icon

Názor priateľa na festival Pohoda

11. júl 2025

Včera som vravela priateľovi, že návštevníkom na Pohode nevyjde počasie. Na čo mi on povedal, že chvalabohu, len absolútny idiot by tam išiel. Na čom som sa ho spýtala prosím? Povedal, že našťastie nemá vo svojom okolí žiadneho debila, čo by túžil po Pohode. Zasekla som sa... ja som vždy chcela ísť na Pohodu. Len bývam ďaleko a nikdy nebolo s kým... a teraz premýšľam... čo vy na to?

autor
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no s mojím priateľom skočím na balkón na cigu - kde on fajčí. Keď Boh dá, tak sa dostaneme na kávu do podniku vedľa domu. Ale to musí byť dobrá konštelácia hviezd, nesmú nás práškovať a Putin nám to musí schváliť.

lindusss2016
11. júl 2025
@belllinka

@lindusss2016 mozem si hodnotit co chcem, sme na fore 😀 A ano, myslim si, ze jej priatel je primitivny blbecek 😀 a politicke nazory, ake ma on sa ani tolerovat nedaju.

@belllinka "sme na fore" je taka univerzalna vyhovorka 🤷 co a ako oresne povedal jej frajer, vieme len z popisu, moze to byt vytehnute z kontextu, ale ty si sa tu za seba vyjadrila az prilis jasne.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
11. júl 2025
@lindusss2016

@belllinka "sme na fore" je taka univerzalna vyhovorka 🤷 co a ako oresne povedal jej frajer, vieme len z popisu, moze to byt vytehnute z kontextu, ale ty si sa tu za seba vyjadrila az prilis jasne.

@lindusss2016 ako vytrhnute z kontextu? Bolo to presne takto. Je hrozne pocasie, cely vikend ma byt takto. No tak tym, co idu cez vikend na Pohodu to tentokrat nevyjde s pocasim. A on povedal, že na Pohodu by išiel iba totálny idiot a debil. Že je rád, že nikto v jeho okolí na Pohodu nechodí. Na čo som mu povedala, že nech zopakuje ešte raz čo povedal o tých idotoch. A že ja by som veľmi rada na Pohodu išla a vždy som chcela ísť. A povedala som mu na to, že to je v pohode... lebo zjavne som idiot.

lindusss2016
11. júl 2025

Ja nerozumiem, ze za 10 rokov sa nikdy v nicom neukazalo, aky mindset ma on a ze nie ste v tomto kompatibilni. Proste mi to nejde do hlavy. Na druhej strane ty si tu o nom napisala kopec nelichotivych komentarov. Ja sa pytam, co to vypoveda o tebe? Preco si s niekym (viac ako 10 rokov), kto ti nevyhovuje a s kym sa necitis dobre, nudis sa, nikam nejdete, len konspirujete na balkone, pricom ty by si tak velmi chcela chodit kade tade... 🤷No mne tvoj postoj proste nejde do hlavy, nie ste manzelia, deti tiez nespominas, takze preco ste spolu?

autor
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub financie neviem, ale to je ten domased, čo ťuká do mobilu a ukazuje mi prírodopisný film o zvieratách a rastlinách v lese. A ja mu hovorím, neukazuj mi film, ale poďme do lesa. On že na čo? Do lesa? Tak asi takto...

autor
11. júl 2025
@lindusss2016

Ja nerozumiem, ze za 10 rokov sa nikdy v nicom neukazalo, aky mindset ma on a ze nie ste v tomto kompatibilni. Proste mi to nejde do hlavy. Na druhej strane ty si tu o nom napisala kopec nelichotivych komentarov. Ja sa pytam, co to vypoveda o tebe? Preco si s niekym (viac ako 10 rokov), kto ti nevyhovuje a s kym sa necitis dobre, nudis sa, nikam nejdete, len konspirujete na balkone, pricom ty by si tak velmi chcela chodit kade tade... 🤷No mne tvoj postoj proste nejde do hlavy, nie ste manzelia, deti tiez nespominas, takze preco ste spolu?

@lindusss2016 mam na vyber v mojom veku? Trhaju sa o mna chlapi? Nie, clovek je niekedy rad, ze ma pri sebe vobec niekoho. Vekom ste radi, ze sa mozete zniest, ze si vyslovene nevadite a ze sa nedokusete.

anonym_50917a
11. júl 2025

Ty si nejaká šiši alebo nepiješ? Takéto správanie je nie je normálne.

negymama
11. júl 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 presne, nechapem preco to autorka riesi az teraz.
Ak jej vadi clovek, ktory je domased, je zakonspirovany, prorusky, netolerantny ...osobne by mi tiez take veci prekazali...tak s takym clovekom by som davno nebola, nie ze to tahat 10 rokov a 10 rokov s nim oxidovat na cige na balkone.

autorka - ved obaja si dajte sancu najst niekoho, kto vam viac sedi a je to Nechapem tieto prechodene vztahy z pohodlnosti.

