Neakceptuje, že sme od seba
Ahojte , sme 10mes od seba s exom.
On ma skoro 50r , ja 40r, mame dieta spolocne.
On ale stale nechce akceptovat ze sme od seba.
Co s tym ?
Vcera ako dieta doniesol ,vyletel mamna preco nemam modry hacik na whats app ,on nevie ci som spravy citala.
Vravim mu lebo je to moj whats app a moje rozhodnutie.
Povedal vyliz mi r.t a odisiel.
Znamej vypisuje urazlive veci namna ,na policii som bola je to malo na udanie, co mam robit?
Rozmyslala som ze dam na whatsapp profílovku ako si drzim ruku s inym chlapom(sused by pomohol) aby to ex konecne nejak pochopil ze je konec. Nemam nikoho som single
Nase dieta ma len 6 rokov par rokov musime byt v kontakte ale mne uz hrabe z toho😓
Pripadam si ako male decko ale ja uz neviem co s nim
Dakujem
Dohaduj sa s ním len ohľadom dieťaťa, zvyšok ignoruj.
Čo to je za 50 ročné..nevyzreté decko
@januska12323 ignorujem ver mi , ale vobec to nepomaha 🙄
@goodidea psychopat je to…bohuzial ale neprekroci hranice neviem nic robit
@mondolina ja viem ze je to trapne ver mi 😅 len uz neviem ako mu to do hlavy vtlct nech namma uz zabudne
tak môjmu exovi to trvalo asi 5 rokov kým to pochopil....
Bude to trvať maximalne 5 rokov.
Vydrž a nedávaj zámienky ako fingovaná fotka so susedom, zbytočne by si priliala olej do ohňa.
@opica_skorica maximalne 5r 🙈 takze este vyse 4r vydrzat 😅potesila si ma🙈 najprv som chcela aby bol susedko umna akoze sme spolu ale ak by mu preskocilo dieta to nemusi vidiet
Ah jaj tak si zelam pevne nervy no….
@mondolina boze🙈
Ahoj, u nas to bolo podobne. Ked ma dourazal, tak som ho blokla, o 3 mesiace ma prosil (cez znameho) aby som ho odblokovala, odvtedy celkom v pohode.
On si myslel, ze sme sa rozisli kvoli niekomu, to ze on drogoval, vypisoval na sexchaty za peniaze a pod.nepovazoval za dovod rozvodu.
Po 1roku, roku a pol sa ukludnil, doslo mu, ze som single.
Da sa to vydrzat. Musis sa obrnit. Ked ja som to zvladla, to i ty zvladnes.
@mira0611ahoj 😊
jezis 🫣🫣 no my sme sa rozisli koli nemu , ale samozrejme ze som ja vine ale to neriesim uz …🤷🏼♀️😂
@lonely66 dieta je vacsie ma 5r no pocuvam dost toho / tato sa somnou nechce hrat / a tak podobne ale to neovplyvnim bohuzial ako on cas s dietatom travi ….
@opica_skorica budem musiet ,najhorsie mam za sebou - bolo hrozne obdobie - ked som dala to toto uz dam samozrejme…. Zlata si dakujem😊
tak sa chova dospelý chlap 50 ročný chlap k matke jeho dieťaťa. Vylíž mi riť po tej vete by si ju vylízal sám a viac by reči nemal. Prah bytu alebo domu by neprekročil.
@alickapusinka nechodi k nam , nastastie
Ani nevrav ma grc mi je z neho fakt
Tak ak by to bol pubertiak tak ešte pochopím. Ale nie dospelý 50 ročný chlap a také hlúpe reči.

nedávaj si na profil že držíš iného muža. veď to je trápne 🙈
jedným uchom dnu druhým von.