Názor priateľa na festival Pohoda
Včera som vravela priateľovi, že návštevníkom na Pohode nevyjde počasie. Na čo mi on povedal, že chvalabohu, len absolútny idiot by tam išiel. Na čom som sa ho spýtala prosím? Povedal, že našťastie nemá vo svojom okolí žiadneho debila, čo by túžil po Pohode. Zasekla som sa... ja som vždy chcela ísť na Pohodu. Len bývam ďaleko a nikdy nebolo s kým... a teraz premýšľam... čo vy na to?
Som sa musela ChatGPT spytat na oficialnu definiciu Slnieckara, nech teda viem, ci som alebo nie som 🤷♀️🙃
@belllinka prepac, ale teda kto tebe dal kompetenciu hodnotit, co je normalne??? Kazdy, kto sa nezhoduje s tvojim nazorom, je nenormalny? A kde je potom ta tolerancia, ktorou sa napr. PS tak ohana? Ja sa tu nechcem priklanat na ziadnu stranu, ale teda nepacia sa mi taketo reci ani z jedneho tabora. Jej priatel ma tiez zvlastne zmyslanie, ale to tvoje je rovnake len v ruzovom.
@lindusss2016 mozem si hodnotit co chcem, sme na fore 😀 A ano, myslim si, ze jej priatel je primitivny blbecek 😀 a politicke nazory, ake ma on sa ani tolerovat nedaju.
no nič..každý ma na to nejaký názor.Ani ja by som tam veru nešla.Ale nikde takto na festival pod stan to sa netýka len Pohody.Nie som na takéto niečo typ.A minule dávali tuším v správach aj malé dieťa tam dakto držal na rukách bolo tam s nimi.To už absolútne nemá čo hladať myslím si na takomto podujatí
Festivaly milujem, no na pohodu by som nikdy nešla. Ale určite nehodnotim ľudí, ktorí tam idú. Presne ako písala kocka vyššie. Pre debila každý debil
Na Pohode je všetko,od debát,cez ľudové remeslá až po zábavu...a najväčší bordel tam robia aj tak prívrženci od dakedy Kotletu po úplných hejlovakov. Slniečka sú tam viac než vítané 😉.
Wau.. po 10 rokoch sa vyjadrí o pohode a už ho nechceš za priateľa? No ja mám dosť 😅
Kedysi som na pohodu chodila, ale čo sa z nej stalo posledné roky je úplný nonsens. A je to veľká škoda.
@doriiis nie myslel to tak, že tam chodia iba liberálni slniečkári, účastníci pride pochodov, čo vyziapujú na tribúnach. Festivaly ako také mu nevadia.
@anonym_autor Povedz priateľovi, že ty by si tam šla, len bývaš ďaleko a hneď si môžete vyjasniť a zistiť, či ste kompatibilní...my Ti nemáme ako pomôcť. Či si s ním radšej urobíš dieťa a až potom budeš šokovaná z jeho názorov a priorít?
no nič..každý ma na to nejaký názor.Ani ja by som tam veru nešla.Ale nikde takto na festival pod stan to sa netýka len Pohody.Nie som na takéto niečo typ.A minule dávali tuším v správach aj malé dieťa tam dakto držal na rukách bolo tam s nimi.To už absolútne nemá čo hladať myslím si na takomto podujatí
@liusa82 uz od mojho destva som chodila bezne stanovat na Siravu. Bola som 2 tyzdne v stane na dovci. A spala som aj na horsich miestach. A svojho casu som nevynechala ziadny festival. Odisla som v piatok vecer do mesta a vratila som sa v nedelu poobede z festivalu.
Myslím, že s človekom, ktorý sa vyjadrí takto - teda v kontexte politickom - by sme si nerozumeli vo viacerých a omnoho dôležitejších veciach ako je festival…a áno, mohlo by to byť pre mňa aj prekážkou v spoločnej budúcnosti, keďže som hrdá liberálna slniečkarka 😄… ale keby boli takéto rozdiely a mali robiť problemy aj medzi vami, asi by si si to už všimla za viac než 10 rokov… tak teda neviem, provokácia??
