Naviazaný na rodinu
Ahojte čo si myslíte o danej situácii..mám partnera pomaly rok, ale zdá sa mi že je až moc naviazaný na rodinu. Má 32 rokov, býva u rodičov (avšak vidím žeby sa aj chcel postupne so mnou osamostatniť, aspoň to tvrdí), jeho fungovanie doma vyzerá asi tak že mu mama robí raňajky pod nos, takisto navarí aj na obed ( v poriadku chápem že varí mama, akurát už aj tie raňajky pod nos mi prídu už prehnané). Má brata ktorý má už svoju rodinu , majú podľa jeho slov dobre vzťahy, navštevujú sa a spoločne oslavujú narodeniny, meniny. Partner mal pred nedavnom meniny, ja som bola v ten deň v práci ale myslela som že budeme potom spolu a on mi povie že oni idu na jeho meniny posedieť k bratovi. Keď som mu povedala že som chcela ten deň stráviť s nim odvrkol mi že som predsa v práci a jemu sa neoplatí po mojej práci chodiť pre mňa (byva odomňa cca 30min) a naspäť k jeho bratovi. Neviem som divná keď už očakávam trochu iné správanie od chlapa ktorý si nájde partnerku? Žeby sme takéto chvíle trávili primárne spolu a nie on sám so svojou rodinou? Tvrdí mi že si vie predstaviť mať so mnou dieťa, ale obávam sa že vždy budem ja tá "druhá". Zaujíma ma váš názor možno že len ja preháňam.
Len si prosím ťa nerob s dieťaťom dieťa. Ako píšu vyššie utekaj kade ľahšie kým je cesty späť. On sa uz nezmení lebo už má vek kedy je definitívne dospelý. Ku žiadnym zásadným zmenám u kompletne vyvinutých jedincov nedochádza. Toto je už jednoducho jeho osobnosť, povaha, charakter, životný štýl. Nie nevyspelost. Na tú by sa to dalo zvaliť keby mal o 10r menej, ale nie v 32 rokoch. Vtedy by ešte mohol dospieť, ale teraz už nie.
A prečo si ty neprišla k bratovi ? Aby ta on vyvážal ? Veď si dospela
Toto teda určite nie. A už vôbec nie ten mama hotel v 32ke.
@nataly420 pretože som mala vtedy auto v servise a ako som písala vyššie býva odomňa 30 min autom (bývajú v jednej dedine) . A ďalšia vec ani ma tam nevolal takže tak no🤷♀️
Skús mi napísať odpovede na tie otázky o 09:41.
@maranco nie pri príprave obeda nepomáha on vraj variť nevie, on sa nechá rád obskakovať to vidno..rovno som mu povedala že ja niesom jeho slúžka a ani ho tak nebudem obskakovať ako jeho mamka..mame v domácnosti nepomáha, on keď príde domov trávi čas v dielni..maximálne si tak uprace svoju izbu..
Jeho mama mu práveže v ničom nediktuje aspoň som to doteraz nespozorovala to on je sám taký že jeho rodina je pre neho posvätná asi
Autorka práve si si odpovedala aj sama odpoveďou na tie otázky.. vieš, že tou slúžkou sa môžeš veľmi rýchlo stať, keď s ním neskoncis. Na takých ľudí obyčajne upozornenia neplatia, že ty nebudeš robiť toto čo jeho mama. On dosiahne svoje a nebude prvý ani posledný, ktorému sa podarilo si zotročiť ženu na obraz svojej matky. Utekaj vážne.
Jasné,mamičkin maznáčik, ale pred predstavou mať spolu dieťa, by ma skôr zaujímalo, či má predstavu , že by si ťa vzal za ženu? Lebo mať dieťa, povedzme si, že pre muža to nie sú až také horibilné záväzky, ako oženiť sa. To je už niečo..... prebrať zodpovednosť za vzťah a ukázať, že naozaj milujem, až tak že si ťa chcem vziať za ženu. Splodiť dieťa "vie každý"...a starostlivosť hodiť na ženu tiež. Tento vyzerá, že hľadá nie partnerku, ale skôr druhú maminku, ktorá bude nosiť jedlo pod nos.... neviem či tento muž je zrelý do vzťahu, manželstva a rodičovstva....aby si nemala náhodou hneď dve deti o ktoré sa bude treba starať. Veľa šťastia prajem!
@majusik1304 na to odpovedala 10:31
* na toto som sa ho tiež pýtala a povedal mi že nad svadbou ešte nerozmýšľal *
Keď má v 32 r čas na osamostnaneie, deti a svadbu nečakaj extra zmenu.Neviem koľko máš ty rokov, ale jeho vek netlačí a doma mu je dobre, ak by nebolo snažil by sa to riešiť.To, že išlo k bratovi no tak majú také zvyky zase je pekné, že ako rodina držia spolu.Mama sa má o koho starať a jemu to vyhovuje prerastené dieťa.Davaj pozor nech s ním nezabiješ 5 r a ešte stále sa nebude cítiť na nic veď ako by sa mohol, keď je ešte v pozícii dieťaťa o ktoré sa starajú.
Poznám jedného takého a už má 48 rokov a stále s mamkou žije lebo mu vyhovuje mama hotel a niekedy mám pocit že sa správajú ako manželia 😂
@mikitilik29 🙂
No čo chceš,susedka perie 48r synovi trenky ručne .Aty si nebola pozvaná k nim osláviť meniny?

Utekaj nič sa nezmení. Prejdú TI roky ostaneš slobodna bezdetná. A môžeš už mať taký vek čo na deti bude neskoro. Len ťa naťahuje pokiaľ TY si realistka chceš všetko ON ťa len tak úkľudnuje ale v podstate s toho nič nechce. Za mňa zbytočná strata času.