icon

Nedostatok prejavov lásky vo vzťahu

23. mar 2025

Som z priateľom krátko ani nie rok. Ale všímla som si zopár maličkosti ktoré mi akosi prídu divné alebo teda aspoň vo vzťah nekomfortne. Medzi nami je 8 ročný rozdiel.
Všimla som si že moc na verejnosti sa ako keby ku mne nepriznáva. Nedrží ma za ruku , teda ak nejdeme vonka večer vtedy mu to nevadí . Osobne je to o niečom inom.
Alebo také že nechce so mnou žiadne fotky . Ani na tapete ma mať či na sociálnych sieťach. To by som aj pochopila . Lenže so svojimi ex takýto problém nemal.
Celkovo je niekedy taký strašne chladný. Ja som človek ktorý potrebuje prejavovať lásku . Aj mu to vždy hovorím že takéto prkotiny mňa potešia . Ibaže samozrejme nebudem po ňom niečo žiadať keď to on sám nechce. Čo si o tom myslíte ? Asi fakt riešim hovadiny.

mattuliatko30
23. mar 2025

tak ono to moze byt tym vekovym rozdielom porozpravaj sa snim povedz mu co citis a nech ti k tomu povie svoj nazor preco to nechce,nerobi.

srbskalizzy
23. mar 2025

Nema manzelku?🤔🤨

autor
23. mar 2025

@srbskalizzy haha to určite nie. :D

autor
23. mar 2025

@mattuliatko30 on mi proste povedal že na také veci moc nie je . To je všetko

mattuliatko30
23. mar 2025

tak to treba akceptovat ak sa mu to nepaci. a nehladat v tom nieco zle🙂

colsami
23. mar 2025

Kolko mate rokov? Je rozdiel 18 -26 a 30-38.
A ano, pre mna su to blbosti, ani moj manzel ma nema na tapete ani na socialnych sietach. A ani ja jeho 😃
Mozno nie je rucickovy typ a mozno este sam nie je stotozneny s vekovym rozdielom alebo vasim vztahom. Moznosti je milion.

lessiie
23. mar 2025

Koľko rokov máš ty a koľko on?

autor
23. mar 2025

@lessiie ja mám 20 a on 28

alickapusinka
23. mar 2025

HA HA nemôže mať manželku určite nie.Len taký malý detail že s bývalkami sa normalne ukazoval chytal za ruku aj fotil na facbook na tapetu .Haha haha len aby nakoniec nebol ženatý a nechce sa ukazovať s tebou len po zotmeni.Toto je láska no to láska nie je z jeho strany.Máš 20 ešte si naivna.Nie ON na take veci nie ja a s bývalkami sa tak nechoval.

lessiie
23. mar 2025

Aha... taaak potom nechápem... 🙂 ja mam od seba staršieho partnera a tiež sa za ruky na verejnosti nechytame ale vo vašom veku si myslím ze takéto prejavy by sa ešte mali vyskytovať... 🙂

lindous
23. mar 2025

To že so svojimi ex problém nemal by som nebrala nutne ako ukazovadlo prúseru, ja som v jeho veku a tiež som z toho tak nejak "vyrástla" a omnoho viac si strážim súkromie a omnoho menej pridávam celkovo na sociálne siete, ako ešte len pár rokov dozadu... ale záleží asi aj od jeho celkovej aktivity tam, ak inak pridáva každý prd ako sa povie, len foto s tebou nie, je to zvláštne, ak ale nepridáva nič, tak by som to určite rešpektovala... vodenia sa za ručičky, tiež nemusí byť pre každého... čo je podľa mňa dôležité je ako reaguje, ako komunikuje, keď mu o tom povieš, lebo nemalo by mu byť ľahostajné, že ti chýbajú prejavy lásky a mali by ste hľadať teda spolu také, ktoré budú komfortné pre oboch... poznáš 5 jazykov lásky? nájdeš niečo, ako ti dáva svoju lásku najavo? pýtala si sa aj jeho či sa cíti on ľúbený? ty mu svoje pocity vyjadruješ ako?

spenat9
23. mar 2025

No ja som mala podobny vztah ked som bola v puberte, vtedy som este nevedela co mi pristane a nebola som az taka atraktivna, pricom on mal predtym byvale krasne a tiez sa s nimi ukazoval, so mnou nie.. a cele to bolo o tom ze ma nepokladal za az taku atraktivnu aby sa so mnou ukazoval 🤦‍♀️😂ja som potom neskor opeknela a aj on potom ten pristup zmenil ale ja uz som bola najedovana za tu jeho povrchnost tak sme sa potom rozisli..my sme inak zostali doteraz kamosi a teraz ma tiez partnerku, ktora sa mu vyzorovo asi az tak nepaci a robi jej to iste.. sa mu vzdy smejem ze nakoniec zostane sam 😂

oli18
23. mar 2025

Vyzera, ze si romanticka. Tvoj partner nie. Bud si na to zvyknes, ze ti neprejavuje city, alebo si najdes rovnako zalozeneho.

domkakvet
23. mar 2025

Je starsi a to vodenie za ruku vo vyssom veku prestava bavit a aj ten facebook. Ale ci to je aj jeho pripad sa z tohto povedat neda, myslim si, ze nic by sa mu nestalo keby tam aspon jednu foto pridal, alebo aspon do pribehu, ked naliehas.

cukroska
23. mar 2025

Nechcem byť zlá ,len uvažujem či je tam vlastne tá pravá láska s jeho strany. Teda rozumej ,taká aká je s tvojej strany. Neusudzujem s toho, že sa s tebou nefotí,nepridáva fotky (to nemá rado dosť mužov) teda na pár výnimiek čo sú po uši zaláskovaných a robia to hlavne pre ženy. Keby si nepísala,že s ex priateľkami to robil bežne tak mi príde, že buď zmúdrel a rozmýšľa svojou hlavou, ale ťa jednoducho vymenil,má ako náhradu. Ťažko povedať..to uz3sa musíte sami o tom porozprávať .Ale tieto veci nie sú o veku, ani o veľkom rozdieli vo vzťahu.

bolarazjedna
23. mar 2025

My s manželom sa poznáme 8 rokov, no stále nie sme priatelia na FB. On to nechce. Mne to prišlo tiež čudné, ale rešpektujem to. Ale zase s mnohymi inými spôsobmi dokázal, že mu na mne záleží a teda nie je to nezáujem z jeho strany.

U teba ale podľa toho, čo píšeš, by som sa skôr prikláňa ka k tomu, že nie je tam spoločná budúcnosť.... Nie ste spí ani rok a veľakrát ti príde chladný, nechce ta držať za ruku, nepriznáva sa k tebe na ulici.... Po takmer roku chodenia vo vašom veku by som považovala za normálne poznať vašich kamarátov navzájom, ak nie aj rodičov.... Ak teraz je chladný,, keď ešte ma trvať počiatočný hormonálny boom, aký bude o 5-10rokov? Od základov sa nezmení. Bud nemá k teba dostatočný záujem, alebo je len tajato povaha, v tom druhom prípade ake tebe to bude vždy vadiť, nikdy nebudeš mať pocit naplnených potrieb pri ňom....