračky riešiš s priateĺkou, čo nestojí za deravý groš a tam sa ti utrápi vlastný otec a ty nerobíš nič !
Ked chceš byt chlap na urovni, zastavaj sa chudobnych, slabych, nevinnych a hned stupneš v mojich očiach a aspoň budešv užitočny pre tuto spoločnosť a dosiahneš nejake potlapkanie po pleci a nie tu sa s nevermou harpiou naťahovať
Vieš kolko málo ĺudí je, čo toto robí?
@jaskolka
to píše on prosím pekne, len teraz z iného súdka
Asi dočital 7.diel Ingy Lingströmovej a Ii.diel ságy Rosamundy Pilcherovej, tak sa mu zachcelo trochu nas osviežiť po dlhom lete

Pozri, neviem presne, o co tu ide, ale pokial je to to, co myslim, da sa spravit test otcovstva po narodeni a to ta uz neoklame.
Keď si na nej citovo závislý a nevieš sa jej zbaviť teraz, tak ešte chvíľu počkaj kým ťa život poriadne nakope do prdele a potom to hádam dáš. Si myslíš že ona nevidí, že si na nej citovo závislý? Jasne ze vidí, preto si robí chce. Aj tak vie ze pri nej ostaneš a budeš o ničom debatovať stále dookola.

no tak jej daj kosom...na co ti je neverna zena? Zien je ako maku alebo ta ziadna ina nechce?