icon

Nefungujúce partnerstvo

emily7384
14. dec 2021

Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..

hellwant
14. dec 2021

Cize mechanik a zvarac. Skor, ci po tom krompaci sa mu nechce robit tie prace, ako ze je nesikovny. Nuz mozno to ma psychickeho razu...vypada mi to, ze sa opusta.

emily7384
autor
14. dec 2021

@luccija vážim si tvoj čas luciija,veľmi!otvaras mi oči.
Som si ním istá,pretože ktorá by už chcela v dnešnej dobe chlapa ktorý vie pobaviť no a z praktického života nič poriadne.Ja sa observatórium starám,vyzerám garážovane🙃,milujem pekne oblecko a eleganciu.
Asi by som mala zvážiť keď sa má opytaju kamky prečo som s nim,,,pretože je skvelý zabávač,sex super,,,možno oni majú kutila ,penisze a to zvyšné nie…

emily7384
autor
14. dec 2021

@hellwant žiaľ je nešikovný on aj keď sa snažil vymaľovať bolo to ako ogrcané,nevie robiť veci poriadne.

eva112014
14. dec 2021

@emily7384 A vieš, že mnohé zase toto nemajú? Už tu na MK si prečítaš veľa o problémoch v sexe. Vieš, kebyže mám super kutila doma a o ničom sex, šťastná by som teda nebola. Ale hej, v spoločnosti by som vyzerala ako krava, že takého šikovného chlapa nechcem. 😂

Príbeh mojej mamky. Rozviedla sa ako 28 ročná, mala známosti. Ani jeden z nich nebol dobrý. Vlastne ani jeden z nich jej nesiahal po päty. (takto tvrdila ona). Dnes vraví, že kiež by mala pri sebe niekoho, kto by ju dokázal rozosmiať. 🤷
Pritom je to akčná žena, žiadna babka sediaca pri tv. Proste taký sa ešte nenarodil. Taký perfektný k nej. (VTEDY, keď bola mladá). 🙂

eva112014
14. dec 2021

@emily7384 Každý z nás si zodpovedá za svoje šťastie. Choď ďalej, ak si nespokojná.

emily7384
autor
14. dec 2021

@eva112014 za wellness nie,ale už za stravu a drobnosti áno

hefo
14. dec 2021

Asi to bude taký trochu odveci komentár, ale odkedy ženy prestali umierať pri pôrodoch, býva len málo voľných 40-ročných chlapov, ktorí by nemali nejakú pochybnú vlastnosť, robiacu problémy vo vzťahu...

emily7384
autor
14. dec 2021

@eva112014 ďakujem za milé slová a mamka je sama ?

emily7384
autor
14. dec 2021

@hefo komunikácia je zaklad

78787878
14. dec 2021

@emily7384 Zjavne tento vzťah pre Teba splnil čo mal a je načase sa posunúť ďalej. Láska vyšumela a Ty chceš niečo iné, bez ohľadu na dôvody a nedostatky a prednosti tohto vzťahu. Netreba o tom príliš rozmýšľať.

emily7384
autor
14. dec 2021

@78787878 môžem mi povedať v com vidím prednosti tohoto nášho vzťahu?(ako nezaujatá osoba,veľmi ďakujem za čas)

eva112014
14. dec 2021

@emily7384 Je! Teraz už by nechcela (vo veku 67) ona nikoho. Vraj sa prispôsobovať ona nikomu nebude. 🙂

emily7384
autor
14. dec 2021

@eva112014 veď nie byvat spolu napr, mat vzťah ale každý nech byva vo svojommm

eva112014
14. dec 2021

@emily7384 Vieš, ona má svoje kamarátky. Pre nás deti by to bolo dobré, keby sa niečo stalo. Ona vraví, že má svoj život a je takto spokojná. Nemieni sa nikomu spovedať 🙂

78787878
14. dec 2021

@emily7384 Zábava a sex minimálne. Nie je to samozrejmosť, po 10 rokoch dupľom. Asi nebude ani zlý človek, keď si s ním tak dlho. Len už nie pre Teba. Pre inú ženu zrovna toto bude možno ideál.

emily7384
autor
14. dec 2021

@78787878 je dobrý človek s veľkým srdcom,keď ľubi,tak nadovšetko so všetkým čo k tomu patrí.

