icon

Nedôvera vo vzťahu

horalka92
7. sep 2025

Ahojte, s partnerom sme zasnúbení. Ide o to,že riešime spoločne bývanie uz vyše roka . Dohodli sme sa,že zatiaľ podnájom kým sa niektoré veci pohnú ( ma prácu ,kde má zatiaľ zmluvu na určitú dobu ) a že časom vlastne bývanie budeme riešiť . Už rok sa to však nedarí uskutočniť pretože stále podporuje svoju rodinu . Jeho mama istý čas nepracovala iba poberala invalid.dochodok tak mne pomáhal viac čo som absolútne chápala ,ale aj keď sa potom zamestnala tak naďalej jej všetko platil. Takisto jeho dospelá sestra,ktorá žije už 3 roky s priateľom (popritom študuje, ma 21 rokov ) a napriek tomu ,že priateľ za ňu platí bývanie a dostáva ešte výživné od otca tak môj priateľ ako teda jej brat jej posiela prachy. Niekoľko krát sme sa preto pohádali . Opakovane sľuboval ,že už to robiť nebude keďže ideme riešiť náš spoločný život no najnovšie začal klamať a posielal jej ich tajne. Nevládzem už pokračovať. Ukončila som to. Čo by ste robili vy ? Ja mu už nedôverujem. Vrchol drzosti je,že ešte on ma pocit,že mu je ukrivdene a chce X-tú šancu v poradí. Ja neviem či je to vtip toto ? Ešte keď poviem niečo na adresu jeho sestry a mamy tak tvrdí,že ich urazam. Keď som napísala jeho mame,že som to myslela s ním vážne ,ale takto to ďalej nejde nezmohla sa mi ani odpísať. Hlavne,že ak čosi potrebuje vie mi zavolať alebo napísať. Moja mamka jej podarovala šijací stroj ,poslala som jej ho po mojom priateľovi a viete čo ? Ani jedno ďakujem. Ja už naozaj neviem čo si mám o tom myslieť.

Strana
z2
miadi
8. sep 2025

“ Ahojte , s partnerom sme zasnubeni.” Pises v uvode pritomny priebehovy cas sa mi zda . A potom ze si sa snim rozisla. Si si ista ? Ak ano tak neries. Nech posiela sestre $ mame tete babke jeho vec . Kludne nech je urazeny a ukrivdeny alebo aky len chce byt ze si sa snim rozisla uz ta nemusi trapit nic co sa tyka jeho, To zasnubenie bol asi len taky sen. Ked nemate na spolocny podnajom tak nemate na svadbu .. On asi malo zarobi aj to malo co mà rozda a prefajci.’Keby moc chcel uz ste spolu davno byvali. V 29 cakat kym sa chlap osamostatni .. by som uz nemrhala časom.

anonym_0995fb
8. sep 2025
@horalka92

@anonym_2155a9 no veď áno, súhlasím . Bola som len priateľka. A tiež súhlasím,že niekomu príde normálne ,aby zo svojej výplaty hradil v domácnosti úplne všetko . Taktiež sa staral o svoju sestru, ktorá už dávno nežije doma. Je to vec jeho rozhodnutia, ale nech si potom neplánuje budúcnosť so žiadnou ženou 🙂 potrebuje predsa živiť celú svoju rodinu 🙂

@horalka92 rozišli ste sa, už je to minulosť, snaž sa to vytesniť z hlavy, toto nebol partner do života, máš poučenie, pozeraj sa dopredu

cacianka
8. sep 2025
@julish

@horalka92 nechapem, ako ta to ponizuje a uraza. Nazvat by sa to dali vseliak, ale chyba tebe nieco?

@julish chýba - dôvera. A ponižovanie ? Klamstvá a úkony poza chrbát , je ponižovanie, ako keby bola dement a nevie. Ktorú normálnu ženu by to neurazalo a nepoužívali takéto konanie ?!
Pomôcť rodine je ok, ale v núdzi, nie na úkor svojho života, budúcnosti, a tomu komu netreba pomôcť.

cacianka
8. sep 2025
@cacianka

@julish chýba - dôvera. A ponižovanie ? Klamstvá a úkony poza chrbát , je ponižovanie, ako keby bola dement a nevie. Ktorú normálnu ženu by to neurazalo a nepoužívali takéto konanie ?!
Pomôcť rodine je ok, ale v núdzi, nie na úkor svojho života, budúcnosti, a tomu komu netreba pomôcť.

