Nechce ma?
Caute, písala som si s jedným chalanom asi 5 dni, fakt že odpisoval každú voľnú chvíľku, čo si našiel popri práci… potom sme sa stretli, po stretku vyzeral že bol spoko, dokonca navrhol aj ďalšie… teraz je na pohode a neodpisuje cely deň, čo to znamená? Baví sa s kamošmi a uziva si voľno, alebo už nie som tak zaujímavá/dolezita, ako kým ma nevidel? Mám z toho zlý pocit, keby mu na mne aspoň na 1% zalezi, na jednu spravu za 3-4 hodiny si čas najde… nechcem byt melodramaticka, ale znamená to, že som sa mu nepáčila?
@emm_i story na instagrame pridáva, takze asi tak odrovnany nie je… 🙂
autorka, tak potom je to asi jasné, že až taký záujem nemá
@emm_i ale pridal len niečo z pohody a možno dospava… ja neviem… ale proste jedna správa… som unavený napíšem zajtra…
@queen_mary keby mu napíšem, či to mám považovať za ghostnutie, bude to trapne?
ved ho nechaj, musis byt sakra zufala, ked toto stvaras… chudak chalap
@pallacinka29 len mi chyba a zalezi mi na ňom… chcem vedieť ako sa ma…
zapni si nejaky serial a pozeraj… ako pisem, toto je ciste zufalstvo, aby Ti niekto po 5 dnoch pisania a jednom stretku tak chybal… na pohode mal x moznosti stretnut normalne baby, ziadne stihacky, tak sa moc na neho neupinaj… v dobrom Ti to pisem (isto mam o viac ako 20 rokov viac ako Ty 🙂
..Prepáč,ale nemá záujem,ak by mal píše,aj zavolat môže...chlap ak chce čas si nájde,žiaľ je to tak..😕
Nie je z teba az tak paf, pozri si ten film😉
@katkine_terapie ako sa s tým da zmieriť 😃 chcem aby ma chcel
A už ste spolu spali?
dievca, dievca, ved si pisete 5 dni, ani ho nepoznas a uz ho tak zufalo chces a uhanas! ved sa trochu vzchop. aj keby mal zaujem, tak ho tymto spravanim akurat odplasis. ale mozno to bude dobre aj pre teba, asi nie si zrela na vztah zatial...
Ano bolo by to trapne, podla mna pockaj kym skonci festival, ci bude odpisovat
Dievčatko koľko máš rokov?
Autorka, uz mu urcite nepis, pockaj, ci sa ozve sam. Drzim palce 😉
Autorka: mozno ked zmenis to "Ja chcem"🤔
Ak ho uhánaš už teraz...veru si to 2x rozmyslí či toto chce mať za frajerku...
Toto su problemy...chlapec ta ma v pazi tak ho nechaj ist..
Aj pred 18 rokmy to bolo si písali listy alebo cez telefón sa pokecalo ale nie zas neviem koľko hodín a stretávanie bolo ale aj popri práci si našli čas teraz len mobil a keby sa dalo tak ani nie do práce ísť ale bit v kuse spolu a potom už si lezú na nervy

@emm_i ono ked sa neozve napriklad zajtra, tak potom bude ten nezaujem ocividny. Nemusi sa kvoki tomu ponizovat a vypisovat mu jak decko.