icon

Nechce ma?

8. júl 2022

Caute, písala som si s jedným chalanom asi 5 dni, fakt že odpisoval každú voľnú chvíľku, čo si našiel popri práci… potom sme sa stretli, po stretku vyzeral že bol spoko, dokonca navrhol aj ďalšie… teraz je na pohode a neodpisuje cely deň, čo to znamená? Baví sa s kamošmi a uziva si voľno, alebo už nie som tak zaujímavá/dolezita, ako kým ma nevidel? Mám z toho zlý pocit, keby mu na mne aspoň na 1% zalezi, na jednu spravu za 3-4 hodiny si čas najde… nechcem byt melodramaticka, ale znamená to, že som sa mu nepáčila?

Strana
z2
queen_mary
10. júl 2022

@emm_i ono ked sa neozve napriklad zajtra, tak potom bude ten nezaujem ocividny. Nemusi sa kvoki tomu ponizovat a vypisovat mu jak decko.

autor
10. júl 2022

@emm_i story na instagrame pridáva, takze asi tak odrovnany nie je… 🙂

emm_i
10. júl 2022

autorka, tak potom je to asi jasné, že až taký záujem nemá

autor
10. júl 2022

@emm_i ale pridal len niečo z pohody a možno dospava… ja neviem… ale proste jedna správa… som unavený napíšem zajtra…

autor
10. júl 2022

@queen_mary keby mu napíšem, či to mám považovať za ghostnutie, bude to trapne?

pallacinka29
10. júl 2022

ved ho nechaj, musis byt sakra zufala, ked toto stvaras… chudak chalap

autor
10. júl 2022

@pallacinka29 len mi chyba a zalezi mi na ňom… chcem vedieť ako sa ma…

pallacinka29
10. júl 2022

zapni si nejaky serial a pozeraj… ako pisem, toto je ciste zufalstvo, aby Ti niekto po 5 dnoch pisania a jednom stretku tak chybal… na pohode mal x moznosti stretnut normalne baby, ziadne stihacky, tak sa moc na neho neupinaj… v dobrom Ti to pisem (isto mam o viac ako 20 rokov viac ako Ty 🙂

jovka
10. júl 2022

..Prepáč,ale nemá záujem,ak by mal píše,aj zavolat môže...chlap ak chce čas si nájde,žiaľ je to tak..😕

katkine_terapie
10. júl 2022

Nie je z teba az tak paf, pozri si ten film😉

autor
10. júl 2022

@katkine_terapie ako sa s tým da zmieriť 😃 chcem aby ma chcel

maialeo
10. júl 2022

A už ste spolu spali?

kiwi3
10. júl 2022

dievca, dievca, ved si pisete 5 dni, ani ho nepoznas a uz ho tak zufalo chces a uhanas! ved sa trochu vzchop. aj keby mal zaujem, tak ho tymto spravanim akurat odplasis. ale mozno to bude dobre aj pre teba, asi nie si zrela na vztah zatial...

matqa411211
10. júl 2022

Ano bolo by to trapne, podla mna pockaj kym skonci festival, ci bude odpisovat

casavina
10. júl 2022

Dievčatko koľko máš rokov?

elenita
10. júl 2022

Autorka, uz mu urcite nepis, pockaj, ci sa ozve sam. Drzim palce 😉

katkine_terapie
10. júl 2022

Autorka: mozno ked zmenis to "Ja chcem"🤔

milenke
10. júl 2022

Ak ho uhánaš už teraz...veru si to 2x rozmyslí či toto chce mať za frajerku...

laska86
13. júl 2022

Toto su problemy...chlapec ta ma v pazi tak ho nechaj ist..

lanstouran
11. nov 2024

Aj pred 18 rokmy to bolo si písali listy alebo cez telefón sa pokecalo ale nie zas neviem koľko hodín a stretávanie bolo ale aj popri práci si našli čas teraz len mobil a keby sa dalo tak ani nie do práce ísť ale bit v kuse spolu a potom už si lezú na nervy

Strana
z2