Nechápem správanie môjho .ex
Nechápem správanie môjho ex ,rozišli sme sa pred rokom spoločne dohodou 😅ale sme v kontakte pár krát do týždňa si napiseme a mali sme už aj pokusy o vzťah s inými ....skoro všetko si hovoríme a predsa mi zatajil že s niekým.zacal randit kamoška.ich videla už viackrát...nechápem prečo to nepovedal? Názory prečo?dik
Ja nechápem zase tvoje správanie a nevidím dôvod prečo by sa ti mal zo všetkého spovedať... Ale podľa tvojej reakcie chápem, že ti to nepovedal...
Vy už vzťah nemáte, len sexujete, takže voči sebe nemáte absolútne žiadne morálne a vzťahové povinností. Ak to takto nezvládaš tak to skonči a posun sa v živote. On nemá povinnosť ťa oboznamovať s jeho životom len ťa sexuálne uspokojiť.
Tiez moj priatel mal takuto čudnu byvalu. Ano rozideni.. ale vypisovacky furt... vsak kamarati😏 no dobrotu to nerobilo.... na čo s nim udrziavas kontakt?
@monkasponka lebo sme veľa prežili a super si rozumieme...a mimochodom ja som mu veľa krát povedala že nech prerusime i ntakt aj som sa neozývaš a on vždy prvý pisal
@ovaaa my spolu nesexujeme od rozchodu len ja som myslela že keď sme single by sme mohli aspoň to ...no on už randi
Podľa mňa začal za sebou páliť mosty.
Ocividne sa nevies zmierit s vasim rozchodom. Predpokladam ze si este velmi mlada a stale ho nas rada. On uz ma inu znamost, zabudni na neho, zacni zit svoj zivot.
Rozišli ste sa... To je prvoradá odpoveď na tvoju otázku. Tým pádom si každý môže robiť, čo chce a vôbec nemusí to vravieť druhému. To, že ste sa "doteraz stretávali a vraveli si všetko"nic neznamená, to bolo doteraz a on sa rozhodol, že už to bude inak. Hotovo, nic iné za tým nehľadaj. To, že ty to chces inak(len sex a tulenie, čo je podľa mňa najväčšia blbosť, akú môžu rozidene páry robiť) už bohužiaľ veľa nezmení, tak to vezmi ako fakt a bud single, alebo si nájdi iný vzťah.
A načo to riešis? Chces sex? Ok napíš mu,že máš chuť a uvidíš....to či má niekoho alebo nie by mňa absolútne nezaujímalo,ani nestalo v ceste za uspokojením mojej potreby. Jednoduché.
Inak možno budem nepríjemná, ale keď "si tak super rozumiete" tak prečo ste sa rozišli?
myslim, ze ti prave o tejto nepovedal lebo je asi dolezitejsia ako ostatne
@jaskolka lebo to nemá budúcnosť a aj je mladší o 10 rokov
Tak to mení celú situáciu....jasne,že dá prednosť mladšej a v posteli násobne viac. Tam byť tebou nedufam ani v sex.
Ty si si myslela, že keď ste obaja single, tak budete aspoň sexovať. A on začal randiť. Preboha žena, ty máš koľko rokov? 17? Lebo ak si dospelá, tak si dosiahla vrchol naivity a hlavne hlúposti. Asi nie som príjemná, ale ak potrebuješ niekoho na sex, tak si na to nájdi niekoho, s kým ťa nič nespája a s kým to bude len o sexe. A nájdi si koníčky, venuj sa niečomu, aby si spracovala to, že ste sa rozišli, pretože evidentne tým ešte stále trpíš.
Tak táto téma je na mna fakt že Fuha… rátam, že zakladateľka bude mat cez 30 rokov, ak je mladší o 10 rokov. Po cely čas som mala skôr pocit, ze tu píše nejaka pubertiačka. K tomu len toľko, ze by si už mala mat rozum a nejaké životne skúsenosti na to, aby si takéto veci neriešila a hodila dávno za hlavu. Jasne, ze si nájde partnerku primeranú svojmu veku, jasne, ze si bude chciet založiť rodinu, jasne, že na veky nebude single a počas toho roku, čo ste si spolu písali si myslíš, ze držal celibát? Len teraz ho niekto vymakol a povedal ti to, ze ho videli s nejakou dievčinou. Ale kľudne to môže byt aj jeho 3,4 známosť od vášho rozchodu. A nie, cez sex s ex sa žiaden chlap ešte spätne nenamotal, to ze sa spolu vyspite neznamená, ze sa date dokopy.
