Návštevy svokry
Ahojte,tie ktoré máte mužov v zahraniči a ste bezdetne popripade s detmi,zvyknete chodit k svokrovcom aj same ? Muž mi vyčita že jeho rodičov nevolám na kávu a že k nim nechodim,pritom nemáme deti a oni ma ani sami nevolajú že priď takže ja sa pchať nebudem a sama tam ist nechcem a beriem to tak že ked chcu oni nech pridu.Sice byvame blizko,ale nie sme nejaké kamaratky a nemáme si veľmi čo povedať a take na silu kvôli priateľovi mi pride neuprimne a zbytočne … ako to máte vy?
Pozvala si ich? Ak pozvala a neprisli tak co s tym. Mas vobec potrebu ich pozyvat? Pozvali ta na kavu? Ak nie tak co tam mas chodit? Maju vobec potrebu ta pozyvat?
S deťmi by som ich zavolala alebo išla k nim. Bez detí nie, iba ak by ma zavolali oni.
@anonym_autor tak im zavolaj raz za dva tyzdne ako sa maju a ci nieco nepotrebuju. Vybavene a vsetci budu spokojni.
Tak manžel alebo priateľ?? Manželových rodičov by som vnímala asi inak ako priateľových...
už zase?
🙄 Zase?
@anonym_autor dokolečka dokola, načo zakladáš ďalšiu tému?
Tak ja chodim aj sama a to je manzel doma
Je to moja rodina, je to mama môjho partnera. Čiže áno, volám jej pravidelne, zaujímam sa o ňu, chodíme k nej, ona k nám, zavolám či nepotrebuje niečo z obchodu, niekam odviezť apd. Káva, obed, pokecať apd.
@anonym_autor ty budeš jedna z tých najdokonalejsich neviest. Na teba bude rodina hrdá.
@anonym_autor ty budeš jedna z tých najdokonalejsich neviest. Na teba bude rodina hrdá.
@xckaretxxx prepaaac, patrilo to autorke
Názov témy znie ako ďalší román od Stephena Kinga.
Ste manzelia? Lebo raz pises muz a potom priatel. Nie je to tvoja svokra, ak nie ste zosobaseni. Je to matla tvojho priatela. Pokial nemate spolu blizky vztah a jeho rodinou, nevidim dovod na nutene stretavanie sa bez neho.
Sranda, že tu je to ok a svokru do toho nič,v tej inej dostala naložené, že len objednáva a tým pádom nevie šetriť a je finančne negramotná. Len tam sa sťažoval priateľ a tu svokra. Jedna téma a úplne iné názory, stačí založiť novú tému a namiesto frajera napísať svokra rieši😄
K svokre by som možno niekedy zbehlo, k priatelovej mame nie.
@anonym_autor s mužom, alebo vobec.
@gejb ona nemá ani muža, ani svokru 🙂
@anonym_autor bola som uz vdova s dvoma deťmi a u svokry som bola často aj ona u nás,nikdy som navstevu neohlásila ani ona , neviem prečo je problém ísť raz za čas ísť pozrieť,aj bez muža,veď ste rodina
zavisi... s mamou minuleho (iba) priatela som si volavala, chodila na navstevu aj sama, chodila na nakupy a pod.. a to bol iba priatel. je to uzasna zena. obcas mi aj teaz po rokoch napise k sviatku alebo na vianoce a pod. normalne mi aj teraz po rokoch chyba 🙂
s aktualnou uz svokrou sice vychadzam velmi dobre, ale sama by som k nim nesla.
a este doplnim, ze to aj priatela som mala aj muza mam doma.
Ale ved ty si tu uz 2x pisala, este napises aj takmer identicky prispevok😄
Vymodlenemu dietatu by si mohla bavlnene plienky prat, tak ako prali generacie pred tebou. Odpadnu zbytocne hadky s muzom, odpadnu hysterie ohladom kontaminacie.
Ja ta chapem, ze to je mozne, mozno si to pocula a v podvedomi to nosis- myslim, ze to bol Hugo Chaves a spodne pradlo (plienky) mal vraj radioaktivne, zomrel na CA🐦🔥
Muz nech ti nevycita kam nechodis a nech ta on pozve tam, kde je,... Ty sa tam pozvi. Toto nerobi dobrotu, ty doma, on z prdelkovic steka apely. Chod za nim, v piatok. 🚂🚅✈️
Vymodlenemu dietatu by si mohla bavlnene plienky prat, tak ako prali generacie pred tebou. Odpadnu zbytocne hadky s muzom, odpadnu hysterie ohladom kontaminacie.
Ja ta chapem, ze to je mozne, mozno si to pocula a v podvedomi to nosis- myslim, ze to bol Hugo Chaves a spodne pradlo (plienky) mal vraj radioaktivne, zomrel na CA🐦🔥
@ahhola 12.45 to malo ist pod diskusiu o plienkach Dada, ako sa to tu ocitlo? 😅
@ahhola tvoje 2 prispevky som si precitala 2x a v klude. Stale im nerozumiem.
@anonym_autor nie. On chodí sám k tvojim rodičom?
ja by sim svokru nevolala a ani nesla k nej. naopak moj manzel by volal aj by isiel. je to o tom ako mojho v tom case priatela prijali moji rodicia a ako prijala mna svokra do rodiny. manzel sam povie, ze radsej k mojim rodicom ako ku mame 🫣 takze rob to tak ako to citis
@anonym_autor chodím. Aj sama aj s deťmi. Aj oni chodia k nam. A tiež mam muža v zahraničí.
Tiež niesme kamošky a nemama absolútne nič spoločné. Ale nemôžem ju predsa ignorovať. Takže normálne vzťahy udržiavame kontakt ako sa patrí. Je to slušné

@anonym_autor s mužom, alebo vobec.