@cacianka ...neponižovalo takéto konanie

olimuc
8. sep 2025

Mas 29, miesto stracania casu investuj do vlastneho byvania a potom si najdi cloveka, ktory nie je patriarchom pribuznych, ale chce mat vlastnu rodinu. Stracas iba cas. Su veci, ktore sa nemenia. Predpokladam, ze otec nie je a preto on prebera zodpovednost. To sa nezmeni. Utekaj

oliolijanka
8. sep 2025

Autorka, cim si lepsia ako jeho mama ci sestra? Mozno ony jeho peniaze ani nepytaju, ty ano.
Su to jeho peniaze a teba do nich nic. Mozes sa rozhodnut, ci s nim chces byt, ale nemozes mu kvakat do toho, ako on svoje peniaze minie.
On pomaha studentke a invalidnej dochodkyni. Ved takym sa dnes tazko zije.
Mozes sa rozhodnut, ze s nim nechces byt.
Ze s nim nechces byt, hoci on pomaha svojej invalidnej matke a studujucej sestre. Je to zodpovedny, rodinne zalozeny chlap. Ale ty chces jeho peniaze, nie jeho.

Zivot je ale taky, ze ak niecomu nerozumies, ak nieco odsudzujes, dovoli ti si tu situaciu prezit na vlastnej kozi.
Takze davaj pozor, aby si si nenasla takeho, ktory si s tebou tu hypoteku zoberie, narobi ti deti a zdrhne.. budes vdacna za syna, ktory ti pomoze. Nedaj boze, ked budes invalid.

vilma7
8. sep 2025

Rozišla si sa, tak ďalej nerieš. Koniec.

lindous
8. sep 2025

Nedala by som mu tú XY-tú šancu… a nejde o to, že by som chcela partnerove peniaze, ale o to, že chcem s partnerom normálny spoločný život… on zjavne nie, ak sa za rok nerozhýbal a vlastne mu to takto asi vyhovuje…nech podporuje koho chce, ak má dosť, ale zrejme nemá, keď nezostalo dosť na osamostatnenie sa a klamstvá už iba ako čerešnička na torte… na čo si písala jeho mame také niečo ale nerozumiem, ani akú reakciu si cakala

anonym_2b9cc0
8. sep 2025

@horalka92 a stravu mu platí matka? Alebo on platí inkaso, telefón, stravu, drogériu a úplne všetko do domu? Alebo platí len inkaso a mama platí jedlo, drogériu a opravy a podobne? Lebo keď platí inkaso a matka mu kupuje jedlo a drogériu komplet tak je to v poriadku, nie? Ak platí všetko tak ho zneužívajú.

anonym_644f45
8. sep 2025

Je tenka hranica medzi dobrosrdecnou pomocou (hoc aj pravidelnou) a situaciou, kedy sa jeden necha vykoristovat. A obzvlast, ak to ohrozuje jeho vlastnu buducnost. Ano, mne by to vadilo tiez, hoci neviem o akych sumach sa bavime. To je jedno, ak by to bola suma, ktora by vyrazne a dlhodobo ovplyvnovala nase spolocne fungovanie, nebodaj by to bol dovod, preco sa pomaly v 30tke nemozme nastahovat spolu, tak je to za mna jednoznacny dovod na rozchod.
Co budes robit, ked budete mat zavazky? Dieta? A povie ti, ze prepac, nemam na sunar, lebo peniaze rozdal....

danica2711
8. sep 2025

@horalka92 podpora odtiaľ potiaľ, ale ako to tak opisuješ, tak mi to zas také strašné nepripadá, býva s matkou, zjavne zarába viac ako ona, tak hradí to, na čom sa dohodli a ona mu určite varí, perie, žehlí a pod. A 100 EUR sestre mesačne, no prepáč, to by mi nestálo ani za zmienku, to je taká milá pozornosť od staršieho brata. A navyše, dievča zlaté, sú to jeho peniaze a ty mu nemáš čo direktívne rozkazovať, čo má s nimi robiť

anonym_db868f
8. sep 2025

@horalka92 aj keby sa nevedel odpútať a podporoval ďalej, klamstvo je klamstvo. Časom by ste možno mali jeden účet a tvoje peniaze by šli sestre? Pochopím pomoc ale dohodnutú, nie že snúbenici to vadí tak pánko to začne robiť tajne. Zvlášť keď chceš s ním bývať a on dáva peniaze druhým a na vás život nemyslí. Ešteže ste to nedohnali do svadby.

