icon

Nedôvera vo vzťahu

horalka92
7. sep 2025

Ahojte, s partnerom sme zasnúbení. Ide o to,že riešime spoločne bývanie uz vyše roka . Dohodli sme sa,že zatiaľ podnájom kým sa niektoré veci pohnú ( ma prácu ,kde má zatiaľ zmluvu na určitú dobu ) a že časom vlastne bývanie budeme riešiť . Už rok sa to však nedarí uskutočniť pretože stále podporuje svoju rodinu . Jeho mama istý čas nepracovala iba poberala invalid.dochodok tak mne pomáhal viac čo som absolútne chápala ,ale aj keď sa potom zamestnala tak naďalej jej všetko platil. Takisto jeho dospelá sestra,ktorá žije už 3 roky s priateľom (popritom študuje, ma 21 rokov ) a napriek tomu ,že priateľ za ňu platí bývanie a dostáva ešte výživné od otca tak môj priateľ ako teda jej brat jej posiela prachy. Niekoľko krát sme sa preto pohádali . Opakovane sľuboval ,že už to robiť nebude keďže ideme riešiť náš spoločný život no najnovšie začal klamať a posielal jej ich tajne. Nevládzem už pokračovať. Ukončila som to. Čo by ste robili vy ? Ja mu už nedôverujem. Vrchol drzosti je,že ešte on ma pocit,že mu je ukrivdene a chce X-tú šancu v poradí. Ja neviem či je to vtip toto ? Ešte keď poviem niečo na adresu jeho sestry a mamy tak tvrdí,že ich urazam. Keď som napísala jeho mame,že som to myslela s ním vážne ,ale takto to ďalej nejde nezmohla sa mi ani odpísať. Hlavne,že ak čosi potrebuje vie mi zavolať alebo napísať. Moja mamka jej podarovala šijací stroj ,poslala som jej ho po mojom priateľovi a viete čo ? Ani jedno ďakujem. Ja už naozaj neviem čo si mám o tom myslieť.

Strana
z2
marhulka13
7. sep 2025

@horalka92 niekto zabudol prestrihnut pupocnu šnúru. Pre mňa žiadna perspektíva do budúcnosti

horalka92
autor
7. sep 2025
@marhulka13

@horalka92 niekto zabudol prestrihnut pupocnu šnúru. Pre mňa žiadna perspektíva do budúcnosti

@marhulka13 ja si to tiež myslím.. opakovane sme sa dohodli,že to už robiť nebude ,ale robí to no tento krát tajne.

beata_k
7. sep 2025

@horalka92 Dufam, ze si sa s nim rozisla a uz sa j nemu nikdy! nevratis.

horalka92
autor
7. sep 2025
@beata_k

@horalka92 Dufam, ze si sa s nim rozisla a uz sa j nemu nikdy! nevratis.

@beata_k rozišla hoci je to pre mňa ťažké,ale mňa takéto správanie už maximálne uráža a ponižuje

beata_k
7. sep 2025
@horalka92

@beata_k rozišla hoci je to pre mňa ťažké,ale mňa takéto správanie už maximálne uráža a ponižuje

@horalka92 To si dobre urobila. Chvilu ti bude smutno, ale vzdy lepsie ako ostat s nim a revat do vankusa roky rokuce. Drz sa 💪

horalka92
autor
7. sep 2025
@beata_k

@horalka92 To si dobre urobila. Chvilu ti bude smutno, ale vzdy lepsie ako ostat s nim a revat do vankusa roky rokuce. Drz sa 💪

@beata_k ďakujem pekne, tiež si myslím,že už toho bolo ozaj viac než dosť ..

julish
7. sep 2025
@horalka92

@horalka92 nechapem, ako ta to ponizuje a uraza. Nazvat by sa to dali vseliak, ale chyba tebe nieco?

horalka92
autor
7. sep 2025
@julish

@horalka92 nechapem, ako ta to ponizuje a uraza. Nazvat by sa to dali vseliak, ale chyba tebe nieco?

