icon

Nechápem správanie môjho .ex

28. júl 2021

Nechápem správanie môjho ex ,rozišli sme sa pred rokom spoločne dohodou 😅ale sme v kontakte pár krát do týždňa si napiseme a mali sme už aj pokusy o vzťah s inými ....skoro všetko si hovoríme a predsa mi zatajil že s niekým.zacal randit kamoška.ich videla už viackrát...nechápem prečo to nepovedal? Názory prečo?dik

Strana
z4
panda21
2. aug 2021

@monkasponka keby sa mne neľúbi a jemu hej, môžem sa aj na hlavu postaviť ;) ani by ma nenapadlo mu niekoho schvaľovať ako keby som jeho mama. Ale neviem ako teba, ale aj mňa muž zobral za kamarátmi predstaviť a bol rád, že si rozumiem s nimi. A ver, že aj chlapom záleží kúsok na názore kamosov a neznamená to hneď, že mu ju musia schváliť. Len sa život žije a dýcha ľahšie, keď si tvoja "rodina" rozumie. Netreba si z toho vyvodzovať to, čo tam nie je ☺️ pekný dník 🤭

monkasponka
2. aug 2021

@panda21 samozrejme že ma predstavi kamaratom, rodine .. ale preboha byvalym frajerkam.. to fakt nie 😀😁

panda21
2. aug 2021

@monkasponka ono je to asi iné, keď sa poznáme 13 rokov, boli sme odjakživa v rovnakej partií, potom boli lepší kamaráti, pár veci nás zblížilo, pár vecí sa stalo a nakoniec sa z toho vyvrbilo najlepšie kamarátstvo. Veľa ľudí nám chodí do života a veľa ľudí nám dáva určité lekcie. Niečo sa deje pre niečo, my sme museli spolu chodiť aby sme pochopili, ako moc sme si blízky a ako moc nám to nejde ako partnerom. Nevykusas, nevieš. A ten vzťah bolo to najlepšie čo sa nám mohlo vstať, lebo v živote som nikdy nemala nikoho tak blízkeho bez romantického vzťahu ako jeho (súrodencov nemám) 💁‍♀️ len sme najprv museli zistiť, že je to vážne o láske kamaratskej a nie romantickej. Ľudia by sa mali naučiť nevytvárať si a neodsudzovať hneď, podľa pár viet, keď zákulisný príbeh nevidia. Ľahšie by sa žilo na svete bez predsudkov, lebo nikto reálne do toho nevidí. Nuž, škoda, človek si zvykne ☺️ príjemný pokec, ďakujem. Prajem pekný zvyšok dňa 😍

monkasponka
2. aug 2021

@panda21 však v poriadku, mne je to srdečne jedno 😏😀

Strana
z4