Nechce sa už stretnúť
Ahojte.
Na zaciatku leta som sa zacala stretavat s jednym chalanom. Boli sme vonku 3x, velmi sme si rozumeli, na poslednom stretnuti ma pobozkal, tak som si myslela, ze to mysli vazne.
No uz sme sa aktualne nevideli viac ako 3 tyzdne, 2 tyzdne z toho bol prec a inak je doma, cca 30km odo mna. Ked sme boli dohodnuti na prvom stretnuti po tom, co prisiel zo zahranicia, zrusil to v den stretnutia, asi 1-2hod. pred, vraj ma nejake bolesti uz par dni, ktore sa mu zhorsili. Tak som to chapala. Dohodli sme neskor dalsie stretnutie a uz ho zasa zrusil, vraj bol asi v kontakte s pozitivnym.. No ja neviem. Cele sa mi to akosi nezda a citim, ze mi klame. Narovinu som sa ho spytala, no pisal mi, nech sa nehnevam a ze mi to vynahradi. Zacal byt zrazu taky odmlcanejsi… no proste vidim, ze sa nieco deje a on nechce hrat zrejme uprimnu hru. Ako sa zachovat?
Nijak, nepísať mu už prvá. Keby chcel, ozve sa. Počítať s možnosťou, že sa už neozve 🤷🏼♀️
Ja som si tu spravu, kde sa druhykrat vyvliekol zo stretnutia - neviem, ci umyselne alebo su tie dovody realne, odignorovala, dala som len videne a on zrejme cakal odpoved, tak do par minut som mala spravy, ako sa nemam hnevat, ze ho to mrzi, atd… Neviem, tou nepriamou strankou na mna posobi neuprimne, ale ked pise, tak znie, ze ho to fakt mrzi, tak ja neviem.
O tom, ako ho to mrzí ti môže napísať aj celý román, ale faktom je, že činy hovoria jasnejšie než slová. A on sa s tebou evidentne už stretnúť nechce, len nemá odvahu ti to povedať. Od takého radšej ruky preč.
Ak by sa stretnut chcel tak si cas najde aj keby mal pol republiky precestovat. Toto naznacuje len tomu ze nebudes jedina s ktorou si pise a kedze asi nie je si este isty ako sa to vyvinie tak si ta nechava tiez na telefone ako varianta cislo dva.
@cawes toto si osobne zacinam mysliet aj ja… ze riesi aj ine baby. Studuje na VS, aktualne ma volno, nikde nebrigaduje. Sam mi povedal, ze je cele leto doma a len sa tak poflakuje. Na FB je stale a mne odpise tak 2x za den. Keby ma zaujem, tak si myslim, ze aspon v tej pisomnej komunikacii by sa to prejavilo
Ďalší písalek, čo len píše a skutek utek.....
Chlap čo má naozaj záujem, si nájde čas pre teba hocikedy, teba má len na vyplnenie jeho voľného času
ja som sa bola pred troma týždňami kúpať s jedným chalanom, celý čas sme kecali, miestami ma chytil za ruku, pohladil...bla bla...tiež som si myslela že pfuuu toto ide dobrým smerom...večer som čakala správu, že aký mal príjemný deň a kedy zopakujeme...a aj prišla. odpovedala som, že môžeme v sobotu ....doteraz neprečítané a doteraz sa viac neozval...síce nechápem...ale tak čo už život ide dalej...stali sa mi podstatne horšie veci 😀 takže ak má ten tvoj záujem ozve sa...nedobiedzaj, nepýtaj sa, nerieš...chalani to neznášajú hneď nás pokladajú za vtieravé a hysterky a evokujeme im to, že sa nám vo vzťahu budú musieť hlásiť kde sú s kým sú atd...a to neznášajú....a ked nemá záujem tak hold smola svet sa nezrúti ...
@domca1408 Boze🤦🏼♀️A to je presne to. Mne by vobec neprekazalo, keby nema zaujem. No keby mi to normalne povie a ukoncime to, no nie toto, co urobil aj ten chalan tebe.. Naco namotavaju, ked vedia, ze sa nechcu stretnut viac? Totalne detinske…
To po prvej puse je uz vazne?
@oli18 nie vazne, ale rozhodne to uz neberiem len ako take stretavanie sa, ale ako nieco, co moze prerast dalej.
Ahoj, nič by som nerobila, nepísala, netrápila sa, skúsila počkať a ak nič, vypustiť ho z hlavy...
Ja ako chlap, tiez musim zareagovať a myslím že chlapec nevie ako vycuvať..pretoze kto chce hlada spôsoby, kto nechce hladá dôvody. Je skoda že ti ten bozk vôbec dával, lebo on ti dal nadej a on zdupkal ako úbožiatko...
Skrátka zmier sa s tym, ze nema o teba zaujem. Tie stretnutia s tebou mu zrejme navodili taky pocit, ze dokaze bez Teba zit. Viem, smutne, ale tak to je.
No.. neviem, ci som urobila dobre, ale zozieral ma pocit, ze je ku mne asi neuprimny. Tak som sa rozhodla mu napisat, ze nase stretavanie koncim a nebude mat zmysel sa ani dalej kontaktovat. Na co on zareagoval velmi podrazdene. Napisal mi, ze som mu napisala velmi skaredu a podrazdenu spravu, kde pisal, ze on nevie o tom, ze by ma ignoroval, ale ze ma ani nejde o nicom presviedcat. Vraj ta moja sprava bola uboha a ked som si chcela zachovat tvar, nepodarilo sa mi to a je mu z toho zle….
Podľa mňa nečakal že to ukončis prvá a serie ho to... ale mal v pláne to isté 🙂 takže si dobre urobila
Dobre si urobila.. urobila som presne to iste🙂 ono ked ma zena pocit ze sa nieco deje tak sa nieco deje...
Ked ma chlap zaujem tak sa ide aj potrhat aby bol s babou, v tomto pripade to bola asi len moznost, nie priorita.
Pride lepsi pri ktorom nebudes mat pochybnosti.
@blondinka95 Skôr ju mal v zálohe, keby mu to nevyjde s inou. Tým pádom je samozrejme podráždený, lebo jeho ego utrpelo ranu.😀 Ak by to bolo z jeho strany úprimne nešiel by do utočnej odpovedi, skôr by sa to snažil vysvetliť...