Nečakané zistenie: Je kamarátstvo naozaj možné?
Ani neviem ako to mám opísať, ale musím to dať zo seba von lebo nad tým od včera rozmýšľam a nechcem to nikomu hovoriť. Začala som si písať s chlapom, ktorý sa po veľa rokoch rozišiel s mojou kamoškou. Som na jeho strane pretože ona si našla frajera. Ja som slobodná a mám aj deti. Pár krát sme si napísali a pozvala som ho k sebe na kávu lebo však dlho sme sa nevideli. Celkom fajne to dopadlo, vyzeral dobre aj sme si pokecali. Dohodli sme sa, že prídem k nemu na chatu a pomôžem mu vybrať nejaké doplnky lebo ju akurát zariaďuje a údajne si nevie rady. Išla som tam aj s deťmi, urobil mi obed, za pár hodín sme išli domov. Potom mi o pár dní napísal, kecali sme. Včera mi píše zas, že by prišiel večer na čaj. Si hovorím prečo nie, veď nemusím byť aj na nový rok sama. Uvarila som čaj, on doniesol koláče lebo veď ja nestíham piecť. Išla som asi pol hodine na wc, prídem a na stole masážny olej a sviečka. Sa pýtam, že čo to je a on, že mi ide urobiť masáž. Ja úplne v rozpakoch, líca mi začali horieť, červená, nevedela som čo mám povedať. Vravím iba, že nie. No proste úplný trapas, ja nechápem čo mu to napadlo. Potom mi hovorí či som si myslela, že budeme iba kamaráti,vraj on nemá kamošky. Začal mi rozprávať aká som atraktívna a čudoval sa, že mi nič nedošlo. Suverénne tvrdil, že prišiel na to aby sa so mnou vyspal. Halo? Ja som mala dosť. Vraj on nechce byť so mnou kamarát lebo potom si ho zaškatuľkujem ako kamaráta a už nikdy nič nebude. Ja som tomu reálne dávala malú nádej, že keby sa fakt snažil tak by niečo mohlo byť, ale takto? Videla som výsledky jeho IQ testov a veru málo to nebolo, takže som v šoku z toho čo urobil. Ešte ma potom volal nech si idem k nemu aspoň sadnúť na gauč. Odmietla som. Nejak sme to uhrali a keď odchádzal tak povedal, že sa vidíme v týždni a ja na to, že dobre. Teraz neviem či mu mám ešte napísať, alebo sa na to úplne vykašľať... Poznám ho dlho, ja som ich s tou kamoškou dala dokopy. Som v rozpakoch.
Pekne sa vyfarbil 😅😂..mozes sa tam hore podakovat, ze sa takto skoro prejavil. A to zhadzovanie ta - to uz co je? Zeby urazene ego? Fakt si tito chlapi myslia, ze 31r zena s dietatom bude skemrat o ich penis? 🙄 Samozrejme sancu na lasku a normalneho chlapa mas, nenechaj sa tymto zazrakom prirody zmanipulovat..
Prepáč ,pobavila som sa,to že má vysoké IQ,neznamená,že je rozumný a že má vysoké aj EQ,jednoducho ťa chcel len do postele,aspoň vieš na čom si.Aj keď nikdy nie je istota,či vzťah nezačne aj cez posteľ.Akokolvek sa rozhodneš,nech je to pre tvoje dobro😉
@martin103 ty normálne bežne ideš ku kamarátke na kávu a keď ide na WC tak vytiahneš olej a sviečku? Predpokladám, že si slobodný 😀
Autorka, keď uz si tu, tak nám aspoň povedz ako to celé dopadlo medzi vami😀
@bbshop za tri týždne som mala narodeniny tak mi napísal všetko najlepšie. Ja som mu zo slušnosti odpísala "ďakujem" , on sa ma opýtal ako sa mám a aký som mala víkend a na to som mu už neodpísala, takže koniec telenovely 😀
@bbshop ale mám taký pocit, že ho štve ako to dopadlo a ako sa zachoval
Podľa mňa určite áno😀 celkom blbo to dopadlo

Ste obaja inak nastavený , on po rozchode hľadá zábavu a niekoho pri kom vypustí paru a keďže s tvojou kamoskou už nie je, tak išiel po tebe. Asi si to chce dávať za radom 😀 ale nie. Ja byt tebou by som sa mu neozvala, ak by sa ozval on a chcel by komunikovat, tak by som sa s ním bavila max ako so známym a to znamená že by som ho akurát tak pozdravila a opýtala sa ako sa má a papa. Na jednej vlne nebudete nikdy. On sa teraz bude “liečiť” z rozchodu, potrebuje teraz pobehovať za ženami.