icon

Nedostupnosť a atraktivita ženy

1. júl 2025

Muži tu máte priestor aj vy a teším sa na odpovede😀
Kde je podľa vás hranica medzi tým že je žena dostupná a medzi tým že ju chcete dobyjat.

Mna osobne tieto hry nikdy nebavili, myslím akože zámerne niečo robiť, zámerne sa neozývat a tak. Práveže, keď mám o niekoho skutočný záujem tak sa snažím byt k dispozícii, byt otvorena dám možnost mužovi aby sa ma čokoľvek spytal a úprimne odpoviem, komunikujem. Nie som taká prirodzene pri každom , som skôr pre cudzích navonok asi nedobytna, odmerana. Len veľmi malo mužov som si v živote pustila bližšie ( nemyslím to sexuálne). A mám jedného povedzme osudového, ktorý ma získaval dlho pretože záujem z mojej strany sa formoval dlhšie. Snažil sa o mna a získal ma, no nebolo to hneď. To sa mu asi páčilo aj keď ja som to nerobila zámerne. Neprežili sme spolu nejak veľa ale dosť na to, aby to bolo považované za krátky úlet ( brzdila som to ja pre nejaké okolnosti, inak by to bol možno doteraz vzťah). Časom ale ako som si ku nemu tvorila hlbší vzťah, čomu prispeli jednak roky a celkovo, sa aj moje správanie menilo presne k tomu, že som tu proste chcela byt pre neho. Kedykoľvek by to potreboval, rozhovor pomoc čokoľvek. Bola som ku nemu veľmi osobná, naozaj by som pre neho asi urobila čokoľvek, pretože mi na ňom veľmi záležalo.

Paradoxne, čím viac som ja bola takáto tým sa mi on začal vzďaľovať. A ja sa pýtam, to ma byt žena nedobytna nonstop? Nestačí že tomu tak bolo na začiatku a trvalo kým ma získal, musím stále vedome dávať zo seba menej, hoci sa mi to tak nepaci? Totiž to nie som ja, ja si viac vážim keď tu niekto je ako opak. Keď som na mobile a pípne sms, v mojom svete by to fungovalo tak že odpisem aj hneď a nepoviem si zámerne, že musím nejakú dobu počkať len aby to nebolo trapne. Všetko mi to príde uplne naopak. Ľahko sa zabudne na to že ta žena bola nedobytna a zrazu príde dostupná tak klesne záujem? To by ste naozaj museli spoznávať každú chvíľu niekoho nového.
Neviem, takýto je môj pocit buď som natrafila na zle typy alebo to takto vážne funguje?

Strana
z2
sense
1. júl 2025

Čiže vy ste si len písali a nikto nenavrhol stretnutie? Tak potom ani z jeho strany zrejme skutočný záujem nebol

misanthropicdann
1. júl 2025

Skor si myslím ze možno niekedy on mal záujem, ale trvalo to tak dlho kým si aj ty prejavila záujem ze našiel inú o ktorú má záujem a ona o neho.
Alebo to proste trvalo tak dlho ze ta už dal do kategórie kamarátka.

zmrzlinka8
1. júl 2025
@billy_jean

@zmrzlinka8 kedze denne robim s AI, tak viem presne, ako AI pise. To si pozries prve dve vety a vies. Niekto si da tu namahu, ze to aspon hodi do viac ludskej reci, niekto ani to zial. Nevadi.

@billy_jean poznám chatgpt a podla mňa by nerobil také gramatické a pravopisné chyby, takže podľa mňa to normálne písal človek.

yoginka231
1. júl 2025

Prečítaj si o "atachment style". Ide o to že každý ho máme iný, je v zásade bezpečný/normálny potom je anxious (úzkostlivý), avoidant(vyhýbajúci) a potom zmiešaný.

Toto sa vytvára ľuďom v detstve a pre mňa to je najdôležitejšia informácia o partnerovi.

Ak má avoidant atachment style, tak presne keď sa hráš na nedostupnú tak ťa chce a priťahuje a potom keď si milá a priblížiš sa, tak za vzdiali a hnusíš sa mu. Toxické.

