Nechal ma
Ahojte ,píšem, lebo som hotová nemám komu sa vykecat..mala som priateľa všetko bolo super mám syna malého obľúbil si ho ..spoznal ma so svojou mamkou prespali sme u nich všetko bolo super..tak zomrel jeho dedo a on sa veľmi opil na kare vyspal sa a kamoškou a tak sa priznal, že to ľutuje.. A ja som plakala a tak,že ak nebol pri zmysloch zažil taku vec ,že odpustim a on zrazu, že nie ,že nemá čas sa prísť porozprávať, lebo odchádza ttak a ja hotová.. plakala som, že nech ostane, že nech neide do zahraničia..a tak ešte či to vážne myslí, že je koniec a on ,že áno, lebo to sa nenapravi, že je špina a podobne .. som hotová zablokoval ma plačem vkuse ozve sa ešte, alebo tak sa na mňa vykašľal aj keď som chcela odpustiť 😪
@jana182929 toto je horsie ako turecka telenovela, bud rada ze odisiel.
@jana182929 ...mozno sa ani s nikym nevyspal, len dal dovod na rozchod lebo sa inak z toho nevedel vykrutit, asi ho riadne prekvapilo, ze by si ho aj tak chcela.
@jana182929 odpustila by si on by sa k tebe vrátil a znova by ta podviedol... buď rada ze teraz.... preboli to a pochopíš, že to bolo to najlepšie ci urobil
presne to mi napadlo, čo píše @tykat, chcel, aby si sa s ním rozišla a nepodarilo sa mu, tak zbabelo odišiel a ešte Ťa zablokoval. Bravooo...a s tým zahraničím...ide tam vôbec?
zacni sa mat rada, inak ta naozaj nebude mat nikto rad...
@bluesmile175 Pankhart? A ty si čo?
Opiť sa na kare, to už je iné kafe. Dedinský alkoholik to je. Kopni ho.
Rozisiel by sa s Tebou aj tak. Neplanoval s Tebou buducnost...kedze sa teraz chova takto. Zabudni, nežobroň, maj sebauctu. Nie je jediny.
@bluesmile175 tazky rozchod? Deti neurazaj, oni nemozu za to, ze niektore nemaju oboch rodicov.
@bluesmile175 Aj ty si divná existencia.
@bluesmile175 Môžeš zarábať aj milióny, ale pri takýchto názoroch na ženy a deti dúfam, že ťa každá včas prekukne.
@katkati uz ho prekukla a nechala, preto je taky besny... chodil s vydatou s dietatom
@bluesmile175 aj tych 32 je stale viac ako mas Ty... si off topic
@bluesmile175 ty mas otrasné vyjadrovanie fuj👎
@bluesmile175 Teba je tu skoda... v sobotu vecer na mamickovskom fore...taky borec na roztrhanie😂 aj ja Teba cmuq
@jana182929 Strasne si sa na neho namotala a to je chyba.
@bluesmile175 vidím to rovnako. V dnešnej dobe X matiek vláči so sebou X detí, každé s inou nezmyselnou existenciou a potom čakajú, že sa ich ujme niekto normálny.
@jana182929 Pravdepodobne ho trápia výčitky svedomia. Preto sa nechcel o tom rozprávať. Nedokázal sa s tebou stretnúť, pozrieť sa ti do očí.

Otváraj šampanské, že má viac rozumu ako ty a odišiel. Chýba ti sebaucta... Rob s tým niečo lebo chlapi budú s tebou zametat i naďalej.