icon

Názory na prvé rande

31. aug 2025

Ahojte, chcem počuť váš názor. Mala som rande s chlapom a veľmi pekný a šikovný chlap vyzeral, len som z toho troška divná v tom, že mi hovoril že v dnešnej dobe sú ženy len na peniaze a ak človek nemá BMW a nechodí 2x do roka do Dubaja tak u žien nemá šancu a ja som vlastne rozmýšľala že s akou vzorkou žien sa on stretáva.. ďalšia vec, čo mi troška vadila bolo, že sa ako keby ľutoval čo mu ktorá bývalá urobila a ako ho využila a moc som z toho nadšená nebola teda na prvom rande toto počuť aj keď som sa pýtala aké vzťahy mal nechcela som počuť až také detaily a aký bol on chudák a čo mu tie "beštie" robili...

viestta
31. aug 2025

Joj, sebalutovaci typ. To by mi svietili kontrolky...

mimi3008
31. aug 2025

Podla mna nejde ani tak o ten obsah konverzacie, aj ked je dost podivny a nemily, ale o tvoje pocity z toho, ver svojej intuicii

autor
31. aug 2025
@mimi3008

Podla mna nejde ani tak o ten obsah konverzacie, aj ked je dost podivny a nemily, ale o tvoje pocity z toho, ver svojej intuicii

@mimi3008 no fyzicky sa mi páči ale mne vadia muži ktorí sa stavajú do role obete :D

anonym_a856f6
31. aug 2025

@anonym_autor Chudacik, tie zeny sú také zle k nemu. Asi by som sa ho nabuduce spýtala či nemá menzes, lebo fnuka viac jak ženy.

danieli
31. aug 2025

Mame takeho kamosa, ten dokonca aj vyzera ako typicka obet, zazil vsetko utrpenie sveta, zivot je prenho tazky od prveho nadychu🙈zdravy mlady chlap, nejakym zazrakom si nasiel zenu a zalozil rodinu, medailu by som jeho manzelke dala, lebo on vecne taha za sebou smolu, este som nezazila, aby sa vyjadril, ze je stastny, pre mna toto mat doma, tak zahyniem pod tou tazobou

goodidea
31. aug 2025
@anonym_autor

@mimi3008 no fyzicky sa mi páči ale mne vadia muži ktorí sa stavajú do role obete :D

@anonym_autor Nestěžuj si na bolest, neříkej, proč zrovna já, řekni, zkus mě

enmery
31. aug 2025

Pobavilo. O zlatokpkách takto najviac rozprávajú zakompolexovaní muži, ktorí práveže take tie "zlatokopky"chcú, ale nemajú na to. A tak ako rozprával o bývalých, by raz rozprával o Tebe😉

diewcatqoo
31. aug 2025

Na druhe rande by som uz nesla. Neznasam taketo typy, co nadavaju na vsetky zeny a ze vsetky zeny su bestie a zlatokopky.

katuskamala1
31. aug 2025

No moje 1., 2., 3., a neviem ake kolke rande bolo o baleni.. lichôtkach, usmevoch, dotykoch, rozpravali sme o pozitivnych milych veciach... Ani ty si nemala vytahovat taku tazku temu a on mal striedmejsie reagovat.. No sancu tomu daj, no snad to dalaie rande bude tak ako som to v uvode pisala ;)

autor
31. aug 2025
@katuskamala1

No moje 1., 2., 3., a neviem ake kolke rande bolo o baleni.. lichôtkach, usmevoch, dotykoch, rozpravali sme o pozitivnych milych veciach... Ani ty si nemala vytahovat taku tazku temu a on mal striedmejsie reagovat.. No sancu tomu daj, no snad to dalaie rande bude tak ako som to v uvode pisala ;)

@katuskamala1 ja sa to pýtam skrz to aby som vedela či vôbec niekedy nejaký vzťah mal, či je slobodný :D, a kedy sa rozišli aby som nebola len náplasť

anonym_52c031
31. aug 2025

Od takého by som na míle bežala preč. Mne ex tiež rozprával o bývalých aké boli beštie a vykreslil ich v najhoršom svetle ešte som ho ľutovala chudáka čo sa to naňho nalepilo. Po istej dobe vzťahu mi došlo že tá beštia bol on 🙂

morpheuss
31. aug 2025

@anonym_autor preboha, ruky preč od takého... tento muž ti nemá čo ponúknuť. Uplakaný paranoidný lúzer, ktorý svoje vlastné neúspechy bude zvaľovať na všetkých ostatných, len nie sám na seba.

