icon

Nedostupnosť a atraktivita ženy

1. júl 2025

Muži tu máte priestor aj vy a teším sa na odpovede😀
Kde je podľa vás hranica medzi tým že je žena dostupná a medzi tým že ju chcete dobyjat.

Mna osobne tieto hry nikdy nebavili, myslím akože zámerne niečo robiť, zámerne sa neozývat a tak. Práveže, keď mám o niekoho skutočný záujem tak sa snažím byt k dispozícii, byt otvorena dám možnost mužovi aby sa ma čokoľvek spytal a úprimne odpoviem, komunikujem. Nie som taká prirodzene pri každom , som skôr pre cudzích navonok asi nedobytna, odmerana. Len veľmi malo mužov som si v živote pustila bližšie ( nemyslím to sexuálne). A mám jedného povedzme osudového, ktorý ma získaval dlho pretože záujem z mojej strany sa formoval dlhšie. Snažil sa o mna a získal ma, no nebolo to hneď. To sa mu asi páčilo aj keď ja som to nerobila zámerne. Neprežili sme spolu nejak veľa ale dosť na to, aby to bolo považované za krátky úlet ( brzdila som to ja pre nejaké okolnosti, inak by to bol možno doteraz vzťah). Časom ale ako som si ku nemu tvorila hlbší vzťah, čomu prispeli jednak roky a celkovo, sa aj moje správanie menilo presne k tomu, že som tu proste chcela byt pre neho. Kedykoľvek by to potreboval, rozhovor pomoc čokoľvek. Bola som ku nemu veľmi osobná, naozaj by som pre neho asi urobila čokoľvek, pretože mi na ňom veľmi záležalo.

Paradoxne, čím viac som ja bola takáto tým sa mi on začal vzďaľovať. A ja sa pýtam, to ma byt žena nedobytna nonstop? Nestačí že tomu tak bolo na začiatku a trvalo kým ma získal, musím stále vedome dávať zo seba menej, hoci sa mi to tak nepaci? Totiž to nie som ja, ja si viac vážim keď tu niekto je ako opak. Keď som na mobile a pípne sms, v mojom svete by to fungovalo tak že odpisem aj hneď a nepoviem si zámerne, že musím nejakú dobu počkať len aby to nebolo trapne. Všetko mi to príde uplne naopak. Ľahko sa zabudne na to že ta žena bola nedobytna a zrazu príde dostupná tak klesne záujem? To by ste naozaj museli spoznávať každú chvíľu niekoho nového.
Neviem, takýto je môj pocit buď som natrafila na zle typy alebo to takto vážne funguje?

Strana
z2
puplatko
1. júl 2025

Máš to robiť tak, ako to cítiš 🙂 Samozrejme asi nie je úplne ok hneď od začiatku prehnane toho druhého bombardovať či už správami alebo návštevami😂, aj keď by to tak človek najradšej robil, to je jasné. 😅

autor
1. júl 2025
@puplatko

Máš to robiť tak, ako to cítiš 🙂 Samozrejme asi nie je úplne ok hneď od začiatku prehnane toho druhého bombardovať či už správami alebo návštevami😂, aj keď by to tak človek najradšej robil, to je jasné. 😅

@puplatko to Niee určite aj 3 roky trvalo kým sa to dostalo do tejto podoby ako to mám teraz, že neriešim a napíšem aj 2x po sebe bez toho aby dovtedy prišla odpoved ale pozorujem že to nie je dobré

madeincssr
1. júl 2025

Myslim, ze tieto hry na nedostupnost su trosku detinske. Ked ti je niekto sympaticky, chces s nim byt, tesis sa nanho. Slabsie (menej dobyvacne) povahy ta hra na nedostupnost moze po nedlhom case odradit a mozno tak clovek pride o suladneho kamarata resp. partnera, ktory sa v dospelom zivote hlada VELMI tazko. Myslim, ze uprimnost, autentickost, priatelskost su lepsie.

puplatko
1. júl 2025

Lenže bohužiaľ ono to tak veľakrát funguje. Keď chlap už nemá čo dobývať a všetko má neustále na striebornom podnose, tak ho to môže prestať baviť. Netvrdím, že každý je taký, ale väčšina áno.

madeincssr
1. júl 2025
@puplatko

Lenže bohužiaľ ono to tak veľakrát funguje. Keď chlap už nemá čo dobývať a všetko má neustále na striebornom podnose, tak ho to môže prestať baviť. Netvrdím, že každý je taký, ale väčšina áno.

@puplatko ...alebo to nebol suladny priatel ci partner.

autor
1. júl 2025
@madeincssr

Myslim, ze tieto hry na nedostupnost su trosku detinske. Ked ti je niekto sympaticky, chces s nim byt, tesis sa nanho. Slabsie (menej dobyvacne) povahy ta hra na nedostupnost moze po nedlhom case odradit a mozno tak clovek pride o suladneho kamarata resp. partnera, ktory sa v dospelom zivote hlada VELMI tazko. Myslim, ze uprimnost, autentickost, priatelskost su lepsie.

