Nečakané vianočné darčeky: Pre koho skutočne sú?
Ahojte, v novembri som našla u muža v posteli schované darčeky nedalo mi a pozrela som sa ..bola tam nejaká sada sprchový gél + telové mlieko z Notina nič drahe a ešte telové mlieko Calvin Klein eternity. Logicky som si myslela že to je pre mňa ale na Vianoce som to nedostala..pýtala som sa nenápadne muža 25tehože či kupoval niečo mame lebo sa nestretávame spolu len občas za ňou vybehne ak niečo potrebuje to je ale iný príbeh...a z neho vyšlo že kúpil jej nejaký set sprchác a telové mlieko že ma to aj zabalené že ak by s ňou bol aby niečo mal ...ok dávalo to logiku aj keď mi prišlo zvláštne že mi o Tom vôbec nepovedal ale je tam ešte to ďalšie telové mlieko (zrovna k parfému čo používam) a o Tom nehovoril nič..prehrabala som celú skriňu a sú schované u neho a zabalené a neviem čo si mám o Tom myslieť ...sme spolu 20rokov nemáme žiadne problémy ale aj tak som z toho hotová rozmýšľam či to nekupoval všetko pre inú ženu ale bojím sa opýtať resp bojím sa odpovede ...v sobotu ideme na dovolenku a ja neviem či sa na to pýtať alebo počkať nie som asi pripravená a alternatívu "milenka" a nechcem ani dcere pokaziť dovolenku ak by sa to nejako zvrtlo...ale zároveň má to totálne zožiera. Ale zas si hovorím že ak by mal milenku kúpil by jej aspoň parfém a nie len telové mlieko ..neviem ozaj čo si myslieť máme práveže teraz také pekné obdobie že všetko klape ale toto mi nedá spávať
@koala666 ja som naposledy prehrabávala skrine ako 10-ročná... čo si vlastne hľadala? Našla si, čo si nechcela a zbytočnou konšpiráciou si si pokazila Vianoce... pritom to s najväčšou pravdepodobnosťou neznamená nič, ak, tak len to, že si extrémne podozrievavá
@koala666 moj manzel raz skladoval kozmeticky balicek 2 roky. Bol nezabaleny, pri vstupe do satnika mi nanho hned padol zrak takze som ho denne videla. On zjavne nie 🙈 Tak som ho raz vybalila a pouzila 😅 Uz mu pomaly koncila spotreba 🤣
@zobaka ja si pisem do mobilu, komu som co kupila a kde som to skryla 😅
@danica2711 Nebolo to v skrini, ale v posteli. Zrejme to našla v rámci predvianočného upratovania, nevidím na tom nič čudné.
@koala666 mne sa zda pravdepodobne, ze to druhe, to bolo pre Teba, ale zabudol 🤭😅🤣. Aj mne sa to uz stalo a to nezvyknem zabudat. Ale napriklad ja som teraz zabudla, ze som kupila babam take stipceky do vlasov, ako taky bonus, par eurova zalezitost a mala som to doma snad o oktobra, z Ali. Zabudla som zabalit, dcera teda dostane na meniny.
@simsalabim veď čo je doma, to sa počíta🙂
môj známy kedysi kupoval vždy dva rovnaké parfumy - pre ženu aj pre milenku 🙂
to čo je za milenku - akási menej náročná keď sa uspokojí len so sprcháčom...
prosím ťa autorka, prestaň sa týrať... milenke by kúpil niečo lepšie, nemyslíš????... to už by jej mohol dať rovno aj gastráče... 🙂
@lucka_ke ale no.... to aby nevedela manž. že bol u milenky a inak vonia...
Veď mu povedz, že ti ten tvoj došiel, či si na dovolenku môžeš vziať ten, ktorý ma v posteli 😀 a možno mu dopne, že ti to zabudol dať 😀
Ja som sa tento rok prichytila pri rozbaľovaní darčekov (len dcéra dostala darčeky), že som už aj zabudla, čo som jej tam zabalila 🤣 zrazu doniesla veľkú škatuľu a s babkou sme sa na seba pozreli, že ČO TAM JE? 🤣 ani babka a ani ja sme nevedeli...až keď to rozbalila som si spomenula 🤣 aspoň to bolo prekvapenie aj pre mňa ...
😀 pred rokmi som niekoho spoznala, dopredu napíšem nevedela som, že ma doma ženu a deti, neponáhľala som sa k nemu a stretávali sa von. No, bolo to v období vianoc. Tiež tak som bola obdarovaná kazetou z drogérie 😄 keďže sme sa dlho nepoznali tak som mu dala tiež len takú chujovinku. No a teraz k pointe. Nejak život dal a spoznala som jeho manželku, rozprávala mi že pred vianocami našla takto schované darčeky a že ona ich nedostala a po vianociach našla na tom mieste ukryté iné darčeky ( tie čo dostal od miliniek) viem teda že ich mal viac keďže okrem môjho darčeka tam mal aj iné) 😂 je to taká tragikomická príhoda písaná životom.. koniec koncov, nasledoval rozvod, ale známa je teraz šťastná 🥳
@koala666 veď mu normálne povedz, "tu v skrini máš dva balíky darčekov, kedy ideš k mame?"
Mozno to ma odlozene pre teba, k narodeninam/meninam. Kedze ti to sedi k rovnakemu parfemu. Kupil vsetko jednym vrzom, ked uvidel v obchode (alebo mu to ponuklo v eshope k nakupu ako “mohlo by vas este zaujimat”).
Mala by si sa tešiť ze manžel ma taku nenarocnu milenku. Mohlo by to byt ovela horsie.
Ak sa ti to nepaci skus mu poradit pre milenku lepsi darcek nech sa zaňho nehanbis.😂
A ja by som sa ho opytala z mosta do prosta, ci nezabudol na nejake darceky, nasla som v skrini.. :D na co mi usta narastli? :DD
@koala666 Ja by som sa aj hanbila za svojho muža, že je žgrľoš a milenku vybavil len telovým mliekom 😂 Tak asi nemáte až tak super vzťah, keď začneš pochybovať kvôli jednému tel.mlieku. Ja si aj zoznam píšem a aj tak som zabudla tento rok nejaké prkotiny pre deti hodiť pod stromček.
Polož si základnú otázku. A to, či máš dôvod pochybovať?
Ešte, že muž nie je podozrievavý. Kupila som vo výpredajoch trenky pre otca (bohuzial, si vybera takéto darčeky) a zabudla som na to cez Vianoce a spomenula si na ne až tie ďalšie, takze sme rok a pol mali doma nove trenky 😀
Akoze, vsetko co som chcela napisat tu uz bolo spomenute. My tu vsak nevyriesime nic. Rovno mu povedz, ze si videla fajn telove mlieko calvin klein eternity, ze by si ho chcela vyskusat a cakaj reakciu.
Ten sprchac je este stale v skrini? Tak ho zober ukaz mu ho a spytaj sa, ze co to je. Ze si mu odkladala tricko do skrine alebo co a ze si to nasla..
Alebo sa s nim rovno ponatieraj a daj mu ovonat, ze aka dobra vona, ci mu to nieco nepripomina 🤣
@h2 no, možno... ale ďalej píše "prehrabala som celú skriňu a sú schované u neho a zabalené"

tým pádom chudák milenka, celkom do lacna si ju vazi
inak ja som v tomto ako chlapi, minulý rok som asi po dvoch mesiacoch našla mikinu, ktorú som ja skryla, čiže zabudla som ju dať mužovi pod stromček a tento rok som si zase skoro na niečo nespomenula 🫣