emily7384
autor
14. dec 2021

@eva112014 hm,trosku jej neverím,kamky sú kamky,no partner je psrtner

krisbar
14. dec 2021

Z mojej skusenosti co tu sledujem 99%zien co tu pisu otazku uz vedia odpoved.

emily7384
autor
14. dec 2021

@emily7384 v com vidíš nedostatky a dôvody nebyť vo vzťahu ?

emily7384
autor
14. dec 2021

@krisbar ja ju neviem,porad

marca12
14. dec 2021

@emily7384 chlapa nerobi to,ci vie manualne prace okolo domu. Len nechaoem ako moze byt robotnikom,ked nema tieto zrucnosti. U chlapa hladam skor hodnoty,ci sa postara o rodinu,ci mi je napomocny,ci s nim je zabava a nesmie byt nervak,dudros. Nemusi sa vediet ohanat kladivom,ale zase mal by mi pomoct a mozme to urobit spolocne. Skor ma udivuje,ze si 10 rokov s chlapom a ani spoku nezijete? To by mi vadilo a nie ci je zrucny. Pochvalit sa mozes aj inymi vecami,nie tym,co vsetko doma urobi. Hlavne je ako sa pri nom citis.

emily7384
autor
14. dec 2021

@marca12 a ty by si išla s ním pod jednu strechu keď vieš,že má robotu nestalu,nieje nápomocný v domácnosti,všetko by ostalo na mojich pleciach,,navyše je netrpezlivý pár x sa učil so synom no bez výsledku nervacil a preto som nikdy nebola presvedcena že on je ten s ktorým mám žiť pod jednou strechou,byvat oddelene prináša výhody ako si ustelie,tak budeš spat.Odkedy som prestala u neho upratovať,variť mám kopec voľného času.Len aby som ho nehanbila vždy má vedel rozosmiať a plus kvalitný sex.

emily7384
autor
14. dec 2021

@marca12 načo si ty hrdá keď ide o tvojho muža?co na ňom obdibuješ?

zmrzlinka2021
14. dec 2021

@emily7384 Môj manzel tiez nie je na tieto muzske prace, ale mne to nevadi - laska nie je o tom, aby mne niekto plnil predstavy, ale o tom, robit stastneho toho druheho.
Pokial ti tvoj frajer nevyhovuje, nepokracuj s nim v chodeni.

deti95060810
14. dec 2021

pre mňa vzťah o ničom... jediná výhoda mi príde že každý bývate osobitne...😉

marsilea23
14. dec 2021

@emily7384 nemala som čas sa zapojiť skôr. Pýtala si sa, ako by si mala zapracovať na vašom vzťahu. Ešte by som sa ťa opýtala či sa cítiš ním milovaná? Alebo skôr máš pocit, že keby ťa miloval, poskladal by ten nábytok, učil by sa so synom, pomohol by v domácnosti keby ste boli spolu a tak? Je podľa teba on spokojný vo vašom vzťahu?

marca12
15. dec 2021

@emily7384 obdivujem ho,ze si vie poradit v kazdej situacii,nic nie je prenho problem a som s nim,lebo sa citim s nim dobre

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Počkaj, ty koho vlastne chceš? Nového manžela, muža s tučnou peňaženkou, muža s dobrým sexom a humorom? 😁 Je to dôležitá otázka, lebo nároky na mužov sa menia potom.
Potom prichádzajú na rad veci, že mal by byť slobodný, verný, nefajčiar. Nemôže byť agresor, gambler, alkoholik. Dobré by bolo keby nemal deti. Kto bude tie jeho deti obskakovať cez víkend. 😁 A nezabudnime aj na nároky na výzor. Taký pri tele aj viac smrdí, ten asi tiež nie. 😂
Skús sa pozrieť aká je ponuka trhu.

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 chlapa,na ktorého môžem byť pyšná,môžem ho v niečom obdivovať,že má miluje a vie má rozosmiať ,vážiť si ma,myslím,že si je vedomý,že ja som pre neho benefitom(môže sa mnou pochváliť,som úprimne šikovná)🙃.

emily7384
autor
15. dec 2021

@marca12 nemá problém napr.porobiť okolo domu,vymeniť žiarovku,vymaľovať,položiť plavacku?