@madeincssr ja by som to určite ocenila, ale nemám pocit, že je to ocenené opačne. Ak by šlo o krátku známosť tam pochopím, že záujem rýchlo odišiel ale v mojom prípade, dosť dlho niečo trvalo na to, aby odišiel záujem po tom, čo som ukázala ako mi na ňom záleží. Podotýkam nešlo ani vyslovene o vzťah rovnako by som ponukla kamarátstvo, čokoľvek, ja by som si veľmi vážila keby viem že je tu niekto pre mna pri kom môžem byt maximálne sama sebou

biba_18
1. júl 2025

podľa mňa to funguje u každého inak ... tak ako aj u žien, aj u mužov ... ja som do svojho chlapa tak že mi povie že mám skočiť do studne tak možno aj skočím - ale on ma napriek tomu zahŕňa všetkým čím vie ...

soniakowac
1. júl 2025

Ahoj,

ďakujem Ti za otvorený a veľmi úprimný príspevok – to, čo opisuješ, prežíva mnoho žien. Tiež verím, že keď sme úprimne dostupné a chceme byť pre niekoho prítomné, nemalo by to byť brané ako slabosť. Práve naopak – je to prejav zrelosti a hlbokého cítenia.

Možno práve v takýchto situáciách vstupuje do hry šiesty zmysel – naša intuícia, ktorá vie často skôr ako rozum, čo sa naozaj deje. Ak Ťa táto téma zaujíma, napísali sme o nej článok, ktorý si môžeš prečítať tu:
🔮 Šiesty zmysel je intuitívne vnímanie sveta

Možno v ňom nájdeš niečo, čo Ťa inšpiruje, alebo Ti pomôže ešte viac dôverovať svojmu vnútornému hlasu.

Prajem Ti krásny deň, Sonia

biba_18
1. júl 2025
@soniakowac

Ahoj,

ďakujem Ti za otvorený a veľmi úprimný príspevok – to, čo opisuješ, prežíva mnoho žien. Tiež verím, že keď sme úprimne dostupné a chceme byť pre niekoho prítomné, nemalo by to byť brané ako slabosť. Práve naopak – je to prejav zrelosti a hlbokého cítenia.

Možno práve v takýchto situáciách vstupuje do hry šiesty zmysel – naša intuícia, ktorá vie často skôr ako rozum, čo sa naozaj deje. Ak Ťa táto téma zaujíma, napísali sme o nej článok, ktorý si môžeš prečítať tu:
🔮 Šiesty zmysel je intuitívne vnímanie sveta

Možno v ňom nájdeš niečo, čo Ťa inšpiruje, alebo Ti pomôže ešte viac dôverovať svojmu vnútornému hlasu.

Prajem Ti krásny deň, Sonia

@soniakowac kde tu?

really8
1. júl 2025

A nemozes sa proste spravat tak aka si a nerobit tieto traposiny co si videla v telke?

billy_jean
1. júl 2025
@biba_18

@soniakowac kde tu?

@biba_18 chat gpt alebo gemini apd. Uz len odsadenie textu, ten uvod, ukoncenie, emotikon. Na co je toto dobre?

madeincssr
1. júl 2025
@billy_jean

@biba_18 chat gpt alebo gemini apd. Uz len odsadenie textu, ten uvod, ukoncenie, emotikon. Na co je toto dobre?

@billy_jean ...aby sme to spoznali a mohli to preskakovat 🙃.

autor
1. júl 2025
@really8

A nemozes sa proste spravat tak aka si a nerobit tieto traposiny co si videla v telke?

@really8 ale veď ja ich nerobím. Ja hovorím o tom, že mám pocit, že presne to je viac ocenené a či to musí žena zámerne robiť ak chce osloviť muža, o ktorého ma záujem

januska12323
1. júl 2025

Ty sa nemáš hrať na nedostupnú alebo dostupnú ale správať sa ako to cítiš.

autor
1. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean pardon nerozumiem, to ako môj príspevok je ChatGPT alebo sa mám ja spýtať na odpoved ChatGPT?😂

autor
1. júl 2025

Aha už viem, neukazovalo mi všetky komentáre 😊

autor
1. júl 2025
@januska12323

Ty sa nemáš hrať na nedostupnú alebo dostupnú ale správať sa ako to cítiš.

@januska12323 aj sa mi to darí, len sa zamýšľam nad týmto. A vidím že čoraz viac je to ženám a hlavne aj dievčatám tlačené do hláv, ako nemajú byt stále k dispozícii atd. Sakra, keď ten čas mám a aj záujem tak budem sedieť doma len aby som zrušila dohodnutý program a bola tak zaujímavá, že som nedostupná ?

really8
1. júl 2025

A co ta zaujima co viac ocenuju muzi. Ved bud taka aka si a najdes takeho ktory to oceni. Ci cely zivot budes v nejakej poze lebo mas pocit ze muz oceni to a hento?