maryetta
8. sep 2025

Mne je trapne ked brat kupi mojim detom nejaku sladkost alebo hracku.... a nieto aby mi daval peniaze na zivot? To su ozaj kadejake pripady.
Dobre si urobila. Aj tak by si bola najhorsia ty... i ked sa ozaj mlademu cudujem ze si tie peniaze neodklada 🙈

horalka92
autor
8. sep 2025
@lindous

Nedala by som mu tú XY-tú šancu… a nejde o to, že by som chcela partnerove peniaze, ale o to, že chcem s partnerom normálny spoločný život… on zjavne nie, ak sa za rok nerozhýbal a vlastne mu to takto asi vyhovuje…nech podporuje koho chce, ak má dosť, ale zrejme nemá, keď nezostalo dosť na osamostatnenie sa a klamstvá už iba ako čerešnička na torte… na čo si písala jeho mame také niečo ale nerozumiem, ani akú reakciu si cakala

@lindous To je ten problém.. peniaze,ktoré sa mali odložiť pre nás,aby sme začali hoci len v podnájme ,ale konečne začali tak všetky minul a toto ma odstavilo.

horalka92
autor
8. sep 2025
@maryetta

Mne je trapne ked brat kupi mojim detom nejaku sladkost alebo hracku.... a nieto aby mi daval peniaze na zivot? To su ozaj kadejake pripady.
Dobre si urobila. Aj tak by si bola najhorsia ty... i ked sa ozaj mlademu cudujem ze si tie peniaze neodklada 🙈

@maryetta Ahoj, ja ťa chápem. Tiež chápem ženy,ktoré to tu komentovali a nakoniec opísali mňa ako tú najhoršiu lenže nevidia do toho . Ide o to ,že on 95 percent svojho príjmu rozdal a čo mu ostalo rozbil iba na cigarety prípadne na svoj paušál a cestovné do práce. A to je ten kameň úrazu. Staral sa o každého len nie o nás. Pritom vedel, že plánujeme spoločne bývanie. Ozaj si nemyslel,že ja zo svojho platu budem hradiť všetko,ešte nám aj odkladať na bývanie a on všetko rozdá.

maryetta
8. sep 2025
@horalka92

@maryetta Ahoj, ja ťa chápem. Tiež chápem ženy,ktoré to tu komentovali a nakoniec opísali mňa ako tú najhoršiu lenže nevidia do toho . Ide o to ,že on 95 percent svojho príjmu rozdal a čo mu ostalo rozbil iba na cigarety prípadne na svoj paušál a cestovné do práce. A to je ten kameň úrazu. Staral sa o každého len nie o nás. Pritom vedel, že plánujeme spoločne bývanie. Ozaj si nemyslel,že ja zo svojho platu budem hradiť všetko,ešte nám aj odkladať na bývanie a on všetko rozdá.

@horalka92 ja ta absolutne chapem. A neviem si predstavit ako chce takto pokracovat dalej. Ako sa chce posunut. Mysliet aj na svoju buducnost.

horalka92
autor
8. sep 2025
@anonym_644f45

Je tenka hranica medzi dobrosrdecnou pomocou (hoc aj pravidelnou) a situaciou, kedy sa jeden necha vykoristovat. A obzvlast, ak to ohrozuje jeho vlastnu buducnost. Ano, mne by to vadilo tiez, hoci neviem o akych sumach sa bavime. To je jedno, ak by to bola suma, ktora by vyrazne a dlhodobo ovplyvnovala nase spolocne fungovanie, nebodaj by to bol dovod, preco sa pomaly v 30tke nemozme nastahovat spolu, tak je to za mna jednoznacny dovod na rozchod.
Co budes robit, ked budete mat zavazky? Dieta? A povie ti, ze prepac, nemam na sunar, lebo peniaze rozdal....

@anonym_644f45 Ja som presne toto jemu pred časom povedala. Len trošku inak. Povedala som mu ,že čo urobíš potom,keď budeš mať rodinu ? Vezmeš vlastným deťom od úst, nás nechaš bez peňazí lebo sestra potrebovala? Síce to poprel,že určite by to tak nebolo ,ale podľa mňa bolo .

horalka92
autor
8. sep 2025
@anonym_db868f

@horalka92 aj keby sa nevedel odpútať a podporoval ďalej, klamstvo je klamstvo. Časom by ste možno mali jeden účet a tvoje peniaze by šli sestre? Pochopím pomoc ale dohodnutú, nie že snúbenici to vadí tak pánko to začne robiť tajne. Zvlášť keď chceš s ním bývať a on dáva peniaze druhým a na vás život nemyslí. Ešteže ste to nedohnali do svadby.

