Návrat k ex
Tie čo ste sa vrátili k bývalému ako dlho ste mali super obdobie až kým to zase nezačalo.škripat?Alebo to už vyšlo na 2 krát? My sme sa po roku a pol rozišli lebo sme nevideli veľmi budúcnosť takže rozchod dohodou,menšie hádky nič vážne ale sme si veľmi chýbali a teraz sme opäť spolu.
Aj mi sme sa s manželom raz rozišli..každý mal svojho partnera..ale vrátili sme sa k sebe..teraz sme zobratí už desať rokov.. čakáme tretie babatko a sme šťastní ♥️👍
@ikuska27 a prečo ste sa rozišli?
Dokopy sme boli spolu 4r...1r7m oficiálne potom už len tak...bol to extrem hádky somariny..milovali sme sa a zároveň nenávideli...nakoniec sme si dali rozlúčkový sex a ukončili to 😃 teraz máme obaja svoje rodiny cez sviatky si napíšeme blahoželanie a keď prehodíme viac správ tak sa smejeme jaký sme boli drbnuty....niekomu to vyjde niekomu nie
Boli sme spolu ako mladi…potom rozchod na 3r s občasným stretnutím sa, medzitým aj úplne zrušenie kontaktu. Po 3r sme sa dali opäť dokopy a dnes máme 2r syna. Odžili sme si čo sme potrebovali, dnes máme v seba 100% dôveru a pomerne😬 šťastný vzťah
Je to o komunikácii a hlavne vzájomnom “zapasovaniu si” pretože mi teda nemáme ani podobne zázemie, hodnoty áno životne ciele napriek tomu to už takto ťaháme cez 10r
Veľa šťastia a citov pri rozhodovaní sa a netráp sa ak to nevyjde, určite skús inak ti to neskôr nedá 🙂
Lebo sme žili s jeho mamou a v podstate ňou sa to všetko posralo...obchádzali sme sa už iba ako brat so sestrou..tak keď ku mne potom znova prišiel (syn mal rok) mojou jedinou podmienkou bolo, že jeho mama pôjde z domu...aj sa tak stalo a nám je bez nej úžasne
Som za 2. šance (X-te už nie). Vedela som, že by som ľutovala ak by som to neskusala 🤷♀️ Rozchod asi po 2 rokoch (už neviem na ako dlho, ale mesiac, dva? možno viac). Návrat a sme spolu s tou prestávkou spolu 18 rokov, sme manželia, mame 2 krásne deti a sme spolu šťastní 😊 Lepší a milujucejsi manžel a otec nie je 🤗
Tiež sme sa po 10 rokoch rozišli na 3 mesiace a tiež už sme manželia a máme 3 r. dieťa a môj brat sa so ženou (keď ešte neboli manželia) rozchádzali a schádzali, raz boli od seba 6 týždňov, raz 2 mesiace a raz skoro rok a vtedy mali aj každý iného partnera a na tých iných partneroch si uvedomili a už sa nerozišli 😉
@blondtana ale my po roku a pol to je skoro

@laviedeluz tam bola asi nevera či?