Názor priateľa na festival Pohoda
Včera som vravela priateľovi, že návštevníkom na Pohode nevyjde počasie. Na čo mi on povedal, že chvalabohu, len absolútny idiot by tam išiel. Na čom som sa ho spýtala prosím? Povedal, že našťastie nemá vo svojom okolí žiadneho debila, čo by túžil po Pohode. Zasekla som sa... ja som vždy chcela ísť na Pohodu. Len bývam ďaleko a nikdy nebolo s kým... a teraz premýšľam... čo vy na to?
Mám na to rovnaký názor, ako tvoj priateľ. Čo sa týka iných, akože konšpirácii, je to len uhol pohľadu a nárok, jednotlivca na osobný názor. Ak, ti jeho vnímanie a názory prekážajú natoľko, že ich musíš riešiť na verejnom fóre, je načase sa zamyslieť nad partnerstvom s takýmto človekom.
@anna777115 aha, takze konspiracie su ok,lebo je to len uhol pohladu. Ale Pohoda nie je ok, lebo tam chodia progresivci, slnieckari alebo slovami priatela zakladatelky temy sami debili. hmmm...
Keby si mna takto ohovarala už by som s Tebou nechcela byť a vyhodila by som ti kufor aby si vypadla na Pohodu a už sa nevracala...
Ja by som nechodila s dezolatom kt má taký názor na Pohodu, len toľko 🤣
Hej to je taký novodobý slovenský folklór pri slove POHODA ihneď grckať veci typu: festival politickej piesne, priať búrky, výchrice, zle počasie a účastníkov nazývať feťákmi a teplošmi 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ty si hlavne rozmyslí či s takymto človekom chceš vôbec byt, tam nejde iba o nejaký názor na festival, toto je ovela horšie.
Začne sa postupne viac a viac radikalizovať, žrat rôzne konšpirácie a nikdy nevieš čoho všetkého bude schopný.
@anna777115 aha, takze konspiracie su ok,lebo je to len uhol pohladu. Ale Pohoda nie je ok, lebo tam chodia progresivci, slnieckari alebo slovami priatela zakladatelky temy sami debili. hmmm...
@kp7333 je, to v poriadku mať vlastný názor. Pre, jedného môže byť niečo ako konšpiracia pre druhého nie. Veď nie všetci musíme zdieľať rovnaký názor a pohľad na svet.
@kp7333 je, to v poriadku mať vlastný názor. Pre, jedného môže byť niečo ako konšpiracia pre druhého nie. Veď nie všetci musíme zdieľať rovnaký názor a pohľad na svet.
@anna777115 presne z rovnakeho dovodu je ale scestne nazvat ludi s inym hudobnym vkusom, politickym nazorom, ci hodnotovym nastavenim debilmi.
@anna777115 až na to ze väčšina ľudí co verí konšpiráciám nema žiadny vlastný názor, iba od slova do slova papagajuju všetky sprostosti co kde čítali a počuli.
Nevymýšľajú nic vlastne, nedokážu ani vlastnými slovami obhájiť to čomu veria, ani sa nad tým aspoň trosku zamyslieť.
Keby zaplavim internety informáciou ze ryšavý ľudia neexistujú sú to iba hologramy tak sa zachvilu nájde kopa ľudí co budú mat na rysavych rovnaký “vlastný názor” , pretože vlastne nazory sa medzi plochozemcami šíria rýchlosťou blesku a nenájde sa nikto kto by sa nad tým aspoň trosku zamyslel
@anonym_32207e presne tak, ani on netusil o mne cele tie roky, ze som fanusik Pohody. Ale co ma prekvapilo bolo, ze povedal na ludi, co maju radi tento festival, ze su to obycajni idioti a ze je rad, ze takych ludi nema okolo seba. To ma zastavilo. Taky red flag sa nevidi casto.
@anonym_autor milujem pohodu, je to super festival a v podstate ten profil účastníkov sedí. Aj ja radim pohodu k liberálnym festivalom.