@anonym_db868f Áno, to klamstvo to už bol pre mňa vrchol . Ale tak aspoň vidím ,že niesom priorita. Rozišla som sa s ním ,ale jeho to nejako neodradilo. Naďalej píše, vyvoláva a prosí už o neviem koľku šancu v poradí akoby sa nič nestalo.

luccys
8. sep 2025
@horalka92

@anonym_644f45 Ja som presne toto jemu pred časom povedala. Len trošku inak. Povedala som mu ,že čo urobíš potom,keď budeš mať rodinu ? Vezmeš vlastným deťom od úst, nás nechaš bez peňazí lebo sestra potrebovala? Síce to poprel,že určite by to tak nebolo ,ale podľa mňa bolo .

@horalka92 Ono nejde ani tak o to, ze pomaha rodine, ale o to, ze je absolutne financne negramotny. No jasne, ze byvanie nebude ani o 5 rokov, ked on rozflaka celu vyplatu a neostane mu nic. Z coho by tak asi platil najom/hypoteku??🤔 a ano, uz tu na MK bolo x pripadov, ze muz dotuje rodicov, plati im auta a dovolenky a zena taha z rodicaku celu domacnost. Utekaj. Toto sa nezmeni.

horalka92
autor
8. sep 2025
@luccys

@horalka92 Ono nejde ani tak o to, ze pomaha rodine, ale o to, ze je absolutne financne negramotny. No jasne, ze byvanie nebude ani o 5 rokov, ked on rozflaka celu vyplatu a neostane mu nic. Z coho by tak asi platil najom/hypoteku??🤔 a ano, uz tu na MK bolo x pripadov, ze muz dotuje rodicov, plati im auta a dovolenky a zena taha z rodicaku celu domacnost. Utekaj. Toto sa nezmeni.

@luccys Veď toto. Všetko rozfláka. A áno,viem,že je tu veľa takých prípadov a nikdy to nekončí dobre. Preto som to ukončila.

horalka92
autor
8. sep 2025
@danica2711

@horalka92 podpora odtiaľ potiaľ, ale ako to tak opisuješ, tak mi to zas také strašné nepripadá, býva s matkou, zjavne zarába viac ako ona, tak hradí to, na čom sa dohodli a ona mu určite varí, perie, žehlí a pod. A 100 EUR sestre mesačne, no prepáč, to by mi nestálo ani za zmienku, to je taká milá pozornosť od staršieho brata. A navyše, dievča zlaté, sú to jeho peniaze a ty mu nemáš čo direktívne rozkazovať, čo má s nimi robiť

@danica2711 No ,to by si myslel každý človek, že určite to majú nejako podelené,ale nemajú. Vysvetlím prečo. Kým jeho mama bola len na invalid.dôchodku tak ťahal všetko on čo som samozrejme chápala a nemala som proti tomu nič ,kým sa však ona nezamestnala. Ona sa potom teda zamestnala a nechala ho naďalej platiť celé inkaso, paušál pre 3 osoby v hodnote dokopy 130eur pretože v cene si aj mobily. A či mu vari tak to ťažko povedať . Koľko krát prišiel domov a povedal,že nemá čo jesť tak si objednal pizzu alebo niečo iné. Mamka pritom chodí do práce len na pol úväzok (4 hodiny ). A čo sa tkya sestry tak je to kapitola o sebe. Ona býva s priateľom cca 3 roky . Žijú u jeho rodičov, tým pádom ,že ešte študuje nič neprispieva do domu jeho rodičov. On pracuje a platí za oboch plus jej kupuje veci. Taktiež dostáva výživné od rodičov . Jej brat (čiže môj ex) jej platí nielen paušál ale posiela aj 100 e k tomu. Na brigádu sa jej veľmi nechce. Ak už tak len nejaká jednorazová na 1-2 dni ,ak sú nejaké akcie tipu festival a pod. Myslíš,že je to ok ? Ja som popri škole tiež pracovala ako aj kopa iných mladých. A vieš je dosť smutné,že nakoľko sme sa dohodli ,že si spoločne odložíme na depozit ,aby sme mohli spolu začať aspoň v podnájme tak on všetko minie. A na konci mesiaca nemá peniaze často krát ani pre seba na cigarety. Tento scenár sa opakuje každý mesiac a mňa to už vrcholne nebaví.