saxana000
11. júl 2025

Ja som za mladi pochodila zopar festivalov nech bolo pocasie ake chcelo jeden rok uvareni dalsi rok po krk od blata su to zazitky na ktore rada spominam ale na pohode som nebola nikdy a to ju mam za rohom nikdy ma nelakal ani velkostou ani stylom.. teraz by som tam nesla uz duplom rokmi mam radsej klud hukotu a humbuku si uzijem doma aj v praci dost.ale mladych to laka ked sa k tomu prida nejaka dobra kapela niekto by isiel niekto nie.. politiku by som do toho netahala..

negymama
11. júl 2025
@anonym_autor

@lindusss2016 mam na vyber v mojom veku? Trhaju sa o mna chlapi? Nie, clovek je niekedy rad, ze ma pri sebe vobec niekoho. Vekom ste radi, ze sa mozete zniest, ze si vyslovene nevadite a ze sa nedokusete.

@anonym_autor ale vsak 10 rokov dozadu si nebola stara vekom.
za rok treba !preskusat partnera" a ked ti nesedi dovi dopo.
ved za rok zistis, ze nechce nikam chodit, ani do prirody, ani na kavu, koncerty atd.
Plus aj nazory sa daju hned na zaciatku ziskat, co ste sa nerozpravali? neviedli debaty?

galadriel90
11. júl 2025

@autorka Pohoda je festival politickej piesne. Tvojmu kamošovi fandím, zdieľam snim rovnaký názor 🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
orisker
11. júl 2025

Firemný teambuilding (alebo možno aj festival Pohoda, ktovie?)

"Nesnáším Ostraváky. Samí debili jsou tam. Neznám jedinýho normálnního člověka, ktorý by odtud pocházel. Myslím, že tam jsou jednom horníci a ku**y!"
"Dovoľte, pane! Moje manželka pochází z Ostravy."
"Ale neříkejte, pane řediteli. Vaše paní pochází z Ostravy? A v kterým dole fárá?"

anonym_6814c2
11. júl 2025

V niečom ma pravdu. Tiež by som tam nešla.

anonym_5c00d2
11. júl 2025

Mňa by zaujimalo koľko máte rokov? 50, 60? Rátam podľa veku tvojha otca, čo samozrejme nemusí byť smerodajné, hlavne u mužov. Tvoje vyjadrovanie mi príde zvláštne.

hiro
11. júl 2025

Je to sklamanie že na žiadnu dezolé akciu nie sú schopní prilákať toľko ľudí. Nič iné hlbšie za tým nehľadaj.

althejka
11. júl 2025

Mne pride strasne smutne,ako sa ludia rozdeluju a urazaju. Moj muz na Pohodu chodi a ja nie. Ale nenapadlo by ma ho nijako nalepkovat. Nech ide,zabavi sa, vrati sa a hotovo. Su tam ludia zo vsetkych profesii, zalub,veku, pohlavi a mne je fakt srdecne jedno, ake maju vierovyznanie, ci politicky nazor. Je mi to jedno aj v cakarni, v autobuse,obchode a ak viem, ze mam v okoli niekoho, s kym sa moje nazory rozchadzaju,ale sme skvele kamosky, neriesime, to co nas rozdeluje.

mandzula
11. júl 2025

@anonym_autor mas velmi zvlastne kriteria na vyber partnera, a to nemyslim tu Pohodu, na tu by som nesla ani ja, uz od jej zaciatku je mi extra nesympaticka a vzdy ked z nej vidim zabery, poviem si, ze by som tam medzi tymi "pohodakmi" skapala.

domkakvet
11. júl 2025

@anonym_autor on vedel, ze ty mas rada Pohodu, alebo ze tam chces ist, lebo ak to nevedel vyjadril nazor a nemyslel tym teba.

michaelkanr
11. júl 2025

Mne sa paci, ako sa v tejto diskusii vyoutovali sledovatelky Lubosa Blahu, lebo oznacenie Pohody ako festivalu polit piesne je jeho vymysel😀
A sledovat blahu je uz vada charakteru, change my mind.

lindusss2016
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem, aky mas ty vek, ale ak je to menej ako 70, tak potom sa snad oplati hladat nirkoho, kto ti bude vyhovovat 🤷

tiika
11. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mohla si ísť na Pohodu a v pohode by si si našla niekoho, kto by tam rad chodil s tebou. Včera som tam bola, takze som asi idiot, no aspoň nebudes sama. Aj teraz ju počúvam, lebo sa rozhlieha do diaľky, dufam, ze som ešte stále aspoň trochu pošahaná.
A počasie bolo praveze super, lebo trochu dažďa je lepšie než horúce peklo.
Neviem, čo je toto za kritérium, deliť sa na tých, ktorí tam chodia a na tých, ktorí nie. Normálne tam chodí hocikto z xy dôvodov. A boli tam i babky v etno oblečení, dôchodcovska parta, mladi, stari, vlasati, plesati, vysokí, nizki…

lily246
12. júl 2025

@anonym_autor nechápem ako sa dá tak veľmi nepoznať partnera, s ktorým som 10 rokov 😯 vy ste 10 rokov mlčali či čo..? Ako sa dá byť 10 rokov s človekom s protichodnými hodnotami a celkovým fungovaním? Prečo si ho po pár mesiacoch nepustila k vode? Vôbec nerozumiem.