@julish no myslela som to tak, že keď sa na niečom opakovane dohodneme a on mi robi pozachrbat

anonym_d66e33
7. sep 2025

Dobre si urobila.

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_d66e33

Dobre si urobila.

@anonym_d66e33 no ja som už ozaj nevedela ako ďalej ..

anonym_d66e33
7. sep 2025
@horalka92

@anonym_d66e33 no ja som už ozaj nevedela ako ďalej ..

@horalka92 ved jasne, toto, čo robí on, sa nerobí. Jednak klamstvo, jednak vy mate tvoriť pár a on peniaze nalieva inde.

tejana
7. sep 2025

@horalka92 ja by som to tiež neakceptovala. Non stop brzdenie pre vás. Oni sú samostatné, môžu pracovať. Tak nech sa nepriživuju. ešte chvíľkovú pomoc by som pochopila. Ale toto vyzerá, že oni to od neho budú očakávať stále. Okrem toho aj študenti pracujú....

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_d66e33

@horalka92 ved jasne, toto, čo robí on, sa nerobí. Jednak klamstvo, jednak vy mate tvoriť pár a on peniaze nalieva inde.

@anonym_d66e33 no vieš čo ja to neviem pochopiť.. ona má 21 a žije s priateľom . Z toľkých zdrojov má peniaze. Tým,že ešte študuje tak berie výživné od rodičov, priateľ za ňu platí bývanie lebo ona žije spolu s ním u jeho rodičov teda u jej svokrovcov a ešte on jej posiela. Neraz som mu povedala nech ju pošle na brigádu. Buď nešla alebo len nejaké jednorazové akcie ako si festivaly a pod. Ale veď načo by to robila ,keď brat sa postará. Mne to hlava neberie. Mám 29 rokov a dobre si pamätám,že už v 17tich som brigádovala. Tiež som z rozvedenej rodiny a viem aké to je. O to viac som sa snažila, brigádovala som a popritom študovala takže viem,že sa to dá.

horalka92
autor
7. sep 2025
@tejana

@horalka92 ja by som to tiež neakceptovala. Non stop brzdenie pre vás. Oni sú samostatné, môžu pracovať. Tak nech sa nepriživuju. ešte chvíľkovú pomoc by som pochopila. Ale toto vyzerá, že oni to od neho budú očakávať stále. Okrem toho aj študenti pracujú....

@tejana presne tak.. ja som tiež keď som ešte študovala popritom aj pracovala brigádne..a tiež som z rozvedenej rodiny a nemala som priateľa,ktorý by ma dotoval alebo staršieho súrodenca ,ktorý by ma takisto dotoval.

anonym_5a6c8e
7. sep 2025

A prečo im tie peniaze posielal?? Nechápem. Prečo? Ešte keď bola mama na invalidnom no dobre, ale sestre naco? Veď ju živí priateľ a vyzivne, naco ešte aj on? To je pekne ze ne samaritan, ale keby spolu žijete ako manželia, ty šetríš a on svoje posiela inde by ta porazilo. Veď vidis sama ze za rok ste sa nepohli ani k vlastnému bývaniu. Dobre si spravila

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_5a6c8e

A prečo im tie peniaze posielal?? Nechápem. Prečo? Ešte keď bola mama na invalidnom no dobre, ale sestre naco? Veď ju živí priateľ a vyzivne, naco ešte aj on? To je pekne ze ne samaritan, ale keby spolu žijete ako manželia, ty šetríš a on svoje posiela inde by ta porazilo. Veď vidis sama ze za rok ste sa nepohli ani k vlastnému bývaniu. Dobre si spravila

@anonym_5a6c8e no on mi spočiatku dával za pravdu,povedal,že je to jeho vina,že ju tak naučil a povedal,že to už zmení ,že sa to už nebude diať. Že jej vysvetli ako sa veci majú a že proste nemôže,ale následne ako jej to napísal do správy ( pod mojím nátlakom ) ono to aj tak neskončilo. Na oko áno,e potom som zistila,že to robí tajne. Peniaze totiž potom aj tak nemal a tak som ho konfrontovala a spoločne sme si prešli jeho banking. A už bolo všetko jasné... peniaze odchadzali k nej. Všetko v tajnosti.

