icon

Nechcem, aby mal chlap Instagram

24. júl 2023

Nadpis je na upútanie, neberte ma doslovne že nechcel aby ho chlap nemal a ja áno.
Môj priateľ nemal Instagram. Ja áno rada som tam pridávala fotky alebo si pozerala inšpirácie či už outfity, recepty a kadejaké ženské záležitosti. Povedzme si narovinu Instagram je hádam z 80-90% tvorený ženským obsahom ( alebo aspoň ja ten mužský obsah akosi prehliadam). Ten môj ho dlho nemal, potom si ho založil ale chodil nan len sporadicky. Občas niečo pridal a hocikedy ho odinštaloval lebo ho nepotreboval. Postupom času aj ako som asi staršia ( lebo v 20ke mame iné hodnoty ako v 30) mi Instagram začal vadiť. Nevidím v ňom akýsi zmysel áno chodím nan stále ale čím viac o to horšie sa cítim lebo pociťujem ako na mna zle vplýva. Aj v našom vzťahu. On už ho berie tiež ako súčasť života nepíše si so ženami nelajkuje fotky žien ale jednoducho je to tam ako na tácke a neviem načo tam potrebuje byt. Celkovo vidím že na mobile trávi oveľa viac času ako kedysi, keď hovoril ako on nepotrebuje takéto veci. Dni kedy si Instagram nepozriem sú pre mna lepšie cítim sa šťastnejšie ako keď ustavične scrollujem a mám z toho pomaly depky ako je všetko pekne uhladene dokonale. Chcela by som aby sme si ho obaja vymazali a žili ako predtým ale obavám sa že u neho to už nepojde.ja si pamatam časy kedy sme tieto veci nemali a dobre bolo a som ochotna ísť do toho zas ale bojim sa že v tom zostanem sama a nebude to mat žiadny efekt.na komunikáciu s ľudmi si myslím stačí 1-2aplikacie a nie ich mat milion a s každým si písať inde. Vadí mi koľko času sa trávi na mobile. Ako to máte vy ?

Strana
z2
xena0
24. júl 2023

Je tam rovnako aj "mužský" obsah ale samozrejme tebe vyhadzuje obsah iný ako chlapovi... Nevidím problém, ak ťa Instagram nebaví tak ho nepoužívaj a či ho chce využívať alebo koľko ho chce využívať muž je už tiež jeho vec

eskop
24. júl 2023

Ja tiež už nemám rada tieto sociálne siete lebo veľa ľudí zmenilo. Aj môj je bohužiaľ nonstop na mobile a vôbec sa doma nevenuje malej a ani mne keď ma voľno. Len gauč a mobil 🤔
Ale ja tam rada pozerám inšpirácie na varenie, cvičenie, pre detičky oblečenie, hračky, miesta kam sa dá ísť s deťmi.
Nie každý chlap je taky, ze potrebuje len ženy obzerať na ig. A keď aj tak za minútu na to zabudne😃Ved keď píšeš, ze mate po 30tke tak snáď viete co chcete..
Mne napr pomohla appka, ze koľko trávim čas na mobile denne a snažím sa to nikdy neprekročít na viac ako hodinu denne. Som na mobile keď mala spi ráno alebo až večer. Úplne to stačí

haley7897
24. júl 2023

Ja som nemierila na sexuálnu orientáciu, tým smerom si sa rozhodla prijať moju odpoveď ty 🤷🏽‍♀️

autor
24. júl 2023

@haley7897 neviem ako inak by som to mala brat keď si napísala že obsah ktorý sa mi zobrazuje je skôr otázka na mna. Keďže viem že rozhodne mojim záujmom nie je prezerať si hole ženy 😃

autor
24. júl 2023

@eskop ale za mna neviem no viem čo si tam pozeráme my ženy toto čo si aj popisala ale chlapi čo 😃 cvičeniu sa nevenuje model nie je handry nejaké tiež nerieši a toho obsahu pre neho nejakého mužského tam zase toľko Nie je😃

viestta
24. júl 2023

Ked nechces aby travil vela casu na mobile zabezpec mu iny program. Vyber prgramu zaujimavejsieho ako mobil je uz na tebe

domkakvet
24. júl 2023

Vydno ze si este moc mlads a riesis blbosti, ak je vas vztah plnohodnotny, nezanrdbava ta kvoly instagramu, tak sa na to vykasli, to je ako keby ti on zakazal chodit na kona, ak tam nerobi nic zle, no tak co, no tak ma instagram a co teraz.

bororka
24. júl 2023

Ja som dlhé roky praktizovala, vymazanie účtu. Keď mi nepomohlo odinštalovať app, tak som si vymazala účet na 1,6,12m a potom začala odznova.
Teraz nemám fcb, ani insta ako app v telefóne. Chodím cez prehliadač. Beztak nato nemám čas pri malej, a druhá vec stratili pre mňa zmysel. Scrollovanie mňa nebaví, a nik z priateľov tam dokopy už nič nepridáva.
Svojim spôsobom je to dobrá psychohygiena po náročnom dni. Jeho by som neriešila. Upratala by som seba ak mi to vadí, prečítala všetky knihy čo som vždy chcela. A ak by som chcela čas tráviť s nim, vymyslela by som aktivitu pri ktorej by telefón odložil. Myslíš to dobre, ale sústreď sa na seba. Možno sa časom sám pridá 🙂

lalenka33
24. júl 2023

Pozerám IG denne, tiež len tak z nudy scrollujem stránku, pozerám módu, kozmetiku, recepty, ale teda žiadne polonahé ženy na mňa nevyskakujú. Na stránke mi ukazuje tých, čo sledujem a vo vyhladávači náhodné príspevky podľa toho, čo sama zadávam do vyhľadávača teda u mňa sú to recepty, líčenie a móda.
Nesledujem, čo môj robí na nete a on nesleduje, čo robím ja. Vieme si rozumne zadeliť svoj spoločný čas a teda nás internet nijako neobmedzuje.

Strana
z2