Čo robiť, keď partner necíti vzťah?
Ahojte, chcem počuť váš názor, muži aj ženy, to je jedno...ako by ste si toto vysvetlili?
Stretávate sa s mužom..cca raz za týždeň, on je dosť zaneprázdnený, má veľa aktivít, stavia dom...zaujíma sa o vás, každý deň vám píše, voláva vám...proste vyzerá to, že to niekam smeruje, stretnete sa s ním asi sedemkrat...pýtate sa ho, či je mu s vami dobre..povie áno...bol s vami naposledy v sobotu...potom sa na deň odmlčal, tak pýtate sa ho, či za niečo stalo, veď naša ženská intuícia...a zrazu dostanete odpoveď, prepáč, ale ja to medzi vami na vzťah necítim a zrazu zostanete ako obarene, dostanete po papuli...ja nechápem čo sa stalo? Čo si o tom myslíte? To ten dotyčný zistil až teraz? Som z toho úplne úplne sklamaná, nakoľko som si myslela, že to k niečomu už ozaj smeruje
@h2 Môj dojem je, že on toto stretávanie sa vôbec nevnímal ako vzťah. Tento muž s ňou už zažil intímne chvíle a rozhodol sa v tom nepokračovať. Neposunul randenie do vzťahu.
@grof_monte_christo oni spolu vraj nespali, tak ake intimne chvile?
@zooeynka Objatia, bozkávanie sa, ja to vnímam ako intimitu.
@grof_monte_christo a sex potom vnimas ako vyssiu intimitu?;)
@zooeynka Ako čerešničku na torte 🍰🙂. Objatia a bozky sú u mňa veľké prejavy intimity.
@zooeynka nie, nespali sme spolu..bozkávali sme sa a objímali, k sexu neprišlo...kebyže veľmi chcem, tak určite by necuvol, ale proste som to tak ešte necítila..chcela som to nechať na neskôr....a ja som to nebrala ešte ako vzťah, ale ako vzájomne stretávanie a spoznávanie sa...ale jasne, že som dúfala, že sa to časom prehupne do vzťahu, ale on sa o mňa zaujímal, aj vyvíjal iniciatívu, preto mi príde zvláštne, že mi o dva dni napísal (po tomto intimno- neintimnom zážitku), že to necíti medzi nami na vzťah, že som milá a sexi zienka, ale že momentalne to cíti takto
@martinkaxyz napisala si, ze ste sa stretavali raz za tyzden. To je sakra malo. Muz ktory je zamilovany vyhladava svoju vyvolenu denno denne. Preto pisem o vyhovorkach typu "mam vela prace", staviam dom, hram futbal atd". Nabudice budes vediet. Tento zamilovany do teba nebol.
@zooeynka áno to máš pravdu...ja som si asi ale naivne myslela, predsa len už mám dosť rokov a on ešte viac, veď nie sme pubertiaci, že láska sa proste buduje postupne...že človek sa proste spoznáva, ľuďom je spolu dobre, majú spoločné hodnoty atď...či chlap sa musí zamilovať hneď?...neviem asi mám iné predstavy
@martinkaxyz laska sa buduje postupne, ale prvotna zamilovanost by mala byt - to je ta povestna iskra a bez nej je to len snaha vybudovat cosi na kamaratskej baze. On proste tu iskru nepocitil a nastastie bol natolko slusny ze ta odmietol predtym nez sa s tebou vyspal.
@martinkaxyz Možno tam určita zamilovanosť aj bola, ale po tomto intimno-neintimnom zážitku ochladol, jeho pocity ty nemôžeš ovplyvniť. Ale netráp sa nad tým, necítila si to tak ešte a je v poriadku, ako si sa vtedy rozhodla.
Chápem tvoje sklamanie, asi sa snažil a dúfal, že preskočí iskra aj z jeho strany. Nestalo sa tak. Má na to nárok. Čestne povedal čo je vo veci. Život ide ďalej.
Ono celkov je to teraz také divné. Dvaja najrv spolu chodia na rande , bozkávajú sa , objímajú , spia spolu ale pritom sa rozhodujú či ísť do vzťahu alebo nie . Tak ja neviem , ale za mojich čias - 90 te roky , ak som takéto niečo robila, automaticky som bola vo vzťahu .
Ja to zas poznám tak, že ked muž povie, že ma vzťah, tak pod tým myslí, že so ženou intímne žije. Nepoznám muža, ktorý by randenie pred sexom považoval za vzťah.
Toto mi pripomenulo ten vtip, ze zeny vedia predstierat orgazmus a muzi cely vztah 🙂
@martinkaxyz Myslím si, že to bol ten rozhodujúci moment, nemyslim si, že sa na to urazil, ale opadla u neho túžba a on si asi uvedomil, že toto nechce.
@grof_monte_christo ja takých poznám a nie je ich málo . Muži v mojom okolí považujú za vzťah ak majú citovú väzbu na tú ženu a zároveň s ňou aj trávia čas , náklonnosť je tam obojstranná . Tak najprv spolu chodia a potom spia , niektorí ani to nie a rozhodnú sa byť vo vzťahu beh sexu až do svadby. Ale považujú to za za vzťah .
@martinkaxyz Zažila som niečo veľmi podobné, tak to poznám.
@martinkaxyz A bola situácia, že sa schyľovalo k sexu, on chcel a ty si odmietla?
@martinkaxyz Ak ochladnutie bolo náhle a bolo to po tomto intimno-neintimnom zážitku, tak to bolo toto, jednoducho voči tebe ochladol 😥 Naozaj nemusel byť hajzel a chcieť ťa len na sex, len si uvedomil, že potrebuje v tomto smere niečo iné.
@martinkaxyz On si chcel s tebou uzivat vyhody vztahu bez zodpovednosti, ktoru vztah obnasa. Kym si to neriesila, bolo to ok, teraz si ho konfrontovala, tak ti povedal pravdu. Nezistil to az teraz, mal v tom jasno od zaciatku, iba ty si od neho doteraz vztah nechcela.
@grof_monte_christo zamilovany muz neochladne po hentakom zazitku, ale este viac ho to vybicuje aby dotycnu chcel. Autorkin zamilovany nebol, ved je to jasne ako facka - stretnutia raz za tyzden, neslany nemastny a skonci to s nou cez spravu. Ani gule na to povedat jej to do oci nemal. Uplne u zadnice ju mal.
@h2 Preco chyba? Dobre, ze sa opytala, keby nie, vodil by ju za nos este 3 mesiace. Keby on vztah chcel, boli by spolu. Rozhodne by nezdupkal len preto, ze sa nieco opytala.
@zooeynka Napísala som svoj pohľad na vec, náhle ochladnutie nebýva u muža len tak, ak bol predtým iniciatívny.
@grof_monte_christo bohovska iniciativa ist na stretko s nou 1x za tyzden.....

@martinkaxyz prosim ta, nepytaj sa uz muzov ci sa s tebou dobre citia - ziaden muz ti do oci neodpovie ze "vies co nie, nie je mi s tebou dobre, ale inu zatial nemam tak travim cas s tebou". Na muzoch si vsimaj ciny - a hned zistis na com si. Ci vyhladava tvoju spolocnost, alebo ci ma kecy o tom ze "ma toho teraz vela". Aj keby bol prezidentom, ale keby mal o teba zaujem tak si cas na teba urobi. Vsetko ostatne su vyhovorky. Henten tvoj ani nemal zaujem ta dostat do postele a vycuval, to ti musi vela napovedat ako to s tebou myslel. Nijak.