Nefungujúce partnerstvo
Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..
@lubkavargova1 presne taká ako ty závidí!10r som stratila no nemusím žiť vo vzťahu cely život ako ty a mnohé tu z vás ktoré nezarobíte ani na výdavky za dom🤣.Preto sa tu ideš odbavovať na šťastí druhych úspešných žien.
Je mi tá ľúto!
@emily7384
Jasne, lebo žijeme v Pakistane, kde sú dohodnuté manželstva, tak tých chlapov iba trpíme, my sme si ich vôbec nevyberali. A keby sme ho náhodou opustili, tak by nás pri najbližšom rohu ukameňovali. A preto ti závidíme, oóóóóó ty všemocná Emily, že tebe jedinej vyvolenej sa to podarilo.
Žasnem nad tým akými fantasmagoriami sú schopné sa niektoré ženy uchlacholiť. Ale je to jednoduchšie ako si priznať, že si robila jedno nesprávne rozhodnutie v živote za druhým, aby ego netrpelo.
@emily7384 Emily, ty si mala/máš veľa času na rozmýšľanie. O 17:30 máš všetko hotové (domácnosť, deti …). A ten zvyšný čas by si potrebovala vyplniť. Čakala by si to od partnera, že podniknete čosi spoločne. S tvojím ex by sa dalo tiež, keby sa troška premohol. Nechcel a teraz už nemusí.
Momentálne si v situácií, že stále máš ten voľný čas ako predtým. A príde aj ten čas, že aj ten sex s neakým chlapom by bol dobrý. Čiže už tu budú chýbať 2 veci. Máme tu aj Covid … proste “ideálna” doba na zoznamovanie sa.
K tebe by sa hodil aj taký kolega z práce.
@emily7384 neverim aka si arogantna. Ked ti niekto napise co len z casti poznamku, ze robis nieco blbo, tak ho urazas 🙄 Ked si taka skvela a dokonala a ludia ti tu nesiahaju ani po clenky, su to ubohe chudery ktore zavidia, nechapem dovod zakladania diskusie. Mne pride, ze si uplne nesudna. V sekunde ked nie je po tvojom tak si protivna a zla. A to, ako sa prezentujes na konikovi, to bude nepochybne scenar aj doma. Kym je po tvojom tak super parada. Ale nedaj boze, nech su veci ako ti nevonaju, tak ides vyskocit z koze. To chcem vidiet single uspesneho muza, ktory sa roztrha pre taku samolubu hviezdu ako si ty.
A nemaj obavy. Mam vztah dlhsie ako ty, mam nepochybne viac penazi ako ty a zivot mam uplne v norme po vsetkych strankach. Mozes si svoje urazky, aka som chudera ktora ti zavidi nechat. Lebo to nebude pravda.
@kittykat22 😂😂😂
@emily7384 To viem, že ti vypisoval. Ale do roboty s kyticou ruží tiež nechodí? 😀
Tak toto ja by som nemohla len ženskom kolektíve robiť. Staršie riešia varenie, seriály, v lete zaváranie a vnúčatá. Mladšie riešia zasa výzor, oblečenie, kg, kozmetika … a “stredné” ročníky zase deti, choroba, škola. 🙂
Zmiešaný kolektív je najlepší. Poprípade zákazníci vedia ešte spestriť človeku deň.🙃

@emily7384 moja zlata jasne, ze ti zavidime, ze si stratila uplne onicom 10 rokov v nefungujucom vztahu a tak dala uzasny priklad svojmu synatorovi...fakt, jasne, ze nie sme sebestacne, ani skoly nemame, ani svoje vlastne byvanie, ani karieru a nie len kancelarska krysa, ktora si nedokaze nabalit ani poriadneho chlapa co dokaze poondiaty klinec zabit do steny...fakt ti zavidime a ide nas roztrhnut od zlosti...moja, zlata, ty si riadne mimo reality 🙂 :D