Nechápem správanie môjho .ex
Nechápem správanie môjho ex ,rozišli sme sa pred rokom spoločne dohodou 😅ale sme v kontakte pár krát do týždňa si napiseme a mali sme už aj pokusy o vzťah s inými ....skoro všetko si hovoríme a predsa mi zatajil že s niekým.zacal randit kamoška.ich videla už viackrát...nechápem prečo to nepovedal? Názory prečo?dik
@miadi
Tak to je dosť malo na vzťah…
Takže neísť už na kávu a definitívne koniec?
@katkami123 Ved ona snim
Nechce vztah
@miadi ale čoby nechcela, je stále do neho až po uši. Ale keď nechce on vzťah, tak sa uspokojí aj s priertkami. Neviem, či je autorka na tom tak zle a zúfalo, ze sa už aj slamky chyta
Presne tak, neist na kavu a koniec. Ja by som uz ani emailovy kontakt neudrziavala. Kedze si tak velmi namotana, bude ta to len boliet.
Zide z oci , zide z mysle.
Alebo mu vysvetli ze si namotana a zalubena a ze ho stale chces... kto ukoncil vas vztah?
@katkami123 rok su rozideni a ju zrani ze mà nejaku o ktorej jej nepovedal. Ano je to zufale. Mas pravdu keby ho chcela len na sex ako tvrdi tak by sa jej to tak nedotklo.
@andreatytler spolu dohodou ale skôr ja.
@miadi vidíš a predsa dotklo. Lebo si predstavujem že s ňou robí a hovorí jej čo mne...viem som blbá a ani sama nechápem
@andreatytler my píšeme na messager
To, že sa ťa to dotklo, ani nemusí byť, že si zamilovaná, ale aj o takom urazenom egu, že odrazu už nie si ani toľko pre neho, aby ti povedal o sebe ze randi.a co tam robí s tou dotycnou. Jednoducho mate už svoj život obaja idete svojou cestou, čím skôr sa s tým zmieris, tým lepšie.
@jaskolka áno je to ego,lebo keď ešte pred mesiacom písal vkuse tak až otravoval ...potom už menej a menej tak zrazu čo to a hopa frajerku má...aj keď som ja mala po ňom frajera a som mu povedala tak tiež bol smutný...ale tak sa snažil ešte no chyba mi pozornost
Píšeš, že to nemalo budúcnosť, to kvôli vekovému rozdielu?
@leni1977 nie len
Príde mi to akoby si si to poriadne nepremyslela a teraz ťa to štve, buď mu povedz, čo chceš a cítiš alebo sa odstrihni a nechaj ho ísť, má právo na seriózny vzťah s niekým, s kým môže počítať do budúcna.
@leni1977
Súhlasím so všetkým až na tu časť “nechaj ho ísť” pretože si myslím, ze on si už dávno ide svoje.
Byt takto v kontakte s ex asi nie je najmudrejsie, este ked ta to vie takto rozhadzat. Mohli by ste sa o tom porozpravat, ci ostat v kontakte aj napriek tomu, ze s niekym randi alebo to radsej nechat tak a ist vlastnou cestou bez neho.
No tak ak si to skoncila ty, tak to zase zacni ak mas chut.
Alebo ak nechces, tak prestan byt k nemu majetnicka a nechaj ho ist.
Lebo to co robis tearz je ze: Nechcem ta, ale nechcem aby si bol s niekym inym.
@katkami123 myslela som to tak, nech ho už nerieši
@leni1977 potom súhlasím so všetkým
@zuzzuzi909 prave že on chce ostať v kontakte
Co chces pocut? Prepac, mas 32 rokov, s 22 rocnym by to aj tak nemalo buducnost. Odputaj sa a najdi si seberovneho.
Jediny dovod preco s tebou udrziava kontakt je pre pripad ze by to s novou nevyslo, bohuzial
Je fuk co chce on. Tebe očividne kontaktovanie s nim nerobí dobre, tak nerozumiem prečo s nim chceš byť stoj čo stoj v kontakte.
@janka_23 už som rozhodnutá už neodpisem
Držím palce 😉
a ty co si jeho mama alebo farar ze sa ti ma spovedat?? :D tak sa rozhodol konecne pre zmenu v zivote treba mu pogratulovat a zacat sa obzerat a zamyslat nad svojou buducnostou :D
?
@martinka13 ?
Môj ex je už 3 a pol roka môj najlepší kamarát a teda, zdôverí sa mi zo všetkým tak, ako ja jemu. On mi povie mužský pohľad na problém s mužom, ja mu poviem ženský pohľad na problém s priateľkou. Dokonca priateľku dovedie vždy mne najprv ukázať a až potom mame (záleží mu na mojom názore). Aj chodíme k jeho mame grilovať partia že, ja, syn, muž, ex, jeho priateľka a exova rodina (všetci môjho syna zbožňujú, od bývalej svokry až po exovu priateľku) 😅 ale toto funguje iba vďaka tomu, že obaja cítime, že k sebe nič necítime 🤣 keby mám pocit, že ku mne stále niečo cíti, tiež mu prestanem určité veci hovoriť alebo rovno prerusim kontakt a viem, že on by to spravil rovnako. Proste vzťah s ex je udržateľný iba ak je ten rozchod za vami a ani jeden už toho druhého nemilujete. Podľa mňa cíti z teba tu náklonnosť, žiarlivosť a pod. preto ti určité veci nepovie ale chce ostať v konktakte, lebo sa mu dobré s tebou rozpráva? Čo ja viem, ale keď sa nevieš od neho odsprostit tak ser na to radšej.
@panda21 tak takeho chlapa by som nechcela mat ani keby bol cely zo zlata... ze najprv ma da byvalke schvalit 😏 😁, nuž proti gustu...

@miadi v trvaní tri minúty 😂