Čiže si toto naštuduj a sleduj známky toho u potencionálneho partnera. Ja nepotrebujem osobne človeka čo nebol na terapii a musím s ním hrať hry kvôli jeho detstve.

alexanderkovacs
1. júl 2025

Ja nechapem tych ktory dobijaju roky. Ked sme boli simpaticky navzajom s dajakou slecnou/zenou tak sme sa zacali spoznavat. Ked nejavila zena zaujem o mna , tak nic. Najde sa ina. Ja dobijal som ani nebudem, mam svoju hrdost. 🙂

subartic
2. júl 2025

čo si tá baba vôbec myslí , je tak možno 6 z 10 tich a ona si ma ani nevšimne , odmietne pozvanie na kávu , je to proste p...- Nedávno vypočutý rozhovor dvoch 30 ročných chlapov . Jednoducho ho dráždila nedostupnosťou aj keď teda bola pre neho 6 z 10. Evidentne očakával že dievča pre neho nižšej kvality sa poskladá od radosti keď ju pozve na kávu .

pralinka25
2. júl 2025
@subartic

čo si tá baba vôbec myslí , je tak možno 6 z 10 tich a ona si ma ani nevšimne , odmietne pozvanie na kávu , je to proste p...- Nedávno vypočutý rozhovor dvoch 30 ročných chlapov . Jednoducho ho dráždila nedostupnosťou aj keď teda bola pre neho 6 z 10. Evidentne očakával že dievča pre neho nižšej kvality sa poskladá od radosti keď ju pozve na kávu .

@subartic 😀 tak mozno je on pre nu 3 z 10 preto nemala zaujem len to on nevidi

alica110
2. júl 2025
@billy_jean

@biba_18 chat gpt alebo gemini apd. Uz len odsadenie textu, ten uvod, ukoncenie, emotikon. Na co je toto dobre?

@billy_jean Aj ja takto píšem 😆

martin96321
2. júl 2025

Stale by sa mali obaja snazit vo vztahu. Aj o auto sa staras aby fungovalo dlho ,aby si sa vyhla problemom,lebo sa nakopia. Pre mna je tiez normalne,ze ak mi pride sprava,tak odpisem hned ako mozem. Ak mi zavola,tak dvihnem hned ,ked prave nemozem,tak zavolam hned ako je to mozne. Ale to som ja. Ja sa nedovolam v 90% nikdy. Na spravu dostanem odpoved niekedy aj po par hodinach od precitania,ale niekedy aj o par dni. Bohuzial to dnes tak funguje,ze cim viac vymozenosti( mobil,hodinky) tym menej casu a zaujmu. A nieje v tom ziaden rozdiel medzi muzmi a zenami

billy_jean
2. júl 2025
@alica110

@billy_jean Aj ja takto píšem 😆

@alica110 ako? Ako takto? Co si myslis, ze si vsimam ja?

madeincssr
2. júl 2025
@martin96321

Stale by sa mali obaja snazit vo vztahu. Aj o auto sa staras aby fungovalo dlho ,aby si sa vyhla problemom,lebo sa nakopia. Pre mna je tiez normalne,ze ak mi pride sprava,tak odpisem hned ako mozem. Ak mi zavola,tak dvihnem hned ,ked prave nemozem,tak zavolam hned ako je to mozne. Ale to som ja. Ja sa nedovolam v 90% nikdy. Na spravu dostanem odpoved niekedy aj po par hodinach od precitania,ale niekedy aj o par dni. Bohuzial to dnes tak funguje,ze cim viac vymozenosti( mobil,hodinky) tym menej casu a zaujmu. A nieje v tom ziaden rozdiel medzi muzmi a zenami

@martin96321 ano. Vsimol som si, ze cloveku je tazke dovolat sa, aj ked sa rozhodne mat dva mobily (napr. pracovny a sukromny; casto nedviha ani jeden). A v minulosti, ked niektore mobily mali obcas problemiky fungovat plnohodnotne s dvomi SIMkami, tak aj ludom s DualSIM mobilmi. Cize cim mas viac zariadeni, tym je tazsie ich "manazovat" (mat nabite, zapnute, vypnut tichy resp. letovy rezim, mat ich v pocutelnom dosahu, mat zapnute wifi alebo data...)

martin96321
2. júl 2025
@madeincssr

@martin96321 ano. Vsimol som si, ze cloveku je tazke dovolat sa, aj ked sa rozhodne mat dva mobily (napr. pracovny a sukromny; casto nedviha ani jeden). A v minulosti, ked niektore mobily mali obcas problemiky fungovat plnohodnotne s dvomi SIMkami, tak aj ludom s DualSIM mobilmi. Cize cim mas viac zariadeni, tym je tazsie ich "manazovat" (mat nabite, zapnute, vypnut tichy resp. letovy rezim, mat ich v pocutelnom dosahu, mat zapnute wifi alebo data...)