anonym_5a6c8e
7. sep 2025
@horalka92

@anonym_5a6c8e no on mi spočiatku dával za pravdu,povedal,že je to jeho vina,že ju tak naučil a povedal,že to už zmení ,že sa to už nebude diať. Že jej vysvetli ako sa veci majú a že proste nemôže,ale následne ako jej to napísal do správy ( pod mojím nátlakom ) ono to aj tak neskončilo. Na oko áno,e potom som zistila,že to robí tajne. Peniaze totiž potom aj tak nemal a tak som ho konfrontovala a spoločne sme si prešli jeho banking. A už bolo všetko jasné... peniaze odchadzali k nej. Všetko v tajnosti.

@horalka92 O akej sume sa bavíme? Pre tu sestru?

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_5a6c8e

@horalka92 O akej sume sa bavíme? Pre tu sestru?

@anonym_5a6c8e mesačne aj po 100 e.

anonym_5a6c8e
7. sep 2025
@horalka92

@anonym_5a6c8e mesačne aj po 100 e.

@horalka92 Super, tak mlada ma 3isté príjmy (dvaja rodiča, brat, priateľ) a ak sa jej uraci pohnúť ručičkami na brigáde tak aj štvrtý. Hlavne ze jej brat si nevie našetriť na vlastne bývanie

anonym_446471
7. sep 2025

@horalka92 pekné od neho že pomáha svojej rodine a hlavne sestre. Studenti moc peňazí nemajú. Zaslúži si lepšiu babu ako si ty. Možno takú ktorá sa v 23jke nebude ponáhľať lebo nič jej nebude predsa unikat

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_5a6c8e

@horalka92 Super, tak mlada ma 3isté príjmy (dvaja rodiča, brat, priateľ) a ak sa jej uraci pohnúť ručičkami na brigáde tak aj štvrtý. Hlavne ze jej brat si nevie našetriť na vlastne bývanie

@anonym_5a6c8e tiež si myslím

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_446471

@horalka92 pekné od neho že pomáha svojej rodine a hlavne sestre. Studenti moc peňazí nemajú. Zaslúži si lepšiu babu ako si ty. Možno takú ktorá sa v 23jke nebude ponáhľať lebo nič jej nebude predsa unikat

@anonym_446471 vážne? Tak za prvé mám 29 a nie 23, a za druhé neviem či by si ty bola/bol (neviem pohlavie,keďže si anonym) spokojná /ý kebyže máš vážny vzťah a tvoj partner/ka živí svoju dospelú sestru . Vieš keď vie žiť so svojím partnerom už 3 roky tak zjavne si je vedomá,že nič nieje zadarmo. Ak to nezvláda,mala ostať doma ,aby sa o ňu starali rodičia. Ale tebe to vysvetľovať asi nemusím, je vidieť,že tvoj intelekt je na trochu nižšej úrovni . Máj pekný deň.

anonym_0995fb
7. sep 2025
@anonym_446471

@anonym_446471 aj čítaš? Či iba píšeš, aj to od veci? Alebo ťa baví provokovať?

anonym_2155a9
7. sep 2025

Tiež si myslím, že nie je nič zlé na tom, keď podporí svojich rodičov a aj sestru. A vlastne len ti ukázal, že s tebou neplánuje budúcnosť, lebo ak by plánoval, už dávno ste spolu v podnájme. Nechápem ako ho môže zruinovať 200 eur mesačne, keď žije s rodičmi 😉 veď nič nie je zadarmo v dnešnej dobe.

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_2155a9

Tiež si myslím, že nie je nič zlé na tom, keď podporí svojich rodičov a aj sestru. A vlastne len ti ukázal, že s tebou neplánuje budúcnosť, lebo ak by plánoval, už dávno ste spolu v podnájme. Nechápem ako ho môže zruinovať 200 eur mesačne, keď žije s rodičmi 😉 veď nič nie je zadarmo v dnešnej dobe.

