icon

Nečakané vianočné darčeky: Pre koho skutočne sú?

koala666
28. dec 2023

Ahojte, v novembri som našla u muža v posteli schované darčeky nedalo mi a pozrela som sa ..bola tam nejaká sada sprchový gél + telové mlieko z Notina nič drahe a ešte telové mlieko Calvin Klein eternity. Logicky som si myslela že to je pre mňa ale na Vianoce som to nedostala..pýtala som sa nenápadne muža 25tehože či kupoval niečo mame lebo sa nestretávame spolu len občas za ňou vybehne ak niečo potrebuje to je ale iný príbeh...a z neho vyšlo že kúpil jej nejaký set sprchác a telové mlieko že ma to aj zabalené že ak by s ňou bol aby niečo mal ...ok dávalo to logiku aj keď mi prišlo zvláštne že mi o Tom vôbec nepovedal ale je tam ešte to ďalšie telové mlieko (zrovna k parfému čo používam) a o Tom nehovoril nič..prehrabala som celú skriňu a sú schované u neho a zabalené a neviem čo si mám o Tom myslieť ...sme spolu 20rokov nemáme žiadne problémy ale aj tak som z toho hotová rozmýšľam či to nekupoval všetko pre inú ženu ale bojím sa opýtať resp bojím sa odpovede ...v sobotu ideme na dovolenku a ja neviem či sa na to pýtať alebo počkať nie som asi pripravená a alternatívu "milenka" a nechcem ani dcere pokaziť dovolenku ak by sa to nejako zvrtlo...ale zároveň má to totálne zožiera. Ale zas si hovorím že ak by mal milenku kúpil by jej aspoň parfém a nie len telové mlieko ..neviem ozaj čo si myslieť máme práveže teraz také pekné obdobie že všetko klape ale toto mi nedá spávať

Strana
z3
rorino
28. dec 2023

@koala666 keď budeš mať možnosť,výber to z jeho "skrýše"a niekde odloz.Uzi si dovolenku s potom uvidíš,možno sa sám prezradí,keď to bude "potrebovať".

lucinka12356
1. jan 2024

A ako si vedela co to je, keď je to zabalene?

Strana
z3