@madeincssr Ani nejde o to,ze by niekto nestihal manazovat dva mobily. Jednoducho nezodvihnu,neodpisu a potom sa cuduju. Siel som s kolegom v aute. Mobil vo vrecku,hodinky na ruke. Stale som si z neho robil srandu ze naco mu to je dobre. Soferoval,zvonili mu hodinky,pozrel ze zena vola,zacal zvonit aj mobil ,ale nezodvihol aj tak. Niekedy mobily neboli,dohodli sme sa v nedelu rano o stvrtej ze v piatok na krizovatke sa stretneme. Prisiel kazdy. Kto neprisiel,tak mal smolu a zhanal nas po styroch diskotekach kym nas nasiel. Dnes sa neunuvaju ludia ani len napisat,ze bude meskat,alebo ze nepride vobec

mischy00
2. júl 2025
@martin96321

@madeincssr Ani nejde o to,ze by niekto nestihal manazovat dva mobily. Jednoducho nezodvihnu,neodpisu a potom sa cuduju. Siel som s kolegom v aute. Mobil vo vrecku,hodinky na ruke. Stale som si z neho robil srandu ze naco mu to je dobre. Soferoval,zvonili mu hodinky,pozrel ze zena vola,zacal zvonit aj mobil ,ale nezodvihol aj tak. Niekedy mobily neboli,dohodli sme sa v nedelu rano o stvrtej ze v piatok na krizovatke sa stretneme. Prisiel kazdy. Kto neprisiel,tak mal smolu a zhanal nas po styroch diskotekach kym nas nasiel. Dnes sa neunuvaju ludia ani len napisat,ze bude meskat,alebo ze nepride vobec

@martin96321 všetko je o prioritách....nič viac. Ak priorita nie si, si v zóne: toto počká.
Ak niekto doslova caka na telefonát od teba, ver ze zdvihne, aj keby sa potapal v mori.

milaaanko
2. júl 2025

Moja ex hovorievala, chlap ma byt lovec, akurat ze ona hrala nonstop nedostupnu, takze aj lovca prestane bavit niekoho nahanat, ak je nedostihnutelny. Na druhej strane chlapovi tiez hodne prida na sebavedomi, pokial zena zvadza, alebo je dostupna. Takze by to malo byt o tom byt tam jeden pre druheho. Raz jeden zacne, inokedy druhy. Ale neda sa tvarit, ze musi vsetko iniciovat len jedna strana, pretoze ju to moze prestat bavit.

michal412
2. júl 2025

Muži fungujú zásadne inak ako ženy, lebo sa zamilujú alebo pobláznia ďaleko rýchlejšie. Navyše ich záujem nie je skoro nikdy hraný a žena je pre nich jediný stredobod záujmu, čo dávajú aj očividne najavo. Lenže ak sa minie energia z dobíjania alebo záujem ženy je neistý, tak sa muž rýchlo opúšťa. Je to dané tým, že muž je v ďaleko väčšom riziku odmietania ako žena, preto musí konať rýchlo, aby emočne nevyhorel.
Bohužiaľ, asi si to nechala dlho "zrieť" a chlap z toho vyhodnotil, že záujem nie je. Emócie opadli a neviem, či on ešte spätne naskočí...
Ženy sú naopak pri vzniku vzťahu veľmi pohodlné, lebo sú násobne žiadanejšie ako muži. Kým šanca u chlapa, že si ho nakoniec vyberie tá žena, ktorú dobíjal, je len 1:10, tak u žien je práve len jedna z desiatich, že ju ten muž práve odmietne. Čiže ženy si dovolia omnoho viac hazardovať, zvádzať, zahrávať sa, odmietať, rozchádzať a rozvádzať sa. Preto, ak si ho chcela získať, mala si sa rozhýbať skôr, lebo si myslím, že si začala byť aktívna až potom, čo Ti začal chýbať jeho záujem o Teba.
Z mojej skúsenosti poznám tri typy žien. Prvá skupina sú ženy odvážne, vyzývavé, niekedy až vtieravé, aby si ich chlap všimol. Keď sa on rozhýbe a začne mať vážny záujem, ony hneď cúvnu a hrajú to friend-zone. Druhá skupina sú nekonečne dobíjané, ktoré len frflú, čo všetko by chlap mal robiť, ale ony neurobia nič. Tretia skupina sú úprimné, priame, zaujímavé, zábavné a otvorené. To sú tie, čo sú už vždy zadané a tých je vždy najmenej.

martin96321
2. júl 2025
@mischy00

@martin96321 všetko je o prioritách....nič viac. Ak priorita nie si, si v zóne: toto počká.
Ak niekto doslova caka na telefonát od teba, ver ze zdvihne, aj keby sa potapal v mori.

@mischy00 O tom vravim. V dnesnej dobe pri vela ludoch je prednejsie cokolvek nez clovek s ktoeym zijes

Strana
z2