icon

Naštartovanie dôvery po nevere snúbenca: Skúsenosti a riešenia

qrstxyz
11. mar 2024

Ahojte, zaujímali by ma hlavne skúsenosti od ľudí, čo zažili niečo podobné.

V máji to bude päť rokov, čo sme so snúbencom spolu. Posledné týždne boli trochu náročné, obaja sme toho mali veľa a hádali sme sa viac ako obvykle. Dovtedy bol náš vzťah veľmi pekný. No a ako sme mali ťažšie dva týždne, snúbenec sa "skamarátil" s jednou babou a priznal sa mi, že sa spolu bozkávali. K sexu nedošlo. Priznal sa mi sám, aj keď ja som tušila, že niečo nie v poriadku. Bolo vidno, že ho to zožiera, ale vytkol mi, že na tom nesiem vinu aj ja. V podstate do istej miery má aj pravdu, nesprávala som sa najlepšie za posledné dva týždne. Ale úprimne, myslela som si, že po tak dlhom čase budeme vedieť ťažšie obdobia prekonať normálne bez podvádzania jeden druhého. Fakt neviem, ako ďalej, stále ho ľúbim, klamala by som ak by som tvrdila, že nie, na druhej strane som veľmi sklamaná. Moja otázka je, či ste si niekto vo vzťahu prešli niečím podobným a či sa dal váš vzťah do normálu . Podarila sa vám znovu naštartovať dôvera medzi vami? V podstate záväzky nemáme, deti zatiaľ nie sú ani spoločné bývanie. Teoreticky by som sa na neho mohla zvysoka..., ale to sa ľahšie povie ako urobí. Mám strach, že keď mu odpustím, že sa to zopakuje, keď príde zas niečo ťažké...

Strana
z4
14petulka88
11. mar 2024

Akoze prepac ale aj somnou to nema hoci kedy moj muz lahke, tiez sme spolu 5 rokov ale letel by kade lahsie. To pri kazdom konflitke si bude hladat ,,kamaratky,, tak dakujem pekne.

hefo
11. mar 2024

@katkazocele Zadaný chlap sa nemá čo bozkávať ani objímať s inou ženou (pochopiteľne sa tým nemyslí jeden bozk na líce alebo krátke neerotické objatie ako pozdrav)! A pre zadané ženy platí to isté...

rorino
11. mar 2024

@qrstxyz tvorbe ťa manipuluje už teraz,že ty máš vinu na Tom,že bozkával inú.Ked budete manželia,tak ti zahne,lebo ty budeš vínna,že máš krámy🤦🤦🤦

katkazocele
11. mar 2024

@hefo 100% s tebou súhlasím, len teraz sa spýtaj samého seba, koľko zadaných ľudí poznaš, za ktorých by si dal ruku do ohňa, že nemali výmenu tekutín? 😕

aurora33
11. mar 2024

@qrstxyz No už by to nebol môj snubenec

sheila121
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
11. mar 2024

@sheila121 Takisto aj ja!, len som chcela naznačiť, že len za seba môžeme dať ,, ruku do ohňa,, 👍 ja ani ty, nevieme čo naši,, chlapi,, urobili, veď nie sme s nimi 24/7. ja osobne , nemôžem vymenovať ani 10 párov, ktorí by nemali výmenu tekutín. Teraz myslím aj bozky.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
maris5
11. mar 2024

@qrstxyz ako partner stoji za 💩. Este netusite co su tazke casy a on pri najblizsej prilezitosti vyhlada inu? Ked pridu deti, budu mat koliky, refluxy, nebudete spat niekolko tyzdnov, vtedy co? Utecie uz po tyzdni?
Ja by som uz takemu cloveku nedokazala doverovat.
Kym spolu nezijete, neplatite ucty, nestavate dom nemas sancu vediet aky clovek naozaj je, to sa prejavi az v krizovej situacii

beronsche
11. mar 2024

@katkazocele ta tvoja paranoja, ako kazdy muz podvadza a najma podvadza s kolegynami je neuveritelna..

katkazocele
11. mar 2024

@beronsche To je len príklad Bože 😔 máš pravdu, v téme o nevere budeme sa baviť o tom ako je každý na svete verný 😁 ty si riadny prípad

alickapusinka
11. mar 2024

To je riadny debil na teba zvalí že ON sa bozkáva s nejakou babou. TY si jeho snúbenica 5 rokov. Však už ak si ťa po roku od zasnúb nevzal už by som na nič nečakala .Najvyšší čas mu dať zbohom. Vždy ho ľúbiš však TY sa preberieš vezmi si ho. A po svadbe budeš plakať budete mať deti že ťa podvádza. Fakt ja nechápem už niektoré ženy nemajú ani štipku úcty k sebe. A sa budú silou mocou držať niekoho kto si to ani nezaslúži. Vieš vôbec že ak sa bozkával s inou že je to nevera. A kto TI povedal že s ňou nespal. To vieš od koho od neho. Za mňa je to nevera a TY namiesto toho aby si ho kopla do zadku ja ho ľúbim čo ľúbiš na ňom že ťa podvádza. Normálna žena by vzťah skončila ešte asi nie si veľmi vyspela ak miluješ človeka ktorý ťa podvádzal a bozkával sa s inou. Fuj s takým neverníkom by som to skončila a nikdy ho nechcela vidieť. Kde je tvoja hrdosť pozbieraj svoju hrdosť a skonči tento nie vzťah aby si nezostala tehotná a budeš podvádzaná .Teraz samej je lepšie odisť s kratšej cesty ako s dieťaťom. To už je horšie. Nechápem že sa necháš takto podceňovať a necháš zo sebou manipulovať.

alickapusinka
11. mar 2024

@qrstxyz ma snúbenicu teba a ON bozkáva druhu a TY ho miluješ preboha ON teba nie si mu jedno.

322sima123
11. mar 2024

@qrstxyz je velmi pravdepodobne ze to urobi zas,a zas... takze papapa

ankare
11. mar 2024

@qrstxyz neber si ho, ani si s ním nerob dieťa. Predpokladam,že sa čoskoro opäť prejaví. Držím palce!

qrstxyz
autor
11. mar 2024

Ďakujem baby za rady. Je to veľmi ťažké, lebo päť rokov je dosť, to už s tým človekom máte aj nejaké puto. Ale nemá to zmysel. V podstate máte pravdu, len človeku to trvá spracovať.

mantilka
12. mar 2024

Máš pravdu, prídu ťažké obdobia. Toto bol len slabý odvar. Utekaj od neho. Miesto pocitu vlastného zlyhania Ťa obvinil. Veľmi zlý postoj. To je dôkazom, že nesprávne vyhodnocuje svoje konanie a preto nemôže dôjsť k úplnej náprave t.j. vernosť v každom čase. Poviem ti pravdu manželstvo je pekne ale je to boj až do konca.

mantilka
12. mar 2024

Prajem Ti, aby si našla tú pravú lásku čoskoro, u♥️

qrstxyz
autor
13. mar 2024

@mantilka ďakujem krásne 😊 aj ja si to veľmi prajem. Aj keď samozrejme, budem potrebovať chvíľu na to, aby som spracovala všetko, čo sa stalo.

mnamko
13. mar 2024

@qrstxyz len sa vyhovaraš,ty prostr chceš byt snim,no buď ale potom neplač,hlavne ked budes doma s plačucim dieťaťom a tvoj sa bude len bozkávať niekde inde

Strana
z4