icon

Nemožno sa spoľahnúť na partnera: Čo robiť?

leidin
4. sep 2024

Priatel mal prist do hodiny a je prec uz 3 aj nieco.
Takto sa na neho neda spolahnut v nicom.
Mal so sebou ruksak myslim aj s nejakym oblecenim, penazenku, inak bundu. Povedal mi ze radsej bude v lese nez sa bavit so mnou o nejakej veci ktoru zas chcel porusit, este na obed.
Nema ani kluce od ziadneho bytu ani mobil.
Minule som uz volala policiu ked bol celu noc prec s vybitym mobilom, rano som ho stretla pred bytom, cestou ako som to sla nahlasit osobne lebo tak mi povedali.
Nemyslim ze o nom este niekedy budem pocut.
Po dvoch hodinach som sa bola prejst na 10 minut, lebo mi bolo psychicky tazko z toho.
Myslite ze je sanca ze sa uvidime?
Ako pride mi to hrozne ked si predstavim ze rano ma zobudi a kym vstanem bude prec. Minule bolo presne tak kym som sa utrela zo zachodu, zdvihla sluchatko uz ani nebolo spojenie, len to pipalo a neotvaralo, trebalo ist dole.
Pride mi ze sa mu vnucujem, ze o mna nestoji aj ked mi vravi take prazdne slova ze vsetko robi pre mna. Myslim ze asi pocka do vyplaty u nejakeho kamosa a potom sa uz nejako postavi na nohy.
Ani sme sa dnes nepohadali aj ked je to tazke s nim ked mu poviem na com mi zalezi normalne a on to stale robi jak mu pride.
Stalo sa vam niekedy nieco take?

h2
4. sep 2024

@leidin Vypni zvonček na byte a choď spať.

rebi789
4. sep 2024

@leidin nechaj ho ísť, načo ti je taký muž

hefo
4. sep 2024

@leidin A čo ti na ňom imponuje? Prečo si ešte s ním?

januska12323
4. sep 2024

Nech robí ako chce a ty tiež, nikto ťa pri ňom nedrží.

anjelicek26
4. sep 2024

Len ona je tehotna...

ovaaa
4. sep 2024

Už by som s ním nebola!!! Takto sa trápiť!!! Je nezodpovedný, len sa tak vytratiť, nič nepovedať, nebyť v kontakte.Ukonči to a hľadaj chlapa na ktorého je spoľahnite, tento tu má túlavé topánky a je ešte nedozretý na zodpovednosť voči druhej osobe, nedajbože rodine. Ty vieš, čo je správne, cítiš to aj sama....treba sa pohnúť ďalej a nenahovárať si ružové okuliare. A vypla by som telefón, nič mu nepísala, dvere by som zamkla, vypla zvonec nech si je vonku, jeho zodpovednosť mal si všetko zobrať pred odchodom, nie si povinná mu robiť vrátnika! Neviem ako máte s bytom ale v prípade mňa som takto po 2 dňoch " ex priateľovej nezvestnosti" a mojich nervov, či sa niečo nestalo s kľudom pobalila všetky jeho veci a vyhodila som ho Urobil to 2x a robil by to ďalej takže toto bolo moje NAJ rozhodnutie. A vieš kde bol? Zabával sa do rána a pokračoval cez deň a znovu do rána a ja som sa tak trápila a nervy mala v riti a babätko doma ...A, že idem len na pivo😁😁😁 A tak som syna vychovala sama s kľudom a pokojom.

moonlight1210
5. sep 2024

@leidin aktulne sa on chova ako posahany pubertiak, co uteka z domu. A ty ako vyplasena nastka, co sa boji, ze ho strati.

Jeden z vas musi dospiet.
Iba to zastavi kolotoc takehoto chovania.

Uvedom si, ze pokial na jeho chovanie reagujes pozitivne (prechadza mu to, vzdy mu po jeho excesoch zdvihnes telefon, pustas ho dovnutra, cakas nanho do rana, riesis, co je s nim - pritom na 99% je v bezpeci a nic mu nehrozi, kludne spi u kamosa v teple a pohodli), tak on nema dovod prestat. A bude sa to len prehlbovat. Utvrdi sa v tom, ze ma na take chovanie pravo a ty si pricina a vina, ze on “musi” takto jednat.

Akonahle prestanes na to reagovat a zacnes mat k tomu lahostajny postoj (nezavolas, neodpises, neotvoris mu, ides v klude spat, vyvesis telefon a zamknes, nech si poradi, ved je dospely), rychlo tuto svoju taktiku utekov prehodnoti, lebo prestane byt ziskova a zacne nou trestat iba seba.
Je ine citit sa ako tragicky hlavny hrdina pribehu, a ine, ked zisti, ze je iba vedlajsia postava. Dokonca bude mat obavu, ze uz niekoho asi mas, ked ti je fuk, ze zas hystericky usiel s ruksacikom.