@anonym_2155a9 no tak ja to vysvetlím celé.. žije s mamou, platí celé inkaso,platí paušál pre 3 osoby (jeho paušál,mamin aj sestre ) podotýkam ,že sestra žije s priateľom 3 roky a popritom jej ešte posiela zvlášť 100 eur. Do toho fajčí. Myslím,že som sa už vyjadrila jasnejšie. Kým mama poberala len invalid.dôchodok chápala som to ,ale situácia sa zmenila a ona už popri dôchodku aj pracuje a on napriek tomu hradí všetko . Ďalšia vec je,že si nemyslím,že je povinný ešte prispievať sestre ,keďže ona už 3 roky nežije doma. Dostáva výživné keďže ešte študuje ,priateľ za ňu platí bývanie a ešte ju živí brat. Ona má 21 rokov. Príde ti to všetko normálne ? Mne teda nie.

reanda
7. sep 2025

vsak si sa s nim uz rozisla, tak naco ho este riesis? daj mu pokoj, nech si zivi, koho chce a ty si najdi takeho, co bude liat peniaze iba do vasho vztahu.. ludia su vselijaki, preto si mas vybrat takeho, co ti vyhovuje, nie prevychovavat ludi, co su evidentne pre teba nevyhovujuci.. sorry, ale to je tiez na povazenie, ze ty si s nim prechadzas jeho banking a on musi sestre pisat spravy pod natlakom... vsak potom jasne, ze ti klame.. ponizovala si sa sama takymto chovanim k partnerovi

horalka92
autor
7. sep 2025
@reanda

vsak si sa s nim uz rozisla, tak naco ho este riesis? daj mu pokoj, nech si zivi, koho chce a ty si najdi takeho, co bude liat peniaze iba do vasho vztahu.. ludia su vselijaki, preto si mas vybrat takeho, co ti vyhovuje, nie prevychovavat ludi, co su evidentne pre teba nevyhovujuci.. sorry, ale to je tiez na povazenie, ze ty si s nim prechadzas jeho banking a on musi sestre pisat spravy pod natlakom... vsak potom jasne, ze ti klame.. ponizovala si sa sama takymto chovanim k partnerovi

@reanda áno, je to ponižujúce,keď nemôžeš veriť ani svojmu partnerovi. Zvlášť,keď som bola super vtedy, keď on sám nemal a ja som mu finančne pomohla. No vieš po čase premýšľaš,kde peniaze idú a potom ti to nedá. Každý je moralista, kým si podobnú situáciu nezažije. Asi tak.

anonym_2155a9
7. sep 2025
@horalka92

@anonym_2155a9 no tak ja to vysvetlím celé.. žije s mamou, platí celé inkaso,platí paušál pre 3 osoby (jeho paušál,mamin aj sestre ) podotýkam ,že sestra žije s priateľom 3 roky a popritom jej ešte posiela zvlášť 100 eur. Do toho fajčí. Myslím,že som sa už vyjadrila jasnejšie. Kým mama poberala len invalid.dôchodok chápala som to ,ale situácia sa zmenila a ona už popri dôchodku aj pracuje a on napriek tomu hradí všetko . Ďalšia vec je,že si nemyslím,že je povinný ešte prispievať sestre ,keďže ona už 3 roky nežije doma. Dostáva výživné keďže ešte študuje ,priateľ za ňu platí bývanie a ešte ju živí brat. Ona má 21 rokov. Príde ti to všetko normálne ? Mne teda nie.