larsen
31. aug 2025

Preto ti to všetko vysypal na prvom rande, lebo ťa chcel upozorniť, čo všetko si neželá, aby pri tebe zažil. On si tie body niekde pod stolom, odfajkoval 😀
A pritom si ani neuvedomil, že si za všetko môže sám.
Teba možno utvrdil v tom, že už ďalšie rande s ním neplánuješ.
Inak by si sem asi nepísala...podľa mňa si rozhodnutá.

binarypete
31. aug 2025

Mala si sa ho spytat ci k tomu fnukaniu nepotrebuje tampon ;)

marek775
31. aug 2025

Na to pozor. Ked boli vsetky zle, tak kludne moze byt problem on sam. A tieto kecy o tom, ze zeny su len na peniaze, mávajú chlapi, ktori su zrglavi, nemali normalny obojstranny, pekny, uprimny vztah, alebo ich zeny nechcu, a myslia si, ze keby mali peniaze, tak by bolo po probléme.

bystrozraky
31. aug 2025

@anonym_autor Toto je zaujímavé na viacerých úrovniach:
1. Tým svojím kvákaním a vyvolávaním ľútosti, aká bol on obeť – koho si myslíš, že to pritiahne? Normálnu ženu ako si ty, alebo nejakú, čo rada niekoho využíva. Takže sám si za to môže. On vlastne zúfalo máva vlajkou nad hlavou a opäť chce, aby bola nejaká naňho taká istá. Inak by si nerobil reklamu, ako sa jemu môže robiť čokoľvek (alebo to, čo popisuje).
2. Už sa snažil na začiatku vyvolať ľútosť: robil to tým, ako rozprával o tom, ako každá chce len bohatých a on nie je. Taká nepriama manipulácia cez ľútosť – a ak by si si začala myslieť, že je lúzer... tieto jeho slová ti to nedovolia.
Všetko samozrejme môže byť úplne inak – lebo čerpám informácie len z tvojho pohľadu. Takže som len preinterpretoval tvoje vnímanie toho rande a prečo ti tu niečo nesedí.

mirkam3
1. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor za mna práveže super, že vyložil karty takto na prvom rande, aspoň si ušetríš další čas. Na dalsie rande by som už samozrejme nešla. Ako už baby povedali vyššie - samolutovaci typ. Jednak je to otravne a jednak ak by medzi vami bol nejaký vzťah, pri akomkoľvek probléme by bol na vine asi cely svet, len nie on. Toto zrejme k životu nepotrebuješ 😉

sova7
1. sep 2025
@anonym_52c031

Od takého by som na míle bežala preč. Mne ex tiež rozprával o bývalých aké boli beštie a vykreslil ich v najhoršom svetle ešte som ho ľutovala chudáka čo sa to naňho nalepilo. Po istej dobe vzťahu mi došlo že tá beštia bol on 🙂

@anonym_52c031 zatiaľ čo som stretla ľudí vždy to bolo ako píšeš. Taký čo tvrdili že mali smolu na ľudí sa ukázali neskôr tak až som pochopila že ľudia mali smolu ich stretnúť

ovaaa
1. sep 2025

Pýtala si sa ho na vzťahy a on ti odpovedal a že tak detailne si nechcela, nuž mala so ho stopnúť. Mňa by nenapadlo sa pýtať na vzťahy hneď na prvom rande. Ak by si cítila, že v ňom vidíš potenciál, môžeš mu dať ešte šancu a pozrieť sa, či vie byť aj veselý, otvorený, pozorný k tebe. Ale ak už teraz cítiš, že ti nesedia jeho postoje a že ti to „nechutí“, netreba to siliť – tie prvé vnemy sú často najpravdivejšie.