Pohoda sa organizuje od roku 1997, čo je 28 rokov. Ty máš už 10 rokov priateľa, veľmi túžiš ísť na festival, mohla si sa opýtať už 10 rokov dozadu svojho aktuálneho partnera, nech idete spolu, mala by si predstavu.
Nerozumiem ti, o čo ti vlastne ide. Chceš ísť na pohodu? Veď sa dvihni a chod. Či nemáš kamarátov? Peniaze? Možnosti? Na to, ako si sa tu vychválila, že pracuješ s číslami, co robil tvoj a ako si orientovaná sa čudujem, že nie si schopná splniť si svoj dlhoročný sen, ako ísť na festival 🙈
Píšeš, že si sa starala o 80 ročného otca, a 10 rokov si mala priateľa. To znamená, že môžeš mať medzi 28-55rokov.
Píšeš, že si chodila na všetky festivaly v okoli, takže si mala s kým ísť. Písala si, že si mohla odísť z domu len na pár hodín ale na iné festivaly si chodila, takže sú mala s kým.
Za mňa si si tému vymyslela a je provokacna.
Aj ja si myslim, že je to čistá provokácia.
@lindusss2016 mam na vyber v mojom veku? Trhaju sa o mna chlapi? Nie, clovek je niekedy rad, ze ma pri sebe vobec niekoho. Vekom ste radi, ze sa mozete zniest, ze si vyslovene nevadite a ze sa nedokusete.
@anonym_autor Ak ho neľúbiš a si s ním len zo zvyku a kvôli tomu, že nechceš byť sama, lebo by si podľa teba ostala asi na ocot alebo čo, tak ti poviem že si veľmi sebecká... Radšej ho nechaj ísť a prenechaj ho inej žene... trebárs ja by som si s ním rozumela, tiež mám na Pohodu rovnaký názor ;)
@anonym_autor Ak ho neľúbiš a si s ním len zo zvyku a kvôli tomu, že nechceš byť sama, lebo by si podľa teba ostala asi na ocot alebo čo, tak ti poviem že si veľmi sebecká... Radšej ho nechaj ísť a prenechaj ho inej žene... trebárs ja by som si s ním rozumela, tiež mám na Pohodu rovnaký názor ;)
@anonym_37a3c0 dost úbohé toto "prenechaj mi svojho frajera". Typická dezole forma humoru
Mám na to rovnaký názor, ako tvoj priateľ. Čo sa týka iných, akože konšpirácii, je to len uhol pohľadu a nárok, jednotlivca na osobný názor. Ak, ti jeho vnímanie a názory prekážajú natoľko, že ich musíš riešiť na verejnom fóre, je načase sa zamyslieť nad partnerstvom s takýmto človekom.
@anna777115 cize ak tvoje dieta pojde na Pohodu bude idiot?
@anonym_32207e presne tak, ani on netusil o mne cele tie roky, ze som fanusik Pohody. Ale co ma prekvapilo bolo, ze povedal na ludi, co maju radi tento festival, ze su to obycajni idioti a ze je rad, ze takych ludi nema okolo seba. To ma zastavilo. Taky red flag sa nevidi casto.
@anonym_autor že fanúšik pohody 🤦🏻♀️ Omg! to neni futbalový tim aby si im fandila 😃 zober sa a chod keď tam tak veľmi chceš ísť a nehladaj dôvody prečo a ako nie ale sposoby ako áno… toto všetko sú len vyhovorky… vravíš ze si bola na všetkých festivaloch v okoli… akokeby Trenčín bol na druhej strane zemegule alebo ako keby to bol tomorrowland a coachella… bola som na pohode niekoľkokrát a prvýkrát dokonca pred 12.rokmi sama s neznámymi ľudmi s ktorými som sa zoznámila cez známeho na festivale a odvtedy sme priatelia a takto sme boli spolu uz 8.krat
Bola som na Pohode , ale viac nepôjdem . Vyskúšala som si , nie je to nič pre mňa. Nesedela mi ani hudba a ani prostredie a už vôbec nie množstvo ožratých a zhulených ľudí .
