Nemám rada budúcu svokru
Ahojte,mate to tiež niekto tak ,že ste zasnubení ale nejak nemusite buducu svokru,že sa snazite ale nemate o čom atd,nemate rovnake zaujmy … moja buduca rieši stale len varenie a reality show a ja velmi na take niesom ,mna nebavi sa bavit o vareni atd cize tam len sedim a prikyvujem , vobec nemam chut ani chodit na navstevy a to priatel robi v zahranici a ked pride tak chodime tam cca raz za styri dni,ked nie je doma tak ani raz ma neprisli pozriet …mate to niekto podobne ?
Nie nemame to podobne. Za to ze nemam rovnake zaluby ako o 20 rokov starsia svokra nie je dovod aby som ju nemusela. Nechapem ci toto je nejaky trend proste hladat chyby na svokrach a znechucovat si ich alebo co
Nie. Nemusím byt so svokrou kamaratka. Som slušná, prejavim záujem. Vnímam svokru ako inu generaciu, ako ženu, ktora miluje mojho muža, ako babičku mojich deti, s ktorou si chcem vedome vypestovat ak nie pekny, tak aspoň normálny korektny vztah.
Nikdy som necakala, ze bude chodit na navstevu ku mne, ked jej syn nie je doma.
Ty k nej chodíš sama?
si ma pobavila, že nepríde ťa pozrieť 😀
som sa celkom pobavila 🙂 predstav si ani ja nemam rovnake zaujmy ako moja o vyse 30 rokov starsia svokra a tiez ma neprisla pozriet, ked som s jej synom len chodila 😂 neviem ale asi si si predstavovala, ze to bude tvoja kamoska, ano niekto to tak ma ale je to skor vynimka, mate sa respektovat, vediet korektne vychadzat ale nie je treba, aby ste boli kamaratky, na to mam skor rovesnikov
Ja ju nemám rada už pätnásť rokov a nič strašné sa nedeje, jednoducho by sme si nesedeli ani za iných okolností. Veď ani Teba nemá každý rád. Stačí byť slušná a mať rešpekt, situaciu prijat Tak, aká je. Ja som sa prvé roky snažila ju mať rada, no bola som z toho akurát nervózna a nepríjemná v konečnom dôsledku, keď som si priznala, že je to jednoducho tak, že ju nemusím - vzťahy sa paradoxne zlepšili.
Bud rada ze ju nemas nasackovanu doma stale 🙂 nemusite si rozumiet je to v poriadku ani ja si so svokrou nerozumiem
@domkakvet
Asi tak to vnímam aj ja.Nie vždy sú rovnaké témy, ale človek musí vypočuť a nájsť časom aj spoločné témy. Veľa ľudí to má podobne. Aj my sme boli mladý mali iné záujmy a museli sme sa zapojiť, vypočuť aj také co nezaujímalo nás. Ale tak sa budujú vzťahy naučiť sa počúvať aj druhú stranu a zároveň rozprávať čo zaujíma mňa. Téma sa vždy nájde. A tiež si myslím, že keď syn nie he doma rak nemajú dôvod chodiť.To isté môžu povedať aj oni. A skôr sa patrí ozvať budúcej neveste ako svokrovcom.Ved zase ruku na srdce (keď nevieš vydržať návštevu u nich spolu)tak by ti išlo na nervy oveľa viac keby ono chodili k tebe. Treba si budovať pekné vzťahy (aspoň sa snažiť) sú tu rodičia snúbenca a raz budeš vďačná ak ti pomôžu aj s deťmi.
Ja som ex svokru nemala rada ale nie preto ze by ona mala rada varenie a ja nie.. to je co za dovod?? Tu moju by som ti pozicala na mesiac a zacala by si tuto svoju mozno zboznovat😄
Najviac zlá do rodín prinesú väčšinou cudzí ľudia...
Už teraz ju nemáš rada?
Keby som bola mala svokru ako opisuješ skákala by som od radosti meter dvadsať
oni majú povinnosť ťa chodiť pozerať?
😂
Svokra nemusi mat rovnake zaujmy ako ty. Ani ja nemam nic spolocne so svokrou,ale vieme vychádzať. Chce to vela tolerancie,nevsimat si,nemat ego a ide to. Ak aj povie,co sa mi nepaci,tak jednym uchom dnu,druhym von. Respektujem ju a nepotrebujem,aby sme boli kamosky. Spolocna rec sa da najst s hocikym.
Mňa to celkom pobavilo,že nemáte spoločné záujmy,lebo som si predstavila aké záujmy by som so svojou o 35 rokov staršou svokrou,ktorá nemá žiadne záujmy.😉
A Tak Hlavne ze mas rada jej syna a mate spolocne zaujmy a o com spolu kecat . Tie navstevy u jeho rodicov z lasky k nemu pretrpis . Kym buduca svokra riesi len varenie a tv reality show tak super ! Hlavne ze neriesi teba a tvoj život .
Svokra tu nie je na to aby bola tvoja kamaratka. Ze mate rozne zaluby by som neriesila, ty mas asi tiez ine zaluby ako tvoja mama. Staci slusne spolu vychadzat🙂 bud rada ze sa do vas nestara/mepresadzuje sa a nerobi prieky.
To sa dá, témy "o počasí a varení" raz za čas prežije každý. Horšie by bolo, keby ti svokra robila zle alebo tá neznášala. Kým sú to len nezáživné témy, to zvládneš.

To ze mate rozdielne zaujmy nie je dovod na to aby si ju nemala rada, je medzi vami velky vekovy rozdiel, necakala by som od svokry, ze mi bude ako kamaratka. Ak ta nebavi tema o vareni a podobne, tak ti nezostava nic ine ako dalej prikyvovat, alebo jej mozes porozpravat nieco co zaujima teba. Neviem preco by mala chodit na navstevu, ked je tvoj priatel v zahranici. Do teraz som este nepocula, ze by svokra chodila na navstevu ku neveste, ani u vydatych zien co mali s muzom deti, pocula som to iba v tom pripade, ze bolo treba postrazit dieta. Na posedenie chod s kamaratkou.