icon

Nechápem správanie môjho .ex

28. júl 2021

Nechápem správanie môjho ex ,rozišli sme sa pred rokom spoločne dohodou 😅ale sme v kontakte pár krát do týždňa si napiseme a mali sme už aj pokusy o vzťah s inými ....skoro všetko si hovoríme a predsa mi zatajil že s niekým.zacal randit kamoška.ich videla už viackrát...nechápem prečo to nepovedal? Názory prečo?dik

elizabet173
29. júl 2021

@miadi v trvaní tri minúty 😂

katkami123
29. júl 2021

@miadi
Tak to je dosť malo na vzťah…

autor
29. júl 2021

Takže neísť už na kávu a definitívne koniec?

miadi
29. júl 2021

@katkami123 Ved ona snim
Nechce vztah

katkami123
29. júl 2021

@miadi ale čoby nechcela, je stále do neho až po uši. Ale keď nechce on vzťah, tak sa uspokojí aj s priertkami. Neviem, či je autorka na tom tak zle a zúfalo, ze sa už aj slamky chyta

andreatytler
30. júl 2021

Presne tak, neist na kavu a koniec. Ja by som uz ani emailovy kontakt neudrziavala. Kedze si tak velmi namotana, bude ta to len boliet.
Zide z oci , zide z mysle.
Alebo mu vysvetli ze si namotana a zalubena a ze ho stale chces... kto ukoncil vas vztah?

miadi
30. júl 2021

@katkami123 rok su rozideni a ju zrani ze mà nejaku o ktorej jej nepovedal. Ano je to zufale. Mas pravdu keby ho chcela len na sex ako tvrdi tak by sa jej to tak nedotklo.

autor
30. júl 2021

@andreatytler spolu dohodou ale skôr ja.

autor
30. júl 2021

@miadi vidíš a predsa dotklo. Lebo si predstavujem že s ňou robí a hovorí jej čo mne...viem som blbá a ani sama nechápem

autor
30. júl 2021

@andreatytler my píšeme na messager

jaskolka
30. júl 2021

To, že sa ťa to dotklo, ani nemusí byť, že si zamilovaná, ale aj o takom urazenom egu, že odrazu už nie si ani toľko pre neho, aby ti povedal o sebe ze randi.a co tam robí s tou dotycnou. Jednoducho mate už svoj život obaja idete svojou cestou, čím skôr sa s tým zmieris, tým lepšie.

autor
30. júl 2021

@jaskolka áno je to ego,lebo keď ešte pred mesiacom písal vkuse tak až otravoval ...potom už menej a menej tak zrazu čo to a hopa frajerku má...aj keď som ja mala po ňom frajera a som mu povedala tak tiež bol smutný...ale tak sa snažil ešte no chyba mi pozornost

leni1977
30. júl 2021

Píšeš, že to nemalo budúcnosť, to kvôli vekovému rozdielu?

autor
30. júl 2021

@leni1977 nie len

leni1977
30. júl 2021

Príde mi to akoby si si to poriadne nepremyslela a teraz ťa to štve, buď mu povedz, čo chceš a cítiš alebo sa odstrihni a nechaj ho ísť, má právo na seriózny vzťah s niekým, s kým môže počítať do budúcna.

katkami123
30. júl 2021

@leni1977
Súhlasím so všetkým až na tu časť “nechaj ho ísť” pretože si myslím, ze on si už dávno ide svoje.

zuzzuzi909
30. júl 2021

Byt takto v kontakte s ex asi nie je najmudrejsie, este ked ta to vie takto rozhadzat. Mohli by ste sa o tom porozpravat, ci ostat v kontakte aj napriek tomu, ze s niekym randi alebo to radsej nechat tak a ist vlastnou cestou bez neho.

andreatytler
30. júl 2021

No tak ak si to skoncila ty, tak to zase zacni ak mas chut.
Alebo ak nechces, tak prestan byt k nemu majetnicka a nechaj ho ist.
Lebo to co robis tearz je ze: Nechcem ta, ale nechcem aby si bol s niekym inym.

leni1977
30. júl 2021

@katkami123 myslela som to tak, nech ho už nerieši

katkami123
30. júl 2021

@leni1977 potom súhlasím so všetkým

autor
30. júl 2021

@zuzzuzi909 prave že on chce ostať v kontakte

tajna1988
30. júl 2021

Co chces pocut? Prepac, mas 32 rokov, s 22 rocnym by to aj tak nemalo buducnost. Odputaj sa a najdi si seberovneho.
Jediny dovod preco s tebou udrziava kontakt je pre pripad ze by to s novou nevyslo, bohuzial

janka_23
30. júl 2021

Je fuk co chce on. Tebe očividne kontaktovanie s nim nerobí dobre, tak nerozumiem prečo s nim chceš byť stoj čo stoj v kontakte.

autor
30. júl 2021

@janka_23 už som rozhodnutá už neodpisem

janka_23
30. júl 2021

Držím palce 😉

nttnnt
30. júl 2021

a ty co si jeho mama alebo farar ze sa ti ma spovedat?? :D tak sa rozhodol konecne pre zmenu v zivote treba mu pogratulovat a zacat sa obzerat a zamyslat nad svojou buducnostou :D

martinka13
30. júl 2021

?

autor
30. júl 2021
panda21
1. aug 2021

Môj ex je už 3 a pol roka môj najlepší kamarát a teda, zdôverí sa mi zo všetkým tak, ako ja jemu. On mi povie mužský pohľad na problém s mužom, ja mu poviem ženský pohľad na problém s priateľkou. Dokonca priateľku dovedie vždy mne najprv ukázať a až potom mame (záleží mu na mojom názore). Aj chodíme k jeho mame grilovať partia že, ja, syn, muž, ex, jeho priateľka a exova rodina (všetci môjho syna zbožňujú, od bývalej svokry až po exovu priateľku) 😅 ale toto funguje iba vďaka tomu, že obaja cítime, že k sebe nič necítime 🤣 keby mám pocit, že ku mne stále niečo cíti, tiež mu prestanem určité veci hovoriť alebo rovno prerusim kontakt a viem, že on by to spravil rovnako. Proste vzťah s ex je udržateľný iba ak je ten rozchod za vami a ani jeden už toho druhého nemilujete. Podľa mňa cíti z teba tu náklonnosť, žiarlivosť a pod. preto ti určité veci nepovie ale chce ostať v konktakte, lebo sa mu dobré s tebou rozpráva? Čo ja viem, ale keď sa nevieš od neho odsprostit tak ser na to radšej.

monkasponka
1. aug 2021

@panda21 tak takeho chlapa by som nechcela mat ani keby bol cely zo zlata... ze najprv ma da byvalke schvalit 😏 😁, nuž proti gustu...