sova7
1. sep 2025

Toto je veľmi nevhodný druh chlapa na niečo viac alebo vzťah. Fnukac. Nežije s mamou? Taký mávajú tieto lutostive reči. A bol celkom vtipný. Že BMW a cesty do Dubaja. To by väčšina národa nemala nikoho 😆pri ňom by si mala celý čas snahu mu dokazovať že ty si iná že pri tebe zažije lepšie veci a nakoniec budeš aj tak ta zlá on zrejme nenávidí ženy a je to vysávač energie. Takto ako hovoril o ženách by neskôr hovoril o tebe. Za mňa takýto chlap nie je do života a je únavné niekomu robiť psychológa

sova7
1. sep 2025
@ovaaa

Pýtala si sa ho na vzťahy a on ti odpovedal a že tak detailne si nechcela, nuž mala so ho stopnúť. Mňa by nenapadlo sa pýtať na vzťahy hneď na prvom rande. Ak by si cítila, že v ňom vidíš potenciál, môžeš mu dať ešte šancu a pozrieť sa, či vie byť aj veselý, otvorený, pozorný k tebe. Ale ak už teraz cítiš, že ti nesedia jeho postoje a že ti to „nechutí“, netreba to siliť – tie prvé vnemy sú často najpravdivejšie.

@ovaaa veď sa nepýta koľko žien mal len či mal vobec vzťah a či sa s niekým nerozišiel pred týždňom. Všetko je to dobré vedieť. Ja to mám ak si píšeme pred stretnutim zistene už vopred. A takéto fnukacie osobnosti väčšinou sa ich ani pýtať nemusíš tému sami ťahajú tak aby sa mohli vystazovať. Len čo dostane príležitosť nadávať na ženy a vypustiť ventil tak si ide svoje a je mu fuk či sa to jeho táranie niekomu pozdáva. To sú veľmi otravné entity. Aspoň vie na čom s ním je.

enmery
1. sep 2025
@sova7

@ovaaa veď sa nepýta koľko žien mal len či mal vobec vzťah a či sa s niekým nerozišiel pred týždňom. Všetko je to dobré vedieť. Ja to mám ak si píšeme pred stretnutim zistene už vopred. A takéto fnukacie osobnosti väčšinou sa ich ani pýtať nemusíš tému sami ťahajú tak aby sa mohli vystazovať. Len čo dostane príležitosť nadávať na ženy a vypustiť ventil tak si ide svoje a je mu fuk či sa to jeho táranie niekomu pozdáva. To sú veľmi otravné entity. Aspoň vie na čom s ním je.

Neexistuje, aby všetky osoby boli vždy zlé a ty vždy dobrý. Prečo s ním boli, keď nemá BMW a prachy. Stavím sa, ze instagram ma celý zahltený sledovaním a lajkovaním polonahých bab, na ktoré pri Tebe nadáva.
Z psychologického hľadiska sa človek snaží na prvom rande ukázať to najlepšie zo seba. Tak si neviem predstaviť, čo by Ťa s takým závistlivým, jednoduchým a všetkých obviňujúcim mužom čakalo neskôr.
@sova7 Súhlasím, že on od podstaty nenávidí všetky ženy. Namiesto toho, aby dvíhal riť, keď chce prachy a neobviňoval všetkých naokolo za svoj život. Fakt terno partner. Už sa to fakt spomínalo viackrát, ale finančnej gramotnosti a psychológii by sa na školách mal venovať tiež čas.

mimikarol
1. sep 2025

Mne to príde tak, že on by chcel takú čo je ozajstná zlatokopka ale nemá na to. Tak je na rande s takou ktorá ide (nič proti tebe) a žaluje sa jej že vlastne všetky sú zlatokopky.
Trápny. Kašli naňho

mischy00
1. sep 2025

Typický plačko, v živote som nič nedosiahol ale samozrejme za to môžu všetci. Večne nespokojný a večne negatívny, uz by som ho viac nechcela stretnúť. Ak chceš robiť utešitelku, smelo do toho. Nakoniec budeš aj ty, len zlý výber pre pána dokonalého 🙂

sevrin
1. sep 2025

No to je toho, boli časy, keď som bol v Dubaji aj 2x do mesiaca 😁

diewcatqoo
1. sep 2025

Ja inak nechapem, co maju vsetci s tym Dubajom. Ved vo svete je xyz destinacii, ktore su krajsie a kde chodia ludia, ktori maju naozaj peniaze. Dubaj je taka gycova destinacia pre "bohacov".

nyusika
1. sep 2025

zakomplexpvany tlk, druhe rande by uz nebolo

lentakyterapeut
10. nov 2025

Vy date casto sancu peknemu ale jednoduchemu obalu. Chlap co furt pozera mobil, alebo debatuje o byvalkach, alebo tara ine nezmysli je intelektualny chudak co si hlada seberovnu alebo velmi mladu neskusenu. Inak to je strata casu alebo pouzit ale nech je ticho.