icon

Nečakané zistenie: Je kamarátstvo naozaj možné?

2. jan 2024

Ani neviem ako to mám opísať, ale musím to dať zo seba von lebo nad tým od včera rozmýšľam a nechcem to nikomu hovoriť. Začala som si písať s chlapom, ktorý sa po veľa rokoch rozišiel s mojou kamoškou. Som na jeho strane pretože ona si našla frajera. Ja som slobodná a mám aj deti. Pár krát sme si napísali a pozvala som ho k sebe na kávu lebo však dlho sme sa nevideli. Celkom fajne to dopadlo, vyzeral dobre aj sme si pokecali. Dohodli sme sa, že prídem k nemu na chatu a pomôžem mu vybrať nejaké doplnky lebo ju akurát zariaďuje a údajne si nevie rady. Išla som tam aj s deťmi, urobil mi obed, za pár hodín sme išli domov. Potom mi o pár dní napísal, kecali sme. Včera mi píše zas, že by prišiel večer na čaj. Si hovorím prečo nie, veď nemusím byť aj na nový rok sama. Uvarila som čaj, on doniesol koláče lebo veď ja nestíham piecť. Išla som asi pol hodine na wc, prídem a na stole masážny olej a sviečka. Sa pýtam, že čo to je a on, že mi ide urobiť masáž. Ja úplne v rozpakoch, líca mi začali horieť, červená, nevedela som čo mám povedať. Vravím iba, že nie. No proste úplný trapas, ja nechápem čo mu to napadlo. Potom mi hovorí či som si myslela, že budeme iba kamaráti,vraj on nemá kamošky. Začal mi rozprávať aká som atraktívna a čudoval sa, že mi nič nedošlo. Suverénne tvrdil, že prišiel na to aby sa so mnou vyspal. Halo? Ja som mala dosť. Vraj on nechce byť so mnou kamarát lebo potom si ho zaškatuľkujem ako kamaráta a už nikdy nič nebude. Ja som tomu reálne dávala malú nádej, že keby sa fakt snažil tak by niečo mohlo byť, ale takto? Videla som výsledky jeho IQ testov a veru málo to nebolo, takže som v šoku z toho čo urobil. Ešte ma potom volal nech si idem k nemu aspoň sadnúť na gauč. Odmietla som. Nejak sme to uhrali a keď odchádzal tak povedal, že sa vidíme v týždni a ja na to, že dobre. Teraz neviem či mu mám ešte napísať, alebo sa na to úplne vykašľať... Poznám ho dlho, ja som ich s tou kamoškou dala dokopy. Som v rozpakoch.

autor
3. jan 2024

@domi2425 dalo sa to riešiť aj tak, ale podľa mňa dosť utrpelo jeho ego keď som ho odmietla. Scény som robiť nechcela a už sa s ním ani nestretnem, takže výsledok je rovnaký

autor
3. jan 2024

@bbshop v jeho správach cítim zranené ego a áno, je nepríjemný

ibatanecnica
3. jan 2024

autorka- hodiť to všetko za hlavu, máš skúsenosť, nič sa ti nestalo, aj zlá skúsenosť človeka posunie. Po rokoch si na to spomenieš, aká si bola žiadaná 😉

bbshop
3. jan 2024

@autorka a to je ešte horšie ako samotné fiasko. Človek spraví chybu, ale dôležité je si ju vedieť priznať a zareagovať normálne, poprípade sa ospravedlniť. Ale nie útočiť a ponižovať. Doslova je ponizujuce pre ženu, keď si muž k nej príde iba po sex. Zúfalé správanie zúfalého chlapa. Asi je kvalitne frustrovaný. Tlačil na pílu, vytvoril neprijemnu situáciu a ešte chrlí oheň. Celé zle od začiatku do konca a takýto by bol aj celý vzťah s ním keby nedajbože k nejakému došlo. Buď rada, že to takto dopadlo.

grof_monte_christo
3. jan 2024

@bbshop A týmto ho môžeme definitívne zapísať do registra čudákov, zvrhlikov, slizniakov a iných deviantov 😃

bbshop
3. jan 2024

@grof_monte_christo presne tak😀 úspešne splnil všetky podmienky

grof_monte_christo
3. jan 2024

@bbshop Výrazne prevýšil nase očakávania 😃

hugger
3. jan 2024

@grof_monte_christo @bbshop

zapis do registra teraz uz schvalujem 😌

autor
3. jan 2024

Dobre, takže nakoniec to zabil tým, že si mám hľadať chlapa 40+ lebo mladší o moju vekovú kategóriu (31) nemajú záujem.

bbshop
3. jan 2024

Wtf😀 to je čo za existenciu ten chlap..akoze teraz už definitívne prevysil nase očakávania..toto som necakala aj keď som si od prvej chvíle myslela, že je retard

autor
3. jan 2024

@bbshop Citujem: Tak sa nad tým skús zamyslieť. Starší muži si hľadajú mladé aby oni sami pri nich omladli. Či Ondrej aj sused na chate ma o 12 rokov staršiu, v 35 to bola pumpa, boli hrdinovia že majú zrelé ženy, teraz im tiahne na 50, sú frigidné, náladové… chalani majú 35 a najradšej by ich vymenili za mladšie. Navyše takých ako sú oni dvaja je mizivé percento.