sense
1. júl 2025

Tak tri roky mal chlap dobrú výdrž ťa získavať a zrejme prišiel na to že mu až tak za to nestojís. Ak mám záujem nepotrebujem hrať kadejaké hry. Ak záujem nemám tak sa nehrám že čo ak nahodou

jaskolka
1. júl 2025

Asi to nebude úplne dobrý príklad..ale jedna udalosť z histórie.... Henrich VIII dobýjal Annu Boleynovu 7 rokov, prevrátil kvôli nej celé kráľovstvo naruby, založil novú cirkev,ona ho odmietala a on za ňou šalel celé roky. Potom ju konečne získal..a ako to dopadlo? Pre ňu dosť blbo.
Čiže je úplne jedno, koľko sa robíš nedostupná..buď tá ten chlap chce,alebo nie a s tým sa nedá robiť nič. A ako to bude ďalej, ukáže len čas

autor
1. júl 2025
@jaskolka

Asi to nebude úplne dobrý príklad..ale jedna udalosť z histórie.... Henrich VIII dobýjal Annu Boleynovu 7 rokov, prevrátil kvôli nej celé kráľovstvo naruby, založil novú cirkev,ona ho odmietala a on za ňou šalel celé roky. Potom ju konečne získal..a ako to dopadlo? Pre ňu dosť blbo.
Čiže je úplne jedno, koľko sa robíš nedostupná..buď tá ten chlap chce,alebo nie a s tým sa nedá robiť nič. A ako to bude ďalej, ukáže len čas

@jaskolka na tomto sa sa naozaj zasmiala 😂😂

autor
1. júl 2025
@sense

Tak tri roky mal chlap dobrú výdrž ťa získavať a zrejme prišiel na to že mu až tak za to nestojís. Ak mám záujem nepotrebujem hrať kadejaké hry. Ak záujem nemám tak sa nehrám že čo ak nahodou

@sense to nebolo zámerne hranie sa na nedostupnu ani nič take. Jednoducho sme sa malo poznali, len z písania sa extra nič nevyvinulo a neriešila som to, nebola som ani v situácii kedy by som mohla riešiť niečo viac vtedy ale on sa stále snažil, pripomínal, písal keď ma niekde uvidel a take to. Teraz by som to skôr robila ja, aj som to robila ale už to nerobím, lebo cítim že už asi nič

januska12323
1. júl 2025

Hovorí sa to preto, že niektoré dámy len čakajú kedy chlap zapíska a už utekajú za ním. To je rovnaká blbosť ako ho denne bombardovať sms s hlúposťami.

pralinka25
1. júl 2025

Myslim si ze to je o konkretnom cloveku. Niekto potrebuje neustale striedat partnerov, niekto dobyvat, niekto istotu a harmoniu.
Treba byt autenticka pretoze ak budes hrat najdes si niekoko kto bude tvojej hre verit a preto si ta vyberie. Nie preto aka si ale preto co hras. A to nechces. Naco ti je dobyvatel ked ty takeho nechces. Su aj muzi co ocenia to aka si ty.

zuzanka.zuzu
1. júl 2025

žiaľ, funguje to presne takto a pri všetkých typoch mužov 🤷 rodinných, suknickaroch, zakriknutych, suverénnych... čím viac ho dusím, tým väčší záujem 🤷 a keď sa neozyvam (a to aj v dlhotrvajúcom vzťahu (nie nutne mileneckom/partnerskom) tak o to väčší záujem 🤷

zmrzlinka8
1. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean prečo by to mal byť chatgpt, len preto, že robí odseky a dá emotikon? nemyslím.

zmrzlinka8
1. júl 2025

ja si myslím, že ak tvoja dostupnosť toho chlapa odradí, tak to po prvé je trochu jednoduchší chlap a po druhé, nie je to ten pravý pre teba. ak by bol, bol by rád a rozvíjal by to ďalej.

bluka2
1. júl 2025

Aj ja som si toto vsimla. Ked z nejakeho dovodu ma nieco brzdi (hocico, strasne vela prace alebo mam mysel inde alebo mam zaujem o niekoho ineho), tak statocne bojuju o moj zaujem. Neviem, ci je to na zasmiatie alebo zaplakanie, lebo aj napriek tomuto poznatku som sa to este nikdy nesnazila umelo vytvorit. Ak mam zaujem, tak to nadsenie ukazem a ak to nefunguje, tak to tak asi nema byt...

billy_jean
1. júl 2025
@zmrzlinka8

@billy_jean prečo by to mal byť chatgpt, len preto, že robí odseky a dá emotikon? nemyslím.

@zmrzlinka8 kedze denne robim s AI, tak viem presne, ako AI pise. To si pozries prve dve vety a vies. Niekto si da tu namahu, ze to aspon hodi do viac ludskej reci, niekto ani to zial. Nevadi.

mischy00
1. júl 2025

Tak na toto asi nikdy žena nedostane odpoveď. Muži sú v tomto ozaj zvláštny, ked ženu chce, ma čas, ma chuť, je aktívny, kreatívny....všetko. v momente ze sa žena chytí a všetko to ide akokeby opačne, muž sa prestane snažiť a zrazu je zaneprázdnený ako prezident.
Tiež ma zaujíma, kde je hranica. Ale u seba pozorujem, čím viac ignorujem, tým viac mužov dráždim😀😀

Strana
z2