Nemôžem byť sama sebou vo vzťahu?
Ahojte. Mali ste niekedy pocit ze ste nemohli byť samé sebou pred niekym? Pretože by si stále niečo na Váš našiel?
Toho cloveka eliminovat zo zivota... bleskovo a bez pardonu. A byt sama sebou, nic nie je dolezitejsie😉
Presne tak. Ak je to v rodine, obmedzit kontakt na minimum. Ak je to niekto mimo rodiny, odstrihnut zo zivota uplne.
Ano mala, preto som sa rozviedla-vadilo mu vsetko, este aj aku hudbu pocuvam 🤷🏻♀️ pri terajsom muzovi som nikdy nemala pocit ze nemozem byt sama sebou a to sme vo vela veciach rozdielni. Vztah nie je len o laske ale aj o respekte a poruzumeni-akceptujem toho druheho taky aky je. Ak nebudes sama sebou skor ci neskor to skonci-bud to nezvladnes ty alebo ta to prestane bavit, zacnes byt sama sebou a on ti povie ze si sa zmenila 🤷🏻♀️ ci uz ide o hlbsi vztah alebo o kamaratstvo treba ukoncit.
@vev82
@guudy
@butterflyeffect stalo sa mi to s dvoma mužmi. S jedným, s ktorým som netravila veľa času tak som si myslela ze to je tým. No s druhým.. môžem robiť čokoľvek a vzdy sa niečo nájde na mne..
Zly vyber partnera. Ak to bude rovnake aj pri dalsom partnerovi, zacni patrat po pricine u seba, preco si vyberas tento typ muzov.
Pošli ho za dokonalou a ty hľadaj ďalej.
Ale prečo sa to deje? Prečo to pri niekom je a pri druhej osobe nie?
niekde robis chybu. Nepretvarujes sa na zaciatku? Si sama sebou stale uz od zaciatku?
asi by som sa zamerala na to, čo mi tí chlapi vyčitaju? co konkretne im vadi? Moze to byt zly vyber, alebo nejaka tvoja vlastnost... neviem...
nie.Na takých ludí kašlem celkovo.Ja mám v povahe nerobiť si nič z nikoho.Ked ma neberú takú aká som no smolík majú oni 🙂ked mi niekto nevyhovuje tak papa.A nie že ja ho budem trpieť.Pokial sú to nejaké prkotiny nepoviem, na čom sa dá dohodnúť alebo sa prispôsobiť.Ale ked pri tej osobe nemám dobrý pocit tak načo nasilu
@kluska som sama sebou, no mam taky pocit ze ten druhy nie je spokojný s tým aka som. Nemyslím si, že som zlý človek.. vážim si samu seba, nie som radodajna a podobne.. neviem o tom žeby mal niekto so mnou problém co sa mňa týka.. no títo dvaja sú celkovo odlišní než som ja. No ten posledný mam pocit ze súdi každého, proste ... asi z toho som taká že ma potrebu súdiť ľudí a nepotrebujem aby súdil mňa. Keď som bola Priama a povedala som veci narovinu, tak ma začal súdiť bez toho aby vedel ako sa veci majú, proste si domyslel bez toho aby vedel ako to celé bolo.
Také veci sa mi proste nestavaju.. vždy som pred každým sama sebou, paci sa mi aká som.. nehanbím sa za seba. Presne takú typovo som mala tetu .. stále mala potrebu riesit nás deti akí sme, aké mame známky a všetko.. pritom jej deti neboli nikdy dokonale.
ak sa s niekym necitis dobre, aky zmysel ma taky vztah? najdi si takeho, s ktorym sa citit dobre budes, s kym mozes byt sama sebou, to je zakladna potreba vo vztahu. zaklad je, citit sa prijata. to ale napriklad znamena aj to, ze s tym clovekom neskocis hned do vztahu, ale trochu ho dopredu spoznas.
@kiwi3 presne preto som s nim nešla do vzťahu a ani na nič zhurta, nič sme spolu nemali. Chcem vedieť ze môžem tomu človeku veriť a nie hneď sa mu oddam..
tak potom dobre, ved to je normalne, ze si s nerozumies s kazdym a ze vacsina chapov nejprejde sitom. treba mat aj nejake naroky, to je podla mna fakt alfa a omega, aby ten clovek k tebe sedel. inak to vacsinou ajtak nevydrzi.
Ale to je jeho chýba,nie tvoja,nestotožňuje sa s tým.Chce ťa podľa jeho predstáv,nie podľa toho aká si.
Bola som sama sebou, chcela som aby ma mal dotyčný rad kvôli tomu aka som.. no nakoniec som začala byť niekym iným aby ma chcel...
Moze byt, ze to boli “tragedi” v zmysle, ze si nevedia najst babu podla ich (mozno nerealnych) predstav ale ty si tomu najblizsie, tak do toho idu a potom sa ta snazia prerobit na dany obraz. Mozno trosku vyzarujes take “podrobenie” sa, ze si flexibilna a otvorena zmenam. Mozno to pride vekom, ze si uvedomis hrdost na seba samu a takychto partakov nebudes pritahovat ☺️🍀
@janababana neviem čím to je, vo svojej podstate som rada ze som taká aká som, mam svoje chyby ale nie sú také zlé.. nie som neviem aký sebavedomý človek no nie som zasa taka žeby som si samu seba nevazila.. myslím ze taky stred.

Ak áno prestala som sa s tým človekom stýkať