Neviem prečo ma tituluješ ako povrchného, iba sa ti snažím vysvetliť ako rozmýšľa majorita mužov a to je krutá pravda. Nemusíš byť za to na mňa hnusná. Túto debatu sme posunuli do štádia kde to už stráca zmysel.

Ešte podotknem, že ja som mu nehovorila nič o tom, že si idem hľadať chlapa, v akej má byť vekovej kategórii a podobne. Ale asi si potrebuje trochu pozdvihnúť ego a zhadzovať ma kvôli veku.

hugger
3. jan 2024

Snaží sa ta manipulovať tym ze znižuje tvoju sebahodnotu. Je smutne ze si este stale neuvedomuje ze je out a uchyľuje sa k takej primitívnej technike

autor
3. jan 2024

@hugger to som sem ešte napísala jeho teóriu tibetského trojuholníka 😀

grof_monte_christo
3. jan 2024

@autorka napísala či ešte nenapísala?

autor
3. jan 2024

@grof_monte_christo nenapísala

grof_monte_christo
3. jan 2024

Autorka Ak si myslíš, že nás to na záver ešte pobaví, tak daj 😁

laurika999
3. jan 2024

Chlap si chcel vrznúť a tebe to nedošlo. Videl v tebe ľahkú korisť. Neviem, z čoho si bola v rozpakoch. Ja by som mu rázne bez rozpakov povedala nie. A povedala, že už s ním nemienim tráviť večer, že je to trápna situácia. Slušne ho požiadala nech odíde. A už sa s ním viac nekontaktovala.

bbshop
3. jan 2024

Jeho teória by aj bola pravdivá, ale v úplne inom kontexte. Asi zabudol, že práve on bol ten co po tebe vyštartoval a teraz sa ťa snaží zhodiť. Navyše pokiaľ viem on je starší od teba, tak neviem čo riesi.

grof_monte_christo
3. jan 2024

No, toto na neho už bolo moc, kamoška si našla iného frajera a ešte aj ty si robila drahoty 😃

autor
3. jan 2024

@bbshop jeho teória by bola pravdivá, no platí to aj naopak. Ale jeho názor je, že čím je chlap starší tým je príjemnejší, potentnejší a krajší, takže my ženy vo veku 30+ môžme byť rady, že o nás vôbec niekto oprie bicykel

autor
3. jan 2024

@laurika999 bola som v rozpakoch z toho, že som prišla z wc, na stole horela sviečka a bol nachystaný olej 😀

oblecenie99
3. jan 2024

Neviem, či poznáš seriál Ako som spoznal vašu mamu, ale bola tam časť s taký rande trikom s názvom "Naháč", hneď som si spomenula na to 😅
https://telkac.zoznam.sk/ako-som-spoznal-vasu-m...

hugger
3. jan 2024

@oblecenie99

nechcel som byt za úchyla ale "The Naked Man" ma napadol okamžite keď som čítal úvodný príspevok 😁

https://how-i-met-your-mother.fandom.com/wiki/T...

Zdravím všetkých fanúšikov HIMYM

alalajka
3. jan 2024

Myslím, že po tejto vašej poslednej komunikácii máš jasnú odpoveď na tvoju otázku, či s ním máš ešte komunikovať. Ty si mu nič zlé neurobila a on sa chová ako pako.

autor
3. jan 2024

@grof_monte_christo teória je o tom, že chlap nemôže mať tri veci naraz - ženu, svoj názor a pokoj. Keď má svoj názor a pokoj, nemôže mať ženu. Keď má ženu a pokoj, nemôže mať pravdu. Keď má ženu a pravdu, nemôže mať pokoj 😀 Inak, toto mi rozprával ešte predtým ako vtiahol olej. Brala som to ako vtip.

autor
3. jan 2024

@oblecenie99
@hugger nevidela som to, o čom je? Tipnem si, že žena ide na wc a chlapi ju čaká nahý? 😀 Takže vlastne som ešte obišla celkom dobre

hugger
3. jan 2024

presne, naozaj to mohlo dopadnúť horšie.

Možno chcel urobiť "The Naked Man" ale na poslednú chvíľu nenazbieral odvahu 😁

oblecenie99
3. jan 2024

@hugger Alebo nestihol, lebo sa babral so sviečkami 😄
Konečne niekto, okrem mňa, kto ten seriál pozná 😅

hugger
3. jan 2024

@oblecenie99

Zbožňujem ten seriál, videl som ho 3x a určite si ho ešte pozriem 😊

laurika999
3. jan 2024

Zrejme sú to praktiky takýchto vychcálkov. Žiadne rozpaky mu neukazovať, sebavedome povedať "nie". A dovi-dopo. Chlapec nech zatvorí dvere zvonku.