kp7333
12. júl 2025
@galadriel90

@autorka Pohoda je festival politickej piesne. Tvojmu kamošovi fandím, zdieľam snim rovnaký názor 🙂

@galadriel90 festival politickej piesne su smeracke oslavy MDZ plus ine tragikomedie, ktore organizuju a platia z nasich dani. Pohoda je na rozdiel od nich prehliadkou sucasnej hudby (nasej aj medzinarodnej) a hlavne je financovana zo sukromnych zdrojov jej navstevnikov a sponzorov, takze sudruha Blahu aj ostatnych sudruhov je do toho velky prd.

autor
12. júl 2025
@lily246

@anonym_autor nechápem ako sa dá tak veľmi nepoznať partnera, s ktorým som 10 rokov 😯 vy ste 10 rokov mlčali či čo..? Ako sa dá byť 10 rokov s človekom s protichodnými hodnotami a celkovým fungovaním? Prečo si ho po pár mesiacoch nepustila k vode? Vôbec nerozumiem.

@lily246 ja jeho názory poznám. Politické názory, inklináciu západ vs. východ apd. Rešpektujem, každý máme iné politické názory. Ale nikdy za celé tie roky čo sa poznáme /20r/ som nepočula od neho jednu myšlienku smerom na Pohodu. A ešte v tomto duchu. Prekvapilo ma to. Iné by bolo, ak by povedal: "Ja by som na Pohodu nešiel preto lebo... Mne tento festival nesedí." Ale to že ľudia čo tam chodia sú idioti? Debili apd?

beataxxx
12. júl 2025

Nechapem ludi, ktori na pohode nikdy neboli a hovoria, ze by na nu nikdy nesli….preco to raz nevyskusate a az potom si nevytvorite nazor?pohoda ma jedno jedine negativum, ktore bohuzial nevie ovplyvnit a to je pocasie…ja velmi drzim palce, aby to tento rok vyslo.Moje deti boli este 13 a15, ked bola prva Pohoda, viezla som ich do Trencina a pocas festivalu som tam bola u kamosky, pre istotu…odvtedy si navzajom kupovali ako vianocny darcek listok na Pohodu. syn zije velmi daleko uz vela rokov, ale kym nemal dieta, vzdy na pohodu priletel, dcera tak isto chodila, kym nemala deti. Miso Kascak robi uzasnu vec, aspon v niecom sme svetovi. Je to aj o politickej orientacii, pohoda je progresivny festival, je tam hodne rozhovorov s uzasnymi mudrymi ludmi, chodieva tam pani prezidentka, Iveta Radicova, kym zil Milan Lasica, nevynechal ani jednu….dalo by sa pokracovat na tri strany….

marsmykkok
12. júl 2025
@beataxxx

Nechapem ludi, ktori na pohode nikdy neboli a hovoria, ze by na nu nikdy nesli….preco to raz nevyskusate a az potom si nevytvorite nazor?pohoda ma jedno jedine negativum, ktore bohuzial nevie ovplyvnit a to je pocasie…ja velmi drzim palce, aby to tento rok vyslo.Moje deti boli este 13 a15, ked bola prva Pohoda, viezla som ich do Trencina a pocas festivalu som tam bola u kamosky, pre istotu…odvtedy si navzajom kupovali ako vianocny darcek listok na Pohodu. syn zije velmi daleko uz vela rokov, ale kym nemal dieta, vzdy na pohodu priletel, dcera tak isto chodila, kym nemala deti. Miso Kascak robi uzasnu vec, aspon v niecom sme svetovi. Je to aj o politickej orientacii, pohoda je progresivny festival, je tam hodne rozhovorov s uzasnymi mudrymi ludmi, chodieva tam pani prezidentka, Iveta Radicova, kym zil Milan Lasica, nevynechal ani jednu….dalo by sa pokracovat na tri strany….

@beataxxx Ja mám dôvodov viac. Po prvé nepáči sa mi propagácia festivalu, proste robiť z toho niečo extra. Po druhé nelákajú ma ani interpreti čo tam vystupujú, mám iný vkus. Po tretie nemám rada až tak masové akcie, radšej menší festival.

alica110
12. júl 2025

Ja by som tam tiez nesla, ja vseobecne nemam rada tlacenice kde je vela ludi, pre mna je problem uz jarmok :D Ale nemyslim si, ze tam chodia len debili, chodia tam normalni ludia co sa chcu zabavit. Mnoho ludi ma Pohodu spojenu s Lgbt si myslim, preto maju na to taky nazor.

anna777115
12. júl 2025

Mám na to rovnaký názor, ako tvoj priateľ. Čo sa týka iných, akože konšpirácii, je to len uhol pohľadu a nárok, jednotlivca na osobný názor. Ak, ti jeho vnímanie a názory prekážajú natoľko, že ich musíš riešiť na verejnom fóre, je načase sa zamyslieť nad partnerstvom s takýmto človekom.