@anonym_autor Povedz priateľovi, že ty by si tam šla, len bývaš ďaleko a hneď si môžete vyjasniť a zistiť, či ste kompatibilní...my Ti nemáme ako pomôcť. Či si s ním radšej urobíš dieťa a až potom budeš šokovaná z jeho názorov a priorít?
@enmery ved som mu povedala, ze ja som predsa vzdy chcela ist na pohodu. Zostal zaskoceny, ze som to povedala, lebo predtym spomenul tych debilov. Spytala som sa, nech mi este raz zopakuje, co povedal... tu uz videl, ze nieco nie je dobre. Nie, nemam zaujem byt s niekym, kto ma radi medzi festivalovych debilov a slnieckarov.
@liusa82 uz od mojho destva som chodila bezne stanovat na Siravu. Bola som 2 tyzdne v stane na dovci. A spala som aj na horsich miestach. A svojho casu som nevynechala ziadny festival. Odisla som v piatok vecer do mesta a vratila som sa v nedelu poobede z festivalu.
@anonym_autor no tak si sa nemala pýtať toho svojho,obvolať kamošky,zbaliť si karimatku a ísť. Po 10rokoch si zistila vďaka Pohode,na ktorej z vás nikto ani nebol,že máš doma "zamračený oblačik" namiesto slniečka? 🤭
Hadať sa kvôli takej sprostosti ako Pohoda. Ved choď a najdi si tam spriaznenú dušu a môžete sa válať v stane na všetkých festivaloch.
Hadať sa kvôli takej sprostosti ako Pohoda. Ved choď a najdi si tam spriaznenú dušu a môžete sa válať v stane na všetkých festivaloch.
@anonym_50917a máš pravdu, asi aj pôjdem. Určite chcem ešte niečo v živote zažiť viac, ako sedieť doma, sledovať správy a konšpirovať ...
@anonym_autor no tak si sa nemala pýtať toho svojho,obvolať kamošky,zbaliť si karimatku a ísť. Po 10rokoch si zistila vďaka Pohode,na ktorej z vás nikto ani nebol,že máš doma "zamračený oblačik" namiesto slniečka? 🤭
@zuzanita1609 Podľa mňa je jedno, kto je slniečko a kto obláčik, ak sa vedia rešpektovať, neurážať a diskutovať a na väčšine nájsť konsenzus. Ona evidentne zistila, že nie a to vďaka pohode a nie "kvôli" pohode.
@zuzanita1609 Podľa mňa je jedno, kto je slniečko a kto obláčik, ak sa vedia rešpektovať, neurážať a diskutovať a na väčšine nájsť konsenzus. Ona evidentne zistila, že nie a to vďaka pohode a nie "kvôli" pohode.
@anonym_autor Veď to ti nikto neberie ok.Ty si taký typ ja nie.Každý sme iný 😊
@anonym_50917a Ja som to pochopila tak, že nejde o festival, ale o niečo úplne iné...všetky ste pindali pomaly na anonymné diskusie, teraz to tu buchlo s anonymnými príspevkami a sa vás vyrojilo hrdiniek....
Festivaly milujem, no na pohodu by som nikdy nešla. Ale určite nehodnotim ľudí, ktorí tam idú. Presne ako písala kocka vyššie. Pre debila každý debil
@lucia13022023 presne tak, tiež zbožňujem festivaly, ale na pohodu by som nesla.
@anonym_50917a Ja som to pochopila tak, že nejde o festival, ale o niečo úplne iné...všetky ste pindali pomaly na anonymné diskusie, teraz to tu buchlo s anonymnými príspevkami a sa vás vyrojilo hrdiniek....
@enmery taak a to len budú politické debaty pri tejto "novote" 🤭. Ja len že,niekto sa chodí baviť na seansy,kde vozia cielene autobusy a niekto cestuje aj cez celú krajinu,dokonca aj spoza hraníc vlakom,autom,aby sa išiel na víkend len tak zabaviť a pritom si platí všetko,aj ten guláš čo tam možno ponúkajú 😏.
@anonym_50917a máš pravdu, asi aj pôjdem. Určite chcem ešte niečo v živote zažiť viac, ako sedieť doma, sledovať správy a konšpirovať ...