No on už Single nie je tak je normálne ze randi. Nechaj minulosť minulosťou a pozri sa po niekom inom ci už na sex al na vzťah
Čiže tipujem, že už máš cez 30 určite, keď je mladší o 10 rokov. To už by si mala mat nejale skúsenosti a nepýtat sa, prečo si našiel po vašom rozchode druhu. Jemu zrejme ani na um neprišlo, že by mal byť "tvoj kamoš s výhodami". Skratka chce mať nový vzťah,a neplánuje ti to vešať na nos, ani nemusí, keďže ste už od seba.Okrem toho, ako vieš, že ti vždy doteraz povedal o všetkých, s ktorými randil ci sa vyspal?To len ty si možno myslíš, že si hovoríte všetko....
Nerobila by som si z toho tazku hlavu, medzi vami to skoncilo, to ze si napisete neznamena, ze musis zasadne vediet vsetko, to vobec nie. Moze mat svoje sukromie a tebe povedat len co chce 🙂
Tak potom nechápem načo chce ísť na kavu
To je jedno ci to chapes alebo nie. Kolko veci sa stane v zivote co nechapes...
Ty ho proste stale chces a stve ta ze ta zacina ignorovat a toto moze byt jeho vazna znamost.
No tak mu to povedz a budte spolu a kasli na to ze je o 10 rokov mladsi. A ak nie, tak mu daj zbohom a nechaj ho zit.
Možno ti na tej káve chce povedať ze niekoho ma. Toto všetko sú však iba naše domnienky. Netuším koľko máš rokov, ale bez urážky správaš sa ako 15nast ročná. Žiadna z nás nemá veštecku guľu, ani nevidíme do hlavy tvojmu bývalemu. Keď ti niečo nie je jasné treba sa ho opýtať. Alebo sa bojíš, že ti povie niečo čo nechceš počuť? Myslím, že je vždy lepšie riešiť nejasnosti s tým koho sa to týka ako s cudzími ženami na diskusnom fóre, kde sa pravdu ako to je aj tak nedozvies 😉
A len tak z vlastnej skúsenosti, muži si veľmi radi nechávajú zadné vrátka. Takže veľké nádeje by som si nerobila. Keď muž nejakú ženu chce a ma záujem nič ho nezastaví. A keby záujem o niečo s tebou mal tak ver mi, vedela by si to.
Ja chodím bežné na nejaký nápoj so všetkými bývalými a neriešim s nimi nič,čo sa týka partnerstva alebo sexu. Pre mňa furt lepšie ako sedieť doma a čučat do stropu,tak idem. Ako to berú oni ma fakt nezaujíma. Ja len využívam aktuálny voľný čas. Možno tak to vidí aj tvoj ex.
Ale vies, ak mu chces dobre.. dovol aby si vytvoril vztah s inou ... nie sa furt montovat do vztahu,. Pre mna sa tak jeho byvalka stala v mojich ociach strasna kur...a , vcit sa do koze tej druhej.
Tak neprijmi pozvanie na kavu.. preco ides? Nechod, on sa neposunie , ani ty sa neposunies... ja som z tych ze ak sa dvaja roziidu malo by to ty papa a koniec... ziadne ,, mame dobre vztahy a preco by sme sa nestretavali,, je to pre dobro dalsich partnerov z oboch stran.
@ivkazba On má potom 7, lebo písala, že je o desať rokov mladší od nej 😝😝😝
@mandarinka555 on 22 ja 32 áno namotal má a neviem čo sa mi deje ale správam sa ako 15 rocna
Zlatko....žartovala som 😝
Autorka a čo čakáš od 22 ročného? Aké zázraky?
@katkami123 sex 3-4x za sebou 🤣

Jednoducho sa zalubil. A nema potrebu o tom davat info svojej ex. Ale este stebou uplne neprerušil kontakt Keby to snou nevyslo aby sa mal popripade kde pritulit a posexovat len tak Keby este mal chut. Chlapa na sex najdes hocikde nemusis sa fixovat na exa. Uplne zbytocne sa trapis.