Nechápem niektoré ženy
Minule som citala jednu diskusiu ohladom starostlivosti o deti a ako sa zmeni zivot po prichode dietata. Sokoval ma vsak nazor jednej zeny, ktora s hrdostou napisala, ze ano, ona svojho manzela dala na druhu kolaj, uz mu nepotrebuje chodit za zadkom, ked ma deti, ktore jej davaju dostatok lasky 🫣 ja sa absolutne velakrat nečudujem, ze chlap si potom najde inu, je vkuse na mobile, vypisuje druhym, ked ma vedla zeba zensku, pre ktoru bol len darca spermii a viac ho nepotrebuje. Prestante konecne niektoré totalne zhadzovat muzske pokolenie a tvarit sa, ze my zeny sme majsterky sveta a chlapi len nejake nepotrrbne kusy, ktore su vhodne len na darovanie materialu. Vidim to aj teraz na dovolenke. Niektore rodinky sa navzajom venuju sebe, objatia, bozky, rozprávajú sa s detmi, venuju si cas a ine zas ledva prehodia par slov, kazdy si robi svoj program. Velakrat som svedkom tpho, ako chlap len mlci a zena ako besny pes po nom huci. Nie vzdy je chyba v muzovi, zapamatajte si to! Mozno je treba hladat chybu aj v sebe, ze preco sa mi partner tak odsudzuje
mne tu chyba nejaky emotikon s napisom paneboze udri. tieto emocne nic neriesiace vylevy premotivovanych ludi ostrazito sledujucich svoje okolie su vzdy tak zabavne. vykriky do tmy totalne o nicom. podla nadpisu som cakala nejaku otazku na nieco.
kazdy nech si zije zivot po svojom. a autori tychto tem nech len idu prikladom to uplne staci.
mozu miesto tychto somarin riesit svetovy mier, vyriesenie hladomoru, globalneho oteplovania, ekologicke katastrofy, ropne skvrny, celosvetovu ekonomicku krizu,detske otroctvo a mnoho ineho.
alebo si dat kocku cokolady, zmrzlinu na schladenie, lexaurin alebo slofika.
@marse toto 😑😃 presne toto je tá najväčšia pravda
@elizabet173 ja tiez dufam ze je to len brigadnicka ale popravde ja si uz o svete akosi nerobim iluzie a zacinam verit ze niekto takto premysla naozaj. 😝
Autorka ale ved ty splietas dve na tri. Vobec si nepochopila moj koment
SAMOZREJME ze manzelstva sa nerozpadavaju len kvoli muzovej nevere. Ajaaj kolko ja nevernych zien poznam.
Tu ale ide o uplne nieco ine predsa. Ty si pisala predsa nejaky priklad ked zena steka na chlapa a chudacik muz len prikyvuje. Na to som ti napisala priklad s neverou alebo ze co ty mozes vediet co sa stalo 5 minut predtym, alebo 5 dni, ci tyzdnov.
NETUSIS. A ty co splietas dovolenku? Ja som o dovolenke nic nepisala, ved tieto situacie mizes vidiet kdekolvek.
Dalej davas priklad o vztahoch, ktore sa k sebe spravaju pekne a potom take, ktore spolu netravia cas. Keby si len tusila, kolko ja poznam zial vztahov, kde sa k sebe spravaju na verejnosti pekne a pritom su si neverni. Ona trtka suseda a on kolegynu. Ale muckovia su na verejnosti. A naopak detto, ked maju talianske manzelstvo, ze im nerobi problem povadit sa v restike, ale pritom sa lubia ako kone,.
Ty si uplne mimo, asi si mlada alebo nemas skusenosti so vztahmi.
Ja tu nechápem veľa žien,buď som ja debil alebo...mám pocit,že keď majú prvé a možno aj druhé,riešia také vecí až mi z toho rozum zástava...

To som bola ja o kom autorka pise. Urcite.
A vies co anonym, poviem to tu znovu, ze odkedy sa nam narodilo dieta uz nepotrebujem od muza tolko prejavov lasky ako som potrebovala kym sme boli sami. Uz nie som tak zavisla na jeho laske. Pred tym ako sme mali dieta by ma to polozilo keby povedal ze ma nemiluje a odchadza, teraz si poviem, skoda, lebo ja ta stale milujem, ale nepolozi ma to. Muz bol cely moj svet, teraz mam niekoho ineho ako stred vesmiru. A tak to povazujem za spravne. Pred tym ako sme mali dieta som chodila muzovi za zadkom (ako to ty nazyvas) a som rada ze som s tym prestala.
Na zaklade par viet tu v diskusii, alebo polhodinoveho pozorovania rodinky pri vedlajsom stole, nemas sancu si vytvorit spravny a uceleny obraz o tom co sa v tej ktorej rodine odohrava. Nesud, lebo budes sudena.