Našli ste si priateľa, keď ste už mali dve deti?
Ahojte, povedzte mi, našla ste si niektorá priateľa aj keď ste mali dve malé deti? Rozvádzam sa a mám pocit, že si už nikdy nikoho nenájdem. Že som zlá žena, že mám dve maličké deti a nikto o mňa už ani nezakopne, mám 30rokov.
Poznám vo svojom okolí minimálne 3 ženy co mali 2 deti našli si muža opäť sa vydali, postavili si dom a žili usporiadaný život. Takže určite si nájdeš 🙂
Sustred sa na rozvod,daj sa dokopy po rozvode a ked budes znova sama sebou,tak uvazuj nad priatelom. Poznam vela zien,ktore si nasli znova niekoho.
Mala som 30 ked som sa rozvádzala. K tomu dve deti. 3 a 6 rokov. Teraz mam za tyzden 36, deti 3 a fajn partnera. Nezufaj. Len tomu daj cas. 😉
Kolegova dcera sa rozvadzala s tromi malymi detmi. Dalsi kolega vtedy hovoril, ze co s nou bude, ze tri deti su na noveho chlapa uz fakt dost. No a do roka mala noveho a lepsieho.
Najprv si vyrieš rozvod a potom bude priestor aj na nový vzťah a lásku. Či aký taký kolík ale kolík? Jaj ženy, toto ja nepochopím asi nikdy.
@dupinka veru ach jaj ženy, vždy sa musí nájsť nejaká ako si ty, múdra a s úžasnými pripomienkami. Ja som sa nepýtala na to, že chcem partnera hneď, ani na kolíky ako si si ty domyslela (ale asi podľa seba súdim teba však? Aspoň viem na čo myslíš 😂) keď nemáš odpovedať k veci, radšej neodpovedaj. Tvoja odpoveď aj tak stojí za prd.
Nasla v 30 s 1 dietatom ale zialbohu.ma diagnozu na cely zivot....😥o 9 rokov mladsieho neda sa to porovnat s ex je super stara sa o nas nebeha mi o 1000% mam lepsi zivot a dalsi clen na ceste😍
Jeeeej téma ako stvorená 😊 ak chceš napíš mi ale poviem ti to takto. Kľudne hladaj aj teraz nie až po rozvode. Ja som si našla skvelého kamaráta. Ak by nebolo jeho nikdy by som od muža neodišla. Nie nikdy ale nemala by som odvahu. Odkedy ho vyhodili kvoli korone strašne pil a už to bolo neznesitelne a hlavne prislo do toho aj fyzicke napádanie. S kamaratkom (ešte vtedy) som sa poznala iba 3 týždne. Nič viac len sme si písali. Povedala som mu všetko. Vyžalovala som sa mu a on mi pomohol. Prišla posledná kvapka mojho exmuža a ja som jednu peknú sobotu zbalila kufor a odišla do hotela aj s deťmi. Je to na dlho. Udialo sa vela vecí. Muž mi deti zobral ale len pre to že bol na materskej s malou, posledné 2 mesiace. Ak by som mu to ešte predtým ak sa toto udialo nepodpísala nemal by právo mi ich vziať. S kamaráta sa stal môj priateľ. Neskutočnú lásku prežívame a moje deti ho milujú viac jak vlastného otca. A teraz spolu čakáme cochvílka tretie. Mimochodom je odomňa o 3 roky mladší. V dobu kedy sa to stalo mal len 21rokov ale výrorovo a hlavne mentálne má viac ako moj vtedy 29ročný ex. Ja som mala 24. Deti vtedy mali 2 a 4 roky. Majú s ním krasny vzťah a on ich bere ako svoje. Dokonca keď sa niečo deje idú za ním po radu a stále je pre ich on číslo jedna. Dokonca mu uačali hovoriť tatinko. Všetko som im vysvetlila v rámci detského rozumu a pochopenia a myslím že to pochopili úžasne 😊 az som na nich hrdá 😊
Nie, ja mám šťastné manželstvo už 15 rokov, a aj celé mesiace odlúčení a nechýbalo..
Držím palce, aby si našla niekoho, kto bude milovať Teba aj deti. Len netlač na pílu. Niekedy si Ťa šťastie nájde, kedy najmenej čakáš.
Ja mam sice len jedno dieta, no s aspergerom, cize je tak za 3. Vztah s jeho otcom som ukoncila, ked som mala 32 a uz cca 10 rokov mam "noveho" muza a uz je aj manzel. Takze sa to da, neboj.🙂
Kolegyňa mala 4 deti a XY frajerov
To je len psychika. Rozved sa, venuj sa sebe a deťom a partnera si nájdeš možno o mesiac, možno o rok, o 10 rokov.

Keby som sa ešte len rozvadzala, toto by bolo asi posledné, čo by ma trapilo, prepáč. Nevidím dôvod, prečo by si žena s deťmi nemohla nájsť časom nového partnera. Poznám aj ženy s tromi deťmi (jedno plus dvojcata), ktorá má druhého muža, ten bol slobodný, ale nezľakol sa troch detí, spolu majú štvrté. Vlastne, už majú len to posledné, lebo sú spolu dlho, tie tri sú už dospele