icon

Nechcem dieťa. Mám sa rozviesť?

mia4321
10. feb 2023

Mám 15 ročného syna, pred časom som si dala podviazat vaječníky, potom som spoznala manžela, manžel dieťa nemá, od začiatku vie, že niesom ochotná znova rodiť, keby na jednom mojom pôrode závisela existencia ľudí nechám ich vymriet takú mám traumu z pôrodu, a ani sa mi nechce začínať s dieťaťom od znova keď už je syn skoro samostatný za pár rokov dostane môj byt a ja ostanem bývať v manzelovom dome konečne bez toho aby som sa musela starať, syna ľúbim ale mala som iba 21 keď som rodila a konečne chcem žiť aj ja, od svadby na mňa manželovi rodičia tlačia mať dieťa, ale ja nechcem, manžel im ani neprezradil že mám prepalene vajcovody a zrazu začína aj manžel vymýšľať že by to šlo umelým oplodnením, moje vajíčko jeho spermia, ale od začiatku vedel že ja už rodiť ochotná niesom, ani sa starať o mimino, mám sa rozviesť aby mal šancu na vlastné dieťa s inou? Alebo ho presvedčiť nech sa s tým zmiery? Lebo ja rodiť už nikdy nebudem.

Strana
z3
ysseba
11. feb 2023

@mia4321 Tak vo vašej rodine sú miminá? A on neprejavuje city k nim? Noooo, veď to je výborné 😀 Tak si požičaj od segry malé. Povarujete trochu, sestra si oddýchne. Ideálne vtedy keď mu pôjdu zuby kedy vedia byť tie deti riadne protivné. Podľa mňa si to velice rýchlo rozmyslí 😀

retatka
Autor odpoveď zmazal
mia4321
autor
13. feb 2023

@retatka áno dosť veľký rozdiel, ale napriek tomu je manžel taký veľký fešák so širokými ramenami, nádherným úsmevom, vysoký, že vždy sa mi roztrasu kolená keď na mňa kukne.

retatka
Autor odpoveď zmazal
mladena
14. feb 2023

@mia4321 Tak to je super že ste si to vysvetlili, ja ťa chápem, síce u nás je to naopak že muž má dospelé dieťa ale hrozné problémy s ním boli a aj sú, ale mám napríklad synovca o niečo starší od tvojho syna a ten je skvelý chalan a parťák, už by som tiež nechcela malé mimino a je mi úplne jedno že svokrovci či mužovo dieťa na mňa zazerajú a myslia si že som neschopná, ja cítim vnútorný pokoj a to je hlavné, nenechaj si hovoriť druhými do svojho života.

Strana
z3