@anonym_autor po 10 rokoch by ťa jeho vyjadrenie nemalo prekvapiť. Na pohodu by som síce nešla ale o ľuďoch, ktorí tam chodia si nemyslím nič. V každom hudobnom a kultúrnom spektre sa nájdu somári.
@anonym_autor po 10 rokoch by ťa jeho vyjadrenie nemalo prekvapiť. Na pohodu by som síce nešla ale o ľuďoch, ktorí tam chodia si nemyslím nič. V každom hudobnom a kultúrnom spektre sa nájdu somári.
@januska12323 toto bolo uz o mne. Ja chcem ist na pohodu. On povedal, ze na pohodu by isiel iba debil. Potom dodal, ze chvalabohu on takych ludi nema okolo seba. Cize ma. Mna, Tamtadadaaaa. Som debil. Dobre vediet.
Mňa nikdy nelákala pohoda hoci v mojej vekovej kategorii okolo 35 fičí a fičala vždy dosť. Nie som na to proste typ. Mne to príde také viac pre alternatívnych ľudí, ja som skôr taký faktický a rozumový typ, nie alternatívny alebo duchovný...
U vás festival zďaleka nie je hlavný problém. Len ním vyvrcholili vaše nezhody. Takže je úplne zbytočné riešiť, či má taký alebo onaký názor na Pohodu.
Mňa nikdy nelákala pohoda hoci v mojej vekovej kategorii okolo 35 fičí a fičala vždy dosť. Nie som na to proste typ. Mne to príde také viac pre alternatívnych ľudí, ja som skôr taký faktický a rozumový typ, nie alternatívny alebo duchovný...
@marsmykkok ja som v pracovnom živote na čísla, dáta, všetko naestimované v šprintoch na minútu. V civile, mimo práce mám rada diskusie, rôzne workshopy, literatúru, dlho predtým som chodila so šéfredaktorom vydavateľstva poézie. Čiže si vieš predstaviť.... ako som mindsetovo na tom.
U vás festival zďaleka nie je hlavný problém. Len ním vyvrcholili vaše nezhody. Takže je úplne zbytočné riešiť, či má taký alebo onaký názor na Pohodu.
@koniarova Aké nezhody? Nevedela som o nich, ani on nie. Ale ty zjavne áno.
@anonym_autor
Tvoj priateľ je proste debil.
Snáď s ním manželstvo a deti neplanujes
@anonym_autor
Tvoj priateľ je proste debil.
Snáď s ním manželstvo a deti neplanujes
@zmrzlinka2021 vnúčatá si mám spraviť? Nie som ten typ ženy, čo rodí po 40tke.
Na Pohode som nikdy nebola.
Vlastne som nebola na žiadnom festivale 🤷🏻♀️
Vadí mi dav ľudí, hluk, toalety 🤪 všade dlhý rad.
Jednoducho nie som festivalový typ.
Na margo tvojho priateľa - mala si mu otvorene povedať, že by si tam rada šla. Za tých 10 rokov na to nebola príležitosť? A čo chceš vlastne teraz riešiť?
@doriiis nie myslel to tak, že tam chodia iba liberálni slniečkári, účastníci pride pochodov, čo vyziapujú na tribúnach. Festivaly ako také mu nevadia.
@anonym_autor je v poriadku, ak niekomu nieco nevyhovuje, nepaci sa mu, nebavi ho… nie je v poriadku sa o druhych vyjadrovat, ze su debili len preto, ze im sa paci a absolutne no-go je pre mna priat niekomu, aby mu to nevyslo. Dost to o nom vypoveda a ja uprimne si neviem predstavit vztah s takymto clovekom. Ale ty sa zariad podla seba, urcite mimo tejto temy je to laskavy clovek, empaticky, dobrosrdecny, rozhladeny, vyrovnany, inteligentny, vtipny, proste “husband material”, ze? Ze??

Čo je to byť typ na Pohodu? Lebo tento festival nie je bežný festival.
@panonia pre mna je to skor umelecky festival hudby, tanca, divadla, alternativnej sceny, literatury, umenia.