anonym_5a6c8e
8. sep 2025
@horalka92

@danica2711 No ,to by si myslel každý človek, že určite to majú nejako podelené,ale nemajú. Vysvetlím prečo. Kým jeho mama bola len na invalid.dôchodku tak ťahal všetko on čo som samozrejme chápala a nemala som proti tomu nič ,kým sa však ona nezamestnala. Ona sa potom teda zamestnala a nechala ho naďalej platiť celé inkaso, paušál pre 3 osoby v hodnote dokopy 130eur pretože v cene si aj mobily. A či mu vari tak to ťažko povedať . Koľko krát prišiel domov a povedal,že nemá čo jesť tak si objednal pizzu alebo niečo iné. Mamka pritom chodí do práce len na pol úväzok (4 hodiny ). A čo sa tkya sestry tak je to kapitola o sebe. Ona býva s priateľom cca 3 roky . Žijú u jeho rodičov, tým pádom ,že ešte študuje nič neprispieva do domu jeho rodičov. On pracuje a platí za oboch plus jej kupuje veci. Taktiež dostáva výživné od rodičov . Jej brat (čiže môj ex) jej platí nielen paušál ale posiela aj 100 e k tomu. Na brigádu sa jej veľmi nechce. Ak už tak len nejaká jednorazová na 1-2 dni ,ak sú nejaké akcie tipu festival a pod. Myslíš,že je to ok ? Ja som popri škole tiež pracovala ako aj kopa iných mladých. A vieš je dosť smutné,že nakoľko sme sa dohodli ,že si spoločne odložíme na depozit ,aby sme mohli spolu začať aspoň v podnájme tak on všetko minie. A na konci mesiaca nemá peniaze často krát ani pre seba na cigarety. Tento scenár sa opakuje každý mesiac a mňa to už vrcholne nebaví.

Ja sa tu strašne čudujem anonymom ktorí útočia na autorku. Akože ste normálni? Teraz mi povedzte koľko platia vaši manželia komu kam na účet? Druhému sa lahko hovorí však?
Keď je v poriadku ze živí vyžírky ako napríklad jeho sestra, dospela žena so zdravými rukami, ktorá je lenivá ist na brigádu ako 90% študentov a necha sa platit všetkými naokolo. Ešte raz opakujem zdravá dospela žena. To už je hanba. Využívanie. A chalan na konci mesiaca ma nulu, nebodaj frajerka (autorka) mu ma kupovat cigarety. Absolutne financne negramotný jedinec. To mi chcete povedať ze v 30tich nemá dospelý chlap ani na depozit na najom a s takým nieoc plánovať do buducna? Nebuďte smiešni. Či ten depozit a najom ma platit všetko autorka sama aby si on vážený došiel gule zložiť na gauc? A jeho výplata fuč

horalka92
autor
8. sep 2025
@anonym_5a6c8e

Ja sa tu strašne čudujem anonymom ktorí útočia na autorku. Akože ste normálni? Teraz mi povedzte koľko platia vaši manželia komu kam na účet? Druhému sa lahko hovorí však?
Keď je v poriadku ze živí vyžírky ako napríklad jeho sestra, dospela žena so zdravými rukami, ktorá je lenivá ist na brigádu ako 90% študentov a necha sa platit všetkými naokolo. Ešte raz opakujem zdravá dospela žena. To už je hanba. Využívanie. A chalan na konci mesiaca ma nulu, nebodaj frajerka (autorka) mu ma kupovat cigarety. Absolutne financne negramotný jedinec. To mi chcete povedať ze v 30tich nemá dospelý chlap ani na depozit na najom a s takým nieoc plánovať do buducna? Nebuďte smiešni. Či ten depozit a najom ma platit všetko autorka sama aby si on vážený došiel gule zložiť na gauc? A jeho výplata fuč

@anonym_5a6c8e Ďakujem veľmi pekne za konečne normálny názor. Nejde mi o to,aby sa ma niekto nasilu zastal ,ale ako hovoríš ty. Takmer 30 ročný jedinec, pracujúci a nemá na depozit? Ja od nikoho nič zadarmo nechcem. Som dospela, pracujúca žena,nežiadam od partnera ani cent na svoje výdavky,všetko si hradim sama. Ale toto čo on robí je proste moc.

horalka92
autor
8. sep 2025
@anonym_2155a9

Ale veď kebyže býva s tebou, tak asi sa podieľa na chode vašej domácnosti nie? či o tom ste sa nebavili? ty mu nemôžeš zakazovať pomáhať jeho rodine, keď s tou rodinou aj žije. Ale ako som spomínala, on s tebou pravdepodobne budúcnosť nikdy neplánoval, len ti klamal, aby si bola ticho a nehučala do neho. Tak ako aj s tými peniazmi, klamal ti, aby si stíchla. Tak už si ticho a nerieš, nechaj ho žiť a ty si nájdi niekoho iného.

