icon

Nefungujúce partnerstvo

emily7384
14. dec 2021

Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..

ivanka12311
15. dec 2021

Veď robí tažku prácu...ja neverím že nevie ani obraz zavesiť.Kedy by ti bol po vôli? Keby varil, upratoval, učil sa s deťmi?? nenapadlo ti že on to môže tvrdiť aj o tebe?

eva112014
15. dec 2021

@ivanka12311 Ale oni sú spolu 10 rokov a to tak, že každí je vo svojom byte! Žije sám 10 rokov takto. Toto nechápem, že 10 rokov takto OK potom zrazu je on nepodarok. Ako prečo? Kvôli blbej otázke od kolegini?

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 A toto je chyba! Skromne a ticho si povedala, že je vtipný. Fakt tu nepomôže nič len rozchod. Ty máš dieťa z predošlého vzťahu, že? Tak to by si musela vedieť už porovnať, že tento mi vyhovuje a tento nie! Stratila si zbytočne 10 rokov. Vo vzťahu sú dvaja! Dvaja pracujú na tom vzťahu.
Už len vymysli, či sa rozíjdete pred sviatkami, alebo po.

katkami123
15. dec 2021

10 rokov zabijaš na človeka, ktorý je ako neprespektivny, sj keď za ten čas si už mohla spoznať alebo si nájsť niekoho úplne iného s ktorým by to klapalo a bol by aj dobrý otec pre tvoje deti. Tak zabi aj dalsich 10 rokov,… co ti k tomu napísať

emily7384
autor
15. dec 2021

@mimikarol vychytani sa píše s i je to učivo zs 5rocnik

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 ďakujem Evka dnes s ním hodím reč🙂môžem ti potom napísať?

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 keď si položím otázku že ísť s ním byvat prejde má mraz po chrbte,pretože on príde po 18:00da sprchu a je k.o.zatiaľ čo ja som už o 15:30doma,stihnem nákup,upratať uvariť naučiť sa so synom a tu mi príde Teraz veľký výkričník!!!zasluzil by si on mat takýto servis,keď on nieje schopný ísť ani len na prechádzku pretože je mŕtvy po 10h výkone s krompáčom.

emily7384
autor
15. dec 2021

@ivanka12311 keď by bol v niečom nápomocný !!!vtedy by som nemudrovala.

ingush616
15. dec 2021

@emily7384 ved keď nie sú žiadne záväzky, spoločný majetok, spoločné deti, načo ťahať ďalej nefungujúci vzťah? Sama si si napisala že to nefunguje. A áno, žena by mala začo obdivovať svojho chlapa. Ani ja by som nechcela lajdaka, čo doma nič nevie porobiť, alebo skôr "nechce"?? Mohol by byť hocijako zábavný...
Ja by som to zbytočne nenatahovala.

katkami123
15. dec 2021

Ale veď ste 10 rokov spolu a ani za ten čas spoločne nebyvate. Toto by som nazvala skôr sex stretkami s vyplnením voľného času a nie vzťahom.

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Nie! Tento vzťah treba ukončiť. On si zaslúži ticho od krompáča a spánok. Ty zase potrebuješ hobby, kde môžeš stretnúť nových ľudí a hlavne aj opačné pohlavie. Také karate? Máš pohyb, tréning obrany, hádam aj pekný trréner tam bude! 😃

A áno, kľudne napíš.

emily7384
autor
15. dec 2021

@katkami123 mám v tom už jasno ,keby ho obdivujem začneme spolu žiť no pri predstave že som na všetko sama a on mnou by bol ten čo by získal utekám preč,končím s ním,všetkým dievčatá ďakujem za rady!!!!

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 Evka mám dojem že má poznáš🙃

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 😁

emily7384
autor
15. dec 2021

Čo robíte po práci?po domácich povinnostiach?

marca12
15. dec 2021

@emily7384 malujem vzdy iba ja 🤣 ale mas pravdu,uvolni miesto takej,ktora si ho bude vazit ako cloveka a nebude riesit,ci sa moze vychvalovat pred znamymi,co vsetko jej chlap porobil.

emily7384
autor
15. dec 2021

@marca12 ty máš zrejme veľmi nízke sebavedomie,a cítiť z teba závisť,nuž keď si finančne závislá na mužovi musis žiť v klietke na rozdiel odo mna🤣🤣🤣

ukulela
15. dec 2021

@emily7384 jaaj, zena. vydrzala som ta citat po tretiu stranu, ale uz nevladzem.
1.Poziadala si ho o pomoc a priamo odmietol? Ze sa mu nechce? Aleb si povedala "vymaluj" a posral to? Alebo povedal:Neviem zmontovat skrine?
2.Ad "ogrcane steny" - to ozaj sa da valcekom omalovana stena dat do stavu "ako ogrcana", alebo si len fasa narocna?
Nepotrebujes dobry sex, ani hyckanie ani zabavu. Hladaj si kutila/udrzbara/hodinoveho manzela ..... alebo niekoho, kym sa chces chvalit ... ja ozaj neviem.
Pises, ze sa nerada ucis so synom, lebo ta to vytaca a on ta od toho z lasky neodbremenil, ale dalej pises, ze ked sa ucil, nervacil tiez ..... ty ho skratka asi uz nechces. Pises, ze chces chlapa obdivovat... ale nevadi ti jeho status? Manualna praca, krompac, ze ty si "garazovana", pekne oblecena a on len kope krompacom a doma spadne znaveny na gauc? Nemusi to byt tak, ale miestami mi to tak vyznieva ....
Zrejme po tom "kropacovani", co tak spominas (a zrejme ti prekaza) je ozaj vhaji. Ale vsak ta vezme na welness ... mozno by stacilo zmenit pristup. Naozaj nereaguje ani na to, ze podme do kina, podme na 2 min sa prejst ... ty len vidis, ze mu umyjes riad a povysavas ..... a stavias sa do ulohy, ze len ty si pre neho to terno. AK ten vztah vnimas ako nerovnocenny (a teda uz dlho), tak si ho uz davno mala ukoncit. Je aj od teba neferove ho viazat vo vztahu, z ktoreho hladas cestu von.
Rozpravala si sa vobec takto na rovinu s nim????