A pamataj, ze tito tragedi v 99 pripadoch zo 100 nie su nikde v lese, ani sa netulaju celu noc v chlade a vlhku, nespia v parku a netrpia.
Aj keby to pisali.
Su u kamosa, dali si spolu pivko, pokecali, zabavali sa, mali pekny vecer a sli spat pekne pod teplu deku v bezpeci na gauc, alebo pohodlne do hostovskej postele.
Pripadne dokonca do postele dakej kamosky.

Popritom ti pisu, ako trpia. A kym sa ty celu noc zhryzas stresom a strachom a nespis, oni si dopraju vydatny osviezujuci spanok. Lebo rola obete je tak vycerpavajuca.

Rano dojdu s chladnym urazenym vyrazom, alebo s utrpenim, alebo dokonca akoby sa ani nic nestalo a nechaju sa obskakovat, utesovat a nechaju ta, nech sa im ospravedlnis.

Takze dospej, kopni toho trageda do zadku a budes mat pokoj od jeho hysterickych utekov “do lesa” a prebdenych noci v strachu, ci este zije.

alexis617
5. sep 2024

@leidin pozri sa to nieje človek do vzťahu buď rada ,že si neni tehotná jemu na tebe totálne nezaleži

danica2711
5. sep 2024

a ty si v poriadku? Jednak si tu posplietala kopu zmätených, protichodných tvrdení, v podstate nedávajúcich zmysel a jednak - prečo si s takým exotom?

jaskolka
5. sep 2024

Áno, vnucujes sa a celý príspevok je napísaný takým štýlom, ze ani nechápem, prečo vy dvaja ste stále spolu. Jeho konanie je asi divne,ale ty mi tiež neprídeš úplne "normálna" podľa tvojho písania a konania

som_realistka
5. sep 2024

Nedospely somar, ignoruj ho, ak s ním čakáš dieťa, a budete spolu aj keď sa narodí, tak skončíš na práškoch alebo rovno v blázinci, lebo riešiť novorodenca a ešte aj takéhoto blba, to nebude dobre.

zelenina1
5. sep 2024

@danica2711 je s exotom, pretoze podla autorkinych vyjadrovacich schopnosti ani ona nebude pravdepodobne ziadne terno 🙂 Od zaciatku musela vediet ze je takyto. To sa neda skryt.

cookie29
5. sep 2024

a s takym chlapom si tehotna... chuda dieta

alickapusinka
5. sep 2024

@alexis617 že ona tehotna je.

cookie29
5. sep 2024

@alexis617 tehotna je 😉 aspon podla prispevkov

hoffmanka
5. sep 2024

Načo sa vôbec zahadzuješ s takým nespoľahlivým človekom? Nemáte žiadne záväzky predsa, ja na tvojom mieste by som sa už dávno rozišla. A čo bude potom, keď už budete mať deti napríklad? Takéhoto človeka asi po boku mať nechceš. Hrôza, nech si žije teda sám kde len chce, keď mu to tak vyhovuje viac.

matullienka
5. sep 2024

@anjelicek26
@alickapusinka nebola by prvá ani posledná. Načo jej je k životu takýto jedinec?

alexis617
5. sep 2024

@cookie29 no to teda nieje bohvie čo otecko spolahlivosť 0 bodou ,lepšie jej bude samej s drobčekom a po čase nikde nieje písané že v živote ešte nemôže stretnuť spoľahlivého muža čo sa o ňu aj jej drobca postará

mantilka
6. sep 2024

Však toto je manipulátor, ktorý sa bezcitne pohráva s tvojim psychickým zdravím.
Už dávno si mala od takého utekať.
Ty sa pýtaš či sa niekomu také niečo stalo.
Čo vlastne riešiš? Budeš spokojná, keď ti nejaká povie, že aj ona sa tak trápi?
To ako by sa ženy alkoholikov navzájom utešovali, že sa to dá vydržať.
Ty ries svoj život, toto je človek, ktorý ťa psychicky aj citovo zničí...ostane z teba troska
Radšej menej slov ale bez takýchto výkyvov.
Lebo práve takýto deformovani ľudia používajú taktiku zakryť svoje zle správanie rečami....a áno, rozprávajú kvetnatejsie, ako normálni vyrovnani ľudia....niet sa čo diviť, však potrebujú niečim zaujať.
Nenechaj sa oblbnut rečami.
Takto sa máloktory zrelý muž správa.