@anonym_2155a9 vážne? A z čoho si mám spolu s ním založiť život ? Začo sa máme odsťahovať, keď všetko platí im? Alebo nebodaj mám zaplatiť všetko ja a mladý pán nech si príde na hotovo ku mne žiť a nech ďalej podporuje svoju matku a dospelú sestru lebo je to pekné ? 🙂

anonym_2155a9
8. sep 2025
@horalka92

@anonym_2155a9 vážne? A z čoho si mám spolu s ním založiť život ? Začo sa máme odsťahovať, keď všetko platí im? Alebo nebodaj mám zaplatiť všetko ja a mladý pán nech si príde na hotovo ku mne žiť a nech ďalej podporuje svoju matku a dospelú sestru lebo je to pekné ? 🙂

@horalka92 Nie, ale zjavne s tebou tu budúcnosť neplánuje. Logika nepustí 😉 takže buď rada, že si to ukončila, nereaguj na jeho výlevy a sľuby a posuň sa v živote ďalej. On si nájde takú, ktorej to vadiť nebude a ktorá s ním nebude chcieť zdieľať domácnosť a ty si mladá, tak hľadaj ďalej, veď nie je posledný na tejto planéte? Ja len nechápem načo to dookola rozoberáš, je koniec, tak to už nechaj tak 😉

anonym_446471
8. sep 2025
@anonym_0995fb

@anonym_446471 aj čítaš? Či iba píšeš, aj to od veci? Alebo ťa baví provokovať?

@anonym_0995fb pardon? Som z rodiny kde si bežne finančne pomáhame. Niekedy si peniaze vrátime a niekedy nie keďže je to v rámci rodiny, takže medzi "svojimi". Keď bude dávať peniaze do automotov ci cigariet, to bude patrične horšie

anonym_aa6cdb
9. sep 2025
@horalka92

@horalka92 si mudra baba, toto si zasluzilo len rozchod. V 30.ma odrobene roky 6.-8....to je plus. Ze nema nic na "vkladnej knizke" je tragedia, ktoru sposobili tie 2 prisavky. Aj preto dobre, ze si dala papa celej parazitickej rodine. Mater, ktora berie synovi a povazuje to za samozrejmist, vsak moze davat aj do 40.,rodinu nema (a ani mu neni treba.?) .. sestra, co nepohrdne 100vkou od brata, aj ma ruky zdrave aj lave, nespominas otca, maju?

horalka92
autor
9. sep 2025
@anonym_aa6cdb

@horalka92 si mudra baba, toto si zasluzilo len rozchod. V 30.ma odrobene roky 6.-8....to je plus. Ze nema nic na "vkladnej knizke" je tragedia, ktoru sposobili tie 2 prisavky. Aj preto dobre, ze si dala papa celej parazitickej rodine. Mater, ktora berie synovi a povazuje to za samozrejmist, vsak moze davat aj do 40.,rodinu nema (a ani mu neni treba.?) .. sestra, co nepohrdne 100vkou od brata, aj ma ruky zdrave aj lave, nespominas otca, maju?

@anonym_aa6cdb áno majú, rodičia sú rozvedení avšak dostáva výživné aj od otca ,keďže ona ešte študuje. No ako som sa už vyššie zmienila má 21 ,je s priateľom už 3 roky zároveň spolu žijú. On pracuje ,ona má tým pádom príjem od rodičov,priatel ju živí ona neplatí doma nič a ešte brat jej posiela peniaze.

anonym_483237
10. sep 2025

Nájdeš lepšieho.

vikiki29
10. sep 2025

Záleží od uhla pohľadu. Ale ak je pravda, že rozfláka 95% výplaty, tak buď veľmi malo zarobí, alebo je úplne finančne negramotný. Obidve varianty sú blbé. U mňa by to bola konečná. Ja neznášam takychto blbých “dobrákov”, za každú cenu chce byť v očiach druhých ako najchrumkavejší a pritom je obyčajný klamár. Nerieš už. Nájdeš lepšieho. Tento ostane u mamky do 50ky, alebo navždy.

Strana
z2