icon

Prečo sa partner necítil na svadbu?

4. jún 2024

...5 rokov spolu, bývanie, stabilná práca...on sa na svadbu a dieťa necítil,chcela som počkať...čakala som. Necíti to tak stále,nieje si istý. Ukončila som to, tak strašne to boli, mal byť láska môjho zivota

Strana
z2
vilma7
5. jún 2024

Prepáč, ale to je realita, nie podpora.
Rozišla si sa s mim ty, a je smutné, že chlap po 5 rokoch chodenia ešte nechce mať deti. V stabilnom vzťahu? Tam je iný problém podľa mňa.

tinaaa84
6. jún 2024

Ja som prezila tiez podobny scenar a vztah som ukoncila az po 10-tich rokoch.Vtedy som to brala velmi tazko ale cas zahoji vsetky rany a viem ze som urobila dobre.Len jedine co ma mrzi ze tych 10 rokov som v podstate stratila,asi sme si mali vyjasnit ovela skor co chceme od zivota.Nutit niekoho do svadby a dietata nie je to spravne riesenie,to chcenie musi byt obojstranne.

alexis617
6. jún 2024

Podľa mňa bol nezrely fakt je ten že po narodení dieťaťa sa všetko zmení k horšiemu mám 4 deti tak viem čo ti píšem chce to pár rokov aby sa s tým aj silný vzťah vyrovnal a dostalo sa všetko do svojich koľají chlapi sa toho boja ano prídu o priazeň ,komfort ,kľud istotu sú odsunutý na vedľajšiú koľaj už ani sex nemajú v tedy keď si zmisľa ale až v tedy keď deti zaspia ak od únavy nezaspí skôr on ,alebo ty

tykat
6. jún 2024

@vilma7 kolegyna podobna skusenost 10 rokov cakala lebo sa na to necitil. Nekonecne rozhovory, podpora z jej strany, sance, ustretove kroky, budovanie vzajomnej dovery...Potom sa rozisli, dosla jej trpezlivost tak ho vykopla zo zivota aj z bytu...a do roka bol zenaty a cakal s manzelkou dieta.

veselo_neveselo
6. jún 2024

Realita je taka, ze nechce svatbu a deti S TEBOU.

Dobre si urobila. Cas to zahoji, preboli, a dufam ze najdes lepsieho muza co s tebou bude zdielat aj tieto tuzby.

princeznazvychodu
6. jún 2024

Zažila som presne to isté, ale po troch rokoch. Na otázku, kedy vzťah posunieme do svadby, vždy odpovedal vyhýbavo, lebo veď máme fuuuuru času, sme mladí. Keď som mu na rovinu povedala, že je to pre mňa dôležité a chcem aspoň orientačne vedieť, kedy sa teda vezmeme a budeme sa snažiť o dieťa, odpovedal, že on nevie, či o rok či o desať rokov. Vzťah som ukončila s bolesťou v srdci aj duši. On sa mi asi mesiac ozýval, poslal pár kytíc, vyznával lásku, lebo ma chce späť. Po mesiaci jeho záujem ochladol a po ďalšom mesiaci už mal inú - fyzicky úplne inú ženu ako som ja. Po roku si ju vzal, hneď mali dieťa, po dvoch rokoch ďalšie. Už majú aj tretie. Pre mňa z toho vyplynulo ponaučenie, že ak chlap ženu miluje, nepotrebuje sto rokov s ňou žiť,aby si ju vzal a boli rodina. Môj manžel má o ruku požiadal po pár mesiacoch, po roku a pol sme sa brali, hneď sa pokúšali o dieťa. Ten tvoj je slaboch, nemá odvahu ti do očí povedať, že pre neho nie si tá pravá a len čaká pri tebe na niečo lepšie, nejakú lepšiu. Kašli na takého, vôbec za ním neplač. Otvor oči doširoka, čaká ťa lepší chlap!

Strana
z2