@anonym_autor ze je zakomplexovaný. Síce ja osobne by som tiež nešla na Pohodu, ale nebudem ani nikoho urážať, kto tam ide. 🤷♀️
Bola som na Pohode , ale viac nepôjdem . Vyskúšala som si , nie je to nič pre mňa. Nesedela mi ani hudba a ani prostredie a už vôbec nie množstvo ožratých a zhulených ľudí .
@subartic ozratych a zhulenych ľudí stretneš aj v piatok, v sobotu večer v meste... Alebo aj v dedinskej krčme 🤭 Na Pohode som nebola, chodíme s mužom na festivaly iného žánru, ale tu by som si vedela urobiť program - ale môj muž zas nie 🙄. Ale chápem, festivaly nie sú pre každého.
@anonym_autor je to jeho nazor, nic viac nic menej…nemusis sa s nim stotoznit, ak chces, tak ty chod (samozrejme bez neho).
Na pohodu som chodila od jej zaciatku, prestala som, ked sa Pohoda spolitizovala. Chodila som tam kvoli hudbe, atmosfere,…nikto neriesil nikoho poloticke postoje…teraz uz aj blba Pohoda ludi rozdeluje - prave politikou- skoda toho projektu😉
@subartic ozratych a zhulenych ľudí stretneš aj v piatok, v sobotu večer v meste... Alebo aj v dedinskej krčme 🤭 Na Pohode som nebola, chodíme s mužom na festivaly iného žánru, ale tu by som si vedela urobiť program - ale môj muž zas nie 🙄. Ale chápem, festivaly nie sú pre každého.
@rude_baby no , ja už moc nie. Pohybujem sa v spoločnosti ľudí kde takéto sa nepraktizuje . Alkohol sem tam , ale do nálady a nie do bezvedomia, mariška a drogy vôbec. Pohoda nie je prostredie ani pre mňa ani pre muža, bola som , skúsila som a viac nejdem. Ja skôr divadelné festivaly ako Scénická žatva, alebo Dotyky a Spojenia ( skvelé ) alebo Divadelná Nitra, keď som bola mladšia tak country .
Pohoda nie je , nebola a ani nikdy nebude pre mňa a pokiaľ moje deti nebudú dospelé nebude ani pre nich . Dve dospelé deti boli raz , vyskúšali , a pri tom raze aj zostali .
@anonym_autor kazdy ma rad nieco ine. Inu hudbu, iny film, inu modu....rozumiem, ze niekto nejde tam a tam....ale nadavat na nieco, kde som nikdy nebol je take zvlastne az smutne. To je to iste ako robit recenziu na film, ktory som nikdy nevidel....
A vratila som sa z pohody a bol to mentalny oddych od tohto sveta, kde kazdy kazdeho osocuje, nadava a posmieva sa. Pod prispevkami sa hromadia posmechy a vymievania sa interpretom, nadavanim ludi, priania smrti...
Osobne som nadavat na pohodu zazila len toho, kto na nej nikdy nebol....a este k tomu pouziva retoriku, ktoru mu niekto vtlacil do ust. Ziadne svoje osobne skusenosti, dojmy...proste len ludia nonstop opakuju to, co im niekde citali.... a k tym slnieckarom. Doteraz nerozumiem tomu, preco je slivo slnieckar nadavka..vazit si druhych a chciet rovnocennost kazdeho bytia je zdrojom nadavok a posmechu? Niekde sa stala vo svete asi chyba...

@doriiis nie myslel to tak, že tam chodia iba liberálni slniečkári, účastníci pride pochodov, čo vyziapujú na tribúnach. Festivaly ako také mu nevadia.
@anonym_autor na tribúnach vyziapuje zaplatený trpak ako napríklad Blaha. Ty nie si slniečkar a teda si čo?😂