icon

Neistota vo vzťahu: Žiť v tieni jeho ex?

16. feb 2025

Žienky, potrebujem pomôcť. Keď toto píšem som ešte v šoku. Trávim čas s jedným chlapom už vyše 2 mesiacov, stretávame sa, spoznávame. Viem, že bol ženatý a žije sám v dome a jeho ex žije v byte. V tom dome som vždy na víkend, cez týždeň ideme len niekam von. Viem na 100%, že ona v tom dome nežije ale on áno, pretože keď voláme videohovor alebo mi posiela fotky je to z toho domu a žiadne ženské veci tam niesu, len jeho (prehladala som aj skrine).. po večeroch voláme aj hodiny. včera ame boli na večeri a asi nás niekto videl. Ja som v tom, že je rozvedený, lebo vravel vždy že ex manzelka. Dnes ako som vstala ráno, ma zobudila jeho ex telefonátom a stála pod jeho domom. On jej napisal ze niesme doma a nechcel s nou komunikovat. Ona mu vyvolávala ako šialená a stála pred jeho domom 3 hodiny a chcela mu prehladat dom, vraj tam niekoho má.. on mi len hovoril, že nechce kým sa rozvedú aby vedela, že niekoho má, lebo sa nevedia dohodnúť o delbe majetku a ona s nicim nesuhlasi, tak sa to ťahá a ona ho chce naspäť. nejde mi do hlavy celá tá scena a este to ze ziju oddelene. Čo si mám o tom mysliet? Nikdy som sa a takým niecim nestretla. Ja som sa snazila byt pokojná, ale bezpecne som sa teda necitila.. Nechcem sa do niečoho namočiť a skrývať sa netúžim, ale zaroven mi je s ním dobre.

Strana
z2
viestta
16. feb 2025

@h2 ja sa obavam, ze to nebolo nahliadnutie, skor policajna akcia, ked ma istotu, ze po byvalej tam neostal ani smrad, nie to nejake veci 😅

saraxyz
16. feb 2025

@viestta 🤣🤣🤣

nika185
16. feb 2025

napíšem príklad mojej známej, odišla od muža alkoholika, tyrana zo spoločnej domácnosti, alebo lepšie povedané vyhodil ju a ona odišla od strachu, byvala s deťmi u svojich rodičoch a podala žiadosť o rozvod, jej manžel samozrejme vymenil zámok na spoločnom byte a vodil si tam priateľku, moja známa tam zašla a povedala mužovi, že si nepraje, aby do vysporiadania BSM si do bytu vodil ženy
takže je to možné aj v tomto prípade, za dva mesiace ho dobre nepoznáš , nevieš okolností rozchodu, pretvárka tam je určite, jeho manželka stala pred domom a trvala na prehladani urcite z nejakeho dôvodu a to takého, že dom je stale aj jej, len odišla do vysporiadania majetku súdom a je dosť možné, ze ten dom ziska ona ako ho ziskala aj moja známa nakoľko mala deti, preto rozmyšlaj, či ti neklame namiesto prehladavania skríň, mojej znamej jej ex, ked odišla zo spoločnej domacnosti, vyhodil nielen jej veci, ale aj veci ich dvoch deti, aby im musela nakúpiť nové a mala výdavky, veru aj také svine chlapské existujú a to si žil v byte zadarmo, neplatil nič, všetko platila ta moja známa a on si tam užíval len posteľnú šou a bohvie čo všetko tomu novému objavu nahovoril o jeho ex, takže pozor, alebo si zistí o nom niečo ak sa ti dá

renesance80
16. feb 2025

klame ju, klame teba, bude klamať dalej ...🙉

jenny224
17. feb 2025

@majo111222 ďakujem 😃 no niekedy mi rozum zastane, do akých vzťahov by sa ľudia dobrovoľne pustili 🙈 to sa potom dobre nadáva na opačné pohlavie 😃

majo111222
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2