@horalka92 No ale tak zadarmo predsa bývať nebude. Aj v podnájme by musel platiť, takto platí inkaso a mobily, na stravu asi neprispieva či? a ak aj áno, tak aj to je v poriadku, predsa ho nebude živiť vlastná matka, keď je dospelý človek. Aj tak mi to vychádza menej ako keby mal platiť podnájom, plus stravu, alebo možno ho to výjde narovnako. Ja som tiež pomáhala aj mojej mame a dokonca aj súrodencovi a nikdy, ale nikdy to môjmu vtedajšiemu partnerovi nevadilo. A ja som dokonca mojej mame posielala omnoho viac peňazí, každý mesiac, keďže jej biedny dôchodok skoro nevystačil ani na základné potreby (a podotýkam, má odpracované viac ako 40 rokov a dôchodok 400 eur!!!) a súrodenec, tiež pokiaľ sa postavil na vlastné nohy, tak som pomáhala. To, že jeho sestra žije s partnerom, ktorý za ňu všetko hradí, má výživné je nič, keďže študuje a určite peniaze potrebuje aj na štúdium a aj pre seba. Zase partner nie je povinný jej všetko hradiť a pokiaľ to tvojmu BÝVALÉMU partnerovi nevadí, tak čo sa do toho miešaš? Nechala si ho, neboj, on si nájde inú, ktorej to vadiť nebude a nebude kontrolovať každý jeho cent, veď sú to jeho peniaze, jeho zarobené peniaze a ty si bola LEN jeho priateľka a nie manželka, takže by si sa nemala starať do toho, kde svoje peniaze míňa.

horalka92
autor
7. sep 2025
@anonym_2155a9

@horalka92 No ale tak zadarmo predsa bývať nebude. Aj v podnájme by musel platiť, takto platí inkaso a mobily, na stravu asi neprispieva či? a ak aj áno, tak aj to je v poriadku, predsa ho nebude živiť vlastná matka, keď je dospelý človek. Aj tak mi to vychádza menej ako keby mal platiť podnájom, plus stravu, alebo možno ho to výjde narovnako. Ja som tiež pomáhala aj mojej mame a dokonca aj súrodencovi a nikdy, ale nikdy to môjmu vtedajšiemu partnerovi nevadilo. A ja som dokonca mojej mame posielala omnoho viac peňazí, každý mesiac, keďže jej biedny dôchodok skoro nevystačil ani na základné potreby (a podotýkam, má odpracované viac ako 40 rokov a dôchodok 400 eur!!!) a súrodenec, tiež pokiaľ sa postavil na vlastné nohy, tak som pomáhala. To, že jeho sestra žije s partnerom, ktorý za ňu všetko hradí, má výživné je nič, keďže študuje a určite peniaze potrebuje aj na štúdium a aj pre seba. Zase partner nie je povinný jej všetko hradiť a pokiaľ to tvojmu BÝVALÉMU partnerovi nevadí, tak čo sa do toho miešaš? Nechala si ho, neboj, on si nájde inú, ktorej to vadiť nebude a nebude kontrolovať každý jeho cent, veď sú to jeho peniaze, jeho zarobené peniaze a ty si bola LEN jeho priateľka a nie manželka, takže by si sa nemala starať do toho, kde svoje peniaze míňa.

@anonym_2155a9 no veď áno, súhlasím . Bola som len priateľka. A tiež súhlasím,že niekomu príde normálne ,aby zo svojej výplaty hradil v domácnosti úplne všetko . Taktiež sa staral o svoju sestru, ktorá už dávno nežije doma. Je to vec jeho rozhodnutia, ale nech si potom neplánuje budúcnosť so žiadnou ženou 🙂 potrebuje predsa živiť celú svoju rodinu 🙂

anonym_2155a9
7. sep 2025

Ale veď kebyže býva s tebou, tak asi sa podieľa na chode vašej domácnosti nie? či o tom ste sa nebavili? ty mu nemôžeš zakazovať pomáhať jeho rodine, keď s tou rodinou aj žije. Ale ako som spomínala, on s tebou pravdepodobne budúcnosť nikdy neplánoval, len ti klamal, aby si bola ticho a nehučala do neho. Tak ako aj s tými peniazmi, klamal ti, aby si stíchla. Tak už si ticho a nerieš, nechaj ho žiť a ty si nájdi niekoho iného.

Strana
z2