lubkavargova1
15. dec 2021

@ukulela ona nie je terno, keby bola , uz davno je pod cepcom alebo sa minimalne ten chlap snazi ju ulovit...on velmi dobre vie, kolkata bije...neni az taky blbecek, za akeho ho ona ma...len jej to celkom nedoplo este :D

emily7384
autor
15. dec 2021

@lubkavargova1 niesom odkázaná na vydaj s ním,keby som taká chudera ako ty vezmem si ho🤣

katkami123
15. dec 2021

@emily7384
No len si zbytocne zabila pri takom 10 rokov života a mohla byt dávno s niekym iným a niekde inde. To už po dvoch-troch rokoch keď vidím, ze sa randenie nikam ďalej neposúva, tak s tým seknem.

emily7384
autor
15. dec 2021

@ukulela zmeniť prístup ako?

emily7384
autor
15. dec 2021

@katkami123 rozdiel je v tom,že ja niesom odkázaná ísť pod jednu strechu s niekym ako ty!!!

katkami123
15. dec 2021

@emily7384
Čoóóó ???? 😳😳😳 What ? Was? Už tretí krát čítam tvoju vetu a furt ju nechápem. Prečo by si mala ísť bývať so mnou pod jednu strechu? 😀😀

katkami123
15. dec 2021

@emily7384
No teraz vážne… budem teda aj ja hnusná 🙂 hráš sa tu na veľkú hrdinku na čo si a nie si odkázaná. V prvom rade keby si nou bola, sa 10 rokov nevláčiš s chlapom, ktorý ťa ma hlboko v paži a ozve sa na sex stretko. A budem ešte hnusnejsia. Tie na ulici za to sex stretko beru aspoň peniaze. Ty ani toľko z toho nemáš a nemáš ani vzťah ani chlapa. Ale z tvojich odpovedi tu mi prídeš strašne divná, takze je to jedno. Keby nie si zúfalá, tak sa takého nedrzis už 10 rokov 😉 a bola šťastná, ze aj taký aspoň je. Nepožiadal ta ani o ruku, ani s tebou nechce bývať, nič, tak nechápem aký “vzťah” tu riesis. On take ako si ty môže mat bokom kľudne ďalšie tri. A isto aj má.

emily7384
autor
15. dec 2021

@katkami123 to mi radi taká zufalka čo vyzerá ako pukancové vrece a nemá na viac len tu sa zhadzovať🤣

emily7384
autor
15. dec 2021

@katkami123 ešte aj tupá si

ukulela
15. dec 2021

@emily7384 tot nedavno som sa na nete pohadala s jednym manikom, ktory ma presviedcal, ze som krava, ked od partnera ocakavam minimalne podobne, ked nie rovnake nazorove smerovanie (rozumej svetonazor a rovnake/podobne odpovede na problematicke otazky, ako viera/potrat/ochrana pri sexe/postihnute dieta/LBGT/ockvoanie a pod. A on ma slovne ukamenoval, ze to, co si chlap mysli o potrate je pre man dolezitejsie, ako ci je cistotny a pracovity .... trocha mi to pripomina tvoju situaciu, chces toho pracoviteho kutila radsej, ako chlapa, co ta lubi (bet to ako hyperbolu, ano?)
Ako zmenit pristup? Ja skratka neverim, ze chlap ktory ta podla tvojich slov miluje, by sa nedal nakopnut .... snazila si sa o to? Neverim, ze nevie omalovat, A ak ma ozaj obe ruky nie lave, ale odpilene, tak mu mas zadelit prace, ktore zvlada. idete na wellness, ale nedokazes ho vytiahnut na prechadzku?
vy ste obaja zaspali a prepasli cas, ked sa vztah este dal posunut. 10 rokov byvat osve a len spolu kazdy druhy vikend byt? (ci ako??) On ta mozno vnima ako ze ty si sa nechcela ku nemu nastahovat, ..... preto som sa pytala, ci ste sa vobec bavili - o tom, co chce on, co ches ty, ako vidite buducnost? A hlavne - ci spolu, ci nie...

ukulela
15. dec 2021

@emily7384 aha. osobne utoky a nadavky ... pripomina mi to kocku z diskusie o pandemickom rodicaku .... ok, asi nema vyznam diskutovat. ak si realna, tak sa uprimne pozhovaraj s chlapom. a ak nezareaguje podla tvojich predstav, tak sa roziddte. ak si troll, uspesny 4stranovy pokus.

katkami123
15. dec 2021

@emily7384
Myslím, ze z nás dvoch tu nie som ja tá, ktorá sa tu zhadzuje a je tupá. 😉 možno ty budeš vyzerat ako to pukancovej vrece, keď si nevieš ani poriadneho chlapa nabaliť.