Nečakané vianočné darčeky: Pre koho skutočne sú?
Ahojte, v novembri som našla u muža v posteli schované darčeky nedalo mi a pozrela som sa ..bola tam nejaká sada sprchový gél + telové mlieko z Notina nič drahe a ešte telové mlieko Calvin Klein eternity. Logicky som si myslela že to je pre mňa ale na Vianoce som to nedostala..pýtala som sa nenápadne muža 25tehože či kupoval niečo mame lebo sa nestretávame spolu len občas za ňou vybehne ak niečo potrebuje to je ale iný príbeh...a z neho vyšlo že kúpil jej nejaký set sprchác a telové mlieko že ma to aj zabalené že ak by s ňou bol aby niečo mal ...ok dávalo to logiku aj keď mi prišlo zvláštne že mi o Tom vôbec nepovedal ale je tam ešte to ďalšie telové mlieko (zrovna k parfému čo používam) a o Tom nehovoril nič..prehrabala som celú skriňu a sú schované u neho a zabalené a neviem čo si mám o Tom myslieť ...sme spolu 20rokov nemáme žiadne problémy ale aj tak som z toho hotová rozmýšľam či to nekupoval všetko pre inú ženu ale bojím sa opýtať resp bojím sa odpovede ...v sobotu ideme na dovolenku a ja neviem či sa na to pýtať alebo počkať nie som asi pripravená a alternatívu "milenka" a nechcem ani dcere pokaziť dovolenku ak by sa to nejako zvrtlo...ale zároveň má to totálne zožiera. Ale zas si hovorím že ak by mal milenku kúpil by jej aspoň parfém a nie len telové mlieko ..neviem ozaj čo si myslieť máme práveže teraz také pekné obdobie že všetko klape ale toto mi nedá spávať
Alebo ako typický chlap,jednoducho zabudol,že niečo také vôbec kupil
Ja nechápem, však kúpil sprcha a telové mlieko, aj tí povedal, že to kúpil mame.... Ci ti mal zreferovat aj presný počet, že kúpil 2 telové mlieka?
proste to kupil mame a da jej to ked s nou bude- co je a tom? nepovedal presne co kupil a mozno uz aj zabudol .. a ze jej kupil rovnaku vonu-to su chlapy ,,naco hladat nove ked ma overene
Podľa mňa zabudol. A milenkám sa nekupuje nudný sprcháč a mlieko. A to by sa ti ani nepriznal, že má niečo kúpené.
Ak ti to pomôže, aj ja som teraz upratovala a našla 2 darčeky, ktoré som schovala tak dobre, že mi aj zišli z mysle a teraz ich zas našla. Našťastie ma môj syn narodeniny v januári, takže aj dobre. Bežne kupujem na poslednú chvíľu a tento rok som už skôr, možno preto.
Asi som nechapava, ale ved ti povedal, ze pre mamu keby nieco. A ked uz nic ine, milenkam sa nekupuje sprchovy gel 😃
Ale ved ti vysvetlil preco to kupil. Co stale riesis?
Nebol to len darcek k nakupu? Ja som pred vianocami kupovala v notine niekolko ks sprchacov a bolo, ze ked kupis napr. 2ks tak si mozes vybrat zo zoznamu darcekov. V zozname boli normalne velkosti sprchacov, vlasovych produktov a podobne ...
Toto by bol veeeeeeelmi nesofistikovane maskovanie milenky veru :D
@luckajozko21 nie tieto nie jedno je sada v takých rovnakých obaloch bez nejakej značky a potom je samostatne telové mlieko Calvin Klein to by asi nedávali k nákupu si myslím ...no nič asi to zbytočne riešim uvidím či po sviatkoch nezmiznú zo skrine lebo ak sú pre mamu budú tam ešte veľmi dlho ..teda mali by byť
Ako krasne by sa zilo, ak by si ludia nedomyslali, ale to je snad narodny sport, domyslanie si a vytvaranie konstrukcii. Autorka - snad som nezazila jedine Vianoce, ze by som bud ja alebo niekto z rodiny nezabudol na nejaky darcek. Ja som si nasla tento rok darcek v sufliku, ktori mame v hostovskej pre navstevy, dala ho tam moja mama, ked tu bola a kupila nieco, zabudla na to uplne, ja som utierala prach a nasla ho. Ja pravidelne nachadzam darceky v spajzi, ked ju riadim, lebo tam zvyknem vsetko koncentrovat a obcas jednoducho nieco zabudnem.. Ved sa ho opytaj, ze si nasla mlieko a ze ci ti ho nezabudol dat, uvidis, ako sa zatvari..
No neviem darcek pre milenku -tel mlieko? By som ho hnala 😀😀😀 keby je cela sada este no ok ale to by bola lacna milenka na 1tel mlieko
Po dovci chod za nim ze tu je sada je pre mamu a toto tel mlieko si zabudol dat mne? A zahada bude vyriesena
Ok asi máte pravdu nechám to tak asi som zbytočne paranoidna 🙈 nebudem si kaziť sviatky možno sa to celé vyrieši samo nakoniec
no chudera milenka 😂 naivne si myslim, ze milenka dostava sperky a dovolenky a nie nivea sprchace
a teda ja by som sa na rovinu muza spytala, mojko prosim ta ten sprchac mas pre koho, nezabudol si na nan? a ak by povedal, ze pre mamu, tak okej, vec vybavena
Milenke sa nekupuje telove mlieko. Max kolegyni ako tajny santa..
Však ak to tam je, bud v kľude, milenke by to už určite dal k 24.12. A určite by to nebola kozmetika ale šperk alebo sexi spodné prádlo.
Ale veď ti odpovedal, že to kúpil pre mamu. Našla si sprcháč a telové mlieko a presne to ti povedal, že kúpil. Či mal povedať, že kúpil sprchový gél, telové mlieko a ešte jedno telové mlieko?
@koala666 To všetko je pre mamu aj to telové mlieko,len to samostatne zabalil keďže to nechcel k tomu setu pribaliť. Horšie by bolo keby si našla spodné prádlo to by pre mamu určite nekupoval 😄

a ja, ze tento rok tato temu tu nebude 🙂 Kazdy rok su tu temy o tom ze nasla som darcek, ktory dostal niekto iny. Mozno kupoval niekomu do roboty, prip ma milenku len kratko a nenarocnu tak kupil len sprchac. Darceky by som premiestnila a cakala co sa bude diat, ci sa ta neopyta